Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

всякакви ги има, то и аз вече съм принуден да го пускам моето вечер,защото през деня децата се плашили,а и кучето ми убивало кокошките на селото(макар че никой не е сигурен и не е видял,че е моето куче) :(

• Отговори 2k
  • Прегледи 135,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

О да, беше много игриво, аз го заобичах, ама една дъртофелница го наби с един голям прът, от тогава не се е връщал... :( Тези дни ми беше много гадно, защото тук при нас беше като в Антарктида... Бях с него 30 мин и сега е постоянно в главата ми...

Ще ти пиша направо на ТИ
Явно си много добър човек, а то си и личи, кой каквото иска да каже или да ме репликира.
С течение на годините, човек се привързва към домашният си любимец/без значение  какво същество е то/
Не ми е работа да ти давам съвет, но като че ли най -добре ще е ако си без домашен любимец/понякога това е много трудно решение/
Винаги трябва да знаеш, че след "НЕЯ"/забравих и името/ ако имаш нов любимец в къщи, пак ще дойде един миг, когато също ще ти е много трудно да се разделиш с "нея" или "него" Аз обичам много котките и съм го изпитвал нееднократно.Струва ми се, че понякога раздялата я приемам почти такава, сякаш съм загубил близък човек. Повярвай ми.Зная, че гледайки отстрани тези животни, ще ти се иска да си имаш свой, близък приятел, но разочарованията са неминуеми.Написах само няколко думи, за да се помъча да ти помогна. А те, животните заслужават да си ги обичаш както си знаеш. Никога няма да те нагруби, да те ухапе или напсува, защото си закъснял да го нахраниш или изведеш на разходка.Един случай от близкото минало. Мой познат от село си имаше много хубава немска овчарка.Отлична във всяко отношение и много добродушна. За жалост, човекър почина от болест. Месец или два по-късно съм виждал овчарката да седи до гроба на моя познат от село. Може и да не ти се вярва, но е истина.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ще ти пиша направо на ТИ
Явно си много добър човек, а то си и личи, кой каквото иска да каже или да ме репликира.
С течение на годините, човек се привързва към домашният си любимец/без значение  какво същество е то/
Не ми е работа да ти давам съвет, но като че ли най -добре ще е ако си без домашен любимец/понякога това е много трудно решение/
Винаги трябва да знаеш, че след "НЕЯ"/забравих и името/ ако имаш нов любимец в къщи, пак ще дойде един миг, когато също ще ти е много трудно да се разделиш с "нея" или "него" Аз обичам много котките и съм го изпитвал нееднократно.Струва ми се, че понякога раздялата я приемам почти такава, сякаш съм загубил близък човек. Повярвай ми.Зная, че гледайки отстрани тези животни, ще ти се иска да си имаш свой, близък приятел, но разочарованията са неминуеми.Написах само няколко думи, за да се помъча да ти помогна. А те, животните заслужават да си ги обичаш както си знаеш. Никога няма да те нагруби, да те ухапе или напсува, защото си закъснял да го нахраниш или изведеш на разходка.Един случай от близкото минало. Мой познат от село си имаше много хубава немска овчарка.Отлична във всяко отношение и много добродушна. За жалост, човекър почина от болест. Месец или два по-късно съм виждал овчарката да седи до гроба на моя познат от село. Може и да не ти се вярва, но е истина.

Прав си, скоро няма да си взимам домашен любимец, какъвто и да е... Надявам се да я забравя колкото се може повече, защото болката е като, че ли съм загубил близък човек... Дори и ябълки вече не ям, защото и давах огризките, обичаше ги повече от кокалите... 

И за да не е спам ето две:

Публикувано изображение

И една стара:

http://prikachi.com/images/291/6050291o.jpg

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Ще ти пиша направо на ТИ

Прав си ,че като загубиш домашен любимец е много гадно. Открил съм,че единственият лек е да си купиш друг домашен любимец. На много близки приятели съм подарявал куче,след като е умирало тяхно, и те преди тва ми разправят: "Не,друго куче няма да си взимам,няма да мога да го понеса" и т.н. ,но като свикнат с новото всичко се променя. 

Иначе решението дали да си вземеш домашен любимец не е много трудно - трябва да се съобразиш с няколко фактора : способен ли си да му даваш любовта, от която се нужда ; ще се грижиш ли за него наистина  и имаш ли финансовата възможност да го отгледаш.

И за да не е оффтопик - едно неедитвано изображение :

Публикувано изображение

Ей, много са плашливи тези котки значи... :D Трябваше да легна в камъните за да не избяга... Но пък си струваше. Само не фокусира в котката а в-по близкия обект, в случая червената желязна ръждясала маса.  

15x Zoom:

Публикувано изображение

http://store.picbg.net/pubpic/66/91/b2ba6ed6214c6691.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/E5/02/20c1599123eae502.JPG

Без Zoom:

http://store.picbg.net/pubpic/46/C8/538207bb355c46c8.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/C0/54/fe974d3d2b58c054.JPG

А ето и първата картинка модната:

Публикувано изображение

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Хмм ми така разфокусирана снимката много повече ми харесва отколкото да е фокусирано върху котката. Сигурно защото тоновете са червени и се връзват нещата. Браво, хубава снимка :)

Инсталирах една нова програма за панорамни снимки и това са първите резултати.

Еми така и така са панорамни, поне не ги снимай с толкова широкоъгълен обектив да ги изтумбваш така.

От мен имаш 2-ка, айде на поправителен.

Здравейте колеги,

ето нещо и от мен от този и миналият Weekend :)

Явно много обичам да снимам разни цветенца и причие :)

Честита пролет от мен и дано вече има повече слънчице и топлинка :P

Публикувано изображение

И в оригинал.

==

Публикувано изображение

И в оригинал.

==

Публикувано изображение

И в оригинал.

==

И да дам и аз една панорама: Линк, само дето... Отрязал съм върха на едно дръвче и ме е яд :(

Живи и здрави. Друг път ще го поправя :)

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Еми така и така са панорамни, поне не ги снимай с толкова широкоъгълен обектив да ги изтумбваш така.

От мен имаш 2-ка, айде на поправителен.

Т.е - инсталирал е програма на фотоапарат ?  Да не би да е такъв ? :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Т.е - инсталирал е програма на фотоапарат ?  Да бе да е такъв ? :)

По-скоро телефон. Поне аз така мисля.

Т.е - инсталирал е програма на фотоапарат ?  Да бе да е такъв ? :)

Остави го, той нали все гледа да блесне.

Естествено, че е на телефон, но не сметнах за нужно да пиша марка на телефон, име на програма и т.н.

Който го интересува да пише едно ЛС - няма смисъл да се спами тази тема.

Иначе идеята с широкоъгълен обектив на Айфон 5 е "чудесна" - сега ще пиша на разработчиците и ще го издействаме.  :D

Поздрави!

пп. И за да съм поне малко по темата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Остави го, той нали все гледа да блесне.

...

Иначе идеята с широкоъгълен обектив на Айфон 5 е "чудесна" - сега ще пиша на разработчиците и ще го издействаме. 

Еми аз като съм бедняк и ползвам GSM Samsung за само 20 евро, от къде да те знам че си снимал с телефон.

Толкова разкривени снимки обикновено ги правят широкоъгълните обективи на истинските фотоапарати.

Щом като едни чушки в една немърдаща чиния не можеш да хванеш на фокус, няма да си купувам доброволно снимащ телефон.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

задобряваш :)

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.