Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обама се обяви открито в полза на гей браковете - Кому е нужна хомосексуалността

Featured Replies

След като Обама е олицетворение на борбата за равни права, защо не се бори за правата на човешките деца да бъдат естествени, а вместо това подкрепя този "весел и шарен" гей-парад на пошлостта и лъстивостта!??? :ohmy:

Този цирк, който се насажда на децата от ранна възраст (вече и задължително влиза в образователната програма) !

Този цирк, който един ден може да завърши с липсата на деца изобщо!!!Публикувано изображение

Поинтересувай се за историята на тези движения в САЩ и ще разбереш - има достатъчно изписано по въпроса.

Има доста интересни дебати на тези тема, но специално тези за хомосексуалистите на мен лично са ми безинтересни, така че не ми пише по въпроса. Обама прави тези изказвания в контекста на своето общество и те имат доста по-различен смисъл от това, което се пише в темата. В нашето общество нито е възможно да имаме президент като Обама, нито може да се водят подобни дебати за хомосексуализма, така че спокойно - българинът има предимно патриархална култура и хомосексуализмът няма къде толкова да се изявява.

• Отговори 180
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето какво пишат по въпроса руснаците:

Когда в середине апреля депутаты Мосгордумы – нет, не приняли закон - лишь собрали «круглый стол» для обсуждения возможного аналогичного законодательного запрета, вход в здание столичного парламента охранялся в этот день ОМОНом. Нынешнее «прозрение» Барака Обамы, вероятно, способно так взбодрить российское «сообщество», что охранять законодателей придется уже бронетехникой.

Есть, однако, «нетолерантные» американцы, уже нарисовавшие, после заявления президента, картину будущего Соединенных Штатов. «Несогласие с действиями гомосексуалистов станет приравниваться к преступлениям на почве ненависти, - отреагировала в интернете на слова Барака Обамы его соотечественница. – Христианство заклеймят как человеконенавистничество. Наши дети и внуки будут воспитываться, согласно законодательству, в атмосфере гомосексуализма с момента рождения, а в школах их примутся учить, что это естественный образ жизни. Мальчиков станут поощрять жениться на мальчиках».

Сегодня Барак Обама делает все, чтобы приблизить это время.

В превод:

Когато в средата на април Московската градска Дума - не, не беше приет закон - депутатите само организираха "кръгла маса", за да обсъдят възможна подобна законодателна забрана, входът на сградата на парламента в Москва през този ден беше охраняван от специалните части на полицията. Днешното "прозрение" на Барак Обама вероятно може така да разбуни руското общество, че законодателите ще трябва да бъдат охранявани вече с бронирана техника.

Има, обаче, "нетолерантни" американци, които след изявлението на президента обрисуваха следната картина на бъдещите Съединени щати: "Несъгласието с действията на хомосексуалистите ще се приравни с престъпленията от омраза - реагира на думите на Барак Обама негова сънародничка в интернет - християнството ще бъде заклеймено като човеконенавистничество. Нашите деца и внуци ще бъдат възпитавани според законодателството в атмосфера на хомосексуализъм от момента на тяхното раждане, а в училищата ще ги учат, че това е естествен начин на живот. Момчетата ще бъдат насърчавани да се омъжват за момчета.

Днес Барак Обама прави всичко, за да приближи това време."

Източник: http://www.stoletie....a_obamy_415.htm

Нещо подобно съществува и в момента - в много страни, например, е незаконно да не си съгласен с изкуствено наложената лъжа за Холокоста. Че е така, беше доказано със съдебно решение - интересуващите се могат да потърсят в Гугъл името на Ернст Цюндел и причините за неговото освобождаване от затвора, да речем.

http://bg.wikipedia....не_на_Холокоста

Силово се налага определена гледна точка. Нямам идея защо - определена група властимащи се опитва да узакони собствените си наклонности, за да не им коства това политическата кариера, или заради някаква по-дълбока цел.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Силово се налага определена гледна точка. Нямам идея защо - определена група властимащи се опитва да си узакони собствените наклонности, за да не им коства това политическата кариера, или заради някаква по-дълбока цел.

