Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обама се обяви открито в полза на гей браковете - Кому е нужна хомосексуалността

Featured Replies

Ами ако искаш да му сложим едно Сър от пред - Сър Педал!? По-добре ли ти звучи!??? :wink12:

ама кралицата на Елтън Джон само сър му е сложила

:P

• Отговори 180
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напротив, още от началото на демокрацията получаваме директиви от Европейсия Съюз...

И не само от тях. В цял свят е такова положението - едните се налагат на другите и на практика по-малките страни рядко имат собствена политика. Обаче се кефя на исландците - масово се заглуши революцията там, ама те си я направиха, че и вече почнаха да дърпат.

ама кралицата на Елтън Джон само сър му е сложила

:P

Е да, ама му го е сложила, не защото му е мека китката, а щото е добър в изкуствата си и е донесъл слава и най-вече камара пари във хазната. Ей така, може все пак някакво деление да има на хората, макар и частично - на можещи и не-можещи(или по-скоро не не-можещи - а мързеливи, или пък просто хора, ощетени от природата да не са в състояние да дадат това, в което иначе биха били най-добри).

:eek: Ай стига бе!

Да пази Господ от такова "отличаване"!

Да се отличаваш с талант, умения, ум - да, ама със задник???

Баси...

Хубаво. Да речем, че легализират гей-браковете. Какво следва?

1. Както някой спомена горе, почти сигурно е, че ако има деца, растящи в такива "семейства", те ще са пълно копие на родителите си. Няма заговор, конспирация и т.н., не скачай.

2. Ако тази перверзия бъде легализирана, щото, видиш ли, това било нормална човешка потребност, да вземат да легализират и педофилията, щото също е нормално човешко качество да се радваме на децата... някои - по-отблизо... :down:

Няма да се учудя, ако след някой месец излезе някой мастит (да се чете мазен и/или космат) хамерикански сенатор и с такова предложение и обяснение, че било нещо съвсем естествено и генно заложено. То човещинка...

Тръгвам на път, така че дискусия с мен няма да има.

Напълно подкрепям написаното по-горе .

Ами те , х-американците , даже си избраха по-малко бял президент , няма нищо за чудене ,

сега ще им обясни , кои сексуални отношения са нормални .

Може да е имал кофти детство , и да е попаднал на "човек" , затова да подкрепя връзките със "задна" дата .

Няма как да приеме един нормален човек подобно узаконяване на секса и съжителство между мъже ,

и точно ако има дете (осиновено) в такова семейство , най-негативните последствия ще са за него .

Семейството се създава от мъж и жена , с цел потомство .

Педерасите да се е@ът колкото си желаят , но да не го натрапват на другите .

P.S.

За елтън жон не може да се каже пе@ал , той е богат и известен - гей .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Напълно подкрепям написаното по-горе .

Ами те , х-американците , даже си избраха по-малко бял президент , няма нищо за чудене ,

сега ще им обясни , кои сексуални отношения са нормални .

Може да е имал кофти детство , и да е попаднал на "човек" , затова да подкрепя връзките със "задна" дата .

Няма как да приеме един нормален човек подобно узаконяване на секса и съжителство между мъже ,

и точно ако има дете (осиновено) в такова семейство , най-негативните последствия ще са за него .

Семейството се създава от мъж и жена , с цел потомство .

Педерасите да се е@ът колкото си желаят , но да не го натрапват на другите .

P.S.

За елтън жон не може да се каже пе@ал , той е богат и известен - гей .

Усеща се лек расизъм в коментара. И естествено ти си напълно осведомен за ситуацията в САЩ и ти е ясно защо Обама е на такова мнение.

Елтън Джон е в семейни отношени с човек от мъжки пол и отглеждат дете, за което ще са най-негативните последствия: ще стане убиец, крадец, същински Андерш Брайвик.

Усеща се лек расизъм в коментара. И естествено ти си напълно осведомен за ситуацията в САЩ и ти е ясно защо Обама е на такова мнение.

