Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на конфигурация около 600лв.

Featured Replies

• Автор

Това,че съм "бос" по техническите въпроси го споменах поне 5 пъти в цялата тема и мисля, че 6-ти път е просто излишно да се казва.Явно не възприемам добре също,защото никой не е споменал (или съм го пропуснал) как се казва буксата на дъното в която се включва USB 3 (САТА ли,ИДЕ ли, не ИДЕ ли,какво ли...?) поправете ме ако греша.Също и сравнение между феном 6 и булдозер с 4 ядра също не видях...

• Отговори 183
  • Прегледи 14,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това,че съм "бос" по техническите въпроси го споменах поне 5 пъти в цялата тема и мисля, че 6-ти път е просто излишно да се казва.Явно не възприемам добре също,защото никой не е споменал (или съм го пропуснал) как се казва буксата на дъното в която се включва USB 3 (САТА ли,ИДЕ ли, не ИДЕ ли,какво ли...?) поправете ме ако греша.Също и сравнение между феном 6 и булдозер с 4 ядра също не видях...

Ето ревю включващо всички Zambezi, в сравнението присъстват и шест ядрен и четириядрен Феном от старата серия!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Малии ,ми то според тези тестове е по-добре дори феном 2 х 4 отколкото булдозер Х4 ,че в някои случаи и от булдозер х6 , та какво остава за феном 2 х6!!!!???!!!

• Автор

Тъй като вече излезнаха всички булдозери с цените вече е време да пазарувам.Обаче съм доста раздвоен.Бях се засилил за FX х4 ,но като гледам май не е нещо особено.Като гледам и разни тестове повечето феноми х6 от второ поколение ,че дори и х4 излиза, че са по-добри от FXx4 !!?? Нещо съвсем се обърках ,та нали сега булдозерите са на-новите би трябвало да са и по мощни?!За чий АМД ще пускат по-слаби процесори?Помагайте хора ,че нещо не ми се изяснява тая система с процесорите Публикувано изображение .Това което мога да си позволя е или FXx4 или някой феном ll х6 вт.ръка.+че имам една оферта за нов феном 955 с някакъв подсилен вентилатор не като обикновенният ,но без гаранция ,че бил от щатите за 160лв.Не знам какви са тези подсилени фанове човека каза че май били за клок.Кое ви се струва по-добрият избор?

Останалите компоненти са тези:

За дъно реших с ваша помощ Asrock 970 extreme 4 -още не съм взел

ram 1x4gb adata ddr3 1333mhz-след време още 4gb - още не съм взел

seagate baracuda 1tb 7200 32mb - купен

кутия nzxt lexa s- купена

PSu - чакам от един познат да ми донесе нещо добро 500-600вт.

видеото ще взимам последно като купя проца и дъното.

Ще съм ви благодарен ако ми помогнете отново :blink:.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Ти ако ще вземаш ново дъно и процесор се ориентиран най-добре към LGA1155 система.

• Автор

E ще стигнат ли парите за такава система? за дъно около 170лв. и за процесор около 220лв.

Core i3-2100(211лв.) и едно H61 дъно(например GIGABYTE H61M-USB3-B3 - 134лв.)

• Автор

E според тем този i3 ще е по мощен от FX x4 ,Phenom 955 x4 ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.