Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обама се обяви открито в полза на гей браковете - Кому е нужна хомосексуалността

Featured Replies

- не ние, ти я даде за пример.

- и аз, но не мога да разбера и защо въобще се опитва и си развява разбиранията като бойно знаме, че и ще ме обижда косвено или пряко затова, че не съм съгласен с това.

- Не съм я дал аз за пример, ако визираш мен в поста си.

- Това се налага като култура на поведение от едни по-така платежоспособни господа, за да могат да си угаждат на желанията, а тези, които експлицитно проповядват тази култура, просто са податливи на нейното влияние. ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Отговори 180
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Повтарям поста си, че го изтрих по погрешка: - не ние, ти я даде за пример. - и аз, но не мога да разбера и защо въобще се опитва и си развява разбиранията като бойно знаме, че и ще ме обижда косвено или пряко затова, че не съм съгласен с това. Съгласен съм, грешката е моя.

...как ме "превъзхождат" (без и най-малкия намек с какво точно)...

По-лесно акат, освен ако не са си прецакали аналната мускулатура, при някой прекален изблик на чувства, към някой чужд за организъма твърд предмет :biggrin:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

А как е станало така,че да съществуват хомосексуални? Щом винаги в хетеросексуалните семейства децата винаги стават хетеросексуални,как тогава хората с различна сексуална ориентация са станали такива?

Хомосексуалните стават такива впоследствие, а не по рождение. И стават хомосексуални поради различни психологически причини - нетърпимост към единия родител, влияние в крехка възраст от хомосексуалисти, незрялост на сексуалното съзряване.

Хомосексуалистите остават някъде във възрастта на пубертета и еднополовите приятелства, защото не смеят да приемат предизивикателството и риска на хетеросексуалната и много по-дълбока и многоизмерна любов между мъжа и жената.

Реално това е основният проблем на обществото ни. Вместо да се насочат усилията срещу решаването на наболелите проблеми, се симулира дейност, като се напада най-слабото и уязвимо малцинство.

Нима наричаш хомосексуалистите най-слабото и уязвимо общество!??? :eek:

Има ли някое друго "уязвимо" общество, което да гейпарадира толкова разточително и регулярно и зад което да стоят толкова много политически, медийни, и прочие властимеющи интереси и мощни финансови субсидии!?

Интересно тогава ние българите какво сме в сравнение с това гей "уязвимо малцинство"!? :shock11:

ама кралицата на Елтън Джон само сър му е сложила

:P

Именно! :wink12: Другото се подразбира!

Хомосексуалните стават такива впоследствие, а не по рождение. И стават хомосексуални поради различни психологически причини - нетърпимост към единия родител, влияние в крехка възраст от хомосексуалисти, незрялост на сексуалното съзряване.

Хомосексуалистите остават някъде във възрастта на пубертета и еднополовите приятелства, защото не смеят да приемат предизивикателството и риска на хетеросексуалната и много по-дълбока и многоизмерна любов между мъжа и жената.

Ако единия родител е в затвора,тогава и детето ли ще е престъпник? Всеки си има глава на раменете,която да я използва не само за украса,но и за мислене.

Все пак щом са се влюбени и се обичат двама мъже или две жени си е техен избор. Щом са намерили щастието в това,какво от това? Да са нещастни?

Аз съм с нормална сексуална ориентация и нямам нищо против другите ориентации стига да не е противозаконно. Животните и те проявяват влечения към животни от същия пол.Че дори и към различни видове.Например куче с котка/не се знае дали от един и същ пол/,но това съм го виждал на улицата.Не се шегувам или лъжа,нищо не печеля ако лъжа.

Не знам защо имате такава агресия към тези хора,но някой от тях са по-щастливи от хора с нормална сексуална ориентация.

Важното в този живот е човек да е щастлив без значение къде и с кого ще открие щастието,нали така?

Има си един лаф ''Всяка жаба да си знае гьола'' и не е нужно да се бъркаме в чуждия живот и да завиждаме на тяхното щастие./Не визирам вас,а принципно/

Поздрави.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

• Автор

Вече се чудя, аджеба, що на човека въобще е присъщ мозък, като капитаКлистите потенцират и залагат на животинското у хората?!?

Много точно казано - завоалираните интереси, които управляват човечеството, много държат хората да бъдат върнати назад в развитието им обратно към животинските нагони. Защото животинските нагони у човека са много по-опасни от тези в самите животни!

