Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обама се обяви открито в полза на гей браковете - Кому е нужна хомосексуалността

Featured Replies

И къде съм написал нецензурна дума или подобна , критиката -- Ласков , Madonna ,

хайде по конкректно с факти .

Той човека те е цитирал по-горе..

И ти е обяснил за кои думи става въпрос..

По-ясно от това едва ли може да се обясни..

И целта ми не е заяждане, не обичам опоненти, които не могат да спазват чистота на собствения си език...вулгаризмите, просташкият начин на изразяване/писане..не ти правят чест..

• Отговори 180
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да наречеш човек с истинското му име , това ли е обида ? Да кажеш на полицая- полицай , на стоителя- строител - на педераса-педерас ? Като е такъв , какъв да го наречеш , мъжка к@рва или какво ? Хайде пак си помисли , точно какво се опитваш да ни кажеш ?

Хайде пак си помисли , точно какво се опитваш да ни кажеш ?

Аз каквото съм искала да кажа съм казала http://www.kaldata.c...80#entry2240599 , ти какво си разбрал си е твой проблем..

Ти наистина ли не разбираш след цитатите за кои точно твои думи ставаше въпрос?!

Още ли не схващаш, че не става въпрос за думата педераст?!

Да наречеш човек с истинското му име , това ли е обида ?

Да кажеш на полицая- полицай , на стоителя- строител - на педераса-педерас ?

Като е такъв , какъв да го наречеш , мъжка к@рва или какво ?

Хайде пак си помисли , точно какво се опитваш да ни кажеш ?

''Хайде , ползвай чичко google.com , пишеш "гей форум" и ще намериш толкова сродни души , за какво ти е тук да си пробутваш пед@лските идеи ?

p.s.

Може да са изтрили нещо , надушвам stalik ''

А да кажеш нещо за това? Аз не посещавам този форум за да ме обиждат! Аз го посещавам за да науча нещо! Толкова много приятни потребители има,но когато се появи един такъв като теб... С какво те обидихме?

Дори нямаш доблестта да се извиниш!

И още нещо,за твое съжаление съм с нормална сексуална ориентация.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Не пиша тук за да обидя някой , а за да обясня грешните насоки . Какво не ти е ясно от поста по-горе ? Да наричаш човек с истинското му име е много обидно , а един мекокитков е нормален ,но е гнусно и нецензурно да описваш какво прави ? Това ли , и да се извинявам ? Ако не си п@дал , няма да се обидиш , а ако си такъв , считай че съм ти го казал два пъти .

Да наречеш човек с истинското му име , това ли е обида ?

Айде да те цаним за политик от висок ранг. ...Щото тия все се канят да нарекат нещата с истинските им имена, ама все в последният момент нещо запецват. Даже оная курешка Яне-то.

Абе още ли има хора дето се връзват на тролене,флейм и подобни...мина това време,беше модерно отдавна...

Не пиша тук за да обидя някой , а за да обясня грешните насоки .

Какво не ти е ясно от поста по-горе ?

Да наричаш човек с истинското му име е много обидно ,

а един мекокитков е нормален ,но е гнусно и нецензурно да описваш какво прави ?

Това ли , и да се извинявам ?

Ако не си п@дал , няма да се обидиш , а ако си такъв , считай че съм ти го казал два пъти .

Аз съм решил да продължавам да посещавам форума за напред.Като гледам ти не си!

Ако не получиш заслужено наказание, то аз ще спра да посещавам форума!

Нарушаваш правилата на форума и не го осъзнаваш.

Обиждаш съфорумници. Казана дума хвърлен камък!

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Хайде , много избягахме от заглавието .

Не ми се спори повече .

Лошото е , че повечето семействата ги е страх едно дете да отгледат ,

а тук обсъждаме обратните ;

макар че темата е за хамериканския , по-малко бял президент .

Не на п@далите , за една по- чиста България без задни мисли

Аз съм решил да продължавам да посещавам форума за напред.Като гледам ти не си!

Ако не получиш заслужено наказание, то аз ще спра да посещавам форума!

Нарушаваш правилата на форума!

