Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за нов компютър до 2000лв

Featured Replies

Щом си купил РС от тази бакалия разговора свършва тук ! Аз не вярвам на празни приказки на продавачи , а на това което виждам !

Тогава не можех да намера хубав компютър! Преди го използах за гейминг, но сега само за работа! Аз знам, че Технополис са бакалия, но какво да се прави. Те наистина много заблуждават тия, казаха ми, че ще играя всички нови игри на MAX ама сега ги играя на VERY LOW! Ама аз тогава не разбирах! :D

All Hope Is Goneстига си спамил и писал глупости!

Daredevil даде отлична конфигурация перфектна за парите си. Човек, който се хвали с компютър от технополис не разбира от компютри. Не за друго, а защото там цените са с поне 20% по-скъпи от големите компютърни фирми. Стига сте заблуждавали хората, след като не сте на ясно. И аз ако съм продавач и ти продавам менте за 750лв, което е морално остаряло ще те баламосвам цяла вечер, че е супер оферта. Нищо лично и не искам да се обиждаш, но Дявола даде перфектната конфигурация и не мисля, че има какво повече да се каже!

П.С. Quick Jo - след като го пратих ми излезна какво си написал !

Аз много добре знам, че по-добрата конфигурация е на Devil-a! Не се хваля с моята бракма а и не го използвам за гейминг! Моя компютър за нищо не става, а и незнам да съм казвал някъде, че се хваля, но това са пълни глупости да ме мислите, че обичам продуктите от Технополис!

Така. За да не заблуждаваме колежката, по-добре си изясни нещата и след това давай съвети. Като за начало, може да прочетеш някоя друга тема в тоя форум. Освен всичко, конфигурацията, която предлагаш, е с Windows 7, Който вдига цената. Момичето изрично подчерта, че вече има Windows и не и трябва друг. Освен всичко, конфигурацията която предлагаш е с безименни части, макар и с производител ASUS ( вероятно). Защо ли?

Стига вече сме спамили и говорили за глупости. Извинявам се, че предложих на момичето готов компютър. Ако ще е на части конфигурацията на Devil е доста добра! Имам впредвид, че той е дал Intel Core i7 - http://sofiacomputer.../processors.php , RAM памет - http://sofiacomputers.net/memory.php (надолу по страницата има много) , Видео карта - http://sofiacomputer...int=#videokarta (също препоръчвам и картите на Gigabyte) , HDD - http://sofiacomputers.net/harddisk.php ! Мисля, че това е достатъчно! :D

Редактирано от All Hope Is Gone (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички ви!Значи тези части са най-добри:

ASROCK Z68 PRO3 175лв

INTEL CORE i7-2600K, 3.40GHz, 8M, BOX 545лв

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600MHz, CMZ8GX3M2A1600C9 107лв

PALIT 1280M GTX570 SONIC PLATINUM DDR 5 590лв

WD 1024GB 32MB SATA III Blue 195лв

COOLER MASTER CM-690 II LITE BLACK 146лв

SEASONIC SS-620GB Bronze 145лв

Около 1900лв при положение, че е без монитор!Процесорът този, заради изискванията за тежките програми, иначе един 2500К щеше да бъде напълно достатъчен.Бюджета позволява да се вземе и по-добро дъно, но не вярвам да има някакъв голям овърклок, ако въобще има.Може да се сложи едно добро охлаждане като COOLER MASTER Hyper 212 Plus 57лв.Можеше да се замисли човек и за по-специализирана видеокарта, но пък ще се ползва и за игри.Жалко за цените на хард дисковете, можеше и за едно ссд да се замисли човек, ако не давахме 200лв за 1Тб хард :rolleyes:

В Sky.bg не мога да намеря търсачка.Не намирам частите.Може ли малко помощ?

Дъно: ASROCK Z68 PRO3

Процесор: INTEL CORE i7-2600K 3.40 GHz

RAM: CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600MHz

Хард диск: WD 1024GB 32MB SATA III Blue ( :rolleyes: колко още ще им вдигат ценитеПубликувано изображение )

Видео карта: PALIT 1280M GTX570 SONIC PLATINUM DDR 5 PCI-E

Кутия: COOLER MASTER CM-690 II LITE BLACK

Захранване: SEASONIC SS-620GB Bronze, 620W

Продуктите са тук: http://sky.bg/Products.aspx

Конфигуратор: http://sky.bg/Configurator.aspx

• Автор

Ок благодаря ти!Надявам се да се справя! :rolleyes:

Сглобих го уж...Много ви моля да проверите дали съм сложила всичко и дали са правилните части, защото някои от частите ми излязоха в 2 варианта.Например кутията и видео картата май...

Публикувано изображение

Сега като цъкна бутона "Поръчай" ще ми го доставят сглобен, а не на части нали? :D

Те 1-во ще звъннат за да направиш потвърждение на поръчката и си казваш- искам го сглобен целият и си искам всички кутиики, лепенки и джунджуриики да ми пратите.

• Автор

Добре!Ама всичко ли съм направила правилно в списъка? Вярно ли е, че е възможно видеокартата да е несъвместима с някои игри и програми?

Добре!Ама всичко ли съм направила правилно в списъка?

Вярно ли е, че е възможно видеокартата да е несъвместима с някои игри и програми?

Всичко е точно в списъка!Видеокартата си е напълно съвместима с игрите и то много добре даже!

Честито за извънземната машина.Просто е удоволствие да се види че поне още един човек с помоща на форума не си хвърли парите на вятъра. :wink12:

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.