Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия (част ... n+1)

Featured Replies

Не съм го утрепала. Разрови се из познати ситуации на безсилие и отречи , че непримиримостта няма грам намеса в тях...Което не изключва и твоето твърдение. Какво е непримиримостта тогава?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 87,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

не, и няма и да близна такава гадост

може ли стената да се нарисува от ел.инсталацията ?

Яла съм стриди - много са вкусни!

Пази Боже ел.инсталацията да бъде художник!

--------------

Радваш ли се на идващата Публикувано изображение

още или вече се радвам на всеки сезон/ден/миг Преживяваш ли с книгата/филма/постановката или ги приемаш информативно?

шестица от тотото/ма не съм пуснала фиш/ Къде ще отидеш в първия топъл ден?? п.п . мммм, ядзък , какви въпроси съм пропуснала на предната страница, а как обичам такива словесни еквилибристики, мммммммм

Редактирано от Ведра (преглед на промените)

Ходи ми се на зелено и топло, където е тихо и уютно! Някъде в природата, ....да пошляпам с боси крака в някоя река и да си вадя тръни от петата после ......Размечтах, се ! Рутината убива ли емоциите ти?!?

Е как.... :no-no: .Иначе няма да е рутина...Но.. :) аз като един поборник срещу рутината,се старя да я избягвам всячески :D . Имаш ли вече планове за някое ново пътишествие?

От две години планувам малка разходка до Индонезия... ама все не ми се отваря парашута :( (за командировка става дума :D ) Капризността форма на благородство ли е?

От две години планувам малка разходка до Индонезия... ама все не ми се отваря парашута :( (за командировка става дума :D )

Капризността форма на благородство ли е?

Синоним на каприз е вятърничевост,непостоянство...Докато благородството е проява на съчувствие,човечност,хуманност,почтенност,чест....Според мен са несъвместими.

За теб важно ли е да имаш стил?

Не. Безстилността е моят стил :) Кажи ми най-простичкия обяд, на който би се насладил?

варени зеленчуци асорти Вкусът ти променил ли се е с времето?

Прясно изпечен в къщи хляб,бучка хубаво сиренце , зехтин в който да си топа хляба и токущо откъснат узрял домат. От какво си зависим/а?

За сега от родителите си..но се обмисля да започна да им липсвам мнооого Какво мислиш за АСТА ?

прескочено въпросчееее...

Вкусът ти променил ли се е с времето?

Променя се вероятно, както и всичко останало, но не забелязвам някаква рязка промяна. Продължавам да харесвам интересните хора, магията на природата, пикантни храни, силни, ароматни напитки, екстравагантни дрехи и рошави прически, почти всякаква музика... дълго е за изброяване :)

За АСТА мисля каквото мислят и всички протестиращи, макар самата аз да не съм потребител на торент тракерите... но въпросът не опира само до тях... Нали?

Какво ти се иска да направиш сега, точно в този момент?

да отида там, където искам да бъда Правиш това, което искаш или това, което трябва?

мда, всяка сутрин като направя реставрацията по лицето си ......и съ гледам с голяма либоф..... как се чука нежно яко ???

мда, единят мъж ооопределено си отиде ......с него...... Тертиплия/ийка /уф докато направя женски род/ ли си ???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.