Обикновено това са неща, които преди това със закон са били преследвани - например, преследването на евреите от нацизма след това се преобразува в преследване на тези, които отричат, че го е имало. Срещу хомосексуалистите е имало закони, които са ги преследвали, например, със затвор - сега пък е модерно да се приемат закони, гарантиращи определени права.

Това са политически феномени, които обаче невинаги кореспондират със социалните нагласи на мнозинството в дадено общество - настоящата тема също го доказва.

Ето какво пишат по въпроса руснаците:

В превод:

Източник: http://www.stoletie....a_obamy_415.htm

Нещо подобно съществува и в момента - в много страни, например, е незаконно да не си съгласен с изкуствено наложената лъжа за Холокоста. Че е така беше доказано със съдебно решение - интересуващите се могат да потърсят в Гугъл името на Ернст Цюндел и причините за неговото освобождаване от затвора, да речем.

http://bg.wikipedia....не_на_Холокоста

Силово се налага определена гледна точка. Нямам идея защо - определена група властимащи се опитва да си узакони собствените наклонности, за да не им коства това политическата кариера, или заради някаква по-дълбока цел.

Или не си дават сметка за последиците и се ръководят в действията си от чист прагматизъм. (пари и власт)

Барак Обама участва в гей парти

Барак Обама участва вчера в парти на лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и представители на испаноезични общности за набиране на средства за предизборната му кампания. Това се случи само седмица след като той стана първият президент на САЩ, обявил публично подкрепа за гей браковете.

Домакин на събитието в Ню Йорк беше попзвездата Рики Мартин, който изказа възхищение от смелостта на Обама да изрази съобщи ДПА, цитирана от БТА.

"Това е куражът, който очакваме от нашия президент, и затова го подкрепяме", заяви изпълнителят на Livin' La Vida Loca, който публично призна, че е гей през 2010 г.

Участниците в събирането в музея за изкуство "Рубин" - около 200 души, сред които бе "отчаяната съпруга" Ева Лонгория, платиха най-малко по 5000 долара за честта да присъстват.

След като президентът съобщи в сряда, че подкрепя хомосексуалните бракове, на следващия ден вечерта в дома на холивудската знаменитост Джордж Клуни се състоя парти за набиране на средства за кампанията му, на което също имаше гей активисти. Събраната сума достигна 15 милиона долара, припомня АП.

Преди дни предизборният екип на Барак Обама атакува противника му от републиканската партия Мит Ромни, обвинявайки го, че е Барак Обама участва вчера в парти на лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и представители на испаноезични общности за набиране на средства за предизборната му кампания. Това се случи само седмица след като той стана първият президент на САЩ, обявил публично подкрепа за гей браковете.

Домакин на събитието в Ню Йорк беше попзвездата Рики Мартин, който изказа възхищение от смелостта на Обама да изрази подкрепа за браковете между хомосексуалисти, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

"Това е куражът, който очакваме от нашия президент, и затова го подкрепяме", заяви изпълнителят на Livin' La Vida Loca, който публично призна, че е гей през 2010 г.

Участниците в събирането в музея за изкуство "Рубин" - около 200 души, сред които бе "отчаяната съпруга" Ева Лонгория, платиха най-малко по 5000 долара за честта да присъстват.

След като президентът съобщи в сряда, че подкрепя хомосексуалните бракове, на следващия ден вечерта в дома на холивудската знаменитост Джордж Клуни се състоя парти за набиране на средства за кампанията му, на което също имаше гей активисти. Събраната сума достигна 15 милиона долара, припомня АП.

Преди дни предизборният екип на Барак Обама атакува противника му от републиканската партия Мит Ромни, обвинявайки го, че е унищожител на работни места и вампир.

Източник:

www.dir.bg

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

...а ето я и причината...

набиране на средства за предизборната му кампания

платиха най-малко по 5000 долара

Събраната сума достигна 15 милиона долара

Преди дни предизборният екип на Барак Обама атакува противника му от републиканската партия Мит Ромни, обвинявайки го, че е унищожител на работни места и вампир.

