Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

• Автор

Аха. Съревнование на личностите значи, а не на уменията. Окс, не бях разбрал...

Не, на снимки. Но ако някой реши да покаже и личността си.....
  • Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

От мен имате официално разрешение да се забавлявате с конкурси както желаете, макар, че не виждам как може да се съпоставят точно тези две снимки. Аз не мисля, че фотографията е състезание... Това, че нашия белгийски приятел не може да се радва на други, освен на своите лично направени снимки, не е причина да изпадаме в подобни дребнавости.

• Автор

От мен имате официално разрешение да се забавлявате с конкурси както желаете, макар, че не виждам как може да се съпоставят точно тези две снимки. Аз не мисля, че фотографията е състезание... Това, че нашия белгийски приятел не може да се радва на други, освен на своите лично направени снимки, не е причина да изпадаме в подобни дребнавости.

Не знам дали е състезание, но останах с впечатлението че белгийския ни приятел противопостави своята снимка на твоята. И един приятел със интересна позивна LZ предложи идеята за това "състезание". За съжаление нямам разрешение от другата страна и като човек, който се стреми да уважава труда и мнението на другите май ще трябва да се откажа от идеята :)

Да се съпоставят тези кадри е безсмислено! Това е се едно

....

Публикувано изображение

VS

Публикувано изображение

Да си представим следните две ситуации:

- Тати защо гълъба не мърда? - А обясни на малко дете думичката СМЪРТ

- Хе тоя как падна :)

Снимката с моторите не съм я пуснал за състезание тука.

Пуснал съм я за онагледяване на разликата с черно бяла снимка.

Ако искате да сравнявате, ето ви друга снимка в която е показано завършено състояние, за което може да се съжалява.

Няма да ви обяснявам снимката, който си има нормално цветно зрение ще си я разбере, за другите не знам пък и не отговарям аз.

Публикувано изображение

Айде сравнявайте една седмица, аз няма да се обаждам относно тази снимка, да ви видя какво ще коментирате, без да ви влияя по никакъв начин на мненията.

• Автор

Снимката с моторите не съм я пуснал за състезание тука.

Пуснал съм я за онагледяване на разликата с черно бяла снимка.

Ако искате да сравнявате, ето ви друга снимка в която е показано завършено състояние, за което може да се съжалява.

Няма да ви обяснявам снимката, който си има нормално цветно зрение ще си я разбере, за другите не знам пък и не отговарям аз.

Айде сравнявайте една седмица, аз няма да се обаждам относно тази снимка, да ви видя какво ще коментирате, без да ви влияя по никакъв начин на мненията.

Да разбирам ли че имам разрешение за препубликуване на тази снимка и смяташ че тя е подходяща за конкурент на горната на пролетсърч?

Разрешавам ти да я пускаш на този сайт в други теми създадени в раздел фотография.

Ето на този сайт:

http://www.photosight.ru/photos/

може да се гласува ето така:

Публикувано изображение

та ако изкопирате идеята за тука, под някаква друга графична форма, може да се събере повече навалица в раздела.

Значи гласува се по - художественост, оригиналнаст, техничност, без точно мнение ( не знаеш що ти харесва ) и не се харесва.

п.п.

Без регистрация и качени добри снимки, няма да излиза в червено системата за гласуване, май се показваше само последната възможност в червено - че не ти харесва снимка. И се чака повече от месец, даже и да имаш добри снимки, преди да можеш да гласуваш за другите.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

• Автор

Доста сладурско кибритче :cheers:

На мен ли ми се струва или наистина има хоризонтални цветни ленти

Има ги линиите, в жълто са, като се завърти тинта да станат в лилаво ( около 180°) и се увеличи насищането леко, се открояват повече.

Така е :mad: С нов фотоапарат съм (Fujifilm s4000) и тепърва ще го разучавам, ще търся оптимални настройки и.т.н :)

я го вижте тоя колко е як, удържа колата да не може да потегли, задните гуми ще се запалят още малко от загряването на превъртането на място върху асфалта

Публикувано изображение

.

Капитане, чудесна е. Ето един портрет от мен. Казаха ми, че се забелязва оцветявано на фотошопа, но на моя дисплей не го виждам, за което се извинявам.

Публикувано изображение

Исках да се фокусирам само в/у името и всичко друго да остане на замъглен фон, обаче.... не се получи. /Самият фотоапарат не е професионален, а ми харесва много да снимам във макро режим.. http://www.shopmania...570-2507827#pps ето го/

Публикувано изображение

Редактирано от Никито (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.