Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Помолих Barrie да ти пише също...Следвай препоръките му:

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=...;threadID=92781

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така... Не знам дал исе е оправила, но след подновяването на ключа, даден от the professor става следното: Натискам start update, не излиза нищо, нищо не става. След 1 минута ми излиза рекламката на Avira и след още 1 минута ми излиза pop-up от taskbar-a за да ми акже,ч е е ъпдейтнала и иснталирала 3 нови файла. Значи ъпдейтна се, обаче без ми излезе прозорчето... Вече ми е със зелено тикче пред last update.

Сега като пусна update-ра втори път ми излиза прозорчето, обаче пак забива на scan. Егати странните неща дето стават. Начи, не ползвам никакъв firewall или други глупости. Единствено AviraPE и MBAM, който не е със защита в реално време. Не съм през proxy.

Регистрите специално съм ги чистил, дори и ръчно съм ги проверявал. Публикувано изображение Report бутон - няам таказ екстра, за жалост Публикувано изображение Единствените ми логове са ми от Events => Update succeful/failed.

@Andy - тикнато е по default при мене.

P.S. Сега ще пробвам да видя дали ще се ъпдейтне през scheduler-a. Демек ако му задам да се ъпдейтне в 13:00, дали ще стане нещо или... :)

Да, мисля, че се оправи. При Start Update пак се бъгва така, но този път като му задам задача в Schedule да ъпдейтва всеки ден в един колко си часа, работи Публикувано изображение Мерси за помощта!

Авира не мога да я ъпдейтна днес цял ден! Налице ли е този проблем при вас? Да не би нещо сървърите за ъпдейт да са претоварени?!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Авира не мога да я ъпдейтна днес цял ден!

Налице ли е този проблем при вас?

Да не би нещо сървърите за ъпдейт да са претоварени?!

6 MBytes за 6.30 минути ,явно правилно си се ориентирал.
  • 2 седмици по-късно...

При зареждане на Windows когато Avira се стартира ми дава следната грешка Cannot find or read file (c:\Program Files\Ariva\AntiVir PersonalEdition Classic\ccplg.xml). Пробвах да деинсталирам ръчно но не стана пробвах и да изтрия папката и ключовете от регистъра но пак не става. какво ли не опитах вече и нищо не помага. Ако някой може да ми помогне да я махна ще ми бъда много благодарен.

Не ми става много ясно какво искаш да направиш,но ако правилно съм разбрала,че искаш да деинсталираш авирата,пробвал ли си с таск менаджера да и спреш активацията и тогава от контролния панел да и дадеш remove?

Пробвах и това но без резултат

Ето това ми дава при стартиране

Публикувано изображение

При опит за изтриване това

Публикувано изображение

А при контрол панела въобще я няма

Публикувано изображение

Не бях го пробвал, изписва че е деинсталирана но файловете си седят.

Пробвай да ги изтриеш под Safe Mode както е написано тук:

http://www.avira.com/en/support/kbdetails.php?id=135

Аз писах и до съпорта на Avira и ще видим какво ще измъдрят. :P

Изтрих файловете и записите в регистъра през Safe Mode режим, но след преминаване в обикновен режим записите в регистъра се връщат

Изтрих файловете и записите в регистъра през Safe Mode режим, но след преминаване в обикновен режим записите в регистъра се връщат

Казаха, че това се е получило, защото си се опитвал да триеш ръчно папката на Avira.

Казаха да пробваш и друга стандартна процедура при подобни проблеми.

Инсталирай версия 8 (с админ. права на акаунта) и я деинсталирай по нормалния начин.

След това да се рестартира компютъра.

При инсталирането на 8 версия ми показва

Публикувано изображение

и като дам на Yes рества компа и нищо не става.

А ако дадеш NO какво става...И защо слагаш Premium версията ?

Всъщност инсталирай тази версия която се опитваш да махнеш и след това я деинсталирай по нормалния начин от ADD\remove Programs.

Като последна алтернатива преди преинстал...е евентуално да си направиш нов Акаунт...но ще се загубят всички настройки....

Когато дам NO нищо не става инсталирах версията която се опитвам да махна но като дам деинстал - отново същата грешка. Пробвах и да инсталирам друг антивирус но открива вирус в C:\WINDOWS\svchost.com и Windows не може да отвори дава грешки при стартирането на почти всяко едно приложение. П.С. Пробвах с две анти-вирусни първо с avast! Professional Bulgarian 4.7.892 и след това с Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 сега се чудя дали да не пробвам ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0

Редактирано от momo752 (преглед на промените)

1. Спри временно защитата в реално време на антивирусната си програма.

2. Изтегли ComboFix и я запази на десктопа.

3. Сега Start Menu => Run => въведи командата:

"%userprofile%\desktop\combofix.exe" /killall

4. Публикувай съдържанието на лог файла в следващия си пост.

Временно деинсталирай всички антивирусни. Аз през това време ще анализирам лог файла и при нужда ще изготвая скрипт.

Отвори Notepad и с copy/paste въведи:

KILLALL::

File::

C:\BIT47.tmp

c:\windows\system32\drivers\avgntflt.sys

c:\windows\nsreg.dat

Folder::

c:\program files\ESET

c:\documents and settings\All Users\Application Data\Avira(3)

c:\program files\Kaspersky Lab

c:\documents and settings\All Users\Application Data\Avira

c:\program files\Alwil Software

c:\program files\Avira

Registry::

[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce]

"nltide_2"=-

Запази файла с име CFScript и го провлачи в Combofix.

Публикувано изображение

Това ще стартира ComboFix още веднъж за да изпълни зададените му инструкции.

Като цяло те е почистил добре, но има някои остатъци от които е добре да се отървем.

Ще се създаде нов лог. Копирай съдържанието му в следващия си пост.

Архивирай папката C:\Qoobox\Quarantine и я качи някъде за анализ. (ако е голяма като обем не се занимавай).

След това деинсталирай ComboFix с командата:

Start => Run =>

combofix /u

Спри System Restore => Десен бутон на My Computer => Properties => System Restore => Turn off system restore on all drives => Apply.

Почисти временните файлове с ATF-Cleaner => избираш Select ALL (махаш отметката пред Prefetch) => Empty Selected.

Изтегли и провери с програмата от подписа ми.

За финал пробвай пак да инсталираш Avira AntiVir Personal 9.0.0.403 или антивирусна по твой избор. Виж дали се появява още грешката при стартиране за липсващ файл и дали има проблеми с регистрите на програмата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.