Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обама се обяви открито в полза на гей браковете - Кому е нужна хомосексуалността

Featured Replies

Докато от обществото думата "педал" се счита за обидна, дискриминацията е налице.

Не си прав тук.

Думата "педал" в смисъла, за който говорим си е поначало обидна. Тя не означава просто хомосексуалист. Означава "еди кой си хомосексуалист и това е гадно"... така че тя няма как да стане нормално нарицателно или обръщение. Просто трябва да престане да се използва за хора, а само за техническото и значение.

Още повече, че е стандартна практика думи, които сами по себе си не са обидни, да се използват като обида към хора за които не се отнасят - например селянин. Тази употреба на думата не значи, че жителите на селата са дискриминирани нали?

• Отговори 180
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей беше ми домъчняло за Сталик, ако някой го помни, колкото да се възроди гей-раздела...А, ама то нямало ли досега такъв? ...Още?!

Аз лично няма какво да си го крия и да се правя на лицемерно-толерантен - не понасям гейовете и цялата им псевдо-култура. Като видя някой травестит в същия миг се сещам и за Михаил Тимофеевич Калашников. Еднополовите бракове за мен са ИЗВРАЩЕНИЕ, което цели опошляване и обезличаване на човешкия генофон с цел по-лесно манипулиране от...сетете се от кого. Всичките тези "благинки" идат (и се дирижират) от Америка, разбира се! Там уж всичко е подредено и спокойно, но току-виж на някой му прищрака нещо и хване патлака и натръшка 5-10 души. Но не се безпокойте - и нас ни чака същото - ето, пресен пример е масовото клане в Норвегия. Факт е, че в последно време ТЕ (гейовете) - подкрепяни от медиите - наистина се разпищолиха тотално. Как си представяте, по дяволите, едно дете растящо в "семейство" от двама педали? Кой ще е майката и кой ще е бащата? И що за личност ще израстне под "крехкото" им и "нежно крило"?

Аз лично няма какво да си го крия и да се правя на лицемерно-толерантен - не понасям гейовете и цялата им псевдо-култура. Като видя някой травестит в същия миг се сещам и за Михаил Тимофеевич Калашников. Еднополовите бракове за мен са ИЗВРАЩЕНИЕ, което цели опошляване и обезличаване на човешкия генофон с цел по-лесно манипулиране от...сетете се от кого.

Всичките тези "благинки" идат (и се дирижират) от Америка, разбира се! Там уж всичко е подредено и спокойно, но току-виж на някой му прищрака нещо и хване патлака и натръшка 5-10 души.

Но не се безпокойте - и нас ни чака същото - ето, пресен пример е масовото клане в Норвегия.

Факт е, че в последно време ТЕ (гейовете) - подкрепяни от медиите - наистина се разпищолиха тотално.

Как си представяте, по дяволите, едно дете растящо в "семейство" от двама педали? Кой ще е майката и кой ще е бащата? И що за личност ще израстне под "крехкото" им и "нежно крило"?

Този коментар трябва да бъде използван в учебниците. Това просто е хомофобия по дефиниция (ирационален страх от хомосексуални). Хомосексуалните ще докарат края на света, те са в центъра на тайна конспирация, "целяща... обезличаването на човешкия генофон" и ще ни докарат същото клане като в Норвегия.

Редактирано от Crumple-HorndedSnorkack (преглед на промените)

Личният живот за това е личен, за да не бъде излаган на показ. Аз нямам нищо против хомосексуалистите, но никак не ми е приятно те да парадират с тази своя различност. Ето какво имам предвид:

[media=]

Това, че някои хора нямат качества, които да ги отличават от масата, явно е повод за завист. Те са просто като копия едни на други, даже не виждам какъв е смисълът да имат различни имена, всички трябва да имат едно и също име, следвано от ЕГН-то им. Номралните хора са скучни.

Това, че някои хора нямат качества, които да ги отличават от масата, явно е повод за завист. Те са просто като копия едни на други, даже не виждам какъв е смисълът да имат различни имена, всички трябва да имат едно и също име, следвано от ЕГН-то им. Номралните хора са скучни.

А какви според теб са нормалните хора и какво ги отличава от ненормалните?