Елтън Джон е в семейни отношени с човек от мъжки пол и отглеждат дете, за което ще са най-негативните последствия: ще стане убиец, крадец, същински Андерш Брайвик.

Не се знае дали ще стане престъпник , но вероятноста да стане педал е много по-голяма , от колкото в нормално семейство .

" Тати е богат и известен , и е гей ", всяко дете подражава на родителите си , несъзнателно , в първите години(2-6) на развитие .

Това , да се прави секс между два мъжки индивида , не среща никъде другаде в природата ,

единствено при хората и маймуните , но при маймуните е с цел демонстрация на превъзходство , при борба за територия и власт ,

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Това , да се прави секс между два мъжки индивида , не среща никъде другаде в природата ,

единствено при хората и маймуните , но при маймуните е с цел демонстрация на превъзходство , при борба за територия и власт ,

По-скоро не се среща никъде другаде като съзнателно поведение(при това по-скоро при приматите, е средство да се мигрира нагоре в йерархията като подмазване на водача, или да се изразходва сексуалната енергия от подвластните мъжки, които нямат шанс да се размножат, защото това право е запазена територия за водача на стадото).. Вече се чудя, аджеба, що на човека въобще е присъщ мозък, като капитаКлистите потенцират и залагат на животинското у хората?!?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не се знае дали ще стане престъпник , но вероятноста да стане педал е много по-голяма , от колкото в нормално семейство .

" Тати е богат и известен , и е гей ", всяко дете подражава на родителите си , несъзнателно , в първите години(2-6) на развитие .

Точно така, на 2-годишните деца им е напълно ясно какво е хомосексуалност и хетеросексуалност и подражават на родителите си. Как се подражава на родител по признак сексуална ориентация? Ами чрез имитиране на правене на секс. В хеторосексуалните семейства децата на възраст от 2 до 6 години имитират правене на секс с противоположния пол, следователно в хомосексуалните ще е аналогично.

И естесвено, само при маймуните и при човеке се среща такова поведение. И само маймуните използват секса за манипулиране.

Сложна тема,много може да се изпише,сега че Обама казал нещо голяма работа,Америка си е на американците,да си въвеждат каквито искат закони,a дали двама хомосексуални ще живеят заедно със или без брак,ралика няма почти никаква,освен юридическите страни,тоест ползи и задължения, които носи брака. А за отглеждане на дете трябава да се мисли,ако могат да му дадът добър стандарт,може би....Не се знае от кое ще стане човек,дали това дето го отглеждат двойка хомосексуалисти или от другото дето расте в уж нормална среда, с мъж и жена,като семейна двойка,но бащата е се едно излязъл от филм на Kостурица или пък майката си е най-обикновена к..ва(нека дамите извинят езика ми).

Как се подражава на родител по признак сексуална ориентация? Ами чрез имитиране на правене на секс. В хеторосексуалните семейства децата на възраст от 2 до 6 години имитират правене на секс с противоположния пол, следователно в хомосексуалните ще е аналогично.

Това не е вярно.

