Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Аз затова спирам с антивирусните и от утре съм само със Shadow Defender...и кеф,бърз нет,никакви грижи,за какво са ми тия антивирусни само да ги храня...

Приятел гледай само да не се натресеш на pass-stealer понеже виртуализцията не те спасява в тоя случай....
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я виж сайта им ! Къв фотошоп те гони?

http://www.raxco.com...irus-plus.aspx#

Ама наистина и трябва добра оптимизация, и дефрагментация

Кой зацепил,зацепил

Да им гледам сайта..ако ми платят ше гледам. Като са решили да си преписват картинките в PNG няма да ги дъвча.

Е че какво ще ми откраднат? Като имам 5 филма и една папка с wallpapers?

Е че какво ще ми откраднат? Като имам 5 филма и една папка с wallpapers?

Паролите имам впредвид,или досега не си се сблъсквал с подобен проблем?

Това ми е мисълта за хора като мен дето го ползват компа само за сваляне на филми,браузване и някакви игри от типа скрити предмети е напълно безмислено да си слагат тежки защити, пакети и тем подобни..като на единия дял имам 10-тина програми,безплатни от типа winamp,google chrome и подобни а на другия 5-6 филма и wallpapers :) а относно пароли,най-много паролата от замунда да ми свият това ще е проблем че акаунта го правя вече година и половина за ъплоуд имам предвид други важни пароли нямам

Киро надявам се че знаеш как да ги конфигурираш и как да работиш с тях

http://localhostr.co...ju8/Stealers.7z

а относно пароли,най-много паролата от замунда да ми свият това ще е проблем че акаунта го правя вече година и половина за ъплоуд имам предвид други важни пароли нямам

miazmatik ти си знаеш най-добре....

Едит:Стиилърите са чисти,но все пак ги стартирайте в Sandboxie с изключен достъп до интернет

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз на Никси изобщо нищо не му зацепвам.То се говори ясно и точно,разбираемо.Картинката не е на гола жена,че да я гледам.

Хи,хи чичко Гошо в помощ - какво е http://en.wikipedia..../Raxco_Software

Вирусчетата програмата ги разделя на клъстери,оптимизира ги и прочие .... :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

http://konkurs.safegroup.pl/

Регистрирате се и участвате.

Кат ми го преведат на български ще участвам.Не съм длъжен да знам чужди езици.

Кат ми го преведат на български ще участвам.Не съм длъжен да знам чужди езици.

Ти да не си францyзин...те така мислят..Щом филма се чете,значи не е нищо особенно.Ако е дублиран на техният език е голяма работа.

:)

Гледам, че този форум, в отсъствието на няколко души (които вливаха малко живец, искри и доза напрежение) лека-полека избледнява: няма тестове, няма спорове, няма мерене на пи@ки....умряла работа...а беше интересен форум...

Оооо знам,че си виждал СВИНСКА МАС - я как лъщи темето ти.

Бизона да му е подръка, а той да си търси мас от "доПубликувано изображениемуз" да се маже с нея. Един "мек" мюслим скатаващ се в Белгия, ме заподозря за тюрк, та от време на време ще тайпя някоя съседска приказка....

Бизона да му е подръка, а той да си търси мас от "доПубликувано изображениемуз" да се маже с нея. Един "мек" мюслим скатаващ се в Белгия, ме заподозря за тюрк, та от време на време ще тайпя някоя съседска приказка....

Не,ти си тюркоаз. :wink12:

Колкото повече коментари за антивирусни чета,толкова повече се сбърквам.И аз съм го дал ретро.СВЕ11 или съюза на българските ентусиасти.Всичко е на немски и детекцията е на hoch.

Аватара ми вече се асоциира със защитните стени Публикувано изображение

:D http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vLeg5TGs538 :mad:

Абе не знам аватара ти с какво се асоциира,ама определено си мохикана изял най-голямото количество "банани" в историята : D блях (:

Абе не знам аватара ти с какво се асоциира,ама определено си мохикана изял най-голямото количество "банани" в историята : D блях (:

Да го мислят комплексарите :tongue2:

Да го мислят комплексарите :D

Aми да му мислят...+оперираните от чувство за хумор (: :beer:

Всички се отказват от лицензите за Авира и драпат за КИС и НИС.Според мен това са охранителни фирми/силови групировки/.Някакви идеи накъде духа вятъра?

Aми да му мислят...+оперираните от чувство за хумор (: :question:

Ти колега ми поиска даже пюре/pure/,превеждало се чисто,без разредител. :ph34r:

Всички се отказват от лицензите за Авира и драпат за КИС и НИС.Според мен това са охранителни фирми/силови групировки/.Някакви идеи накъде духа вятъра?

И аз съм един от тях...

Първо, защото не смятам WebGuard-a в Premium-a за наложителен и ефективен

Второ, защото съм фен на безплатните алтернативи...

Иначе и на мен Coccinelle ми предлагаше лиценз на Л.С. :kiss: (но просто не ми трябва).

А вятъра накъде духа незнам, но е код оранжево. :question:

И аз съм един от тях...

Първо, защото не смятам WebGuard-a в Premium-a за наложителен и ефективен

Второ, защото съм фен на безплатните алтернативи...

Иначе и на мен Coccinelle ми предлагаше лиценз на Л.С. :kiss: (но просто не ми трябва).

А вятъра накъде духа незнам, но е код оранжево. :P

Следя винаги,когато си снимаш десктопа в раздела покажете вашият десктоп.Кейлогърче съм. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.