Едно животно няма жесток и пресметлив ум, за разлика от човека. Едно животно в никакъв случай не може да убие милиони и да разболее милиарди.

Но един човек може (или група от хора).

Не само хомосексуализмът е насаждан като поведение на хората, но и връщането към животинските нагони на най-свирепите животински видове. Достатъчно е да се хвърли един поглед на най-гледаемите музикални клипове (Дженифър Лопез например в последния си клип, или който и да е произволно избран поп идол). Кръв, насилие, животински пламък в очите, голи тела на килограм, пълзене на 4 крака и прочие безсмислици.

Твърде е масово, за да бъде случайно подобно явление.

На мен повече ми прилича на съзнателно обработване на човешките умове чрез внушенията на изкуството - които са най-силните внушения и който трябва, го знае. И разбира се, е специално обучен в умението да внушава на човешкото подсъзнание това, което е необходимо.

Някой като че ли много се страхува, че човечеството ще се възроди духовно и ще открие дълго критата истина за истинската божествена същност на човешкото същество.

Защото един човек, осъзнал духовната си сила, не можеш да поробиш, не можеш да манипулираш, не можеш да издевателстваш над човека, познал себе си!

Не се знае от кое ще стане човек,дали това дето го отглеждат двойка хомосексуалисти или от другото дето расте в уж нормална среда,...

Детето вече е човек - и като човек се ражда!!!

Въпросът е да не го отклонят от човешката му естественост и да го превърнат в неестествен, объркан човек т.е. хомосексуалист.

Семейство се създава от мъж и жена , с цел деца , потомство . Какво ще създадат два педала ? И до кога трябва да сме толерантни , да гледат децата ни педалите , и да го приемат за нормално ?! Всяка жаба да си знае гьола , не е нормално да си педерас , защото секс между два еднополови индивида не води до нищо . Обама да ходи да си ги подкрепя , аз нямам никакво желание , децата ни да израстват в условия на такива педераски простотий .

Чела съм някъде, че хомосексуалистите се раждат такива.

Дали наистина е така?

Как бихте коментирали това ?

Добре де..не виждам хомосексуалистите да са тръгнали да избиват хора по улиците, да се превръщат в камикадзета, да създават пандемии и т.н. Но много други хора го правят. И това също е противоествествено, на това също децата ни стават свидетели..кървища, катастрофи, убийства всяка вечер, денем и сутрин по масовите телевизии..Ама това го толерираме и разбираме, така ли? Това е естествено? Хайде стига. Има хора, различни от нас. Хора, които не ни отстъпват нито по интелект, външен вид, доброта и каквото там се сетите. Кои сме ние, че да им кажем кое е редно и кое не? Нима ние сме перфектни във всяко едно отношение? Нормални? Нямаме право да се месим в постелите им..както и те в нашите.. Да, неприятна гледка са за децата, да..също мисля, че не е редно да отглеждат деца, но светът, в който живеем се променя, ние - също. Не можем да отричаме очевидното. Такива хора има, те са подтискали дълго време себесъщността и ориентацията си, лутали са се между това, което обществото е определило за "редно, нормално" и онова, което същото общество определя за "перверзно"..Защо искате да им отнемете правото да са щастливи?! Нормално е Обама да се обяви за гей-браковете, други също ще го направят.. За "божествената същност на човешкото същество" нищо няма да кажа. Който иска..нека си промива мозъка с това.

Защото животинските нагони у човека са много по-опасни от тези в самите животни!

Едно животно няма жесток и пресметлив ум, за разлика от човека. Едно животно в никакъв случай не може да убие милиони и да разболее милиарди.

Напротив определени видове имат жесток и пресметлив ум.Част от животните се хранят с други животни.Животните имат пресметлив ум и поради това качество хващат жертвите си.

Вие давате човека,като цяло в своето изказване.Хомосексуалистите ли избиват милиони? Не,''човекът'' като слагате общ знаменател.

Хомосексуалистите ли ви пречат да сте щастливи и да си живеете пълноценно живота?

Това ли ви е проблема?

''Детето вече е човек - и като човек се ражда!!!

Въпросът е да не го отклонят от човешката му естественост и да го превърнат в неестествен, объркан човек т.е. хомосексуалист. ''

Ако съдим по това трябва да се забранят абортите.Както казах всеки си има глава на раменете и сам преценява към каква посока да тръгне.

