Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за 3G Интернет модемите, настройки, проблеми

Featured Replies

Здравейте.Имам един въпрос.А той е относно това ако си купя аз такъв модем от някакъв магазин за техника ще мога ли да ко ползвам както се ползват другите.(на виваком съм)И другия въпрос един мой приятел праща безплатно смс-и с Huawei E173s-2 обаче искам и аз да мога да го правя това но как....Мога ли да си взема някакъв друг USB Modem и пак да си се свържа към интернет и някак си пак да пратя безплатно смс-и.....

• Отговори 311
  • Прегледи 340,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Здравейте.Имам един въпрос.А той е относно това ако си купя аз такъв модем от някакъв магазин за техника ще мога ли да ко ползвам както се ползват другите.(на виваком съм)И другия въпрос един мой приятел праща безплатно смс-и с Huawei E173s-2 обаче искам и аз да мога да го правя това но как....Мога ли да си взема някакъв друг USB Modem и пак да си се свържа към интернет и някак си пак да пратя безплатно смс-и.....

Не съм сигурен, дали успях да разбера, какво точно искаш? Да си купиш от някъде само модем и да го ползваш за достъп до интернет с каква да е SIM карта?

1-во Ако това е въпроса ти, принципно отговорът е ДА, можеш на всеки един 3G модем, без значение дали е Хуавей, Алкател, ЗТЕ, Телтоника или друг, стига модемът да не е кодиран за работа с конкретен оператор, в този случай можеш да поставиш коя да е SIM карта и да ползваш интернет през 2G или 3G мрежата в зависимост от покритието на оператора. Ако модемът е кодиран за работа с конкретен оператор, а SIM картата, която смяташ да поставиш е на друг оператор, то тогава трябва модема да бъде "отключен", това отключване зависи от марка и модел модем, постига се чрез програма генерираща отключващ код на база IMEI. След поставяне на SIM карта в модема е нужно да въведеш съответните настройки за интернет (WAP/GPRS) според оператора, в софтуера за управление на модема, но оператора ще те таксува съгласно тарифния план на картата, което означава ако сложиш предплатена карта, за 20-30МБ да си издухаш кредита, ако пък си на договор за стандартна телефонна услуга да навъртиш нечовешка сметка, ако нямаш спирка. Ако обаче ползваш тарифен план с включени МБ или СМС (от рода на Net&Call и други подобни планове с включен обем трафик заложен в месечното потребление, както и разумно следене на генерирания трафик), начинанието не би било толкова безмислено. При последната хипотеза и наличен модем с функция voice feature, която да е със статус enable, модемът включен в компютъра, може да бъде използван и като телефон за приемане на входящи обаждания, както и за набиране (дори е възможно и провеждане на видео разговори), разбира се ако програмата за управление на модема предоставя тази възможност.

Само DATA SIM (без модем или дългосрочен договор) не съм сигурен дали се предлага за продажба от трите GSM оператора.

2-ро Няма безплатни СМС-и през модема!!! Много е важно да го знаеш и ти, и твоя приятел, СМС-ите които могат да се изпращат през софтуера на модема, от DATA SIM картата, се заплащат съгласно текущия тарифен план на оператора, в случая с Виваком за DATA SIM картите тарифния план го има упоменат на официалния сайт на Виваком и е 0,14 лв. с ДДС за всички БГ оператори, с изключение на номера (услуги) с добавена стойност, при тях се заплаща обявената цена за единица изпратен SMS. Всички изпратени СМС-и през програмата за управление на модема се отразяват в месечната сметка на отчетното за абоната число.

Безплатни СМС-и можеш да пращаш единствено и само от секцията в страницата на оператора за безплатни WEB SMS-и, всеки оператор има такава секция, която дава между 10 и 20 на ден, друг вариант е да ползваш една безплатна българска програмка наречена SMS Програмче (от автор Жеко Янев), която обединява уеб СМС центровете на Виваком, Глобул и М-тел, но трябва да имаш направени регистрации в сайта (или сайтовете) на оператора към когото желаеш да изпратиш СМС съобщение.

