Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Аз освен картата, която не е лоша другото неразбрах какво е.

Картата е добра. Останалите чаркаляци обаче не се знаят. Знаем обема но не и производителя. И стигаме до момента с гадната кутия и калпавото захранване. Честито да си го ползваш със здраве и да те радва дълги години. п.п Много ми е интересно за компютър от 2003г. колко ли пари са ти дали. Какво ли ще го правят след като не продават хардуер втора употреба???

Картата е добра.

Останалите чаркаляци обаче не се знаят. Знаем обема но не и производителя.

И стигаме до момента с гадната кутия и калпавото захранване.

Честито да си го ползваш със здраве и да те радва дълги години.

п.п Много ми е интересно за компютър от 2003г. колко ли пари са ти дали.

Какво ли ще го правят след като не продават хардуер втора употреба???

На готова манджа мерудия?! Ми дали са някакви пари хората, каквото искат това ще го ги правят старите чаркули, пък дали са точно 2003 г. к`во ни ползва да знаем? Ако са му набутали нещо негодно и сдаде багажа, нали има гаранционен срок, ще им го носи да човъркат!

На готова манджа мерудия?! Ми дали са някакви пари хората, каквото искат това ще го ги правят старите чаркули, пък дали са точно 2003 г. к`во ни ползва да знаем? Ако са му набутали нещо негодно и сдаде багажа, нали има гаранционен срок, ще им го носи да човъркат!

В ситуация на криза много фирми предлагат техника втора употреба. Доста често се взимат части от нея и се вграждат като нови. При нас се продават само нови компютри. Не предлагаме стоки втора употреба. Няма никаква опасност да получите втора употреба част продадена като нова! Предлагаме информация за програми, с които можете на всеки компютър да проверите кога е изработена всяка една отделна част!

Цитата е от сайта на въпросната фирма. Затова ми беше и питането и чуденето аджеба кво ли ги правят тея стари части?

100% съм сигурен че ако беше занесъл списък с исканите части и ги беше понатиснал щяха да му сглобят малко по добра машинка за същите пари.

Още малко цитати.

Можете да правите по конфигурациите по Ваш избор. Можете да изберете и куриер, като си припомните че тарифите не зависят от нас.

Само не разбрах какво мога да правя по конфигурациите ? може би промени ?

Не съм пазарил от тях може да са много точни и стабилни но е крайно време да наемат някои да им оправи сайта.

Текстовете са писани от 10-12 годишен за 10-12 годишни.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Цитата е от сайта на въпросната фирма. Затова ми беше и питането и чуденето аджеба кво ли ги правят тея стари части?

100% съм сигурен че ако беше занесъл списък с исканите части и ги беше понатиснал щяха да му сглобят малко по добра машинка за същите пари.

Още малко цитати.

Само не разбрах какво мога да правя по конфигурациите ? може би промени ?

Не съм пазарил от тях може да са много точни и стабилни но е крайно време да наемат някои да им оправи сайта.

Текстовете са писани от 10-12 годишен за 10-12 годишни.

Пеца, прав си и в двата си поста, ама щеше да стане както би трябвало и както ти даваш акъл, ако ти беше отишъл да правиш поръчката. Не всеки има волята и ината да настоява на своето, така че да го получи дори и от такива шаврантии, като някои колбасари...о-о, пардон продавач-консултанти в различни фирми, на които ми писна да им споменавам имената, комбинирани с разни учтиви термини, за отношения с роднини на служителите...Ама нещата вече са свършени и да пишеш след дъжд-качулка..., затова беше "на готова манджа мерудия". Щом автора на темата е бързал като пърле пред майка, и да реве и да не реве, в случай на чести дефекти от евентуално(това не е сигурно че е така, това че автора на темата не може да ни ги опише, говори много за възможностите на задклавиатурното устройство) пробутан боклук, проблемът си е чисто негов - ние гарантираме само конфигурациите, които са асемблирани от нас, че ще работят стабилно и сигурно, всяка една промяна на компонент с различен и гаранцията си е за сметка на този, който е приел да има промяна, или на този, който я е предложил.

