Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Тогава тулчетата с лупичките на Л.С. някой път... :P

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

А вятъра накъде духа незнам, но е код оранжево. ;)

Абе да ти кажа май си е червено,защото в френските форуми здраво се избягва и много лошо се пише.

Даже "Johnyjohn" не смее да се обажда а си мълчи.

http://www.malekal.c...-survol-rapide/

Плюс до тук казаното,виж колко промоции намалявания на цените и т.н. само за да се набере ползващи ама хората не се поддават.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Абе да ти кажа май си е червено,защото в френските форуми здраво се избягва и много лошо се пише.

Даже "Johnyjohn" не смее да се обажда а си мълчи.

http://www.malekal.c...-survol-rapide/.

Значи вече става да я сложа на шефката :D

Значи вече става да я сложа на шефката :P

Не бих заложил пари в момента nikssi с каква антивирусна е.Никаква статистика няма,защото хаосът е пълен.

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

Интересно как толкова много хора с толкова различни антивируси все се заразяват и оплакват от нещо, а аз съм си без антивирусна от мноогоо време и си свиркам...Toлкова големо пазене и пак са с гадинки :P

Интересно как толкова много хора с толкова различни антивируси все се заразяват и оплакват от нещо, а аз съм си без антивирусна от мноогоо време и си свиркам...Toлкова големо пазене и пак са с гадинки :P

Като изключим прецаканият хард,вероятно от The Destroyer warez.

Като изключим прецаканият хард,вероятно от The Destroyer warez.

Това беше хардуерен проблем, както изглежда, никак даже софтуерен..Недей говори глупости...

Досега не съм виждал мнение за PlaceboAV. Коментарът на Че Гевара ме подтиква към един въпрос. Някой пробвал ли е PlaceboAV? Ето инфо. Ето линк:

http://www.doxdesk.com/file/software/win/PlaceboAV.exe

Досега не съм виждал мнение за PlaceboAV. Коментарът на Че Гевара ме подтиква към един въпрос. Някой пробвал ли е PlaceboAV? Ето инфо. Ето линк:

http://www.doxdesk.com/file/software/win/PlaceboAV.exe
Аз чакам ReactOS и зарязвам Windows...Усещам, че ако успеят да го завършат, ще е велико-тотална бинарна съвместимост с Windows, но с отворен код и безплатно. MSWindows просто ще изчезне ;)

А този ред мисли, ReactOS е по-сигурен от Windows, може би с една идея...

Не намирам темата за Buffer Zone ,явно пак някой "умник" е забърсал,както и забърса старата спам тема тук!

Та ще пиша тук, ако няма някой биг гол и бос претенции!

Излезе 3-та beta на 4-та версия на програмата

Изтегляне ЦЪК

username: [email protected]

password: k-1=I[oI](vQ

Който е пичага,да тегли директно от тук

Който се прави на биг гола вода бос, да се блъска с паролите по-горе !

Аз чакам ReactOS ....

А този ред мисли, ReactOS е по-сигурен от Windows, може би с една идея...

Aз също(следя проекта),ама бая ще има да чакаме...все още са на FAT32..: (

But some time, ReactOS will be able to load even native NTFS-drivers.

Дано...(:

Малка страна сме,ама поне да ни знаят "големите"...успешен експлойт срещу Майкрософт (:

Публикувано изображение

Весел уикенд на всички

Един от големите хитове си беше едно време....когато бяхме млади и "демокрацията" още я нямаше....

Един от големите хитове си беше едно време....когато бяхме млади и "демокрацията" още я нямаше....

Харесва ми че си сложил демокрация в кавички. ;)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Скивай банският бре пич :D Мани тая демокрация,щом сме се демократизирали няма как да НЕ се скапе и тя.

Глей кво става с европейският съюз :no-no: Сега пък ни искат евроазиатският :no-no: е... има какво още да прецакаме ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Глей кво става с европейският съюз ;)

хАмериканците я размътиха тя работа, и продължават да я мътят....не ги устройва да има силна Европа! но аз оптимист, че Европа ще измъкне от кризата по-силна от преди! Света обаче няма да е вече същия...преосмисля се вече действащата финансова система в сегашният и вид....май това вече е за друг форум.... :no-no:

хАмериканците я размътиха тя работа, и продължават да я мътят....не ги устройва да има силна Европа! но аз оптимист, че Европа ще измъкне от кризата по-силна от преди! Света обаче няма да е вече същия...преосмисля се вече действащата финансова система в сегашният и вид....май това вече е за друг форум.... ;)

Грешка братле,грешка. запомни какво съм ти казал - Европа ще се разцепи ;)

Що да е за друг форум,ние сме си тука едно малко затворено общество,нещо като конспиратори и маниаци :)

Ам нищо не каза за банският :P

Хипса пита: "Файла кyр.ехе иска достъп до регистър "ела ме ритни"!

Потребителя е жена с две висши образования- СУ и УНСС. как и помагат двата университета да се пребори с този въпрос..... :D

Отговора на въпроса е ясен :

Достъпа ще бъде разрешен и ку*а опс. файла ще бъде поставен в сигурната зона на "ела ме рЪгни" ...

P.s. Калинка т'ва да не го чете :cheers:

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Отговора на въпроса е ясен :

Достъпа ще бъде разрешен и ку*а опс. файла ще бъде поставен в сигурната зона на "ела ме рЪгни" ...

P.s. Калинка т'ва да не го чете :)

Калинка е решила,че от тази напаст трябва да си защити сигyрната зона и е сложила HIPS...Такива където може да мине- може би не, не я устройват. :)

Калинка е решила,че от тази напаст трябва да си защити сигyрната зона и е сложила HIPS...Такива където може да мине- може би не, не я устройват. :clown:

Браво,Калинче

според мен ти за 3 години "хареса" всички вафли...нищо де...вафли колкото искаш...а и имаш още години напред... :)

При тебе колко бяха,а? Изтърка си подписа да ги сменяш през час,още ти стои петното там ! ;)

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Браво,Калинче

Все пак в тази "мъжка" тема може нещо и вятъра да донесе в зоната.Трябва да съм нащрек.

:clown:

Все пак в тази "мъжка" тема може нещо и вятъра да донесе в зоната.Трябва да съм нащрек.

:)

И извода какъв е....използвайте виртуална клавиатура :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.