Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на вашия Linux

Featured Replies

• Автор

Mageia с KDE

http://s19.postimage...rzl/mageia2.png

Изключително елементарна за настройки дистрибуция. Всичко в нея си е като в стара Mandriva, без прекалени новости. И точно така ми харесва. Просто една надградена Mandriva 2010.2. Даже си инсталирах шрифтовете за MS и скайпа от rpm. пакети, които ползвах за Mandriva 2010. Съвместимостта на пакетите е пълна. Менюто си е класическото KDE меню.

http://s19.postimage...92p/mageia1.png

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 163,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ubuntu 12.04 с MATE http://s19.postimage.org/5ynxaifjl/ubuntu12_04mate1.png http://s19.postimage.org/f7q3kmofl/ubuntu_12_04mate.png Графичната среда пастна перфектно, докато в Дебиан имаше какво да се желае. Абе направо си е кеф да работиш с тази дистрибуция. Бърза, икономична, поддържа голям брой хардуерни устройства, графични среди и ppa за софтуер колкото искаш.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Красиво е. Само си свали някой по- приличен стартов бутон. Даже и логото на Дебиан или Убунту е по- красиво от този мишок.

Tози Linux Voyager 12.04 дълбоко ме впечатли, като се има предвид, че ползвам само и основно XFCE. След като видях и видео от него, веднага го свалих и пуснах на виртуална машина. Едно голямо браво на хората направили го. Не бях виждал или чувал за AWN, но съм дълбоко впечатлен. Идва си със всичко което може да му потрябва на един обикновен потребител и работи прекрасно. Чак се чудя дали да не си махна Сусето и да си сложа това.

lubuntu 12.04

Публикувано изображение

този Voyager 12.04 така да ме впечатли, че чак си изтрих Сусето заради него :)

идва със всичко каквото му трябва на обикновен потребител

голямо мислене падна, докато избера между Вояджър или АтласХ, който също е много добър

Публикувано изображение

Ето и на моята машина когато беше при мен :)) Малко е старичка, но пък ми харесва :)

post-115689-0-64090500-1338079952_thumb.

Моля да ме извините, че въпросът ми не е по темата.

Какво пишете за име и парола при стартиране на Linux Voyager 12.04 ?

Стартирам го от флашка, но не приема нито "root" нито "user" .

юзъра е = xubuntu

няма парола

Може ли да качиш скрипт-а някаде ,че ми хареса :D

Признавам си, че за първи път ползвам Conky и нямам идея къде може да се намира този скрипт.

Ако ми кажеш къде ли може евентуално да го намеря!? Или ако искаш си пусни лайв Вояджър и от там го копирай.

Още се чудя от къде ли мога да му задам локация, за да ми отчита и времето :))

• Автор

Mageia 2 http://s19.postimage.org/to4rpphkh/snapshot4.png Просто перфектна. За първи път от след Kubuntu 10.04 виждам дистрибуция с KDE да консумира под 200МБ RAM памет. Настройката е детска играчка. На практика няма такава - системата си се настройва сама.

Да се включа и аз с една Mageia 2 .След коментара на @Cybercop аз нямам какво да добавя,всъщност имам :) дистрото е невероятно.

Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

post-68542-0-95121500-1338545892_thumb.ppost-68542-0-18321700-1338545915_thumb.p Ubuntu 12.04 с гном 3
Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.