Към автора на темата-мисля до три дни стоката може да се върне по закона за защита на потребителя стига да не са храни и лекарства /случаят не е такъв/и да се оправят нещата.

Към автора на темата-мисля до три дни стоката може да се върне по закона за защита на потребителя стига да не са храни и лекарства /случаят не е такъв/и да се оправят нещата.

7 дни за интернет магазините, защото не си имал възможност да "пипнеш" стоката. Иначе 3 дни май беше, ако е със запазен търговски вид.

• Автор

Еми извинявайте, че нямам пълна информация за частите, просто не разпитах подробно, а за дъното казаха че поддържа всички слотове (дори и с 6ядрен процесор...). Колкото до хард диска той е: 1000GB 7200 SATA2, процесора е:

AMD Athlon II X3 440 3GHz AM3

Иначе старото ми PC върнах за 100лв., така имах по-голям бюджет + майка ми е доволна...

Много ми се искаше кутията да е Cooler Master, но не ми стигнаха парите.

Еми извинявайте, че нямам пълна информация за частите, просто не разпитах подробно, а за дъното казаха че поддържа всички слотове (дори и с 6ядрен процесор...). Колкото до хард диска той е: 1000GB 7200 SATA2, процесора е:

AMD Athlon II X3 440 3GHz AM3

Иначе старото ми PC върнах за 100лв., така имах по-голям бюджет + майка ми е доволна...

Много ми се искаше кутията да е Cooler Master, но не ми стигнаха парите.

Инсталирай тази програма, стартирай я и разгледай какво пише в нея за чаркалъците, от които е сглобена машината , като намериш името и марката на твърдият диск, ако искаш ги напиши тук. Абе, порови се из менютата, може и да ти стане интересно - информация бол, даже има и тестове, с които да провериш бързината на отделни компоненти и стабилността им както поотделно така и на компютъра като цяло.

Ми да сравним два хард диска; Western Digital Green 7200 RPM SATA 3 1TB и Western Digital Black 7200 rpm SATA 3 1TB. Вторият е значително по-добър и бърз, а 1-вият не бих си го сложил в компютъра освен ако нямам нужда от склад. На пръв поглед 1 производител едни и също обороти на шпиндела еднакъв обем, но са доста различни... За това е важно марка и модел ка кажеш. Програмата, дадена ти от sliderum ще ти помогне. Успех!

• Автор

Инсталирай тази програма, стартирай я и разгледай какво пише в нея за чаркалъците, от които е сглобена машината , като намериш името и марката на твърдият диск, ако искаш ги напиши тук. Абе, порови се из менютата, може и да ти стане интересно - информация бол, даже има и тестове, с които да провериш бързината на отделни компоненти и стабилността им както поотделно така и на компютъра като цяло.

Мм с удоволствие като пристигне PC-то ще го направя :} . Иначе благодаря ви, че ме посъветвахте, наистина можех да си взема по-добра машинка за 700лв., но ако не беше от е-варна парите щяха да са максимум 600лв. и с такава майка ми е малко трудно.

Когато кажеш частите ние пък ще ти кажем дали за 600 лв си можел да вземеш нещо по-добро или все пак е станал номера.

Мм с удоволствие като пристигне PC-то ще го направя :} . Иначе благодаря ви, че ме посъветвахте, наистина можех да си взема по-добра машинка за 700лв., но ако не беше от е-варна парите щяха да са максимум 600лв. и с такава майка ми е малко трудно.

Готов съм да се обзаложа, че за 600 лева колегите биха ти сглобили по-добра конфигурация от тая, която чакаш и струва 700, ако съм разбрал правилно. Знам, че с "майки" не се излиза на глава. Дори когато видят, че са направили грешка, те никога не признават :no-no:
  • Автор

Готов съм да се обзаложа, че за 600 лева колегите биха ти сглобили по-добра конфигурация от тая, която чакаш и струва 700, ако съм разбрал правилно. Знам, че с "майки" не се излиза на глава. Дори когато видят, че са направили грешка, те никога не признават

true...true ;]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.