:eek: Ай стига бе! Да пази Господ от такова "отличаване"! Да се отличаваш с талант, умения, ум - да, ама със задник??? Баси... Хубаво. Да речем, че легализират гей-браковете. Какво следва? 1. Както някой спомена горе, почти сигурно е, че ако има деца, растящи в такива "семейства", те ще са пълно копие на родителите си. Няма заговор, конспирация и т.н., не скачай. 2. Ако тази перверзия бъде легализирана, щото, видиш ли, това било нормална човешка потребност, да вземат да легализират и педофилията, щото също е нормално човешко качество да се радваме на децата... някои - по-отблизо... :down: Няма да се учудя, ако след някой месец излезе някой мастит (да се чете мазен и/или космат) хамерикански сенатор и с такова предложение и обяснение, че било нещо съвсем естествено и генно заложено. То човещинка... Тръгвам на път, така че дискусия с мен няма да има.

Хомосексуалността не е нещо ново, съществувала е винаги. В Япония например винаги се е възприемала съвсем нормално. Но дали там се женят или не, не знам. Не ме е вълнувало особено. Но по-конкретно към темата: неотдавна препрочетох книга която бях чел преди 15 години (а е писана преди 30), поради факта, че всичко което тогава ми се струваше забавен и малко изродски полет на фантазията, последните години става застрашително реално. Темата за еднополовите бракове е малък и не особено значителен аспект от романа, но там се говори за следното - гей двойките се насърчават масово и на държавно ниво. Насадено е трайно отвращение от хетеросексуалността, нормалния секс е "гнусен, животински" и т.н. Това е форма на държавна политика наречена "Психиатричен Контрол на Раждаемостта", тъй като този, който управлява света няма нужда от толкова голямо население. Провежда се от медиите основно, а като най-силно оръжие на правителството срещу инакомислещите съвсем не е полицята, а ... психиатричните клиники. Откачена работа.... :) Но кой знае... :(

Хора с качества има между всички, обаче хомосексуалността, ако почне да се тачи за качество...(иначе явно съответните притежатели на "качеството" именно с него се афишират, щото иначе не са нищо повече от останалите хора), както и се цели от някои личности и с прокарването на която тенденция е даден живот на тази тема. Обаче са не по-малко алчни от останалите, щото като си (само)надникнаха под поличката, видяха че там има мноого хляб да вадят. Те се афишират освен заради всичко останало, за да станат продаваеми. Не, това не е обидно, предвид че повечето реклами по телевизията съдържат сексуални намеци, а никой не им е сложил забрана, да не се гледат от малолетни...Та колко струва килограм хомосексуалност драги хм........ дами или господа. Точно така! Не: Дами и господа, а дами или господа. Ужас :)

• Автор

Докато от обществото думата "педал" се счита за обидна, дискриминацията е налице.

Ами ако искаш да му сложим едно Сър от пред - Сър Педал!? По-добре ли ти звучи!??? :wink12:

1. Както някой спомена горе, почти сигурно е, че ако има деца, растящи в такива "семейства", те ще са пълно копие на родителите си. Няма заговор, конспирация и т.н., не скачай.

Точно така ще стане, както в хетеросексуалните семейства децата винаги стават хетеросексуални.

Но това не е единственият проблем. Ако растат в такова "семейство", те ще имат извратен морал. Те ще станат убийци. Например, ако дете расте с двама бащи без да има женско присъстве в дома, то няма да знае за какво служат жените, че те готвят и чистят и много други неща. То ще стигне до извода, че щом бащите му се справят без жена, то жените са излишни и ще реши да ги изтреби.

• Автор

Никой нищо не ти насажда. Ти си тази, която казва кой за кого може да се жени и кой може и не може да отглежда деца. Престани да си пъхаш носа в личния живот на хората и ги остави на мира, тогава и те ще те оставят на мира.

Сакън - не ми приписвай Божиите работи. :no-no:

Бог е този, който е създал мъжа Мъж и жената Жена и е запалил искрата на Любовта помежду им.

Ако човек познава и приема себе си и своята изконна човекшка същност, човек ще приема и факта на своя пол. Защото в природата има и отрицателния, и положителния заряд, и само срещата между тях е съзидателна. Само плюс и минус в хармония творят, само плюс и минус са благосолвени с възможността за единство в Любов.

И само физическата любов между мъжа и жената е Божия благословия, защото само тя е дарена с венеца на любовта - новия живот!

Всичко останало е физически упражнения и издевателство над природата - защото два отрицателни заряда единство не могат да създадат, сливане не могат да имат, два отрицателни заряда се отблъскват и самоунищожават. Не случайно и СПИН е гей заболяването на наранената човешка същност!!!

Абе хора, каква дискриминация се търси в случая. Да >търси се< именно от тези, които биха се възползували ревящи (но тайно радвайки на на намереното под вола теле) срещу т. нар. дискриминация, като благодарение на тоя рев си/им прокарват удобни поправки и закони, с които страхувам се да обявя, щото може и да греша, те вече имат повече активни права от хетеросексуалната част на населението...

