Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фитнес - въпроси, съвети

Featured Replies

Взимаш си две хранителни добавки гейнер и креатинова матрица на добра фирма хапваш здраво пак тренираш през ден за маса упражнения и си готов  :)

• Отговори 210
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

И се превръщаш във всички останали на твоите години. Обръсни си и главата и си направи татуировка на лесно забележимо място, а като доиде момента, купи си и Е46, нема се отървеш от жени. Все едно от конвейрна лента са ви свалили всичките набори, д*ба объркания свят д*ба...

Здравейте, бихте ли ми дали съвет за правенето на повече лицеви опори, правя по 30,  но много ме изморяват и след 2-3 минути правя максимум 15, също някакви протеини или нещо ако пия ще са ми от полза ли ?

Последователно всеки ден се рпавят упрацнения, докато ти заякне организма. Няма бърз начин. Има желание и постоянство.

Когато бях на 13 правех 56. Но тогава бях 40кг. Сега съм на 16 и да направя 30 и няколко макс. Около 70кг съм...

Ами значи няма да правиш по 30 наведнъж ,ами напримет по 20...и така всяка седмица увеличавай с по 5 например....о трябва да има постоянство...няма как да стане за един ден....а до колкото за протеините ....аз съм твърдо против тези химии,по-добре изяж две пържоли ,отколкото тези химии...

Поздрави и успех :)

Загрей хубаво и пробвай колко ще можеш да направиш максимално на една серия, до откат. После почваш два пъти седмично да тренираш на серии от по 60% от този максимум, колкото серии можеш да направиш. Протеин няма нужда да пиеш, ако имаш стабилна диета. Едва ли си стигнал момента, когато за да изхранваш мускулатурата си, трябва да приемаш протеин еквивалентен на 2-3 килограма пилешко. Така че по-добре си действай с храна. От нея взимаш и други необходими вещества, освен протеина. Но хранителният режим е задължителен. Аз препоръчвам Зоната. И не забравяй, че лицевите са едно упражнение. Трябват ти комплексни тренировки, за да се развиваш хармонично. Защото бройка лицеви се стига много лесно, особено, ако си малък. Трябва да продължиш да се развиваш и след като постигнеш тази цел.

п.п. протеинът не е химия, а един от трите основни градивни елемента на храната. Този на прах, който пият професионалните спортисти, е просто извлек от някакъв тип храна. Има предимства, но при редовно предозиране се отлагат натрупвания в черния дроб, затруднява се работата му и могат да се получат неприятни последствия. Същата работа и с креатина. При правилно комбиниране, са много полезни хранителни добавки и нямат нищо общо с химията. Химията са хормоните и стероидите, които трябва да се употребяват изключително внимателно, защото там последствията от неправилна употреба са жестоки.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Приятел е вземал стероиди когато е играл професионално ръгби (говоря за чужбина) и е доста космат - страничен ефект от стероидите. Аз съм изпил ~3кг. протеин и също виждам леко окосмяване по ръцете (може да не е от това, но не се връзва с окосмяването по цялото ми тяло). От септември съм на протеинова диета (храна с високо количество протеин) и ефекта е бавен, но славен. Също така коства доста пари и не е особено вкусно (но е полезно)

• 3 седмици по-късно...

Търся човек, който посещава фитнес Спартак /гр.София, бул. Арсеналски 4/ т.е. има карта там, чрез който да мога да получа 20% отстъпка от месечната карта, като новозаписващ се. Важното също е, че и търсения човек ще получи 20% от картата си като я зарежда след това. Контакт: [email protected]

Редактирано от the_fuse (преглед на промените)

Това нова форма на рефералната система ли е? :rolleyes: Много готин телефонен номер. Ако се пусне в МВР, дали няма да се окаже че е на човек, който не иска да си има вземане даване със служителите?

Привет,

добре, махнах си телефона, оставих си имейла. Офертата е реална, сменям залата и ми трябва трениращ човек там, за да получа отстъпката, както и той разбира се.

Нямам проблем със служителите на реда, телефонът ми е личния, но все пак, нека остане имейла след като има съмнения ...

• 1 месец по-късно...

Зависи от много неща и фактори цената на дадена пътека.

Качествените започват от 2000-2200 лева нагоре.

