Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на вашия Linux

Featured Replies

• Автор

Debian Whezy с XFCE 4.8. http://s19.postimage.org/nx274s8c1/Debianwheezy1.png С леко редактиране на менюто и добавяне на datetime-plugin съм поизгладил натурално дървеният вид на дектопа.

• Отговори 2k
  • Прегледи 163,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това Slackware ?????????????.Какво си му направил ?????.Аз съм на Slackware и има голяма разлика с твоя Slackware .Мойто е на kde

• Автор

Неговaта вероятно е на XFCE. И, предполагам, че картинката на десктопа също е различна от твоята.

Неговaта вероятно е на XFCE. И, предполагам, че картинката на десктопа също е различна от твоята.

Аз на моя ги оставям на дефаут всичко.Едвали ще е XFCE .Пробвал съм го 1 път.Ама не ми допадна и се върнах на КДЕ .

• Автор

XFCE е DE, предназначена предимно за работа. Проста и трудна за повреждане. Ти едва ли работиш, така, че се забавлявай на воля с KDE-4. Много е важно, човек да има щастливо детство.

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

XFCE е DE, предназначена предимно за работа. Проста и трудна за повреждане. Ти едва ли работиш, така, че се забавлявай на воля с KDE-4. Много е важно, човек да има щастливо детство.

Бъди така добродушен, за да ни просветлиш, защо KDE4 не е предназначен и за работа.

Това Slackware ?????????????.Какво си му направил ?????.Аз съм на Slackware и има голяма разлика с твоя Slackware .Мойто е на kde

Xfce 4.10 е то ти и едно видео което правих преди доста време
  • Автор

Бъди така добродушен, за да ни просветлиш, защо KDE4 не е предназначен и за работа.

Не си спомням да съм писал подобно нещо.

• Автор

Xfce 4.10 е то ти и едно видео което правих преди доста време

Коя е темата за прозорци, която ползваш ? Ако не те затруднява, би ли я копирал от usr/share/themes и да я постнеш за да я сложа в моята папка.

Ами съжалявам ама не ги пазя ама като погледнах видеото на window manager е vista темата по точно vista-grey

• Автор

Аз си намерих xfwm тема vista-basic, но бутоните са по- малки. Търся нещо подобно на bisoft-win7. Тези за gnome не ми вършат работа.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тапетът е от elementary os luna pack, launcher-а е TakeOff, а plasma темата е caledonia. Инсталирал съм stackfolder(добавяме ppa:yunnxx/kubuntu и инсталираме plasma-applet-stackfolderk), това е синята иконка на панела. Много ми е удобен. Инсталирал съм и plasma-widget-menubar(глобално меню, като в Unity).

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

appmenu QML има го в канала на джаджите за plasma

• Автор

Меню с подобен изглед беше първото, предвидено за KDE-4. Ако си ползвал Mint-5 с KDE, предполагам си забелязал приликата. Не, че сегашното е лошо, но това ми се вижда по- удобно.

Не съм ползвалзвал Mint ,пък и работех само с Gnome докато Gnome 3 не навлезе масово(и Unity в Ubuntu). Нещо не ми допаднаха,и затова минах на KDE.Но това му е хубавото на Linux, винаги имаш избор. :)

• Автор

При мен, под Debian- базирани дистрибуции, KDE-4 не върви добре. Примерно, на няколко рестарта плазмоида на аналоговият часовник се губи и остават само стрелките. Затова, когато ми трябва KDE го ползвам под Mageia, а XFCE, LXDE, MATE - под Debian или Ubuntu.

http://www.screenr.com/fLI8 Емулатор за Сони Плейстацион 1 засега се държи стабилно на моя комп.Флаш игрите също си вървят.Някой Пеце игра също ми вървят особено ония със скритите обекти .Има и за Нес игрите ,но не ги обичам и са ми омръзнали. Има и емулатор и за Сони Плейстацион 2 ,но видеото не мога да го подкарам.Но поне има. Това за децата и за обикновения потребител е нещо ,все пак.Линукс не е само конзола.Повечето твърдят ,че Линукс програмите се инсталират с конзолата,но аз досега сигурно само 2- 3 работи съм инсталирал с конзолата.Другото си го има в една програма за инсталиране и премахване на програми / програмен мениджър/ .Това е засега. http://www.screenr.com/fLI8

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.