Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Катуница - бунтът срещу Рашкови

Featured Replies

Волен одавна си даде г*за на Бойко !

Според мен Волен играе за себе си. Просто нямаше начин да не подкрепи ГЕРБ, че после трябваше да обяснява на избирателите си как така е от една страна с ДПС. :)

• Отговори 793
  • Прегледи 55,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз мисля разумно и цялостно, за разлика от лумпените драги, които не мислят изобщо.. Лично аз следя и чакам докъде може да стигне глупостта на биещите се в гърдите и имащи се за велики етнически българи... А за това какво съм направил, в този случай нищо, но съм правил повече от такива като теб за България, може да си сигурен...

Аз теб те питах-ти българин ли си?

А като си направил повече от мене, защо 20години живеем в мизерия и все по-зле. Какво точно си направил ти, което всички ние да почувстваме!?

Не ме интересува етнос, а национална принадлежност. Кажи ми за какъв се считаш, понеже аз зная от кой етнос си, но не това е важното и не определям така.

До къде ще стигне глупоста ли? До ограничаващи ограбването на всички нас закони, закони насочени към тия "самотни майки", които не са хич самотни, ама точат помощи и ново правителство. Аз това искам.

Между другото, Доган българин ли е? Май не се счита за такъв. Доган ли ограби милиони да строи палати, да заплашва гласоподаватели, само и само да остане във властта? Май не само етническите българи доведоха картинката до разруха.

Е, от пепелта се ражда феникс.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...

До къде ще стигне глупоста ли? До ограничаващи ограбването на всички нас закони, закони насочени към тия "самотни майки", които не са хич самотни, ама точат помощи и ново правителство. Аз това искам.

Пак не си в час, май хванаха етнически българки, които вземаха с измама хиляди за майчинство на едно дете, не циганки, нито туркини.... Така че пак не си в час кои крадат от държавата драги,виждам само как си кьорав за истината...

Аз теб те питах-ти българин ли си?

А като си направил повече от мене, защо 20години живеем в мизерия и все по-зле. Какво точно си направил ти, което всички ние да почувстваме!?

Не ме интересува етнос, а национална принадлежност. Кажи ми за какъв се считаш, понеже аз зная от кой етнос си, но не това е важното и не определям така.

Пишеш верни неща, НО...

Кое ще е новото правителство ?

На БСП?

На Костов? ... Не са ли те хората зад "цар" Киро... Или той се появи преди 2 години?

На Атака? ... тук вече гражданската не ни мърда. Атака трябва да е в парламента за да вдига шум, но не и да управлява..

На РЗС?

Кой ще го състави ? Дай идея? Светльо Витков - премиер ?

Хората на Бойко, че правят глупости - правят. Цв.Цв. да си подава оставката незабавно - абсолютно неадекватен, тъп полицай. Но какво трябва да направи премиера в момента? Да избие циганите ли?

Пак не си в час, май хванаха етнически българки, които вземаха с измама хиляди за майчинство на едно дете, не циганки, нито туркини.... Така че пак не си в час кои крадат от държавата драги,виждам само как си кьорав за истината...

Във всяко стадо си има мърша, но при циганите това е масова практика. Само при тях, не при турците, не при българите, не при арменците, не при грузинците и т.н и т.н. Да не мислиш, че искам преференции за нас, етническите българи? Не, нищо подобно, искам просто равни права, привилегии и задължения. То и аз съм полуруснак, и какво? Как така грузинците, арменците и прочие малцинства не искат привилегии повече от допустимото и си спазват задълженията, а някои други не го правят?Това честно ли е?

...

Да се махне, както и всички други алчни кръвопийци, които седят на наш гръб. Искам правителство, което не е съставено от номенклатурата на българската политика-която от 20години ни съсипва.

Във всяко стадо си има мърша, но при циганите това е масова практика. Само при тях, не при турците, не при българите, не при арменците, не при грузинците и т.н и т.н. Да не мислиш, че искам преференции за нас, етническите българи? Не, нищо подобно, искам просто равни права, привилегии и задължения. То и аз съм полуруснак, и какво?

Да се махне, както и всички други алчни кръвопийци, които седят на наш гръб. Искам правителство, което не е съставено от номенклатурата на българската политика-която от 20години ни съсипва.