Пари, хомосексуализъм и вампири - в американската политика има неща, които и в киното ги няма на едно място... ( в турския филм G.O.R.A обаче имаше хомосексуален робот...)

Надявам се, вече на всички им стана ясно от какви индидвиди е съставена основната маса гласоподаватели в САЩ.....И това ако не е суперефикасен трик за намаляване на имиграцията в щатите :D !

Унижавани, тъпкани, обругавани, преследвани, обиждани дълги години, гейовете, сега, искат реванш. Неизбежно е. Поставете се на тяхното място, ако някойъ постъпва така с вас, вие не бихте ли искали да му го върнете двойно и тъпкано.

Унижавани, тъпкани, обругавани, преследвани, обиждани дълги години, гейовете, сега, искат реванш. Неизбежно е.

Поставете се на тяхното място, ако някойъ постъпва така с вас, вие не бихте ли искали да му го върнете двойно и тъпкано.

Не им го обяснявай - виж че не вдяват.

Но всичко се връща, това е сигурно.

• Автор

и това няма нищо общо с хомосексуализма, както и да го извърташ.

Всъщност извъртането е само в твоята глава.

Хомосексуалният акт и в миналото, (и сега) е бил използван като унизително наказание!

Поинтересувай се за историята на тези движения в САЩ и ще разбереш - има достатъчно изписано по въпроса.

Има доста интересни дебати на тези тема, но специално тези за хомосексуалистите на мен лично са ми безинтересни, така че не ми пише по въпроса. Обама прави тези изказвания в контекста на своето общество и те имат доста по-различен смисъл от това, което се пише в темата. В нашето общество нито е възможно да имаме президент като Обама, нито може да се водят подобни дебати за хомосексуализма, така че спокойно - българинът има предимно патриархална култура и хомосексуализмът няма къде толкова да се изявява.

Благодаря за успокоението! ;)

А американците как ще успокоиш!?

А нашите деца, които слугуват в САЩ, как ще успокоиш!? :no-no:

Унижавани, тъпкани, обругавани, преследвани, обиждани дълги години, гейовете, сега, искат реванш. Неизбежно е.

Поставете се на тяхното място, ако някойъ постъпва така с вас, вие не бихте ли искали да му го върнете двойно и тъпкано.

Точно обратното е истинското положение - гейовете са афиширани, подкрепяни, лансирани, давани за пример на нова човешка култура!

Ето обаче нещо интересно за размисъл, казано още в древността от пророка Мохамед за Последните времена:

Мъжете ще наподобяват на жени, а жените на мъже.

Часът ще бъде много близко, когато на мъжете ще са достатъчни мъже, а на жените - жени. Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Но всичко се връща, това е сигурно.

Винаги се връща на този, който е пренебрегнал себе си и съществото си!

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Всъщност извъртането е само в твоята глава. Хомосексуалният акт и в миналото, (и сега) е бил използван като унизително наказание!

Казах че извърташ (и си отстоявам твърдението) защото казването на част от истината често се използва за да доведе до грешни изводи - каквато ти е целта оч. Да не би хетеросексуалният насилствен акт да не е бил използван като такова? Нима все още не е такъв? Теб ако те изнасилят (не дай си Боже) няма ли да се почувстваш унизена?

Тоест това унижението не е заради ХОМОсексуалният акт ами заради насилието. И унижението си е същото, като при хетеросексуалният акт при еднакви други условия.

Казах че извърташ (и си отстоявам твърдението) защото казването на част от истината често се използва за да доведе до грешни изводи - каквато ти е целта оч. Да не би хетеросексуалният насилствен акт да не е бил използван като такова? Нима все още не е такъв? Теб ако те изнасилят (не дай си Боже) няма ли да се почувстваш унизена?

Тоест това унижението не е заради ХОМОсексуалният акт ами заради насилието. И унижението си е същото, като при хетеросексуалният акт при еднакви други условия.

Алия имаше предвид набиването на кол, а не сексуалната фантазия на гейовете, как правят секс с хора, чийто пол е такъв, с какъвто са се родили...и обичат хора от другия пол, а не от собствения.

