Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Катуница - бунтът срещу Рашкови

Featured Replies

Хаха, опит за измъкване , но неуспешен готик... тези неща ги правят и българи, че дори много повече, но там ескалации и безредици няма , въпреки че партиите могат да използват и тях за целите си ... Но поне признаваш ( и осъзнаваш за разлика от надъханите малоумни келешчета ) че въпроса изобщо не е убийството , колкото и завоалирано в стил " все пак съм българин " да го казваш...

Мисля, че с теб вече сме обсъждали някъде, че в България такъв тип конфликти се използват много умело за политически цели. :clown:

• Отговори 793
  • Прегледи 55,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

...да повтаряш градските си митове и легенди, това няма да ги направи истина...

Така, от това вече заключавам, че си ром, или турчин. Техният начин на действие е точно такъв - многократно да излъжат "вие лъжете". Но срещу фактите не важи. Факт е, че по татово време за изселвали/заселвали цигани както намерят за добре. Факт е, че са влизали по гетата да млатят наред и това са ми го казвали сериозни хора. Появил си се ти един единствен от някъде и казваш "всички лъжете, целият интернет лъже". Сам се замисли колко жалък и смешен си.

Така, от това вече заключавам, че си ром, или турчин. Техният начин на действие е точно такъв - многократно да излъжат "вие лъжете". Но срещу фактите не важи. Факт е, че по татово време за изселвали/заселвали цигани както намерят за добре. Факт е, че са влизали по гетата да млатят наред и това са ми го казвали сериозни хора. Появил си се ти един единствен от някъде и казваш "всички лъжете, целият интернет лъже". Сам се замисли колко жалък и смешен си.

Точно за влизания в гетата... Ами гета нямаше. Поне не и това което съвпада с "демократичното" определение за този термин...За сметка на това провинилите се "роми" ги вкарваха в подземията на милициите тъмни и ги изкарваха синьо-лилави, после същите през известно време минаваха по същата процедура...профилактично. Бой ядяха само тези, които бяха престъпили законите(тогавашните), включително и за дребни престъпления от рода на кражба на кокошка. Това беше напълно достатъчно за повечето от останалите. Естествено, случваха се и редки групови набивания на канчето, когато някои от неразбраните се събираха на тълпи със задни цели...Същите действия се предприемаха срещу всички граждани на републиката с наклонност да са от "тъмната страна на силата" - Шефа да поживи Йода и Силата да бъде с Него..

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Нали това му е специалност - пожарникар ! Да вземе да ги гаси :clown:

Аз говоря сериозно.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

... Ами гета нямаше.

А, имаше :clown: Спомням си много добре това в Сливен. Имаше ограда от панели над 2м висока. Ама беше преди около 30 години. И в Ямбол имаше (беше без ограда), но тогава много рядко можеше да се види някой циганин да обикаля из града през деня. За през нощта пък беше абсурд да видиш някой извън махалата... Пак си правеха свадби по 3 дни, но музиката не се чуваше извън махалата.

Чудно, защо ли?

А пък по време на "смяната на имената" направо бяха изчезнали...

Но не намесвайте в сегашните събития мюсулманите/турците. Те също много "обичат" циганите.

Е, във всяко стадо има и мърша ;)

А, имаше :clown: Спомням си много добре това в Сливен. Имаше ограда от панели над 2м висока. Ама беше преди около 30 години. И в Ямбол имаше (беше без ограда), но тогава много рядко можеше да се види някой циганин да обикаля из града през деня. За през нощта пък беше абсурд да видиш някой извън махалата... Пак си правеха свадби по 3 дни, но музиката не се чуваше извън махалата.

Чудно, защо ли?

А пък по време на "смяната на имената" направо бяха изчезнали...

Но не намесвайте в сегашните събития мюсулманите/турците. Те също много "обичат" циганите.

Е, във всяко стадо има и мърша ;)

Е, то Сливен е изключение., може би и друг/и градове със затвори. То да не бягат крадлите - за това.

То помъчените ни братя, никой не иска да ги намесва, но някои от тях се "само"заблудени твърде добре че са турци, освен това незнайно защо застават зад този терорист, също така убиец на деца - Ахмед Демир Доган - подривен елемент на MIT у нас, наредил и участвал в подготвянето, а може би и в поставянето на няколко бомби с цел извършването на атентати, няколко от които биват "успешни".

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

10 цигански клана въртят милиони у нас

Издържат се от престъпления – от джебчийство до продажба на органи

Публикувано изображение

10 ромски клана у нас са основните играчи на криминалната сцена. Ромските палати са разпръснати из цялата страна. Най-известни обаче са гетата край Видин, София, русенското село Иваново, Левски, Червен бряг, Разград и Пазарджик. Няколко сериозни цигански фамилии има и в Луковит и околността му, пише "Монитор".