Като ти казвам че си кьорав, си кьорав.. Циганката може да взема пари за деца, но тя си ги има, и взема минималното за всяко, и не лъже за доходи за да взема хиляди левове за едното.... Така че малко научи какс едят нещата със законите, и социалните придобивки в държавата... Ако една циганка взема да речем 300 лева за 2 деца, една българка взема с измама повече от 300 за едно...

В тази държава краденето е основно от тези които са с власт, държавни чиновници и сие.. Да си виждал цигани в държавните служби, аз почти не съм виждал.... А после циганите крадели, да крадат, кокошкари са, бедни са, .. а за кражбите на мнозинството в тази държава, кой ще потърси сметка, след като почти всички властови и държавни структури са в българския етнос.... Помисли над това, преди да говориш глупости

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Като ти казвам че си кьорав, си кьорав.. Циганката може да взема пари за деца, но тя си ги има, и взема минималното за всяко, и не лъже за доходи за да взема хиляди левове за едното.... Така че малко научи какс едят нещата със законите, и социалните придобивки в държавата... Ако една циганка взема да речем 300 лева за 2 деца, една българка взема с измама повече от 300 за едно...

Не ми прехвърляй топката и не ме изкарвай крив! Както казах, за мен не стои въпроса за етнос, а въпроса-извършено ли е деания, което ощетява всички останали хора?

И все пак, тази българка може би ще отгледа гражданин, който може би ще е образован, а циганката през това време ще отгледа най-вероятно паразит, който пак ще ни точи париците. Което не оправдава първата, нито втората.

А за да не се случва това се изискват нормални условия за живот, нормални заплати и пенсии, нормални цени, което няма да се постигне, докато някой краде и точи милиони от държавата.

АЗ не крада, както и 99% от Българите, да ти напомня ли, че НЕ всички в България работят в администрацията, а и не всички в администрацията крадат? Не ми изкривявай ситуацията ти казах и не изкрвай нас "лошите българи". Кражбите трябва да бъдат пресечени, независимо кой краде, защото с това се ощетяват всички хора. Не ми носи вода от 9 кладенеца.

Братле, свестните хора не се занимават с политика. :( Може да си сигурен, че едно ново правително ще бъде съставено от същата тази номенклатура. БСП-ДПС ще спечелят едни евентуални избори. Младите няма да гласуват. Бабите са червени. Турците за съжаление са зад ДПС. Сега и всичкото кюмюр е с тях. Каквото и да говорим ГЕРБ са единствената Бг-партия, която се опита да привлича и част от турците на тяхна страна. Почнаха да привличат хора от турски села за членове - факт. ДПС е тумор и трябва да се разбие. Но не със забрани, а като се покаже на техните гласоподаватели, че и на другите партии им пука за тях.

От цялата тази ситуация пичели само ДПС. ДПС е продукт на ДС. ДС вечна любов с БСП. :mad:

циганите и аз не ги обичам, ама това не значи, че трябва да се избием помежду си.

Не ми прехвърляй топката и не ме изкарвай крив! Както казах, за мен не стои въпроса за етнос, а въпроса-извършено ли е деания, което ощетява всички останали хора?

И все пак, тази българка може би ще отгледа гражданин, който може би ще е образован, а циганката през това време ще отгледа най-вероятно паразит, който пак ще ни точи париците. Което не оправдава първата, нито втората.

А за да не се случва това се изискват нормални условия за живот, нормални заплати и пенсии, нормални цени, което няма да се постигне, докато някой краде и точи милиони от държавата.

Да ти прехвърлям топката ли? .. Аз ти казвам как седят реално нещата драги ми полуруснако... Това че на теб не ти отърва да ги видиш, проумееш и осъзнаеш, си е твой проблем.... А с изказването си за това кой акво щял да отгледа с тези пари, но кометн, виждам че не си дорасъл да прогледнеш изобщо.. бягай да ревеш срещу циганите и да ги обвиняваш за всичко, така ще се чувстваш пълноценен усещам ....

Да ти прехвърлям топката ли? .. Аз ти казвам как седят реално нещата драги ми полуруснако... Това че на теб не ти отърва да ги видиш, проумееш и осъзнаеш, си е твой проблем.... А с изказването си за това кой акво щял да отгледа с тези пари, но кометн, виждам че не си дорасъл да прогледнеш изобщо.. бягай да ревеш срещу циганите и да ги обвиняваш за всичко, така ще се чувстваш пълноценен усещам ....

