Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фитнес - въпроси, съвети

Featured Replies

Аз също съм естествен :).

midway, ирония, някои я разбират, други не.

post-329435-0-03643100-1392571660_thumb.

• Отговори 210
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе момчето е на 14, за какви креатини и  разделни тренировки му говорите?  на тая възраст трябва да се занимава само с лост и успоредка. Да прави лицеви опори и коремни преси. Да избягва чистата захар във вид на вафлички и да не се храни с изкуствени боклуци от хипермаркетите. Просто пише ли, че има подсладител или нещо, започващо в "Е", по-добре далече от тия ла**а.

Плуване. Ма, сериозно плуване ще му се отрази отлично на тези години.

Аз също съм естествен :).

midway, ирония, някои я разбират, други не.

Ако това на истина си ти, и си напълно естествен - ЕВАЛА ! Ако ли не - значи не ставаш. Ти най-добре знаеш какъв си ! :-)

А това за иронията - мислиш ли, че момче на 14 години няма да ти се върже и да си вземе утре добавки. Това ми напомня на един случай с куче и някаква добавка. Имаше едно момче също на 13-14 годишна възраст което си беше купило креатин (мисля), обаче нямаше никакъв опит и още вечерта на същия ден се отказа от трениране и от всичко. Обаче, вече купил добавката се чуди какво да я прави и я оставил на кучето му (пхахахаха, добавката беше 2кг), не знам какво е правило кучето обаче на сутринта колибата я нямало а кучето беше избягало на някъде. хахахахахахахахха

Поздрави

Редактирано от midway (преглед на промените)

Мускули и кикбокс не вървят. Ако си мускулест/имаш маса не си добър в кикбокса. Ако искаш да си добър в кикбокса ще си слаб като физика, но издръжлив.

Тренирал съм бокс, не кикбокс.

Ако искаш да си това, се откажи от тъпотийте за маса:

Мускули и кикбокс не вървят.

не е баш така. Но ако под мускули разбира само маса, то съм съгласен. Инак, ето Анди, който е един от множеството примери, за който не бих казал, че няма мускули. Разбира се, те са качествено различни от тези, които се развиват при боди-билдинга.

http://www.youtube.com/watch?v=S4NcTQWX7Rc

"Как да направя повече мускули ?" 

Най напред да определим от кой тип си т.е комплексарче ли си или истинско спотистче!!!!

Ако си комплексарче, то тогава не виждам що питаш тука! Тия работи си ги знаете!!! Яж си химията, която тук нямам право да назова и побързай да поживееш, че  20-25г не са много!?!?!

Ако си истински спортист, то май пак си объркал мястото на питане!!!

Във всеки уважаван фитнес клуб вече работят прекрасни треньори и фитнес-инструктори, които ще ти направят индивидуална програма съобразно твоите желания, мераци и пр. - при това професионално и безопасно!!!!

Няма по-хубава програма от индивидуално съставената, но от самия тебе след дълго четене и опит. В началото много грешки се правят, затова аз смятам, че не трябва да се ползва нещо повече от лост и успоредка.  Например една от много често срещаните грешки при начинаещите е от желание да прекаляват с тренировките. Понякога до припадък дърпат пружини всеки ден, докато след няколко дена останат без рамене. От личен опит го казвам. Като луд опъвах едни пружини, а раменете болят ли болят. Ама нали искам в училище да съм номер едно на канадска и скендер, а не номер две. Понякога и номер две е добре, да знаеш.  После обаче си купих книжки, препрочетох ги няколко пъти докато ми влезе всичко в главата, съставих си програми сам, а след години ги и усъвършенствах спрямо това, което смятам че е добре за мен. Не слушай Сульо и Пульо какво правел. Просто си намери литератира, ама истинска литератира, не тая по сайтовете. Аз ще ти препоръчам една стара книжка на Атанас Джананов - Културизъм за всички. Прочети я отначалото, като забравиш страничките с упражнения и програми. Разбери как се трупат мускулите в тялото чисто физиологически, какво е важно за да се натрупат и изобщо, как аджаба от яйце не става кокошка, а мускул.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.. Аз съм на 14, тежа 51 килограма, висок съм 1,64 и тренирам Кикбокс там натоварването е голямо само за краката. И искам да попитам, какво бихте ми препоръчали, за да направя повече мускули. Става дума за всички мускули от главата до кръста. Какво да ям, какви упражнения да правя, каква почивка, колко дни през седмицата да тренирам и кои дни да почивам ? Благодаря предварително.  :)

На 14 години си! Не вземай абсолютно никакви добавки, пич, особено стероиди! Не трябва нищо такова, тренирай си редовно, бъди щастлив, имаш още естествено да растеш до 20-тата си годишнина. Тогава вече ако не си доволен от мускулатура и килограми ще можеш да си прецениш какво да правиш с тялото си. Но не започвай отсега, след това ще съжаляваш цял живот!

Някой ходил ли е в 365-Fitness SPA&Beauty?

Да изкаже мнение?

Искам качествен инструктор, защото съм начинаещ и искам всички упражнения да ги спазвам правилно!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Истинският мъж не ходи на фитнес. Пие бира в хоремака. Така се познава ИСТИНСКИЯТ мъж. :D

Ти добре ли си?

Истинският мъж не ходи на фитнес. Пие бира в хоремака. Така се познава ИСТИНСКИЯТ мъж. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.