Според разследващите голяма част от имуществото на тези фамилии е незаконно, а палатите им – фантоми. По документи тези къщи не съществуват, тъй като са вдигнати от ромите върху неизползвани земи в края на селищата. По данни на полицията у нас ромските кланове развиват дейност, която докарва приходи в размер на няколко стотици милиона лева. Тя обхваща почти целия Наказателен кодекс, шегуват се криминалисти. Дейността на циганските кланове обхваща целия престъпен спектър от джебчийството до продажбата на органи зад граница.

Най-богатите ромски кланове са калдарашите. Техните палати са пръснати из покрайнините на София, Пловдив, Костинброд, Червен бряг, Плевен, Пазарджик, Левски и Перник.

Калдарашите отговарят за джебчийството, просията и проституцията у нас и в чужбина. Най-често добрите „професионалисти” се изпращат да заработват зад граница – в Австрия, Италия, Гърция и Великобритания.

Калдарашките кланове имат и представители, които създават схеми за източване на ДДС. Те използват свои хора и в телефонни измами и далавери с имоти. От прокуратурата обясниха, че най-известните ало измамници са бургуджийските кланове от Ветово и Горна Оряховица.

blitz.bg

Това се знае отдавна и ми е чудно защо никой не е взел мерки да се прекрати престъпната дейност на тези кланове?

Защото са си платили на Б.Б. & Цв.Цв. и те не ги закачат и който не си плати бива гонен и изтипосван в новините като голям престъпник който е бил заловен при спец. акция на МВР !

Ей това, изказване много ми хареса :) Съгласна 1:1!

Публикувано изображение

27.09.2011 09:02 bold България

3 2

Само да попитам - що щат протестиращите в циганските махали? Ще търсят извинение от циганите, ще ги палят или...? Ами естествено ще бъдат спряни от полицията. Така би станало навсякъде по света.

Сега да помислим - кой и защо манипулира протестите, в чия полза е това? Не се ли възползват пак политиците да яхнат справедливия гняв на хората за да постигнат свои цели?

Не е ли по-добре да се поискат законодателни промени - да може да се изселват престъпници, които тероризират населението и има подписка срещу тях.

Да се спре насърчаването на ромската раждаемост, много често помощите са единствения им доход, вместо да работят, раждат, а даже и продават деца. Всички живеят на семейни начала, а се водят самотни майки и държавата ги издържа.

Да се спре терора над селското население. Циганите да се заселват в напълно обезлюдени селища и да им се дава земя да се изхранват (ама няма да искат, щото по-лесно е да се краде).

Струва ми се, че циганите се оставят нарочно да безчинстват за да ни държат в страх и подчинение. Сега е момента да се поискат разумни и възможни промени, а не хаотични и безрезултатни протести, които е много лесно да бъдат обявени за пиянски и хулигански прояви.

Искайте и ще ви се даде, е казано в Библията. Искайте бе, хора!

Няма връщане назад ! Първите ромите посегнаха и сега ще плащат затова ! Да не бяха убили момчето в с.Катуница ! Да си ходят в гетата и никакво излизане от там за тази паплач !

...Това се знае отдавна и ми е чудно защо никой не е взел мерки да се прекрати престъпната дейност на тези кланове?

Защото са си платили на Б.Б. & Цв.Цв...

Не просто си плащат където трябва. Напротив, дори на тях им плащат, защото организират циганите да гласуват и това е при всяко едно правителство. Затова е толкова трудно да се търси отговорност от циганските кланове, защото ще извадят кирливите ризи на всяко едно правителство.

ДАНО СТЕ ДОВОЛНИ СЕГА!...

Още не сме.

...НЕИЗБЕЖЕН И КЪРВАВ...

Избежен е. Само трябва правителството да подаде оставка и следващото такова да направи масови показни арести, присъди и изземване на имуществото на големите цигански кланове.

...ДНЕС ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ЗАМИСЛЯТ СЛЕД УЧИЛИЩЕ ДА ХОДЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ РОМИТЕ...

Ами бъди българка и протестирай заедно с тях!

...СЛАВИ ТРИФОНОВ...

Точно той е същият смешник като Волен Сидеров - подлоги на Бойко Борисов.

п.п. И престани да крещиш, не е учтиво. Дори си мисля, че е в разрез с правилата на форума.

...Спомням си много добре това в Сливен...

Аз пък си спомням това в Казанлък - отвсякъде оградено с бетонни стени. Жалко, че вече има дупки и няма кой да следи за влизането и излизането.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Повече от циганите мразя продажните медии, които в момента се опитват да изкарат тъпака Болен като подбудител. Няма нищо такова. На народа просто му писна, смръдливи журналисти и няма нужда да бъде подбуждан от смешниците "Атака" или ВМРО. http://www.novsport.com/video161565_1003.html До кръвопролития не е добре да се стига, а е хубаво просто няколко дена демонстрации и много уплашени цигани, които да не бъдат вече толко смели и да не напускат много гетата си.