Това са тези с промяна ъгъла на наклона, промяна на скоростта, като в същото време може да мери пулса, да ти измерва пробяганото-изходеното разстояние и т.н.

Нашата е вече на над 7 години, но не е мръдната и си работи перфектно.

Доколкото помня беше около 3,600 лева на Кетлер.

Поразгледай сайтовете и сам ще се ориентираш, но е важно и каква големина търсиш, както и какво натоварване ще искаш да постигаш на нея.

Не съм гледал от години моделите и затова не мога да съм ти полезен с препоръка в момента.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте.. Аз съм на 14, тежа 51 килограма, висок съм 1,64 и тренирам Кикбокс там натоварването е голямо само за краката. И искам да попитам, какво бихте ми препоръчали, за да направя повече мускули. Става дума за всички мускули от главата до кръста. Какво да ям, какви упражнения да правя, каква почивка, колко дни през седмицата да тренирам и кои дни да почивам ? Благодаря предварително.  :)

Ти си намерил къде да попиташ. В този форум 99% от хората се интересуват от други неща. Общо взето, това което мога да те посъветвам e да продължаваш да си тренираш кикбокса, но започни да правиш упражнения със собствена маса - главно на лостове. Още си прекалено малък, за да искаш да имаш кой знае какви мускули. Организма ти тепърва ще се развива.... и както казва един приятел на момчето си, което също иска мускули и е твой набор постоянството му е майката...все пак в такава възраст си, че се различаш от момиченцата само по пишката :D :D :D Това в кръга на шегата разбира се :)

Редактирано от cappie (преглед на промените)

cappie,

ако човека започне да тренира сега супер здраво ще стане супер атлет в началото на 20-те си години :). Стигха да не взема странни добавки и стероиди. Като започне да пииква пубертета с целия тестостерон ще има бързи резултати. Започвай програмата която ти дадох, яж като животно и в дните за почивка тичай, започни бавно и като влезеш във форма по 20км в дните в които не тренираш.

Много важно:

Не пуши, Не пий дори и грам алкохол, не пии никакви сладки напитки ... по скоро пии само вода. Яж мноогогого плодове. Спи много.

И помни всяко бягане над 10км или каране на колело над 100км не се е случило ако не си го траквал с ендо мондо.

Сега е времето да развиеш сърдечно съдовата система и белите дробове, наблягай най вече на кардио, за сила има време.

midway

това за тренирането на едни и същи мускулни групи е валидно за профисионалисти. Не вярвам начинаещ на 14 години да може да тренира с такъв интензитет че да претренира.

Ти си намерил къде да попиташ.

Казах му да пита в дао.бг. Там ще го ориентират по-добре. Но най-вече да си пита треньора. Нали за това ходи там и си плаща. Пък защо твърди, че в кийкбокс се натоварват само краката - идея нямам.

Абе момчето е на 14, за какви креатини и  разделни тренировки му говорите?  на тая възраст трябва да се занимава само с лост и успоредка. Да прави лицеви опори и коремни преси. Да избягва чистата захар във вид на вафлички и да не се храни с изкуствени боклуци от хипермаркетите. Просто пише ли, че има подсладител или нещо, започващо в "Е", по-добре далече от тия ла**а.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

cappie,

ако човека започне да тренира сега супер здраво ще стане супер атлет в началото на 20-те си години :). Стигха да не взема странни добавки и стероиди. Като започне да пииква пубертета с целия тестостерон ще има бързи резултати. Започвай програмата която ти дадох, яж като животно и в дните за почивка тичай, започни бавно и като влезеш във форма по 20км в дните в които не тренираш.

Много важно:

Не пуши, Не пий дори и грам алкохол, не пии никакви сладки напитки ... по скоро пии само вода. Яж мноогогого плодове. Спи много.

И помни всяко бягане над 10км или каране на колело над 100км не се е случило ако не си го траквал с ендо мондо.

Сега е времето да развиеш сърдечно съдовата система и белите дробове, наблягай най вече на кардио, за сила има време.

Ти имаш ли изобщо някакъв опит в тази сфера ? Защото като гледам му предлагаш всевъзможни боклуци още от сега ?! Един съвет към момчето - НЕ ВЗИМАЙ НИКАКВИ ДОБАВКИ - ТОВА СА БОКЛУЦИ !!! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.