Явно причината за това се крие в част от екипа на Обама. Или в това, че гей-общността в САЩ имат влиятелно лоби в Сената. Или нещо друго. Но това наистина си е работа на американците. И в интерес на истината, обстановката там е много по-напрегната що се отнася до гейове. В големите градове са малко по-толерантни, но в провинциалните е съвсем различно. И в САЩ има много повече случаи с пребити или дори убити "различни" от разни по-малко склонни към разбиране. Така че в България всичко се свежда до вербални нападки, много рядко към пряка агресия. Аз лично нямам някакви особено силни чувства към гейовете, разбирайте отрицателни. Положителни нямам също. Но се дразня, когато чета за гей-паради или гей-култура. Защото за мен точно това е вид агресия към индивидите с нормална сексуална ориентация. Сексуалните предпочитания на хората са си тяхна лична работа, да правят каквото си искат у дома по завивките. Но да се устойват пищни шествия с демонстрация на "различността" ми идва малко в повече. Апропо, защо пък тогава да няма и парад на хетеросексуалните? И точно това, както и музика с агресивни гей-послания са ми леко противни. Аз не бих се обосновал с Библия или нещо друго, свързано с Бог, аз не съм вярващ. Просто мразя, когато грубо ми се натрапват сексуални различия, и то по начин, който ме обижда. Защото внушението е почти, че АЗ съм несъвършен, докато другите, весели и нестандартни хомосексуалисти, са висшата раса. Да ме извинява Crumple-и така нататък, но ето, че точно той/тя твърди, че обикновените били скучни. Ами за теб може и да съм скучен, щом не предлагам нестандартен секс. Или не се обличам като папагал, паднал в няколко кофи с боя. Но моите приятели, жена ми и колегите ме намират за достатъчно интересен и приятен за държат на компанията ми. Не съм познавал много хомодексуални, но от контактите с тях съм останал с, хм, леееко неприятни впечатления. Защото държаха на всяка цена да демострират колко им е неприятна "нормалността" ми. Една двойка лезбийки, познати на приятелка на жена ми, демонстрира към мен почти отвращение, когато се опитах да бъда учтив с тях. Може би ако се бях държал като американски селянин от малък град- щяха да са по-учтиви. Та нека "различните" са си различни, не ми пука. Но да не се опитват да натрапват това на околните.

Редактирано от dimadoctor (преглед на промените)

Crumple-HorndedSnorkack,

не знам каква е твоята сексуална ориентация и тя ни най-малко не ме вълнува. Слава Богу, работил съм с достатъчно хора от различни етноси, изповядващи различни религии (или откровени атеисти), назначавал съм хомосексуалисти на работа и някои от тях още ме наричат "шефе" и ми се обаждат за рождения ми ден, макар че от 10 години работят другаде и впрочем доста напреднаха в професията. Много ще се изненадаш, но хората по принцип са си различни и сексуалността далеч не е най-важният пример за различие. Един хомосексуалист например го уволних заради мързел и инригантство... но по подобни причини съм уволнил поне пет "хетеросексуални". Т.е. турих ги в една група: "Не ви щем в нашия екип!"

Именно твоите коментари са христоматиен пример за клиширано мислене и трябва да влязат в учебниците. Те са идеален пример за "политкоректност", за сляпо следване на "модните тенденции за равноправие". Само че "равноправни" не значи "еднакви". Мъжът и жената трябва да са равноправни, това е кауза, за която столетия са се борили много жени и мъже, основно в Европа. Но не са еднакви и никога няма да бъдат. Казваш, че ние сме скучни, защото не сме различни? Хайде бе! Вие сте скучни с постоянното си мрънкане на едни и същи "политкоректни" мантри, вие сте еднакви с нелепите си опити да натрапите светогледа си на всички останали. И знаете ли кое е най-гнусното в опитите ви? Вие, "политкоректните", всъщност мислите дискриминационно, вие сте тези, които лепите етикети и изнудвате обществото да предприеме наказателни мерки срещу инакомислещите. Вие обявявате всеки, който изкаже различно мнение, за "хомофоб", "расист", дори "фашист". С нищо не сте по-добри от тези, срещу които уж се борите.

Що се отнася до закачките ти на тема в кои семейства децата по-често стават хомосексуални... Всички, подчертавам - всички, деца са плод на хетеросексуален контакт. И в тази връзка - хомосексуалните двойки като как по-точно ще си завъдят дечица? Ще осиновяват чужди? Ще се пъпкуват? Женските двойки ще забременяват чрез донор? А може би трябва да прибегнем до метода на овцата Доли?

В крайна сметка що е то семейство? И чии права на първо място трябва да защитим - на децата или на хората с различна сексуална ориентация?! Или ще ми кажеш, че възпитанието и личният пример не влияят на развитието на децата?