Конкретно , какво съм нарушил ?
  • Администратор

thejoro - последно предупреждение: 2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност. Следващият ви пост с цинизми и вулгарни думи ще ви донесе наказание.

Толкова неща се изписаха по темата ... само не и в часта й : "Кому е нужна хомосеуксуалността?" Кому са нужни гей-парадите, създаването на гей-култура и т.н. ? Аз не знам. Спомена се за богати гейове, които целят с тези мероприятия да извоюват повече облаги за себе си. Само това ли е ?

Редактирано от Марея (преглед на промените)

• Автор

Да бе, те и болестите и бедствията са божи дар сигурно....

По-голямата част и от болестите, и от бедствията са причинени от хората в тяхното неосъзнаване.

Това значи ли че дизайна и определената същност на човек са такива:

Крадци,убийци,изнасилвачи,лъжци,пияници,побойници,измамници,лицемери и т.н ? НО НЕ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

По-лош ли е един такъв индивид пред останалите?

А ти защо държиш да криеш хомосексуалистите зад гърба на останалите изброени!?

И хомосексуализмът, и всички изброени от теб човешки недъзи са плод на човешкото неосъзнаване и живот в лъжа и заблуда! Живот извън естеството на Съществуванието!!!

Абе ние защо не си гледаме наще кусури, а сме се замислили за Обама?

Да не мислите, че някога в БГ ще се узаконят тия бракове....на кукуво лято.

А кога бг политиците са имали собствено мнение!?

Важното е да се хейтва всичко различно..

Що нищо не казват за жените с еднополова ориентация, ми е странно..

Секса с две жени присъства в сексуалните фантазии на 85% от мъжете

Именно за сексуалните фантазии е темата! Когато тези сексуални фантазии до такава степен те обсебят и контролират, че губиш представа за себе си и човешкото си същество, те вече са перверзии - и ще си останат перверзии, дори и цялата политическа и медийна власт на целия свят да твърдят обратното! :down:

Признавам си честно че мисълта за секс между жени ми е толкова неприятна колкото и между мъже,но не обиждам никого,даже като по млад при сцена от филм,даже не секс,а само интимна близост между мъже ми стана лошо, не се шегувам :)

Нормално е да ти става лошо / защото си естествен и чувствителен човек!

Никой не те кара да го приемаш, още по-малко да го описваш, с всичките му перипетии и мизерии на страниците на форума, тъй като, ако не описваш това, няма и да е нужно да се използуват съответните...хм... термини.

Разбира се, най-удобно е да се правиш, че след като няма "термините", то и съответният извратен (пардон, хомосексуален) акт не съществува.

В миналото обаче този именно хомосексуален акт е използван като най-мъчително и унижаващо човешкото същество наказание.

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Интересно се е заформила темата. Все си мислех, че ако човек не се интересува от нещо и то не му е близко, просто се абстрахира и информацията му е колкото да не е тотално неинформиран по въпроса.

Едва ли най-важното на този свят е еднополовата любов... но пък четейки тук човек би си помислил, че единственият живот извън естеството на Съществуването /каквото и да значи това/, е хомосексуализма.

А е толкова простичко - всичко, което не се налага с насилие върху останалите, е въпрос на личен избор и свобода.

Дето се вика - всеки гей да върви напред със собствения си задник. :)

п.п. Опазил ме Бог да споря с някого в темата, но не знаех, че любовта може да се сложи в граници и че всичко извън хетеросексуалната любов е... не знам... съпротивлението в мен не ми позволи даже да запомня думата...

Може би не е редно човек да се възприема като глас Божи... Така много стават гласовете, звучащи в главата му. :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Толкова неща се изписаха по темата ... само не и в часта й : "Кому е нужна хомосеуксуалността?"

Кому са нужни гей-парадите, създаването на гей-култура и т.н. ? Аз не знам.

Спомена се за богати гейове, които целят с тези мероприятия да извоюват повече облаги за себе си. Само това ли е ?

Разбира се, че не!

Богатите гейове си ги имат облагите така или иначе!

По-важното е хората да бъдат обезкървени и наврени в миша ... дупка! И отклонени от естеството им на хора.

Защото няма по-голяма трагедия от това, да си роден Лъв, а да живееш като овца!