Ако не съм те разбрал правилно и не съм отговорил на въпросите ти, опитай да ги зададеш пак, по-конкретно.

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

Здравейте. Имам Vodafone K3565-Z модем и се мъча да го подкарам с карта на Globul. Някой може ли да ми удари едно рамо как да го направя.Пробвах с ZTR Join Air ми дава съобщение че не е разпозната карата , с оригиналнич софтуер е сащата....Благодаря.

Здравейте.

Имам Vodafone K3565-Z модем и се мъча да го подкарам с карта на Globul. Някой може ли да ми удари едно рамо как да го направя.Пробвах с ZTR Join Air ми дава съобщение че не е разпозната карата , с оригиналнич софтуер е сащата....Благодаря.

А модема отключен ли е за ползване в други мрежи?

А модема отключен ли е за ползване в други мрежи?

Преди е работил с Мтел. Но незнам как да го проверя :X

Преди е работил с Мтел. Но незнам как да го проверя :X

Ако е купена от Мтел то те имат навика да заключват всичко, което продават към техните мрежи. Така че може и това да е причината

Ако е купена от Мтел то те имат навика да заключват всичко, което продават към техните мрежи. Така че може и това да е причината

Как да го разблокирам ? Идей. Мерси

Как да го разблокирам ? Идей. Мерси

След като ви изтече договора - Мтел. Иначе вижте 2.10 от правилата на форума

След като ви изтече договора - Мтел. Иначе вижте 2.10 от правилата на форума

Еми той е изтекал от преди полошин година :)

Тогава им е обадете да ви кажат кода

Няма да го кажат в никав случай :)
  • Автор

Здравейте.

Имам Vodafone K3565-Z модем и се мъча да го подкарам с карта на Globul. Някой може ли да ми удари едно рамо как да го направя.Пробвах с ZTR Join Air ми дава съобщение че не е разпозната карата , с оригиналнич софтуер е сащата....Благодаря.

Модемът е ZTE K3565-Z (Vodafone), по проченото до момента, модификация предлагана само за оператора Vodafone и партньроте му, не се включва към официалната продуктова листа на ZTE и е напълно различен от подобния като абревиатура модел ZTE K3565-H. Мисля, че с само с обикновен калкулатор за ZTE няма да бъде възможно отключването на модема (но не пречи да опиташ). Вероятно ще се наложи и подмяна на dashboard-a на модема. Използвай следните наръчници:

Наръчник 1 - Линк

Наръчник 2 - Линк

Наръчник 3 - Линк

Калкулатор (за модеми ZTE, Huawei, Alcatel, NEC, LG, VL mobile) - Линк / мой линк (mirror) /в моя линк са включени версия 04 и 05 на калкулатора, тъй като установявам, че версия 05 не генерира верен flash code за Huawei E1750, а с версия 04 генерирания flash code е ОК при мен/

Здравейте,Благодаря на Rub4o за полезната информация.Аз имах проблеми със използването на Е173 на Виваком на китайски таблет VIA 8650 7" Андроид .Купих си друг модем от китай Е 1750 на който успях да променя настройките на само Модем за да може таблета да го разпознае.Направих клип за проблема . http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DvrCDUqOtmI линк за модем Е 1750 - http://www.ebay.com/...-All-Categories Е 173 на Виваком не ми тръгна на таблета дори и само като модем.На лаптопа няма проблем.

