Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Вчера след обяд инсталирах на служебен компютър изтеглена от официалния сайт Avira AntiVir Personal 9.0.0.418. Нормална инсталация, рутинна, елементарни настройки, никакви усложнения... до момента, в който се стигна до ъпдейт на дефенициите - замря в някаква степен и не можа да се ъпдейтне. Опитах 2-3 пъти, но не стана. Реших, че е в натоварен часови пояс (около 16 ч) и оставих тази задача за днес.

Тази сутрин я ъпдейтнах ръчно и нямаше никакъв проблем, само дето след около час работа с компютъра започна да се появява през няколко минути следния надпис:

Публикувано изображение

Съгласявам се, кликам върху Update и се появява следното, което и очаквам да видя:

Публикувано изображение

В настройките за ъпдейтване по подразбиране е въведено следното:

Публикувано изображение

Появата на прозореца е доста упорита и не се отказва да ми напомня през няколко минути, че съм неизряден.

Има ли някой друг с подобен проблем и как да разкарам навлека?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това при мен се появява само при нова инсталация и повече не го виждам. Пробвай да му дадеш "Later".

Вчера след обяд инсталирах на служебен компютър изтеглена от официалния сайт Avira AntiVir Personal 9.0.0.418. Нормална инсталация, рутинна, елементарни настройки, никакви усложнения... до момента, в който се стигна до ъпдейт на дефенициите - замря в някаква степен и не можа да се ъпдейтне. Опитах 2-3 пъти, но не стана. Реших, че е в натоварен часови пояс (около 16 ч) и оставих тази задача за днес.

Тази сутрин я ъпдейтнах ръчно и нямаше никакъв проблем, само дето след около час работа с компютъра започна да се появява през няколко минути следния надпис:

Публикувано изображение

Съгласявам се, кликам върху Update и се появява следното, което и очаквам да видя:

Публикувано изображение

В настройките за ъпдейтване по подразбиране е въведено следното:

Публикувано изображение

Появата на прозореца е доста упорита и не се отказва да ми напомня през няколко минути, че съм неизряден.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Имам лошо предчувствие   :cheers:  

Това при мен се появява само при нова инсталация и повече не го виждам. Пробвай да му дадеш "Later".

Да, така е винаги при нова инсталация и това е неизбежно при всяка една подобна програма, та би ме тревожело обратното. С Later не става, след няколко минути съобщението изпълзява отново.

...Имам лошо предчувствие

По-конкретно, моля. Дефинициите ми са същите:

Публикувано изображение

Ако намекваш за зарази, напревените проверки не установиха наличието на никакви "излишни" файлове в системата.

Имаше преди време колега и като капак аз му я препоръчах Публикувано изображение За малко да си развалим отношенията след подобни изцепки на поддръжката на Avira.

Оправи се при деинсталация и инсталация на продукта в края на работното време.

Пробвай да качиш платената версия и провери дали тогава ще е същото положение с ъпдейта.

По-конкретно, моля. Дефинициите ми са същите:

Публикувано изображение

Ако намекваш за зарази, напревените проверки не установиха наличието на никакви "излишни" файлове в системата.

С тази разлика че аз нямам този проблем въпреки че я инсталирах тази сутрин.

Защо си мислиш че може да откриеш всеки зловреден код ?

Все пак говорим за работен компютър,но ако информацията нанего не е поверителна или не се извършват плащания може и да не се притесняваш.

...Защо си мислиш че може да откриеш всеки зловреден код ?...

Не, не си приписвам подобен героизъм, но все пак имам известни познания по въпроса.

Послушах nikssi, преинсталирах Avira-та и сега си седи мирна. Въпросното съобщение се появи само веднъж, в началото, за да ме подсети за първоначален ъпдейт и след това не се появявало.

Благодаря на отзовалите се.

Не, не си приписвам подобен героизъм, но все пак имам известни познания по въпроса.

Послушах nikssi, преинсталирах Avira-та и сега си седи мирна. Въпросното съобщение се появи само веднъж, в началото, за да ме подсети за първоначален ъпдейт и след това не се появявало.

Благодаря на отзовалите се.

Почти сигурен бях, че е програмен бъг, дължащ се на невъзможността за ъпдейт при първоначалното инсталиране на програмата.

• 3 седмици по-късно...

От 2-ва дена нещо имат проблем с ъпдейтите. При мен се се ъпдетвала. На какво се дължи това ????

Днес в 10:40 се обнови нормално! В 12:30 съм и сложил update job, но нищо. При ръчен ъпдейт изважда Pop Up в който уведомява "All servers are currently working to full capacity" и имаше избор да се обнови автоматично след 120 минути и още една опция, но в момента не се сещам какво точно пишеше!