Не, ти изкривяваш нещата. Сега ще кажеш и че Доган не се е възгордял, не си точи милиони и не е безнаказан. Нали?

Искам всички виновни да си понесат последствията!!!

А за отглеждането-СТАТИСТИКА. Виж статистически погледнато броят на грамотните цигани и броят на грамотните българи.

Какво ли ще откриеш?

И не, аз не съм против циганите, а само против тези, които крадат. Не може в Столипиново да не плащат ток години на ред, десетки ХИЛЯДИ левове, които НИЕ всички ПОКРИВАМЕ, а когато на тях отидат да им спрат тока, да целят хората от енергоразпределение с камъни и да заплашват, че ще ги убият. А иначе аз аз не си платя тока, режат ми го веднага!

...

Президентска република с разширени правомощия на президента! Всичко трябва да се налага със сила от народа и армията.

Предпочитам да ни управляват военни, отколкото таз паплач.

Прекалено грубо са се отнесли полицаите, но дано поне малките пикльовци да са се наплашили и да мислят следващия път.

Интересно защо полицаите не се отнасят по този начин с престъпниците, ама с тези големите. С хлапета насреща всеки може да се прави на много отворен. :mad:

Прекалено много маймуни са на клона. Естествено, че това всичко е провокация на Д(п)С, която е пълна с агенти и двойни вече такива. Те не участват на изборите за президент, но ДА... участват с пълна сила на местните избори. Президента - кучета го яли. Виж обаче, районите в южна България - източни Родопи, Арда и т.нар. бастиони на ДПС - те вече не са български. От разправията (защото тя не е за президент, а за кмет, тъй като загиналото от сгазването момче е сина на бившата кметица на селото) ще спечелят ДПС и мангустите. Киро - циганина е бил добре подготвен от ДПС, не случайно в момента е в хотел в Боровец на ДПС и се радват, че на изборите ДПС ще спечели още повече местни райони с помощта на надъханите цигани. Толкова е просто. А една две маси, няколко прозореца и мазилка - тва са максимум 10-20 хил лева... Помнете ми думата. България си отива от картата на Европа, както ще стане и с Гърция - двете най-стари страни в Европа! Пророчеството си се сбъдва.

Интересно защо полицаите не се отнасят по този начин с престъпниците, ама с тези големите. С хлапета насреща всеки може да се прави на много отворен. :mad:

защото,държавата е на престъпниците.те си пишат законите,притежават всички големи компании и движат и потдържат цялата тази държава.

Президентска република с разширени правомощия на президента! Всичко трябва да се налага със сила от народа и армията.

Предпочитам да ни управляват военни, отколкото таз паплач.

Ти бил ли си в казарма? Аз един умен военен не съм видял. И как виждаш държава с президент Волен, Алексей, Светльо Витков, Кунева, Калфин ??? Не отговаряй, просто се замисли.

защото,държавата е на престъпниците.те си пишат законите,притежават всички големи компании и движат и потдържат цялата тази държава.

Ами като няма кой да им държи сметка, така е. На полицията това й е работата, но нашите полицайчета пред истинските престъпници смирено свеждат глава, но са много отворени, когато стане въпрос за някой кокошкар или хлапенце, което е отишло на протест.

Ти бил ли си в казарма? Аз един умен военен не съм видял. И как виждаш държава с президент Волен, Алексей, Светльо Витков, Кунева, Калфин ??? Не отговаряй, просто се замисли.

Военните държат Турция като светска държава, например. И не всички военни са прости.

Нито за Волен, нито за Алексей, нито за Витков, нито за Кунева, нито за Калфин няма да гласувам.

Военните държат Турция като светска държава, например.

Турция не е много подходящ пример в това отношение, защото там военните имат много специфична функция - става въпрос за едни реформи, които са били извършени от Мустафа Кемал Ататюрк. :mad:

Най-богатите ромски кланове са калдарашите. Техните палати са пръснати из покрайнините на София, Пловдив, Костинброд, Червен бряг, Плевен, Пазарджик, Левски и Перник.

Калдарашите отговарят за джебчийството, просията и проституцията у нас и в чужбина.

Точно така се казваха да, калдараши, тези от Левски-Г, които убиха двете момчета.