.....то няма да знае за какво служат жените, че те готвят и чистят и много други неща....

Ха, за това ли съществуват жените. Знайш уи, ако кажа на моята, че е родена само за да ми пере жългото от боксерките, кво шъ ми се случи?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Гейовете (така се обръщам за да се рабира коментара. Това са хора и човешки същества. Нямам нищо против тях,) ...

Никой и не говори срещу човешките същества - те и убийците и самоубийците са човешки същества.

Говорим само против човешките заблуди!!!

А хомосексуализмът е именно такава човешка заблуда и обърканост, която отгоре на всичко се опитват и да ни втълпят под благовидния предлог на съжалението.

Какво има да й съжаляваш на една заблуда!? И за какви права тази заблуда крщи и гейпарадира!? :shock11:

Ужас. Жена да дава за пример библията. Библията е един страшно унизителен текст за жените. Според библията, жената може да бъде изнасилвана с разрешението на баща си или брат си. Баща ? може да я продава без нейно съгласие на когото си поиска. Ако пък в първата брачна нощ, се окаже, че не е девствена, тя трябва да бъде върната на баща си и убита с камъни. В библията много ясно е написано, че жената трябва да мълчи и да се подчинява на мъжа си. Тя няма право на собствено мнение, трябва да се допитва или до него или до някой друг мъж, за да ? се обяснят нещата, които не ги разбира. Всичко това го пише черно на бяло в библията. Точно библията е била използвана като оправдание, за да се отрече на жените правото да се научат на четат и пишат, да имат образование, да работят и да гласуват. Просто не знам дали някои жени си дават сметка какво им е причинила библията. Така че ако жена започне да дава за пример библията, веднага трябва да ти започне да мига една лампичка, която да те алармира, че или тази има сериозни дефицити в интелигентността си или е някаква мазохистка, която хич не е в ред с главата. За това се отказвам да споря с такива индивиди, просто е безсмислено.

Редактирано от Crumple-HorndedSnorkack (преглед на промените)

• Автор

Не мисля, че повечето българи са в състояние да коментират или разберат позицията на Обама.

Тъй де - къде е Обама, къде са българите!

То българите даже и за хомосексуалисти не стават... :D

Номралните хора са скучни.

Интересно ако ги нямаше нормалните хора - теб кой щеше да те направи!?? :P

Когато се видят двама хомосексуални мъже на улицата те биват обиждани.Когато се видят две жени да се целуват,то тогава започват да течът лиги.....

Всеки има право сам да избира сексуалната си ориентация и никой няма право да му дава акъл,какъв да бъде.Реално по улиците се движат повече рецидивисти отколкото хора с различна сексуална ориентация.

Crumple-HorndedSnorkack

Точно така ще стане, както в хетеросексуалните семейства децата винаги стават хетеросексуални.

Но това не е единственият проблем. Ако растат в такова "семейство", те ще имат извратен морал. Те ще станат убийци. Например, ако дете расте с двама бащи без да има женско присъстве в дома, то няма да знае за какво служат жените, че те готвят и чистят и много други неща. То ще стигне до извода, че щом бащите му се справят без жена, то жените са излишни и ще реши да ги изтреби.

А как е станало така,че да съществуват хомосексуални? Щом винаги в хетеросексуалните семейства децата винаги стават хетеросексуални,как тогава хората с различна сексуална ориентация са станали такива?

AliyaАми ако искаш да му сложим едно Сър от пред - Сър Педал!? По-добре ли ти звучи!??? :wink12:

Едва ли ще отидете при двама души с различна сексуална ориентация и ще им го кажете в очите.....

sliderum

Ха, за това ли съществуват жените. Знайш уи, ако кажа на моята, че е родена само за да ми пере жългото от боксерките, кво шъ ми се случи?

Ще имаш и кафяво? ;)

:wink12:

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

...Жена да дава за пример библията...

Има два вида вярващи - едните просто носят вярата в себе си и не се подчиняват на разни измислици като библии, корани и прочие "свещени" писания. Другите са толкова кухи отвътре, че се опитват да запълнят празнотата в себе си с измислена вяра. Точно тия са така наречените "прекалени светци" и тръгват на кръстоносни походи.

...Когато се видят две жени да се целуват,то тогава започват да течът лиги.....

Абе не е така. Имам познати, които и лесбийки да видят, пак започват да им се въртят мисли как да ги пребият. Това са хора с тесен мироглед и мнение, натрапено от обществото. Опитвам се да ги превъзпитам и уж донякъде успявам.