Алия имаше предвид набиването на кол, а не сексуалната фантазия на гейовете, как правят секс с хора, чийто пол е такъв, с какъвто са се родили...и обичат хора от другия пол, а не от собствения.

Ето това беше разговора който коментирах:

dimadoctor написа на 14 май 2012 - 13:40 :

Абе друго ще заприказваш, ако някой як гей, несвикнал да му отказват вземе, та ти хвърли око...... :tongue2:

badsector написа на 14 май 2012 - 13:45 :

Не е задължително да е гей. И в момента хомосексуалните изнасилвания са практика при уреждане на отношения сред рецидивистите.

Aliya написа на 15 май 2012 - 12:28 :

И в момента, и в миналото хомосексуалният акт е бил средство за унизително и човеконенавистническо наказание на непослушните!!!

Няма колове :)

Ето това беше разговора който коментирах:

Aliya написа на 15 май 2012 - 12:28 :

Няма колове :)

Щото не можеш да четеш между редовете, пък и аз помня(гледал съм един наш игрален филм) нередактираният вариант, прилаган често в сравнително далечното вече минало, все още има страни по-света където се използува... :bubblegum:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Алия, не си ме разбрала. Описах социалния статус на хомосексуалистите в миналото, не в днешно време.

И какъв им е точно сега или в миналото социалният статус? Те са хора като всички останали и когато се държат като всички останали, получават всички придобивки на обществото. Само че сега, забележи, те искат всички придобивки без да се държат нормално. Кога на хомосексуален участващ в нормално брачно съжителство нещо е отказвано? Само че те искат да се бракуват с еднаквият си пол, при което обществото губи, видът губи, защо при това положение да имат и придобивките, които принципно се дават именно с цел потенцирането на размножаването на вида човек и повишаването шанса да не изчезне чрез увеличаване на броя индивиди, а не просто за кефа им.

И какъв им е точно сега или в миналото социалният статус? Те са хора като всички останали и когато се държат като всички останали, получават всички придобивки на обществото. Само че сега, забележи, те искат всички придобивки без да се държат нормално. Кога на хомосексуален участващ в нормално брачно съжителство нещо е отказвано? Само че те искат да се бракуват с еднаквият си пол, при което обществото губи, видът губи, защо при това положение да имат и придобивките, които принципно се дават именно с цел потенцирането на размножаването на вида човек и повишаването шанса да не изчезне чрез увеличаване на броя индивиди, а не просто за кефа им.

Напълно съм съгласна с всяка една ваша думичка.

Аз само потърсих отговор на въпроса: "Защо хомосексуалистите искат все повече и повече права и облаги.?", което не означава, че оправдавам поведението им.

Е, май, малко съм излязла от темата ... :)

Това е отговорът ми на първо четене.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Благодаря за успокоението! ;)

А американците как ще успокоиш!?

А нашите деца, които слугуват в САЩ, как ще успокоиш!? :no-no:

Това беше уточнение, което според мен е доста важно.

Американците няма за какво да ги успокоявам - както казах вече, те са различна култура от нашата и за тях някои неща може да са доста по-приемливи, които за нас да не са. А българите в САЩ са направили своя избор и изобщо не мисля да ги успокоявам или окуражавам.

Кога на хомосексуален участващ в нормално брачно съжителство нещо е отказвано?

След втори прочит.

Не мога да се съглася, че е нормално и МОРАЛНО хомосексуалист да встъпва и да поддържа брак с хетеросексуален. Фалшът не води до нищо добро, а точно до обратното - до разбити човешки съдби. Признавам, че това е начин геят да получи облаги : добър социален статус, (нормален и приемлив за обществото живот) спокойствие в работата (бизнеса) и не на последно място - деца. Но, кой е щастлив в тази схема? Никой.

В Щатстката конституция е записано, че ОСНОВНОТО ЧОВЕШКО ПРАВО на всеки гражданин на САЩ е правото му на щастие, с което това това му право се гарантира от конституцията. Като се позовава на Основния закон, американското гей - общество, иска права, които да му осигурят правото на щастие. Щастие, такова, каквото конституцията осигурява чрез законите на всички останали граждани - хетеросексуалните.