Разбира се, насилственото прокарване на налудничавата "политкоректност" ще доведе до откат в обратната посока. Ако не чрез обществена съпротива (в т.нар. "Западен свят" тя е трудно осъществима именно заради репресиите, за които споменах по-горе, както и заради лепенето на етикети и медийните манипулации), то по най-простичкия природен начин - чрез раждаемостта. Направи една сметка за последните 60 години в световен мащаб и сигурно ще схванеш какво ти казвам. Резултатът, уви, ще е неприятен за нормално мислещите хора. Ще бъдат загубени или върнати столетия назад редица постижения на човешкото общество, например равноправието между половете, религиозната търпимост, неутралното отношение към сексуалните различия.

Това ще бъде обективният резултат от наложената със сила теза, че "равноправен" и "еднакъв" са едно и също, а който не мисли така трябва да бъде репресиран. Че "културните и сексуалните различия" могат да служат като оправдание за погазване на нормите на хуманизма, че мнозинството не просто трябва да уважава правата на малцинствата, но и да им се подчинява и да се чувства гузно, че не е като тях. Като кои от тях впрочем? Като яростните феминистки, като яростните ЛГБ активисти, като ислямските фундаменталисти с отношението им към жената и непризнаването на други закони извън т.нар. "шериат"?!

По повод темата "политкоректност на изказа" ще ти разкажа един виц: В официалния си бюлетин НАСА обяви, че променя термина "черна дупка" заради съдържащият се в него елемент на дискриминация. Въпросните обекти вече ще се наричат "афро отверстие".

Няма да се учудя, ако не след дълго се окаже, че горният виц вече не е виц. Както не е виц прословутата препоръка на европарламента за "полово неутралния език":

http://www.top.bg/bg/article?id=2990

http://www.blitz.bg/news/article/39988

И още малко въпроси: Пушкин афроруснак ли е? Защо няма "евроамериканци" и азияамериканци и защо, за Бога, потомците на европейските заселници са "бели", а на африканските не са "черни", след като "black is beautiful", черното е красиво?

Да попитам и badsector по повод спартанците... Да, вярно е, че възпитанието и военното обучение при тях са поощрявали хомосексуалните връзки. Което не им е попречило да бъдат най-страховитите и най-дисциплинираните и жертвоготовни воини на древността. Само че, badsector, я ми кажи - знаеш ли как и кога Спарта е загубила своето могъщество? Защо е била готова да капитулира в Пелопонеските войни, когато атиняните са обградили на един остров само няколкостотин спартанци?

Ще ти подскажа - има нещо общо с термина "демографска катастрофа".

Редактирано от stoyanivanov (преглед на промените)

Природата сама ще се очисти от тая мазна сган. Просто не му е дошло времето. Явно ние "нормалните" трябва да я изстрадаме още малко. Грешни сме пред нас самите си.

...Само че, badsector, я ми кажи - знаеш ли как и кога Спарта е загубила своето могъщество?...

И какво общо има това със сексуалната ориентация, или просто си плещиш ей така да мине време.

Природата сама ще се очисти от тая мазна сган. Просто не му е дошло времето. Явно ние "нормалните"...

Хомосексуализмът няма да изчезне, а напротив. Впрочем в природата често се среща. И да, добре си сложил "нормалните" е кавички ;)

При толкова много педали, вече се чудя дали наистина съм нормален. Затова ги сложих.

Този коментар трябва да бъде използван в учебниците. Това просто е хомофобия по дефиниция (ирационален страх от хомосексуални). Хомосексуалните ще докарат края на света, те са в центъра на тайна конспирация, "целяща... обезличаването на човешкия генофон" и ще ни докарат същото клане като в Норвегия.

Нищо не си разбрал, драги ми Смехурко!

И какво общо има това със сексуалната ориентация, или просто си плещиш ей така да мине време.

Хомосексуализмът няма да изчезне, а напротив. Впрочем в природата често се среща. И да, добре си сложил "нормалните" е кавички ;)

Аз не си позволих да характеризирам мнението ти като "плещене" или "дрънкане на глупости", ти го правиш. Което само доказва колко съм прав в разсъжденията си за псевдотолерантността. Или иначе казано - за агресивната толерастия.