...Реално по улиците се движат повече рецидивисти отколкото хора с различна сексуална ориентация...

Реално това е основният проблем на обществото ни. Вместо да се насочат усилията срещу решаването на наболелите проблеми, се симулира дейност, като се напада най-слабото и уязвимо малцинство. Действа се на принципа "не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле". В повечето случаи върлите противници на хомосексуализма са хора, които завиждат, че някой е намерил щастието си, където на тях им е забранено. Други просто са хейтъри мразят всичко наред. На трети им е платено да се правят на противници и да вдигат шум. Четвърти пък си мислят, че като обявят против хомосексуалистите и вече са много по-големи мъже. При всички случаи имаме яко комплексарщина. Щеше да е интересно ако някой можеше да се замисли защо пък да е лошо за самия него това, че има хомосексуалисти, без да се влияе от външни фактори. А хомосексуализмът не е нещо ново. Съществува от зората на човечеството, че сигурно и от преди това. Наблюдава се масово и в животинския свят, да не говорим, че спартанците навремето не само са били такива, ами са били окуражавани да са такива. Жените са ги използвали единствено за разплод и са правели секс с тях на тъмно и през чаршаф. И въпреки това спартанците са един от съвременните примери за мъжество. Иначе казано мъжеството и сексуалната ориентация са две съвсем различни неща, както например салатата и леките коли.

...А как е станало така,че да съществуват хомосексуални?...

Човекът иронизираше. Мисълта му беше, че и сегашните хомосексуалисти са плод на хетеросексуални семейства. Затова няма гаранция какъв ще стане, независимо какви са ти родителите.

Човекът иронизираше. Мисълта му беше, че и сегашните хомосексуалисти са плод на хетеросексуални семейства. Затова няма гаранция какъв ще стане, независимо какви са ти родителите.

Тогава не съм го разбрал правилно и на човека му се извинявам! :P

Лично аз смятам,че си прав.Но различни хора,различни идеали....

Въпросът е, че следваме западния модел без да го разбираме, а само защото е модерен. Преписваме закони от западни държави или защото Европейският Съюз така казва, обаче тези закони не се разбират от хората, които ги преписват и прилагат и нищо не се получава.

Конкретният проблем с гей-браковете е същият, българите го пречупват през собствената си призма на своето ежедневие, без да знаят, че в Америка този дебат се води поне от 17 години. Едно е като интелигентен човек да чуеш двете страни на дебата и сам да си заформиш мнение, друго е да си запушваш ушите и затваряш очите и на базата на оскъдната информация, до която имаш достъп, състояща се главно от лица от шоубизнеса като Лейди Гага, Брад Пит и Анджелина Джоли, да говориш глупости.

Не мисля, че повечето българи са в състояние да коментират или разберат позицията на Обама.

Извинете ме, но говорите неверни неща. В България не се преписват закони. А, от колко години в Америка (имате, явно, предвед САЩ) се водят дебати по темата за гейовете или по, която и да е др. тема, мен лично, предпжолагам, че и останалите българи, не ги вълнува особено много, както и англичани, германци, французи, белгийци, датчани и всички останали, за коит се сетите по подразбиране. :)

Напротив, още от началото на демокрацията получаваме директиви от Европейсия Съюз, за да уеднаквим законодателството си. Не знам дали знаете колко пъти се е налагало закони да се връщат, защото не са преведени правилно от английски или някой друг западен език. Преписват се закони, ама яката, но кой да ги разбира. Вие сте пример точно за тези, които си запушват ушите и казват, че не ги интересува. Колко е страшно да чуеш друга гледна точка по въпроса!

Напротив, още от началото на демокрацията получаваме директиви от Европейсия Съюз, за да уеднаквим законодателството си

Това никак демократично не ми изглежда, големите братя да ми налагат каквото и да е било. То е ясно вече и на малките деца, че демокрацията от определението на тия, които са я измислили е просто мит и, че ние както и другите страни, включително развитите, се мандахерцаме, чрез някакви форми на капитализъм, в който демокрацията е хартиена и хората са свободни в степента, която им е възможно да си купят(или изтръгнат с протести), нито на йота повече...изключая свободите на тези, от чието рекламиране, се постигат някои долни цели, като финансово облагодетелстване и съмнителни управленски политики.

Аз мисля, че съм нормална и не мисля, че съм скучна.

Ти, явно, се мислиш за ненормален и, оттук за забавен, интересен, нескучен ... или ... не знам точно коя е думата ...

Аз, мисля, че съм нормална. Ти какво мислиш за себе си?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.