Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия (част ... n+1)

Featured Replies

Човек, трябва да се учи да живее с табиети , а не с мурафети. Да ама аз и вторите не забравям :) Отнемал(а) ли е живот?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 87,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, на безброй паяци и други подобни буби :( Мисля, че веднъж стъпих и върху главата на една риба :( Обиждал(а) ли си човек публично ?

Разбира се. Кой не го е правил? Обикновено съм доста търпелива и е възможно на много обиди да не обърна никакво внимание, но когато чашата прелее... смятам, че все пак поговорката "На зло куче, зъл прът" има приложение. Но просто така да взема да сипя обидни думи върху някого... не, не ми се е случвало. А ти смяташ ли, че има човек, който никога никого не е обидил?

Разбира се. Кой не го е правил?

Ами, аз не съм. Или поне, нямам спомен за подобно нещо.

А ти смяташ ли, че има човек, който никога никого не е обидил?

Не знам. Не бих могла да отговарям от името на другите. Аз лично се въздържам от подобни неща на публично място, друг е въпроса - колко огън и жупел мога да изсипя върху някого, ако сме сами и с какви квалификации, мога да го украся.

Защо, хората се обиждат според теб ?

Ами, аз не съм. Или поне, нямам спомен за подобно нещо.

Съмнявам се. Не ме разбирай неправилно, но не е необходимо да е в прав текст обидата. Така че все някога, в нещо или с нещо някого си обидила и то публично, дори и да не си имала за цел нещо токова.

Защо, хората се обиждат според теб ?

Не знам за хората. Знам кога се чувствам аз обидена.

Не е ли обидата моментна емоция?

Съмнявам се. Не ме разбирай неправилно, но не е необходимо да е в прав текст обидата. Така че все някога, в нещо или с нещо някого си обидила и то публично, дори и да не си имала за цел нещо токова.

На това, аз му казвам криворазбрана цивилизация. Не бих могла да обидя, когото и да било - преди да съм го назовала конкретно. Всичко останало е плод на нечие въображение и начин на лично тълкувание. Ако някой, някъде и по някакъв начин се разпознава сам сред думите ми, без аз лично да съм го посочила там - това е негов проблем, не мой.

Не е ли обидата моментна емоция?

Зависи от много фактори...

Обиждаш ли се от чуждата емоция, когато не е насочена, конкретно към теб ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

На това, аз му казвам криворазбрана цивилизация.

Което пак означава, че всички ние(хората) по един или друг начин нанасяме обиди. Друг е въпросът дали е насочена конкретно. Затова и моето мнение е, че никой не е изключение.

Да. Скудоумието е обидно не само за скудоумеца.

Нещо като лошо другарче, което руши пясъчните кули на другите деца... Обидно е дори да наблюдаваш подобно нещо.

А ти какво мислиш по въпроса?

Тц :)

пийва ли те се айрянче ?

А ти какво мислиш по въпроса?

Съжалявам, че се налага да се повтарям...Но, явно е необходимо.

Ако някой, някъде и по някакъв начин се разпознава сам сред думите ми / или сред нечии други думи /, без да е посочен лично там - това е негов проблем.

пийва ли те се айрянче ?

Точно сега не - наболява ме гърло :(

Форумът е публично пространство - ако нещо не ти харесва в него, защо посещаваш местата, които не ти допадат ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

не посещавам местата, които не ми допадат Правиш ли резервации за летния отпуск от сега?

Чак август е... я хамилата, я хамиларя... А и има две места в България, където мога да отида без резервация и по всяко време - Черни Осъм и Емона Какво е за теб скуката и кога скучаеш?

този глагол винаги съм го приемала на руски - скучать... в този смисъл за мен значението на "скучая" е "усещам липсата ти като физическа болка"... и никога като "отегчена съм" Умееш ли да се забавляваш или чакаш друг да го прави за теб?

На всеки човек му е в кръвта..но въпроса е кога ще го открие ;) По колко течности пиеш на ден ?

удъ колкото моа, други течности ич не моъ Обичаш ли безобидни шегички ???

Да. Безобидните шегички са чудесен стимул и в семейството, и в службата... навсякъде. Хубаво е да се посмееш на себе си. Но много малко хора владеят това умение-да се шегуват безобидно. Има и такива, които изобщо пък не приемат тази форма, отнесена към тях... хора различни... Ще ни разкажеш ли за някоя безобидна шегичка, в която си бил "потърпевш"?

Не се сещам..но от такива "безобидни" е имало доста бой Бил/а ли си се ?

да Кое предпочиташ - да гониш съвършенството в една област или да разбираш от всичко по малко?

Това, че винаги, когато си около мен, в съзнанието ти изниква гъз, анус, края на отделителната система, леко ме напрягаше само в началото. :clown: За мен поне устата е по-важна, защото тамошните звуци са членоразделни. :ph34r: Ти как мислиш... Всъщност мислил ли си по този въпрос? :D

Но само в началото нали! После си разбрала, че аз само това говоря :clown: Мисля си, че двете са еднакво важни. Плах(а) ли си в отношенията си със непознати?

По принцип не....ама какво са вече принципите ;) Какво те плаши в хората?

А дали ще имам избор?Ох, не зная.....свиди ми се всичко :) Защо сме свидливи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.