Сега ти отговарям конкретно и в твоя стил, белким схванеш.

Пряка връзка има. Направи справка как се е променяло съотношението спартиати - периеки - илоти през вековете. Сравни го с историческите данни за периода, в който създаването на "мъжки двойки" като елемент от суровото военно обучение се е превърнало в поощряване на хомосексуалността. За да ти помогна да анализираш фактите (произходът на тази думичка не е от "анален") ще ти напомня, че хомосексуални двойки по естествени причини не раждат деца. И е факт, че мнозина спартиати са се женели насила, само и само да имат деца. И са имали. По едно или две, за разлика от периеките и илотите, които са имали по няколко. Виж как хоплитите от 6000 - 8000 през периода на най-голямо могъщество на Спарта са спаднали до под 2000 (хоплити са ставали само спартиатите). Прочети нещо за въстанието на илотите и резултатите от него...

Почети малко, не е трудно! И анализирай прочетеното с главата си, не с друг орган. Може би ще успееш да направиш връзка между възпитанието на децата и проявите на "небиологична" хомосексуалност и ще се запиташ дали пък няма да се получи подобен ефект при доста деца, възпитавани от хомосексуални "семейства".

С което не искам да кажа, че хомосексуалистите трябва да бъдат преследвани, обиждани, да им се пречи да живеят като двойки в "семейство". Но имам сериозни възражения срещу опитите да им се даде право да осиновяват деца, защото мисля на първо място за правата на децата сами да изберат какви да са, когато са в състояние да го направят разумно. Още по-сериозни възражения имам срещу фашизоидните твърдения на някои избиващи комплекси хомосексуалисти, че те и само те са "венецът на природата", "висша и различна раса".

Не са. Талантът, дарбите, способностите не са в пряка корелация със сексуалните предпочитания. А иначе - всеки си е сайбия на задника!

Впрочем древните спартиати не са парадирали с хомосексуалността си, не са я развявали като (не)прани розови гащи, нито пък са се пънели чак до насиране да доказват, че "неаналните" са втора категория хора. Смятали са, че превъзхождат другите не с хомосексуалността си, а с храбростта, верността, жертвоготовността, дисциплината... Не са правили гей паради, не са се кичили "като папагал, паднал в няколко кофи с боя", не са чупели демонстративно китки и не са се гримирали като жени.

Има два вида вярващи - едните просто носят вярата в себе си и не се подчиняват на разни измислици като библии, корани и прочие "свещени" писания. Другите са толкова кухи отвътре, че се опитват да запълнят празнотата в себе си с измислена вяра. Точно тия са така наречените "прекалени светци" и тръгват на кръстоносни походи.

Абе не е така. Имам познати, които и лесбийки да видят, пак започват да им се въртят мисли как да ги пребият. Това са хора с тесен мироглед и мнение, натрапено от обществото. Опитвам се да ги превъзпитам и уж донякъде успявам.

Реално това е основният проблем на обществото ни. Вместо да се насочат усилията срещу решаването на наболелите проблеми, се симулира дейност, като се напада най-слабото и уязвимо малцинство. Действа се на принципа "не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле". В повечето случаи върлите противници на хомосексуализма са хора, които завиждат, че някой е намерил щастието си, където на тях им е забранено. Други просто са хейтъри мразят всичко наред. На трети им е платено да се правят на противници и да вдигат шум. Четвърти пък си мислят, че като обявят против хомосексуалистите и вече са много по-големи мъже. При всички случаи имаме яко комплексарщина. Щеше да е интересно ако някой можеше да се замисли защо пък да е лошо за самия него това, че има хомосексуалисти, без да се влияе от външни фактори. А хомосексуализмът не е нещо ново. Съществува от зората на човечеството, че сигурно и от преди това. Наблюдава се масово и в животинския свят, да не говорим, че спартанците навремето не само са били такива, ами са били окуражавани да са такива. Жените са ги използвали единствено за разплод и са правели секс с тях на тъмно и през чаршаф. И въпреки това спартанците са един от съвременните примери за мъжество. Иначе казано мъжеството и сексуалната ориентация са две съвсем различни неща, както например салатата и леките коли.

