Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Увеличение на максималните аватари в темите

Featured Replies

Здравейте администратори - Предлагам Ви да ъпгрейднете до 3.2.1 - и да позволите в темите аватарите да са 150x150, а не 90x90 Тази опция я няма в 3.2.0 а само в 3.2.1 :eek: Ето и къде настройките :): post-305920-0-09326700-1313315708_thumb. Ето и как изглежда в темите: post-305920-0-50215600-1313315759_thumb. Поздрави, Георгиос Стамос

И аз съм ЗА

Нещо по въпроса!?

Не знам какво искаш да има по въпроса, при положение, че 2 аватара има над тебе, които са 150х150 и 150х113 ?? А моя дори е по-голям.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Май говорим на различни езици, но да преведа -

по-горе е дал снимка на аватар, е така е готино, а не квадратни както ни ги направихте на всички.

Правоъгълни си ги искаме - легнали или прави.

Както си беше преди обновяването.

Те така.

Май говорим на различни езици, но да преведа -

по-горе е дал снимка на аватар, е така е готино, а не квадратни както ни ги направихте на всички.

Правоъгълни си ги искаме - легнали или прави.

Както си беше преди обновяването.

Те така.

Определено говорим на различни езици. 150х150 не значи ли квадрат? На darkterminal не му е квадратен. Неговия е 150х113. Както и на Disasterpiece

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Определено говорим на различни езици. 150х150 не значи ли квадрат? На darkterminal не му е квадратен. Неговия е 150х113. Както и на Disasterpiece

Те си мислят, че някой ще жертва красотата на оформление на лявата полева колона, за да могат да си легнат с wide аватар с повече от 150px ширина...

А преди не бяха квадрати.

Не мога да разбера , защо е толкова важен размера на аватара ....... да беше сайт за запознантсва , че да може да те видят какъв си убавец , но тук не виждам смисъл , така са си идеaлни .....

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

А преди не бяха квадрати.

Той човека обясни, но на някои трябва с кол да го набиват... Ми направи си го 120Х150 или 150Х120 или каквото съотношение ти е удобно, без да превишаваш максималният линеен размер и ще си имаш правоъгълен аватар, било изправен, било легнал...Както избереш!

Той човека обясни, но на някои трябва с кол да го набиват... Ми направи си го 120Х150 или 150Х120 или каквото съотношение ти е удобно, без да превишаваш максималният линеен размер и ще си имаш правоъгълен аватар, било изправен, било легнал...Както избереш!

Хаха и как а ?

Някъде да виждаш такава опция - че аз не виждам

Хаха и как а ?

Някъде да виждаш такава опция - че аз не виждам

Ами подготви си аватара предварително с Пейнт примерно или която и да е програма, с която се редактират графични файлове, има и сайтове предоставящи такива услуги, безплатно.

Чудно ми е защо на sliderum не му е квадратен :*:D

Може, на мацето да е проблем рамката очертаваща полето на аватара и да иска тя да обтича избраният от нея аватар, нещо като outlining avatar frame?! Рамка, която настройва формата си по размерите и формата на външните линии на аватара...

Мда ей сега още малко и фотошоп не щеш ли ?

Тя си е правоъгълна снимката на аватара ми - и защо не излиза като такава а ?

Само аз ли ги виждам баси всичките аватари квадрати а ?

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Мда ей сега още малко и фотошоп не щеш ли ?

Тя си е правоъгълна снимката на аватара ми - и защо не излиза като такава а ?

Само аз ли ги виждам баси всичките аватари квадрати а ?

Явно.

post-79487-0-80448700-1313875058_thumb.p

С IP.Board (стандартната тема) не е така.

А така - кажи им го, само се правят на знаещи ъф

Това какво е а - квадрат ли е - квадрат е

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

А така - кажи им го, само се правят на знаещи ъф

Това какво е а - квадрат ли е - квадрат е

Хайдуче, много си готино като се сгорещиш!

Ами, с ченгел ли трябва да ви вади човек думите от устата (в случая клавиатурата), за да кажете, че проблема е при използване на IP.Board?

Ами, с ченгел ли трябва да ви вади човек думите от устата (в случая клавиатурата), за да кажете, че проблема е при използване на IP.Board?

То това е рамка тип Thumbnail с линка към профила, може да се слее с фона и евентуално да е видима само посочена с курсора на мишката, а може да не се вижда и тогава. Все пак е готино, да има рамка особено тънка такава, с триизмерен ефект и цвят/цветове в съзвучие с фона, но да следва автоматично формата на аватара(стига да е налична като опция или комбинация между опции), да не трябва да се пише ръчно код, че кой ще седне да се занимава.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

На darkterminal, определено не му е квадратен! Питагор и тук си е казал тежката дума. Що се отнася обаче, до аватара му - квадратен е с размер 90x90 px. Ако искам нещо различно, отлитам с двете черни ивици отгоре и отдолу или отляво и отдясно, също като при снимка на жалейка...

Комуто и както и да му го набиеш, на основната тема, този номер не минава - ходиш си квадратен и това е.

Не мога да разбера , защо е толкова важен размера на аватара ....... да беше сайт за запознантсва , че да може да те видят какъв си убавец , но тук не виждам смисъл , така са си идеaлни .....

Аватара се предполага да бъде нещо различно от снимката ти! Без да е необходимо да бъде сайт за запознанства, аватара е личната визия на потребителя за себе си. Така той се представя пред света! Не е работа на портала, да определя съотношението на размерите при визуалната презентация на съответната личност!

Впрочем не знам дали тук е правилното място, но какво се случи със снимките в профилите? Сега сякаш всички са с аватар от форума вместо снимка...

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Впрочем не знам дали тук е правилното място, но какво се случи със снимките в профилите? Сега сякаш всички са с аватарът от форума вместо снимката...

Публикувано изображение

За сметка на това, там си се виждат правоъгълни,(тези които са си такива) и рамката повтаря тяхната форма - както Хайдучето желае, нали! Въпрос на време е, промяната да се направи и за форумният основен скин IP.Board, явно не е невъзможна... :(

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.