Редактирано от iwanowbg (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте и благодаря на Rub4o за полезната информация. Имам проблем който се надявам да ми помогнете да разреша. Тъй като се обвързах с двугодишен договор към Виваком и няма мърдане. Модема е Huawei E173. А проблемът е следния, много често се случва връзката да прекъсне двадесетина минути следкато сме се свързали. Като в програмата за управление пише статус свързан, но няма нет, ipconfig показва че има днс, ип ... но сайтове не се отварят, нито скайп например. При опит за натискане на бутона disconect и повторно набиране излиза съобщение че устройството е недостъпно и нищо друго не помага осевен рестарт на компа (от където и едно от предположенията ми, че проблема може да е в настройките или някой сървис спира). Ако сложа картата в габлета ми, може да не прекъсне и цял ден. Възможно и да е нещо от самия usb модем, но преди да го отпиша, има ли вариант да проследя защо нета спира, да не би да е от някоя настройка? Ползва се в едно малко градче от родителите ми, и затова ми е много важно да разреша проблема за да имам връзка с тях както и те с нас и внуците. От виваком казват че има 3Г връзка в този район. Поздрави. :)

• Автор

.... При опит за натискане на бутона disconect и повторно набиране излиза съобщение че устройството е недостъпно и нищо друго не помага осевен рестарт на компа (от където и едно от предположенията ми, че проблема може да е в настройките или някой сървис спира). Ако сложа картата в габлета ми, може да не прекъсне и цял ден. Възможно и да е нещо от самия usb модем, но преди да го отпиша, има ли вариант да проследя защо нета спира, да не би да е от някоя настройка?.....

Поздрави. :)

Здравей, сподели ако можеш какъв е модема Е173u-* или E173s-*. Също така модема, като какво устройство се инициализира при инсталирани драйвери (можеш да видиш това в дивайс мениджър): като 3G modem или като 3G Network Card. Ако виждаш устройството като 3G Modem опитай да стартираш връзката без софтуера за управление (като Dial Up връзка, но трябва да изключиш искането на PIN или да вдигнеш сесия след като си въвел PIN в програмата за управление на модема) и виж дали проблемът го има отново (ако няма проблем, то тогава проблемът може да е в софтуера който използваш, ако е оригиналния на Виваком, може да го замениш с Mobile Partner). Можеш да опиташ да включиш модема в друг USB порт (възможно е порта да прави проблем). След подобен забив пробвал ли си, вместо да рестартираш цялата система, да извадиш модема, да го включиш отново и да издигнеш сесия? Като последна стъпка, можеш да сравниш използвания в момента драйвер (версия) дали не е по-стар от този който съм публикувал в линковете на първа страница, тогава можеш да го update-неш или просто да го преинсталираш, за да елиминираш и варианта повреден драйвер (бъг в драйвера).

Опитай различните варианти и опиши резултатите.

Има и теоретична възможност за конфликт на драйвера с инсталирана програма, примерно при мен се наблюдава следния проблем: когато включа кой да е от двата модема Huawei, които имам E173s-2 (идентифициращ се като 3G modem) или E1750 (на който използвам само 3G Network Card интерфейса), програмата CloneCD блокира, след като изключа модема от USB порта, програмата продължава да работи нормално.

Благодаря на Rub4o и teou, Двамата ми помогнахте за ZTE MF637, С две програми (софтуерни и драйверни) и без настройки мога да ползвам каквато си искъм SIM карта в USB модема . Ще се постарая в близко време да обесня подробно как става.И да приложа линкове, ако правилата на Форума позволяват.

Редактирано от Smael (преглед на промените)

Благодаря за отговора. Да, пробвал съм да го извадя, да сменя порта ... но без резултат. Интересното е, че в дивайс мениджъра няма такова устройство. Има мрежово устройство в нетуък кънекшън Vivacom internet. Снощи късно ми донесоха за проба един модем от другите които преди предлагаха на Алкател - същата работа. След което започнах да си експериментирам с настройките на връзката в нетуък кънекшън. Променях скоростта на интерфейса, понеже я дава връзката като СОМ7, сложих статичен днс, махнах отметката да не прави проверка на номера. Пин-а е махнат още от началото. И дали има нещо общо с това но се закрепи без да прекъсне поне 2 часа, накрая аз го спрях, че стана късно. :) Другата седмица като отида пак при нашите ако има проблем ще гледам да се позанимавам с драйверите и софтуера. Но започва да ме съмнява и уиндоуса, защо ли не го е разпознал като устройство в дивайс мениджъра? И така и не разбрах как да проверя е173 u или s e, и как да го накарам да работи само 2G режим? Oказа се, че ако се извади модема и се сложи наново, настройките като статичен днс и питането за номер се връщат по дефолт на динамичен и питане за номер. Остава само скороста на сом порта която сложих на 115200. В самия софтуер на модема е заложен динамичен и не може да се променя. Явно за това. Говорихме по телефона и казах да деинсталират софтуера на модема и да го инсталират наново, и сега в дивайс мениджър при модемите се е появил : HUAWEI Mobile Conect - 3G Modem, версия на драйвер 2.6.2.1606. Махнахме и отметката, компютъра да спира устройството за да запазва енергия, да не би това да прави проблем.