Ако в този момент, някой циганин (който и да е), можеше да се регистрира за Президентските избори 2011 в България, той щеше да стане президент!

Защо?

Защото всички цигани (без значение от клана им) щяха да гласуват за него.

Защото българите са разделени между бивша пожарникарска мутра (охранител), бивша барета с ранг доцент, бивш дезертьор от БСП, който е малко по-високо от ранг на чирак, някаква евр(е)о-комисарка, която освен Yes! Agreed! All right! просто не може да отказва.

Защото накрая има две магарета, един циник със светло име и едно магаре с морков - символ на водените за носа.

Защото повече от 60% изобщо няма да гласуват под ганьовския предлог: "Всички са маскари!". Е, то идеален човек няма.

Децата нямат място на тези протести. Вчера имаше стотици момчета, че дори и момичета от набор 95 нагоре. Каква работа имат те там!? Именно те се затичаха към аджисан махала и те не знаят защо. Глупаво е да сеем омраза срещу циганите. Да има омраза, но сега е по-важно да линчуваме убийците от Катуница не всеки циганин в държавата. Арестуваха и биха малки деца вчера. Приятел набор 96 беше арестуван, бит, плют и псуван от полицаите на 4-то РПУ, както и много като него. Пенсионерите слушаха Лили Иванова в центъра на града и ни обиждаха "защо ни разваляте концерта хулигани такива? Вие сте престъпници и трябва да сте в затвора!" !? Съветвам родителите, които четат това строго да приберат децата си по време на протестите, защото имаше МНОГО деца, които не знаеха защо са там и ритаха коли, обръщаха кофи за боклук и какви ли още не безсмислени детски прояви. Вариантите за мен са два : Заставаме на кръстовището на сточна гара например с което ще блокираме движението на голяма част от града. Другия вариант е както много хора необмислено искат е да се бием срещу циганите, което не е правилно изобщо. Аз съм готов да застана и зад двата варианта, но не и да ни бият и арестуват за нищо . Вчера арестуваха пред мен 2 групи деца. Първата, защото тичаха в тълпата- бяха бити и арестувани буквално, защото тичаха и полицаите си мислят, че са направили нещо нередно за да бягат от тях. Втората група бяхме обградени от много полицаи и предимно деца псуваха камерите и полицаите директно лице в лице. Полицаите стояха, търпяха, арестуваха ги пред всички и показно ги пускаха... при което тълпата се "надъха" и започна още по-здраво да обижда полицаите директно очи в очи, а не от разстояние. Понеже по медиите казват, какво ли не реших да ви кажа как стояха нещата в Пловдив. Буквално бяха арестувани и бити, плюти и обиждани за тичане и ругатни предимно непълнолетни момчета и момичета!

Повече от циганите мразя продажните медии, които в момента се опитват да изкарат тъпака Болен като подбудител. Няма нищо такова. На народа просто му писна, смръдливи журналисти и няма нужда да бъде подбуждан от смешниците "Атака" или ВМРО.

http://www.novsport....61565_1003.html

До кръвопролития не е добре да се стига, а е хубаво просто няколко дена демонстрации и много уплашени цигани, които да не бъдат вече толко смели и да не напускат много гетата си.

Май пак приказваш колкото да си повярваш, не било нужно АТАКА или ВМРО да подбуждат ... Статистиката от вчерашните уж мирни протестни шествия показа доста активно и "мирно" участие главно от привърженици на точно тези две партийки :)

П.С Кичука, точно тези малки пикльовци и пикли си заслужават добър пердах, след явната липса на елементарно възпитание ( или възможен такъв пример ) от страна на родителите си.... А родителите им да плащат солени глоби за поведението на келешчетата си... Ще им бъде полезно... нас едно време като са на били родителите ни, станахме хора, а не лумпени

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Hamza за първи път съм на 100% съгласен с теб. Прекалено грубо са се отнесли полицаите, но дано поне малките пикльовци да са се наплашили и да мислят следващия път. Липса на възпитание довежда до тези действия и обвинявам твърдо родителите, а не децата им, за това е редно и те да си го отнесат. Видно по-големите стояхме по-назад и по-кротко. Викахме, скандирахме, както си му е реда на протеста. С моите приятели всички тренираме: бокс, борба , кик-бокс, мма, карате и се събираме голяма група от хора, които всеки ден се бият за спорта с твърд характер и не правим глупости (макар да бяхме готови на много работи, стига да си струва), а малките пикльовци, които си нямат на идея за к'во става дума и защо изобщо са там заплашват полицаите. Едно малко момиче стои пред полицая и му вика в лицето и маха с ръка буквално на сантиметри от него " ей пе****с майка ти .......... ще те пребия" и т.н. Как да не я арестуват!? И какво постигна тя!? Децата нямат място на подобни събития. Протеста беше мирен за всички над 18-20 години.

