Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фитнес - въпроси, съвети

Featured Replies

Е, ти пък - чак пък като легло да е ? Чудесно си е, според мен.Даже това джакузи там е едно от най-скъпите, които съм виждал, а все пак имам джакузи и вкъщи, разбира се няма нищо общо с това в СПАРК ;)

• Отговори 210
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

радвам се, че ти е допаднало джакузито, наистина по-нестандартно е на външен вид, но ефекта за тялото е в пъти  по-ефикасен за тялото. По празниците с мои приятелчета ще релаксираме.

ами да, супер хубавото, е че и по празниците ще работят и аз мисля да посетя пилатес пък знае ли се може и да се засече ме с теб

Вчера чух аз едни девойки да си говорят в мола, че ще ходят на пилатес в Спарк. :ohmy: 

И аз искам !Маринелке, айде двете ?

На мен много ми се ходи пак, че покрай тези празници имам нужда от масаж - вместо да си почина...май се преуморих:)В СПАРК наистина знаят как да се погрижат с деликатното ми тяло, ахаха :) а, девойки, ако ме искате, може заедно да мръднем натам ?:)

Не се спряхте да го рекламирате този фитнес, ейййййй...

Като ви чете човек му идва да хвърли всичко и да се втурне посред нощ нататък, защото описахте рая и предверието му до тук.

Чудя се още колко локуми ще разтегнете и уж диалози, за да държите темата актуална и народа да чете, пък ако и някой отиде там - доволно сте си свършили заданието.

А?

Хей, ами аз не рекламирам абсолютно нищо и не отговарям за никой друг, който коментира тук. Активен съм в доста други теми на калдата, за да се занимавам с някакъв фитнес ( освен това не притежавам фитнес). :D

И...очаквам да получа отговор на въпроса си. Наистина не рекламирам абсолютно нищо и тази сутрин ходих на тренировка ! Това, че съм доволен, не ме прави таен агент на даден фитнес център :)

Бях на Пилатес вчера и се чувствам изключително горда със себе си. От няколко седмици успявам да поддържам форма с упражнения, които инструктор от СПАРК ми предостави.  Сауните не ме влекат така, тъй като искам да се стегна и да направя мускули.Хубав Ден от мен и успех на всички, които искат да се стегнат преди лятото да ги е хванало неподготвени

• 2 седмици по-късно...

аз пък най-се кефя, че от Спарк ще направят лятна градина, тъй че освен spa ще има и мини плаж с изглед към Витошата.:)

Къв е кяра, че да взема и аз да го хваля, а?  Ако е безплатно ползване на услугите, не ми пишете,  но ако дават пари аз съм човека :)

• 1 месец по-късно...

Някои знае ли къде мога да тренирам Kung fu в Плевен, защото не мога да намеря зала и не мога да тренирам :(, а много искам.  Благодаря предварително.  :rolleyes:

За кунг фу мисля че в Плевен няма, но знам че клубовете по бокс и кик бокс са на доста добро ниво. Дори преди в някой от клубовете по кик бокс имаше треньор, който беше световен за 1995г. ако не ме лъже паметта. :)

Редактирано от gotohell (преглед на промените)

Защо не се занимаваш с джиу джитцу, окинава карате, муай тай, киокошинкай или кик бокс ами точно с кунг фу искаш?

Аз мисля да се запиша на Винг Чун. Трябва да видя дали има клуб в Плевен.

Винг Чун в цяла България най-вероятно няма, а и да има ще е в София.  :)

Не е точно така. Преди имаше във Велико Търново, но сега вече не знам.

Редактирано от gotohell (преглед на промените)

Винг Чун в цяла България най-вероятно няма, а и да има ще е в София.  :)

Винг Чун съм сигорен, че има в Плевен.  :P  :)  :tongue2:

Здравейте аз съм Ники на 17 години съм 64 кила съм 1.69 съм висок и съм слабичък а ям много въпросът ми е първо как със какви упражнения и храна да понапълна малко повече килограмите и после да трупам мусколи и нужно ли е първо да понапълнея и после да заяквам или да наблягам директно на мусколите да ми кажете какви упражнения какви храни да ям и така нататък без добавки ще съм благодарен ако ми помогнете защото ми е време да позаякна и също да ви попитам дали ям много а не дебелея защото такава ми е структората или нз и възможно ли е изобщо да напълнея и да направя някви мусколи и как надявам се да бях ясен искам да напълнея малко и да направя мусколи тъй като сега като съм слабичък нз от къде ще дойдат тези мусколи?

Редактирано от niksana95 (преглед на промените)

Мисля ,че този въпрос трябва да го зададеш в някоя зала и да поговориш с някой инструктор по бодибилдинг за да може той да те упъти за най-правилният начин на хранене, тренировки и добавки защото всеки човек е различен 

http://bodybuildingbg.com/

можеш да хвърлиш един поглед и  тук 

Здравейте аз съм Ники на 17 години съм 65 кила съм 1.60 съм висок

За 1.60 не си никак слабичък... може да си тлъстичък... Най-простия начин е да правиш всеки ден по едно набиране +, една лицева опора + и по една коремна преса + (т.е. всеки ден увеличаваш с по едно). В края на периода от една година ще е доста различно...

Ако разполагах с уреди не е нужно да ходиш на фитнес инструктор в нета разполагаш с всичко необходимо само кажи имаш ли уреди в наличност и ще ти пратя програма и упражнения. Но и фитнеса не е лоша идея там винаги някои може да ти помогне с повече тежести ако се затрудняваш, но пък зависи къде ходиш ако е претъпкано се чака винаги има професори които знаят много и само ти казват какво да правиш а те самите не знаят за какво става въпрос иначе не е лош вариант :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.