А е толкова простичко - всичко, което не се налага с насилие върху останалите, е въпрос на личен избор и свобода.

Дето се вика - всеки гей да върви напред със собствения си задник. :)

Именно! И не е нужно "задникът" на този гей да бъде подкрепян публично от най-влиятелният политик в света, нито от огромно финансиране за реклама и гейпаради! :mad:

..."Кому е нужна хомосеуксуалността?"

Кому са нужни гей-парадите, създаването на гей-култура и т.н. ?...

На мене. По-весело, по-шарено и най-вече - колкото повече гейове, толкова повече жени за мене :ph34r:

Дами, що се не карате за мен, ами заради някакви, които тъй или иначе няма нищо да ви оправят, освен сенките за очи или цвета на червилото. На Обама му трябват избиратели, а ако все пак се окаже, че и с меките китки те не са достатъчно, все пак поне да прибере някой и друг милион(за черни дни)от богатите им представители, за лобизъм в тяхна полза П.П. Дами :*

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

В САЩ от няколко десетилетия има различни движения, които се борят за равни права - на чернокожи, на феминистки, на хомосексуалисти и др. Обама стана първия чернокож президент и неговият образ се свързва с един вид победа на тези борби за равни права. Така че е хубаво да се взима предвид този контекст на неговата позиция. Между другото, има доста изследвания, които показват, че въпреки политическите и законови промени, тези права не са чак толкова ефективни, защото масовият човек робува на определени стереотипи и едва ли нещата чак толкова ще се променят. Та това си е вид политическо говорене, което се подчинява на някаква стратегия за създаване на определен имидж, което е доста водещо при Обама. PS: Не съм много убеден, че това му изказване ще му осигури повече гласове, тъй като хората, които няма да го харесат, ще са да доста повече.

На мене. По-весело, по-шарено и най-вече - колкото повече гейове, толкова повече жени за мене :ph34r:

Абе друго ще заприказваш, ако някой як гей, несвикнал да му отказват вземе, та ти хвърли око...... :tongue2:

Абе друго ще заприказваш, ако някой як гей, несвикнал да му отказват вземе, та ти хвърли око...... :tongue2:

:offtopic_s:

Т`ва стана малко като вица за трите желания на Мечо и Зайко... :D

Не е задължително да е гей. И в момента хомосексуалните изнасилвания са практика при уреждане на отношения сред рецидивистите.
  • Автор

В САЩ от няколко десетилетия има различни движения, които се борят за равни права - на чернокожи, на феминистки, на хомосексуалисти и др. Обама стана първия чернокож президент и неговият образ се свързва с един вид победа на тези борби за равни права. Така че е хубаво да се взима предвид този контекст на неговата позиция. Между другото, има доста изследвания, които показват, че въпреки политическите и законови промени, тези права не са чак толкова ефективни, защото масовият човек робува на определени стереотипи и едва ли нещата чак толкова ще се променят. Та това си е вид политическо говорене, което се подчинява на някаква стратегия за създаване на определен имидж, което е доста водещо при Обама.

PS: Не съм много убеден, че това му изказване ще му осигури повече гласове, тъй като хората, които няма да го харесат, ще са да доста повече.

След като Обама е олицетворение на борбата за равни права, защо не се бори за правата на човешките деца да бъдат естествени, а вместо това подкрепя този "весел и шарен" гей-парад на пошлостта и лъстивостта!??? :ohmy:

Този цирк, който се насажда на децата от ранна възраст (вече и задължително влиза в образователната програма) !

Този цирк, който един ден може да завърши с липсата на деца изобщо!!!Публикувано изображение

Не е задължително да е гей. И в момента хомосексуалните изнасилвания са практика при уреждане на отношения сред рецидивистите.

И в момента, и в миналото хомосексуалният акт е бил средство за унизително и човеконенавистническо наказание на непослушните!!!

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

...И в момента, и в миналото хомосексуалният акт е бил средство за унизително и човеконенавистническо наказание на непослушните!!!

Аха. А кой е наказваният?

И в момента, и в миналото хомосексуалният акт е бил средство за унизително и човеконенавистническо наказание на непослушните!!!

и това няма нищо общо с хомосексуализма, както и да го извърташ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.