Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

Еми ще ги качвам тогава там.Иначе тук понякога снимките качени в някои руски сайтове бавно се зареждат,но пък дават възможност за качване на снимки без ограничение на размера и затова често качвам там и аз.

• Отговори 2k
  • Прегледи 135,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре е че се грижиш да ми обясняваш някои работи, иначе аз щях да си умра непросветен, разбираш ли. Много изчерпателно тълкуваш каквото си прочел в PhotoMe.

И ако пуснеш тука линк към твоя профил на форума на Гошко, цена няма да имаш.

п.п.

оная пеперуда с канона  дето ти го откраднаха ли си я щракал преди години или с пентакса  дето не е бил твой ?

Със сЪпонерка, баце, със сапунерка съм я щракал пеперудата. Казах ти че в 90% от случаите ДСЛР е ненужен. :P

А ти също успешно го доказваш с някои твои снимки. :tease: И Гошко не ти е виновен че се заяде не с когото трябва и не когато трябва. Ако разкажа какво направи, дали мислиш че ще се намери и един потребител да вземе твоята страна, как мислиш?

Имаш голям късмет, че ти изтриха онзи пост, щото иначе нямаше да си толкова наперен и да продължаваш да злословиш за хора, които са с много класи над теб.

Казах ти че в 90% от случаите ДСЛР е ненужен. 

Ти си като детските балони, изглеждат големи ама са празни.

Претенциите ти нямат никакво покритие. 

Линк към профила ти при Гошко, с хилядите събрани точки от теб, така и няма да видим.

Щото ги нямаш тези хиляди точки, ясно като бял ден е положението.

Ти си като детските балони, изглеждат големи ама са празни.

Претенциите ти нямат никакво покритие. 

Линк към профила ти при Гошко, с хилядите събрани точки от теб, така и няма да видим.

Щото ги нямаш тези хиляди точки, ясно като бял ден е положението.

Ами няма да видиш, но по съвсем други съображения. :) Не ми пречи обаче да си направя нов профил и ще видиш че пак ще имам повече точки от теб. Ако искаш може да го направим като облог, съгласен ли си? Най вероятното име на профила ми ще е Нео. :cool: И ти си барни ново профилче, ама не се прави на госпожица. Всъщност прави се на каквото си искаш. Облога може да е примерно кой ще излезе първи от представяне. Аз вече съм го правил, за други от тук пишещите не знам. Ти не си със сигурност. :cool:

Ами няма да видиш, но по съвсем други съображения.  :) Не ми пречи обаче да си направя нов профил и ще видиш че пак ще имам повече точки от теб. Ако искаш може да го направим като облог, съгласен ли си? Най вероятното име на профила ми ще е Нео. :cool: И ти си барни ново профилче, ама не се прави на госпожица. Всъщност прави се на каквото си искаш. Облога може да е примерно кой ще излезе първи от представяне. Аз вече съм го правил, за други от тук пишещите не знам. Ти не си със сигурност. :cool:

Добре че си признаваш че те няма при Гошко и никога не си ги имал хилядите точки.

Компютърът който е в бг и който ползвам за да влизам и се логвам там, ми трябва за сериозни работи.

А ако се регистрирам от белгийско ИП ще ме погнат като бесни кучета разните му приятелчета на админите веднага. 

Освен това, знаеш ли колко е лесно да им пусна там снимки които не съм ги правил аз и за които ще гласуват яко. Става въпрос за снимки които ще ми даде една дама ( любителка ) и които не са публикувани никъде в Интернет. Тя е от славянски произход но живее в моя град. Може да усетят само че са различни от това което виждат от български автори и че моделките не са българки.  Тарикатлъци има много, ама ти не си ми достатъчно интересен та да се надлъгваме чак пък на Гошковия сайт.  

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Добре че си признаваш че те няма при Гошко и никога не си ги имал хилядите точки.

Компютърът който е в бг и който ползвам за да влизам и се логвам там, ми трябва за сериозни работи.

А ако се регистрирам от белгийско ИП ще ме погнат като бесни кучета разните му приятелчета на админите веднага.

Освен това, знаеш ли колко е лесно да им пусна там снимки които не съм ги правил аз и за които ще гласуват яко. Става въпрос за снимки които ще ми даде една дама ( любителка ) и които не са публикувани никъде в Интернет. Тя е от славянски произход но живее в моя град. Може да усетят само че са различни от това което виждат от български автори и че моделките не са българки. Тарикатлъци има много, ама ти не си ми достатъчно интересен та да се надлъгваме чак пък на Гошковия сайт.