От 2-ва дена нещо имат проблем с ъпдейтите. При мен се се ъпдетвала. На какво се дължи това ????

Няма такова нещо, категорично! Ъпдейтва си се без никакъв проблем!

Здравейте имам тази антивирусна от скоро и направих тези настройки които са описани в началните страници.Имам един проблем с антивирусната.Като ми се появи прозорец да мина от безплатна към платена версия на продукта и натисна ОК или EXIT вече немога да влизам в интернет сайтове, но имам интернет скайп.Ако може да ми помогнете ще бъда много благодарен :rolleyes: .На БТК съм с модем и като рестартирам модема интернета се оправя

Здравейте имам тази антивирусна от скоро и направих тези настройки които са описани в началните страници.Имам един проблем с антивирусната.Като ми се появи прозорец да мина от безплатна към платена версия на продукта и натисна ОК или EXIT вече немога да влизам в интернет сайтове, но имам интернет скайп.Ако може да ми помогнете ще бъда много благодарен :speak: .На БТК съм с модем и като рестартирам модема интернета се оправя

И при мене се прояви този проблем, даже неискаше и да ъпдейтва, но като смених антивирусната всичко се оправи. Днеска сканирах системата си с Malwarebytes Anti - malware, HijachThis и Microsoft Security Essentals като единствено антивирусната на MS ми откри троянец. След това преинсталирах Avira все същото и се върнах с тази на MS.

Здравейте, искам да попитам с какво е по-добра Premium Security Suite от Premium с която съм в момента и как се минава от едната на другата,ако реша да сложа Premium Security Suite?

Здравейте,

искам да попитам с какво е по-добра Premium Security Suite от Premium с която съм в момента и как се минава от едната на другата,ако реша да сложа Premium Security Suite?

http://www.avira.com/en/solutions/home_home_office.html

Препоръчително е да деинсталираш Premium преди да инсталираш Suite, но можеш и просто да инсталираш върху старата, тя си знае работата.

Как да направя така че като се ъпдейтне да не ми излизат един куп реклами ? Много е дразнещо :)

Как да направя така че като се ъпдейтне да не ми излизат един куп реклами ? Много е дразнещо :)

Ще свикваш май. Не знам начин, ако някой друг измъдри. Ама така е няма безплатен обяд, ти какво очакваш? :P

http://www.avira.com/en/solutions/home_home_office.html

Препоръчително е да деинсталираш Premium преди да инсталираш Suite, но можеш и просто да инсталираш върху старата, тя си знае работата.

мерси

Здравейте !

adapter" Local Area Connection"ICMP flood

това съобщение ми изкарва Avira Premium Security Suite.

Ползвам Адсл Бтк.

http://forum.avira.c...d&postID=769940 тук намерих нещо по въпроса.

Направих го,но продължава да излиза съобщението.

Искам да помоля за помощ и разяснение ,може нещо да съм объркал.

Благодаря !

Как да си настроя Авирата за да ми работи уторента като хората. В момента е червен и разправя, да отворя порт ама как и къде? Може ли 1 скрийншот на настройките на някой с Авира и уторент?

Как да си настроя Авирата за да ми работи уторента като хората. В момента е червен и разправя, да отворя порт ама как и къде? Може ли 1 скрийншот на настройките на някой с Авира и уторент?

По принцип порта трябва да си го отваря за да работи правилно µTorrent.Добавен ли е към изключенията на Avara Pre.SS ?

Това ли ти излиза:

Публикувано изображение

Ако случайно ползваш рутер,влез в него на ADVANCED PORT FORWARDING RULES,от там задай конкретно правило за µTorrent.

Как да си настроя Авирата за  да ми работи уторента като хората. В момента е червен и разправя, да отворя порт ама как и къде? Може ли 1 скрийншот на настройките на някой с Авира и уторент?

Иди на adapter rules и добави правило ''allow p2p network'' чак след това посочваш порта.

Сложих Allowp2p..., сложих и на Incoming и Outgoing TCP и UDP порта и се оправи. Иначе на рутера нямам ADVANCED PORT FORWARDING RULES. Имам NAT->Port Trigger за портовете и Firewall (ама той е изключен). Мерси EDIT: Да ама не - ъплоуда е нормален ама даунлоуда е под всякаква критика - 10-20к, а като изключа firewall-a и се нормализира. Освен това постоянно ми дава на някои тракери, че са офф (арената примерно).

Редактирано от freako (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.