Те държат няколко апартамента от вход и съм чувала че вътре били облицовани със злато стените им.

Турция не е много подходящ пример в това отношение, защото там военните имат много специфична функция - става въпрос за едни реформи, които са били извършени от Мустафа Кемал Ататюрк. :mad:

Знам.

...няколко дена демонстрации и много уплашени цигани, които да не бъдат вече толко смели и да не напускат много гетата си.

Ти това вярваш ли си го? Гледаш ли какво става в гетата? Циганите са въоръжени, дори с автоматични огнестрелни оръжия и обявиха ВОЙНА на държавата!!!

Според мен Волен играе за себе си. Просто нямаше начин да не подкрепи ГЕРБ, че после трябваше да обяснява на избирателите си как така е от една страна с ДПС. :(

Да за себе си играе. Или по-скоро за собствения си джоб. Партия като неговата не може да съществува в Европа. Извинения винаги могат да се намерят. Аз видях обаче едно - единия ден той се пенеше от трибуната на народното събрание, че ще гони Цветанов до дупка, в следващия момент не подкрепи вот на недоверие срещу същия този министър.

:mad: Ти това вярваш ли го наистина? :( Слави подлога на Бойко??? Ти скоро гледал ли си му предаването??? :ohmy: Нещо да ти прави впечатление, че цялата бТВ е против Бойко ??? Че Слави е приятел с шефа на бТВ Гергов знаеш ли го ? :eek:

Каква цяла БТВ е срещу Бойко бе? Ти в кой свят живеш? Да ти пусна малко от протестиращите пред БТВ? Миролюба Бенатова е любовница и лична репортерка на Бойко, а Слави я защитава. Дори предаване щял да прави довечера с нея.

Ех чета и не вярвам на ушите си ! До къде на докара демокрацията !Такива проблемчета Тошката ги оправяше за по малко от 24 часа. А такива като @Hamza работеха като докери и не философстваха . Намерил къде да ми се турчелей по форумите ... явно не му е харесала голямата екскурзия която спретнаха на времето .

Ти това вярваш ли си го? Гледаш ли какво става в гетата? Циганите са въоръжени, дори с автоматични огнестрелни оръжия и обявиха ВОЙНА на държавата!!!

Да за себе си играе. Или по-скоро за собствения си джоб. Партия като неговата не може да съществува в Европа. Извинения винаги могат да се намерят. Аз видях обаче едно - единия ден той се пенеше от трибуната на народното събрание, че ще гони Цветанов до дупка, в следващия момент не подкрепи вот на недоверие срещу същия този министър.

Каква цяла БТВ е срещу Бойко бе? Ти в кой свят живеш? Да ти пусна малко от протестиращите пред БТВ? Миролюба Бенатова е любовница и лична репортерка на Бойко, а Слави я защитава. Дори предаване щял да прави довечера с нея.

????

бТВ била с Бойко ???

Случайно съм по-близко до тая ТВ, отколкото можеш да си представиш, и мога да ти кажа, че едно 80% от работещите в нея са против ББ. Както и политиката на телевизията... Случайно да забелязваш, че бТВ лансира Кунева? Случайно да виждаш с каква злоба Слави плюе Бойко?

А Миролюба не искам да я коментирам. И без това колегите й я мразят...

Хванали са българки, защото им е наредено да не хващат мангалки!

????

бТВ била с Бойко ???

Случайно съм по-близко до тая ТВ, отколкото можеш да си представиш, и мога да ти кажа, че едно 80% от работещите в нея са против ББ. Както и политиката на телевизията... Случайно да забелязваш, че бТВ лансира Кунева? Случайно да виждаш с каква злоба Слави плюе Бойко?

А Миролюба не искам да я коментирам. И без това колегите й я мразят...

Не знам колко си близо, но видя какво направихме с БТВ вчера. Не е важно на какво мнение са хората работещи в БТВ, а това което казват в ефир. Абсурдни коментари и изказвания! Изтрих ги от телевизора си и нито изтъркания Слави ми трябва да гледам, нито турските им сериали, нито продажните коментари. Търсят сензация да си вдигнат рейтинга, но не отразяват нещата реално. Над 5000 човека в Пловдив в един глас скандирахме "К*Р ЗА БТВ" . Защо не го отразиха ? Защото хората, които са пред телевизорите, а не на място ще повярват на продажната медия!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.