Този ми пост, мисля, че биха разбрали най-вече хора, които познават, разбират, знаят, преживели са и са усетили, какво е любов. (хетеросексуална или хомосексуална) Честотата й, мисля и по-скоро се надявам да е разпределена по равно в двата полюса.:)

Кога на хомосексуален участващ в нормално брачно съжителство нещо е отказвано?

След втори прочит. Не мога да се съглася, че е нормално и МОРАЛНО хомосексуалист да встъпва и да поддържа брак с хетеросексуален. Фалшът не води до нищо добро, а точно до обратното - до разбити човешки съдби. Признавам, че това е начин геят да получи облаги : добър социален статус, (нормален и приемлив за обществото живот) спокойствие в работата (бизнеса) и не на последно място - деца. Но, кой е щастлив в тази схема? Никой. В Щатстката конституция е записано, че ОСНОВНОТО ЧОВЕШКО ПРАВО на всеки гражданин на САЩ е правото му на щастие, с което това това му право се гарантира от конституцията. Като се позовава на Основния закон, американското гей - общество, иска права, които да му осигурят правото на щастие. Щастие, такова, каквото конституцията осигурява чрез законите на всички останали граждани - хетеросексуалните. Този ми пост, мисля, че биха разбрали най-вече хора, които познават, разбират, знаят, преживели са и са усетили, какво е любов. (хетеросексуална или хомосексуална) Честотата й, мисля и по-скоро се надявам да е разпределена по равно в двата полюса.:)

Моля да ме извините за горните ми постове. Не знам как да го оправя.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

• Автор

Унижението е именно хомосексуалният акт!

П.П. И не аз извъртам! :wink12:

И това! :shy11:

Алия, не си ме разбрала. Описах социалния статус на хомосексуалистите в миналото, не в днешно време.

Колко минало!? :wink12:

Съдейки по постовете ти, на теб вече се е върнало :ph34r:

Човешката естественост е живот в хармония и благодат! И аз съм един естествен човек!

Това беше уточнение, което според мен е доста важно.

Американците няма за какво да ги успокоявам - както казах вече, те са различна култура от нашата и за тях някои неща може да са доста по-приемливи, които за нас да не са. А българите в САЩ са направили своя избор и изобщо не мисля да ги успокоявам или окуражавам.

Не мисля, че можеш да се успокояваш - България не е толкова далеч от САЩ!

Веднага след изказването на Обама в подкрепа на гей браковете у нас днешният ден се обявява за Ден на борба срещу хомофобията!

Защо се въвежда терминът хомофобия и дори специален ден му се назначава - Днешният!???

Защо ли се насажда поп културата на човешката яловост и неестественост!???

Защо няма Ден за празнуване на Любовта към себе си и твоето естество!? А има ден за Узаконяване и Насаждане на Неестественото и Противоприродното хомосексуално самонараняване!???

Защо се рекламира със специално подбрана и добре обмислена психологически кампания за "толерантност" един пагубен за човечеството садистичен мазохизъм!???

Съществуванието не се състои само от теб, нито само от мен! То е Едно Органично Цяло!

И ако някое човешко същество се самоубива, или е подтиквано да го направи, и моето сърце кърви!

Хомосексуализмът нарушава най-изконното човешко право - това да бъдеш естествено човешко същество!

...Човешката естественост е живот в хармония и благодат! И аз съм един естествен човек!...

Естествен човек, говорещ против естествените неща? Честно казано не мога да разбера ти самата вярваш ли си, като ги пишеш тия шаблонни изрази.
  • Автор

Естествен човек, говорещ против естествените неща? Честно казано не мога да разбера ти самата вярваш ли си, като ги пишеш тия шаблонни изрази.

Точно обратното - аз съм естествен човек в защита на естествения живот на човешкото същество в естество.

И съм твърдо против налагането на хомосексуалния шаблон над човечеството!!!

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.