Редактирано от ivantodorov (преглед на промените)

• Автор

HUAWEI Mobile Conect - 3G Modem, версия на драйвер 2.6.2.1606.

Точния модел на модема можеш да видиш под капака, точно до SIM картата над IMEI номера, трябва да пише Model: ............

Драйверите които аз съм публикувал (от vivacom) са версия: 4.22.10.00, които явно са същите, които ти имаш инсталирани.

Избор на мрежа мога да ти демонстрирам за програмата Mobile Partner, много подобно е разположението и в софтуера на Vivacom, тъй като той е модифицирана (брандирана) версия на тази програма с превод на български:

Публикувано изображение

Като възможностите, както е видно са четири: само 2G мрежа (EDGE), предпочита 2G мрежа, само 3G мрежа (WCDMA), предпочита 3G мрежа.

Модем Huawei E1750 с 3G Network Card интерфейс, при инсталирани цитираните по-горе драйвери:

Публикувано изображение

Модем Huawei E173s-2 с 3G Modem интерфейс, с инсталирани цитираните по-горе драйвери:

Публикувано изображение

Предполагам, твоят модем е Huawei E173s-2, тъй като попадналият ми модем u-2 предлаган от Vivacom, беше с фабрично активен 3G Network Card режим на работа.

P.S.

Преди време открих преимущество на 3G Network Card интерфейса, при експеримент с модем E1750 и DATA SIM карта на M-tel, при лош обхват и използвайки интернет през 2G мрежата на M-tel (EDGE), установих, че през 3G Network Card интерфейса на модема, връзката е много по-стабилна, в смисъл при "сърфиране" с активен 3G Modem режим на работа, много от страниците не успяваха да заредят поради слабата скорост и при стартиране на повече от 2 страници за едновременно зареждане, доста от тях не зареждаха и излизаше съобщение "Страницата не може да бъде показана".

След активиране на 3G Network Card режим на работа, при същата DATA SIM и качество на сигнала, страниците се зареждаха без проблем и нямаше пропаднали връзки. Промяна в достижимите скорости няма, просто надеждността при многосесийна работа в лош обхват и 2G мрежа е много по-голяма.

Поради тази причина оставих ативен само този режим (3G Network Card) на модема Huawei E1750, който и ползвам основно.

P.S.2

Сега ми хрумна и още нещо.

Ако ползваш 3G модема на лаптоп, проблема със спирането на интернета и модема, може да се дължи и на настройките на Power Scheme (Енергийна схема), подобно нещо съм срещал при лаптопи с настройки на енергиен план за максимално запазване на батерията и WiFi модулите им. WiFi картата да спира да работи и да не може да се подкара по друг начин освен с рестартиране на компютъра.

Ако си с лаптоп и проблемът е все още наличен (въпреки махнатата отметка на драйвера в дивайс мениджър), търси според Windows-а който ползваш (XP, Vista или 7), настройките за енергийна схема и по-конкретно настройка за енергийно управление на USB портовете, избери да не се прекъсва захранването на USB порта (променяйки зададения период от време на 0 или never/никога). При Windows 7 и Vista мисля, че има такава възможност. Другия вариант е да не използваш режим за максимално запазване на батерията, а режим за "Максимална производителност" (Optimal Performance).