Човекът иронизираше. Мисълта му беше, че и сегашните хомосексуалисти са плод на хетеросексуални семейства. Затова няма гаранция какъв ще стане, независимо какви са ти родителите.

Ей това имах предвид вчера, но нямах време да обяснявам надълго и нашироко. Точно този тип мислене. Непоисканото демонстративно завиране и натрапване на собствените разбирания и убеждения, след което, при отказ те да бъдат приети, следват обиди и недотам рафинирани опити за по-нататъшно убеждаване в правотата на каузата. Ей така, заради принципа. Аз също съм се отказал отдавна да споря с подобни "инакомислещи" - просто е загубена кауза. Не доземат какво им се говори и това си е. Няма лошо, нека си живеят, както искат - не ми пречи, стига да не почват да ме убеждават как съм "неинтересен", как ме "превъзхождат" (без и най-малкия намек с какво точно), как имам ретроградно мислене и т.н., и т.н.

Ей ти малко четиво защо написах онова с малките момченца и защо в моите представи следващата стъпка след гей-манията е педофилията:

http://men.hotnews.b...loto.13120.html

При това прекрасно осъзнавам че двете не са едно и също нещо. Просто в древна Гърция сексът с малки момченца бил твърде разпространен.

Колкото до малките деца, отдавна е доказано, че поведението на родителите до голяма степен, макар и не във всички случаи, влияе на поколението им.

Реагирам остро, когато някой за пореден път целенасочено и упорито се опитва да ми дава насока на мисленето. Не, няма да пребия ни гей, ни лесбийка - просто ще ги подмина, вероятно със смесица между съжаление и отвращение. Няма да тръгна и да ги убеждавам как аз съм нещо повече от тях.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

В крайна сметка що е то семейство? И чии права на първо място трябва да защитим - на децата или на хората с различна сексуална ориентация?! Или ще ми кажеш, че възпитанието и личният пример не влияят на развитието на децата?

По какъв начин сексуалните отношения между родителите оказват влияние върху децата остава загадка за мен. Не знам колко деца наблюдават родителите си докато правят секс. Не виждам как сексуалните предпочитания на бащата или майката влияят върху детото.. Аз лично не знам какви са сексуалните предпочитания на родителите ми, не знам дали баща ми обича повече женските гърди или женските задници, нито пък дали майка ми харесва големи бицепси и плочки. Никога не съм говорил с тях на тази тема.

Ако едни родители се обичат, уважават се и си помагат, то те ще дадат добър пример на децата си. Това, което се случва в леглото, е абсолютно ирелевантно.

Не е задължително да си гей, за да ги защитаваш.

По какъв начин сексуалните отношения между родителите оказват влияние върху децата остава загадка за мен...

Ако едни родители се обичат, уважават се и си помагат, то те ще дадат добър пример на децата си. Това, което се случва в леглото, е абсолютно ирелевантно.

Не е задължително да си гей, за да ги защитаваш.

По-горе съм ти дал пример как възпитанието влияе. В Спарта не са ги насилвали да правят секс в мъжки двойки, примерът на влюбени и верни мъжки двойки е бил постоянно около малките момченца... И мнозина от тях са го последвали. Че как, нали това са хората, които уважаваш, които са ти пример! И няма нужда да заничаш в чаршафите на родителите си за целта, не се прави на наивен.

Разбира се, напълно съгласен съм с думите ти за обичта и уважението в семейството, както и това, че няма нужда да си гей, за да ги защитаваш. Веднъж заших доста як шамар на един пикльо, който реши да се прави на мъж и обиди мой колега с "педал гнусен" - ей така, без никакъв повод.

Но продължавам да мисля, че при избора чии права да защитаваме, на първо място са правата на децата. Конкретно - правото им на избор да решат какви да са, когато се осъзнаят достатъчно.