Вчера четох някъде , че преди палежите цялото имущество барабар с мебелите било изнесено...нещо на режисура ми прилича цялата работа.

Вчера четох някъде , че преди палежите цялото имущество барабар с мебелите било изнесено...нещо на режисура ми прилича цялата работа.

И по ТВ-то го казаха... :) Случайни неща няма, да знаете.... И от това ще спечели само ДПС... И Волен де.

Май пак приказваш колкото да си повярваш, не било нужно АТАКА или ВМРО да подбуждат ... Статистиката от вчерашните уж мирни протестни шествия показа доста активно и "мирно" участие главно от привърженици на точно тези две партийки :)

П.С Кичука, точно тези малки пикльовци и пикли си заслужават добър пердах, след явната липса на елементарно възпитание ( или възможен такъв пример ) от страна на родителите си.... А родителите им да плащат солени глоби за поведението на келешчетата си... Ще им бъде полезно... нас едно време като са на били родителите ни, станахме хора, а не лумпени

Mладите нямат задръжки, а? Мда, и така може да е...Мнозинството от тях...

Meжду другото, ти БЪЛГАРИНО,ти какво правеше, докато другите протестираха? Да напомня ли, че си Българин, изглежда отдавна си го забравил. Етносът не в важен, важна е националната принадлежност. Искрено се надявам вие да се считате за Българин. Така ли е или греша, отговорете ми?

Сега да се вдигнат и студентите на бунт и да хвърчи правителството, това трябва. И парламентът да гори.

А Атака и ВМРО са смешковци, като повечето останали. Просто отклоняват вниманието от ДПС, която през това време си точи парички от родината ни, Доган си строи поредният палат. а АЗ, ТИ и всички останали-мизеруваме.

Или май имаше логика Атака да се появи ТЪКМО когато влиянието на ДПС беше започнало да спада.

Явно визира циганската чалга , на която повечето националисти и бръснати глави удрят гюбеци с кеф пред също толкова курвизирани женски :) .. Общо взето циганизирания манталитет на българите...

Така ли? А ако има и иначе. То кючекът не е чак толкова характерен цигански танц, бих казал. Но лично аз чуя ли да се пусне мазен кючек, имам откровеното желание да взривя притежателя на устройството, от което излиза този ужасяващо дразнещ звук.

И без нарицателни за българите, ти си българин.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз съм руса ... та ... Какво точно означава "циганизация"?

Явно визира циганската чалга , на която повечето националисти и бръснати глави удрят гюбеци с кеф пред също толкова курвизирани женски :) .. Общо взето циганизирания манталитет на българите...

И на мен ми направи впечатление,че тези палати са очудващо празни, когато К*ролюба Бенатова влезе вътре. Май цялата работа е една много кофти предизборна акция. Да се чуди човек дали ДПС не надъхват циганите спрямо нас ... много неща си мисля, кое ли е вярно обаче нямам идея ...

Точно той е същият смешник като Волен Сидеров - подлоги на Бойко Борисов.

п.п. И престани да крещиш, не е учтиво. Дори си мисля, че е в разрез с правилата на форума.

:) Ти това вярваш ли го наистина? :) Слави подлога на Бойко??? Ти скоро гледал ли си му предаването??? :D Нещо да ти прави впечатление, че цялата бТВ е против Бойко ??? Че Слави е приятел с шефа на бТВ Гергов знаеш ли го ? :eek:

Редактирано от electroface (преглед на промените)

Волен одавна си даде г*за на Бойко !

Mладите нямат задръжки, а?

Meжду другото, ти БЪЛГАРИНО,ти какво правеше, докато другите протестираха? Да напомня ли, че си Българин, изглежда отдавна си го забравил. Етносът не в важен, важна е националната принадлежност. Искрено се надявам вие да се считате за Българин. Така ли е или греша, отговорете ми?

..............

Аз мисля разумно и цялостно, за разлика от лумпените драги, които не мислят изобщо.. Лично аз следя и чакам докъде може да стигне глупостта на биещите се в гърдите и имащи се за велики етнически българи... А за това какво съм направил, в този случай нищо, но съм правил повече от такива като теб за България, може да си сигурен...

П.С И да, аз съм български гражданин, родината ми е България, но не съм българин, запомни го... И точно в момента тази България докъдето я доведохте вие българите, ми харесва все по-малко и все по-малко

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.