Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

20-то Световно първенство по футбол - Бразилия 2014 г

Featured Replies

Ааааа, мача ме изкефи максимално. Мисля, че германците показаха настървението им към титлата.

• Отговори 233
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иберийските отбори с много допуснати голове в първите си срещи. А германците май обичат да вкарват по четири на мач.

Пепе си е леке(извинете ме за израза). Още откакто настъпи седящия Меси по ръката съм го отписал. Ама мен кой ли ме пита.

Слаба Португалия. А германците ми се стори, че не си дават много зор и пак вкараха 4 гола.

Пепе си е леке(извинете ме за израза). Още откакто настъпи седящия Меси по ръката съм го отписал. Ама мен кой ли ме пита.

Слаба Португалия. А германците ми се стори, че не си дават много зор и пак вкараха 4 гола.

Аз без извинение казвам , той е рЕдко **йно и си го заслужи напълно. А  по отношение на "дланите" препратката ми беше към португалския ром.

• Автор

Малко суха статистика от вчерашния ден:

Германия - Португалия 4:0

Иран - Нигерия 0:0

Гана - САЩ 1:2

Е, моля ти се, ти как мислиш? Все пак са домакини. Те ако съдиите не ги подкрепят то кой. Публиката е ясна, но не може да им помогне в мача... Ще видим, може пък да го дават по-леко съдиите.

• Автор

Бразилия  - Мексико 0:0

Бразилия отново има играчи и няма отбор - с тия егоисти няма как да се стигне далеч по нормален начин. Ако тая игра бе за единаци, нямаше да пускат по 11 наведнъж. Много съжалявам, че Мексико не успя да вкара гол и да вземе мача.

Русия - Корея 1:1

Вчера само Бразилия - Мексико гледах и макар мача да беше 0:0 - имаше доста добра игра, не мога да кажа, че бразилците са надиграли Мексико играта си беше абсолютно равностойна, а се вижда Бразилия - без съдийска подкрепа какво става... Опитаха се пак да изкарат дузпа, но уви съдията явно този път не е бил платен ;)

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Отборът на Мексико игра силно срещу домакините. Даже вратарят им вероятно направи мача на живота си, както и коментаторът отбеляза.

• Автор

Така беше, но се надявах някоя от поредицата силни тупалки към бразилската врата да влезе.

Австралия - Холандия  2:3

Испания - Чили 0:2

Испания си заминава.

Кой от "големите" ще е следващият?

• Автор

Хърватия - Камерун 4:0

...Кой от "големите" ще е следващият?

Вероятно Англия, още довечера...

Хърватия - Камерун 4:0

Вероятно Англия, още довечера...

Чили бяха много добри - заслужена победа над безидейната игра на големите имена във футбола, то не може само с име да излезеш.

Общо взето оутсайдерите показват, много добра игра до момента, не смятам че Австралия игра лошо, дори напротив направо не повярвах, че това е Австралия.

• Автор

...не смятам че Австралия игра лошо, дори напротив направо не повярвах, че това е Австралия.

И аз съм на това мнение, дори съжалявам, че австралийците си тръгват, а други отбори, които поне по моему са по-слаби от тях, ще продължат на елиминациите. 

Заслужено отпадане на испанците. Никой не може да се задържи прекалено дълго на върха, а те определено доста си постояха там. Но вече са позастаряли, преситени от успехи, постигнали всичко възможно във футбола. Нормално е да нямат същата мотивация и глад за успехи, както преди. Оттук нататък пътят е в подмладяването на състава - определено имат невероятни млади футболисти и трябва да започнат да ги налагат, за сметка на старите кучета Шави, Иниеста и т.н. Чилийците ми напълниха душата - показаха агресивен и приятен за окото футбол,с  много желание и себераздаване, и заслужено продължават напред. Нищо чудно именно те да са изненадата на първенството - футболисти като Видал и Алексис Санчес са на световно топ ниво, колегите им също не им отстъпват...

Англия - Уругвай 1:2

Поредния голям футболен форум, в който още преди началото му бях сигурен, че любимците ми (Англия) ще си отидат тихомълком и няма да постигнат нищо. 

Никаква координациа между различните звена в отбора, никаква идея и изпълнение на тактическите указания на треньора, както и никаква мисъл в това какво правят на терена и към коя врата трябва да нападат.

Плеяда от звезди сами по себе си, които не правят, обаче, никакъв колектив.

Абсолютно заслужено си отиват и успокояващото за тях е, че все пак имат избор - до прозореца или до пътеката.

• Автор

...никаква идея и изпълнение на тактическите указания на треньора...

На оня треньор, дето не знае дори къде и защо се намира ли? Не мисля, че играчите, колкото и да са калпави, доброволно се върнаха да пазят резултата при 1:1, това е пълен абсурд, пък както и да се погледне на ситуацията. Трябваше след изравняването да продължат да нападат, Уругвай съвсем не е толкова силен, доказа го Коста Рика, при това съвсем недвусмислено. Само дето някой трябваше да следи какво прави Суарес. Не би! Англичаните се отдръпнаха след гола на Рууни, не знам кой как би разтълкувал тоя безумен ход.

Англия е на път да отпадне, при това съвсем заслужено. Неистовият стремеж в английските клубове да бъдат привлечени максимален брой качествени чужденци дава своите очаквани резултати.

• Автор

Япония - Гърция 0:0

Поредния голям футболен форум, в който още преди началото му бях сигурен, че любимците ми (Англия) ще си отидат тихомълком и няма да постигнат нищо. 

Никаква координациа между различните звена в отбора, никаква идея и изпълнение на тактическите указания на треньора, както и никаква мисъл в това какво правят на терена и към коя врата трябва да нападат.

Плеяда от звезди сами по себе си, които не правят, обаче, никакъв колектив.

Абсолютно заслужено си отиват и успокояващото за тях е, че все пак имат избор - до прозореца или до пътеката.

Ако говорим от плеяда от звезди събрани на едно място, мисля че всичко сме на едно мнение, че на това световно както и на предното това са Испания - и те си отидоха (предното титла, сега от групите не излязоха).

Англия на всяко световно показват едно и също, разочароваща игра и 0 мисъл в действията си... Поне Руни най - накрая се разписа, да му е честит първият гол на световно първенство!Япония - Гърция - беше ясно, че ще е крайно скучен мач - та те не се борят за нищо, не съм гледал мача, но съм сигурен, че и зор не са си давали...

Довечера има много интересни срещи - стискам палци на жабетата - искам да ги видя поне на полуфинал :)

Англичаните на това световно имат може би най-слабия отбор в историята си, с възможно най-слабия и архаичен треньор. При това положение, какво можем да очакваме от тях? Нормално е това, и то е следствие от превръщането на Премиърлийг в сборен пункт на най-класните футболисти в света. По този начин за местните играчи е изключително трудно да пробият и да се наложат в някой отбор. Докато не си променят политиката и не наложат някакво ограничение за бройката чуждестранни футболисти, все ще е така...Половината от хората, попаднали в този национален отбор, за мен са играчи средна ръка, но понеже няма по-добри, са ги повикали. Играчи като Ягиелка, Хендерсън, Баркли, Бейнс, Ламбърт са показателни за нивото на този отбор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.