Ето, именно тук можете да си направите двамата надпревара с точките, а ние ще сме тези, които ще ви ги дават. Който спечели от двама Ви, ще му купим подарък - ЮТИЯ - да си глади егото.

Ако сте съгласни, поствайте нова тема и ние ще си кажем думата.Даже ако трябва и коментарии ще ви пишем, а не само + . Съгласни? Ако да, давайте. Както каза "Ken" не виждаме никакви снимки. А ако ще си приказвате, има си лични съобщения.Нас не ни интересува, какви щуротии сте правили на форума на"ГОШКО"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Публикувано изображение

Ето, именно тук можете да си направите двамата надпревара с точките, а ние ще сме тези, които ще ви ги дават.

Като гледам как ми се нахвърлихте за групово "изнасилване" на последната тема, дето и 24 часа не можа да изкара, та направо е ясен резултатът с обективността на съфорумците.

Освен това, знаеш ли колко е лесно да им пусна там снимки които не съм ги правил аз и за които ще гласуват яко. Става въпрос за снимки които ще ми даде една дама ( любителка ) и които не са публикувани никъде в Интернет. Тя е от славянски произход но живее в моя град. Може да усетят само че са различни от това което виждат от български автори и че моделките не са българки.  Тарикатлъци има много, ама ти не си ми достатъчно интересен та да се надлъгваме чак пък на Гошковия сайт.  

дрън , дрън, ярина. Никой няма да те погне, освен ако не пускаш чужди снимки, тогава ще изгориш много бързо.Шубето е голям страх, винаги съм го знаел , а ти си много голямо шубе. Разликата между този и онзи сайт е в количеството хора които наистина разбират от фотография, затова и предложих там да си мерим пи...ъ,ъ..ъъъъ,еготата. :biggrin:

Печеля моментално служебно, освен ако не си промениш мнението. Аз също не горя от желание да си губя времето с теб, но писана дума - хвърлен камък, нямам навици да се отказвам от обещанията си. :biggrin:

Като гледам как ми се нахвърлихте за групово "изнасилване" на последната тема, дето и 24 часа не можа да изкара, та направо е ясен резултатът с обективността на съфорумците.

И това е добър мотив, състезанието да стане в фото форума. :baby: Те няма да знаят за него, просто ще гласуват за пуснатите снимки.

Щях да забравя, там ще му е по трудно , а и безсмислено да си направи 100 регистрации и да си нагласува снимките.Важни са гласовете на майсторите, които са се доказали. Тук такова ограничение няма, затова идеята ви е неприемлива.

абе викат тука хората снимки да пускаш, или ако нямаш да ходиш да нащракаш няколко

Вече имаш един плюс, макар че този кош за отпадъци пред носа на момиченцето хич не ми харесва. И не е вярно това, което твърдиш за затворената тема.Хората нали знаеш какво са казали. "Да беше мирно седяло, не би чудо видяло" Я се стегни и постарай малко. Все пак имаш много добри фотографии, без значение кой "експерт" какво ти говори. Трябва да ти е ясно едно, още повече , посещаваш много фотографски форуми и сайтове. Истинските професионални фотографи няма никога да те оплюят. Пробвай , за да се увериш, а не слушай "Гошко" и "Сережко"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

питах гугъл и излезе това, пробвай го

http://kachi-snimka.info/

кликаш първо на бутона избери, намираш я в коя папка си я сложила и после кликаш на другото със стреката да я качи, предполагам че после ще ти излезе нова страница на която ще има линк към снимката ти за форуми, лепиш адреса тук на тази страница и после ще ти дообяснявам ако се показва само линка и трябва да се клика по него

---------------------------------------------------------------

ако чаткаш английски , това е изпитано че добре работи

http://imageshack.us/

А този ти плюс е за оказаната помощ. Не се пъчи!Публикувано изображение

питах гугъл и излезе това, пробвай го

http://kachi-snimka.info/

кликаш първо на бутона избери, намираш я в коя папка си я сложила и после кликаш на другото със стреката да я качи, предполагам че после ще ти излезе нова страница на която ще има линк към снимката ти за форуми, лепиш адреса тук на тази страница и после ще ти дообяснявам ако се показва само линка и трябва да се клика по него

---------------------------------------------------------------

ако чаткаш английски , това е изпитано че добре работи

http://imageshack.us/

Тези сайтове имат големи ограничения за картинките(размер/резолюция).Препоръчвам този сайт- Upche .Едва ли ще достигнете тези ограничения.Още по-хубавото е че качването на картинките става по-бързо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.