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Много хубава и полезна тема прочетох я цялата с удоволствие.

Купих си таблет:

Prestigio Tablet Multipad PMP7100C

С който, се опитвам на подкарам, Huawei E173s-2 на ВиваКом.

Начина според всички е това:

Здравейте,аз си пуснах 3G интернет на китайски таблет VIA 8650 2,2 Android 7" вижте клипа.

Проблема е, че модема е заключен, и не могат да се въвеждат команди от Хипер Терминал.

Горещо , Ви моля да ми отговорите на следните, въпроси.

1. Как да отключа модема, и трябва ли да Ъпдеитвам , ФИРМа му.

2. Ако модема е настроен по начина от клипа, ще работи ли на Лаптопа с Windows и ще трябва ли да се променят настройки и т.н.

Благодаря, на всички отговорили!

Здравейте!

Много хубава и полезна тема прочетох я цялата с удоволствие.

Купих си таблет:

Prestigio Tablet Multipad PMP7100C

С който, се опитвам на подкарам, Huawei E173s-2 на ВиваКом.

Начина според всички е това:

Проблема е, че модема е заключен, и не могат да се въвеждат команди от Хипер Терминал.

Горещо , Ви моля да ми отговорите на следните, въпроси.

1. Как да отключа модема, и трябва ли да Ъпдеитвам , ФИРМа му.

2. Ако модема е настроен по начина от клипа, ще работи ли на Лаптопа с Windows и ще трябва ли да се променят настройки и т.н.

Благодаря, на всички отговорили!

Здравейте,на 1 страница има програми за отключване на модеми.Модема във клипа е Huawei e1750,модема Huawei E173s-2 на Виваком на който също промених настройките на само модем не ми тръгва на таблета.Иначе и двата работят на лаптопа.

Здравейте!

Благодаря за клипа,

Колкото до отключване, реших се днес и рискувах след внимателно прочитане на темата всичко мина без проблем.

Оставих , на 3G модема само модем, с терминалната команда, както в клипа.

Пробвах, windowsa работи, без CD и Flashcard.

Пробвах , 2G Mtel работи под windows.

Модема ми заработи и на LINUX, без проблем, с ръчно въведени настройки.

И когато си мислех, че всичко ще заработи на андроид , греда..... Позна ми стика VIVACOM Internet и до там.

Колкото до ръчното въвеждане на настройки, излезе ми едни меню , с 16 подменюта от които ако препишем, насройките от първа страница, не намерих къде да впиша следните настройки, който са с червено.

1. Връзка чрез оператор Vivacom (необходими ръчни настройки, ако не се използва софтуера предлаган от оператора):

Необходимите ръчни настройки за осъществяване на връзка са както следва:

Име на профил - VIVACOM Internet или VIVATEL Internet

APN (статичен) - internet.vivacom.bg или internet.vivatel.bg

CHAP удостоверяване - отметка

Предпочита HSDPA - отметка

Номер за достъп - *99# или *99***1#

Потребителско име - VIVACOM или VIVATEL

Парола - VIVACOM или VIVATEL

SMS център за съобщения - +359878000333

Настрих, таблета като, клетъчен телефон през модема с карта МТЕЛ и ВиваКОМ, избира номера.С карти за телефон.

Вече си мисля, че проблема, не е в модема, а в АНДРОИД който сега ми е вер.2.4.83

Да ме извинят модераторите, че преминах в друга тема.

Редактирано от koko313 (преглед на промените)

Здравейте!

Благодаря за клипа,

Колкото до отключване, реших се днес и рискувах след внимателно прочитане на темата всичко мина без проблем.

Оставих , на 3G модема само модем, с терминалната команда, както в клипа.

Пробвах, windowsa работи, без CD и Flashcard.

Пробвах , 2G Mtel работи под windows.

Модема ми заработи и на LINUX, без проблем, с ръчно въведени настройки.

И когато си мислех, че всичко ще заработи на андроид , греда..... Позна ми стика VIVACOM Internet и до там.