Да си говорим честно...масата хора са навряни в едностайни-двустайни жилища, в квартири и т.н. и живеят бая народ на едно място :),та не страдат от излишък на лично пространство(за БГ говорим)..при такава ситуация е логично, че секса е по- вероятно да се прави пред детето,докато е още малко, а не пред другите обитатели на общото жилище и никой не може да ме убеди,че това не прави впечатление на едно малко дете,дали го имитира е друга тема,но че оказва влияние е факт..сега хомосексуална двойка трудно би живяла с роднини,при всички положения ще са си усигурили уединение и едва ли ще правят секс,пред дете, дори да отглеждат такова...но когато то попорастне, определено няма да се чувства конфортно сред връстниците си имайки предвид семейната си среда...

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

По-горе съм ти дал пример как възпитанието влияе. В Спарта не са ги насилвали да правят секс в мъжки двойки, примерът на влюбени и верни мъжки двойки е бил постоянно около малките момченца... И мнозина от тях са го последвали. Че как, нали това са хората, които уважаваш, които са ти пример! И няма нужда да заничаш в чаршафите на родителите си за целта, не се прави на наивен.

Какво сте задъвкали тази Спарта?! В древността за всички народи, които са водели предимно военен живот, е било типично да имат развита хомосексуална култура, която е била превърнатa в социална и културна норма.

..................................

Пък и не мога да разбера как някой ще ми насади хомосексуални желания, при условие че съм хетеросексуален. :rolleyes:

...Виж как хоплитите от 6000 - 8000 през периода на най-голямо могъщество на Спарта са спаднали до под 2000...

Ето затова спокойно окачествявам мненията ти като плещене, защото говорим за избор кой с кого да си прави кефа, а ти ми даваш някакви демографски доводи, които в 21-ви век са съвсем не на място.

...Пък и не мога да разбера как някой ще ми насади хомосексуални желания, при условие че съм хетеросексуален. :rolleyes:

Е а де? Явно някои и от това се плашат, май не са много сигурни какви са :rolleyes:

п.п. само не разбирам за какво превъзходство почнахте да бръщолевите, след като хората просто искат да не ги обиждат заради сексуалната им ориентация и искат да водят нормален живот с нормална работа и семейство. Има някои процеси в световен мащаб, които са естествени и колкото и да се съпротивляват хората с изостанало мислене, тези процеси ще се случат. Едното са точно хомосексуалните семейства, друго са леките наркотици, трето са торентите...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Друг даде за пример Спарта, та така тръгна... и излезе, че примерът му яко издиша. Обобщението ти за древността и "хомосексуалната култура" с нуждае от някакви доказателства. Няма данни асирийците да са развили такава, нито мидийците, персите и прочее индоирански народи при всичките им завоевания. Не се е чуло хунският племенен съюз да е развил такава. Нито българите, монголите, тюрките (не ги бъркай с османските турци), германските племена в най-войнствения им период. И т.н. и пр.

Пък и не мога да разбера защо обиждаш хомосексуалистите, твърдейки, че ти изначално си хетеросексуален, което очевидно би трябвало да означава, че те изначално не са. Т.е. има нещо противоприродно, нещо "сбъркано" у тях - родени са като момченца/момиченца, пък реално са от "другия пол", т.е. "грешка на природата" са. Лошо е да мислиш така, бъди толерантен!

badsector,

за последен път правя опит да те помоля да не бъркаш анализиране с анален секс. Не, не говорехме за това кой с кого да си прави кефа, прочети пак. Говорехме дали е нормално да имат правата на семейства да осиновяват деца.

И отново за последен път повтарям, специално за теб: Хората с хомосексуални наклонности са като всички останали във всяко друго отношение. Нито са по-лоши, нито са нещо повече. И не могат да претендират за повече права, още по-малко могат да претендират за правата на родители. Защото пред тяхното "право да отгледам чуждо дете" поставям правото на това дете да избере само какво да стане. Както те - родените в хетеросексуални семейства - са си избрали.

С което приключвам с опитите да ти обясня простичко какво пише по-горе.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.