Колкото до ръчното въвеждане на настройки, излезе ми едни меню , с 16 подменюта от които ако препишем, насройките от първа страница, не намерих къде да впиша следните настройки, който са с червено.

1. Връзка чрез оператор Vivacom (необходими ръчни настройки, ако не се използва софтуера предлаган от оператора):

Необходимите ръчни настройки за осъществяване на връзка са както следва:

Име на профил - VIVACOM Internet или VIVATEL Internet

APN (статичен) - internet.vivacom.bg или internet.vivatel.bg

CHAP удостоверяване - отметка

Предпочита HSDPA - отметка

Номер за достъп - *99# или *99***1#

Потребителско име - VIVACOM или VIVATEL

Парола - VIVACOM или VIVATEL

SMS център за съобщения - +359878000333

Настрих, таблета като, клетъчен телефон през модема с карта МТЕЛ и ВиваКОМ, избира номера.С карти за телефон.

Вече си мисля, че проблема, не е в модема, а в АНДРОИД който сега ми е вер.2.4.83

Да ме извинят модераторите, че преминах в друга тема.

Мисля че Huawei E173s-2 не може да работи на андроид.Аз съм със http://www.ebay.com/itm/Huawei-E1750-3G-Wireless-7-2mbps-USB-Modem-Dongle-Unlocked-Android-Tablet-/150812820995?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item231d250603#ht_2598wt_1270
  • Автор

Може да се изкажа малко неподготвен в този случай, тъй като нямам таблет и не съм правил опити с такъв тип устройство и чел по-задълбочено по въпроса, но аз си мисля, че проблема идва от интерфейса на 3G модема. Според мен на таблетите и андроид, тръгват модеми, които имат активен 3G network card интерфейс, докато модели модеми, които са с активиран 3G modem интерфейс не се разпознават от операционната система. Затова според мен Huawei E173s-2 не се разпознава, а E1750 се разпознава, при първия модем на Виваком, фърмуера е осакатен и не може с терминална команда да се активира 3G Network card и за мое съжаление, макар преди време да бях посветил няколко седмици да търся съвместима версия на фърмуера, така и не намерих такава, но пък за Huawei E173u-1/2 имам публикувана версия на първа страница, която смятам, че ще бъде съвместима с Вивакомските модеми (с нея ъпдейтнах модем на О2 оператор u-2).

P.S. (добавено на 19.05.2012г.)

Ако подходим логически и помислим по въпроса, може да намерим решението, според двата възможни модемни интерфейса (модем и мрежова карта), тогава за настройка ни трябват два различни типа настройки за андроид. Ако приемем, че хардуерно се разпознава устройството от андроид и в двата случая (тъй като прочетох споделени мнения, че с обикновена сим карта могат да се избират телефонни номера, това означава, че устройството се разпознава и с модемен интерфейс, тоест драйвери би следвало да има и в двата случая), ще изразя хипотезата си изхождайки от двете възможни отправни точки:

1. Ако устройството е с 3G modem интерфейс, в този случай ни трябват настройки за дайлъп сесия, трябва да накараме андроид да прави дайлъп до номер *99# (евентуално и юзърнейм и парола, но това може и да не е задължително в зависимост от оператора), явно обаче, точно това няма от къде да се направи по прочетеното до момента в темата, в този случай трябва да се потърси информация възможно ли е изобщо конфигуриране на дайлъп, необходимост от ъпдейти, надграждане на операционната система, допълнителни програми. Намери ли се начин да се конфигурира далъп сесия, според мен интернет ще тръгне и в 3G modem интерфейс (на модемите на които в момента не се подкарва).

2. Ако устройството е с 3G nework интерфейс (като мрежова карта), за да бъде издигната интернет връзка ни трябват настройки за APN (евентуално и юзърнейм и парола, но това може и да не е задължително в зависимост от оператора), които от споделеното от вас могат да бъдат конфигурирани на андроид, вероятно затова и тези модеми успяват да работят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.