Колко престъпници са хомосексуалисти? Колкото са объркани хората с нормална ориентация,толкова са и хомосексуалистите.

Това да казваме кое е редно и кое не за начина на живот на друг индивид си е присъщо качество на човек.

• Автор

Все пак щом са се влюбени и се обичат двама мъже или две жени си е техен избор.

Ти явно не знаеш какво е любовта и определено я бъркаш с приятелството!

Двама мъже не могат да са влюбени! - така, както и два отрицателни полюса не могат да се привличат в природата, а могат само да се отблъскват.

Нещата в живота са такива, каквито са - и човешкото същество си има свой определен дизайн и своя определена същност.

Любовта е Божи дар - тя е единство и хармония на противоположностите - на мъжа и жената. Любовта е танцът на два вида енергия - мъжка и женска.

Чела съм някъде, че хомосексуалистите се раждат такива.

А да си чела някъде и че слънцето изгрява от запад!???? ;)

Добре де..не виждам хомосексуалистите да са тръгнали да избиват хора по улиците, да се превръщат в камикадзета, да създават пандемии и т.н.

Защо да го правят хомоселсуалистите!??? След като цялата политическа, медийна и финансова власт е зад гърба им!?

Камикадзета стават отчаяните, осъдените на бавна смърт, несвободните, озлобените от несправедливостта срещу тях.

.

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Двама мъже не могат да са влюбени! - така, както и два отрицателни полюса не могат да се привличат в природата, а могат само да се отблъскват.

Нещата в живота са такива, каквито са - и човешкото същество си има свой определен дизайн и своя определена същност.

Любовта е Божи дар - тя е единство и хармония на противоположностите - на мъжа и жената. Любовта е танцът на два вида енергия - мъжка и женска.

Защо да го правят хомоселсуалистите!??? След като цялата политическа, медийна и финансова власт е зад гърба им!?

Камикадзета стават отчаяните, осъдените на бавна смърт, несвободните, озлобените от несправедливостта срещу тях.

.

Да бе, те и болестите и бедствията са божи дар сигурно....

Нещата в живота са такива, каквито са - и човекшкото същество си има свой опредлен дизайн и своя определена същност.

Определено знам,изпитал съм и съм осъзнал що е е любов! Може би вашият дизайн изостава?

''Нещата в живота са такива, каквито са - и човекшкото същество си има свой опредлен дизайн и своя определена същност.''

Това значи ли че дизайна и определената същност на човек са такива:

Крадци,убийци,изнасилвачи,лъжци,пияници,побойници,измамници,лицемери и т.н ? НО НЕ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

По-лош ли е един такъв индивид пред останалите?

Абе ние защо не си гледаме наще кусури, а сме се замислили за Обама? Да не мислите, че някога в БГ ще се узаконят тия бракове....на кукуво лято.

Педерастията е болест , няма нищо общо с нормалната човешка сексуалност .

Как би се развила еволюцията с педерасчета ?

Двама се еб@т , и к"во става, по-лесно серът ?!

Е@ът се , ама дЯца нема .

Крайно време е всички такива болни елтън жонови мозъчета да се осъзнаете ,

че основната функция на секса е създаването на потомство , ДЕЦА , удоволствието е само част от нея .

И извратените педалски неща не са нищо нормално .

А културата? Определянето ви към нас ли беше? Мен и Madonna като ''болни елтън жонови мозъчета'' ? Аз да съм ви обидил? Споменаването на думите 'серът'',ебът'',''педалски'' не говори за култура. Съобразявайте се с правилата на форума,който сам сте приели.Добрия тон,ценизмите и определянето на непознати не говори добре за вас самия.Разберете ,че постовете ни представляват форума като цяло и трябва да се съобразяваме какво пишем.

Какво ще създадат два педала ?

Част от силовата система на велосипеда :D

П.П| Гледам темата и... Не е лошо да има майтапи, обаче колеги...Без вулгаризми, моля!|

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

А културата? Определянето ви към нас ли беше? Мен и Madonna като ''болни елтън жонови мозъчета'' ? Аз да съм ви обидил? Споменаването на думите 'серът'',ебът'',''педалски'' не говори за култура. Съобразявайте се с правилата на форума,който сам сте приели.Добрия тон,ценизмите и определянето на непознати не говори добре за вас самия.Разберете ,че постовете ни представляват форума като цяло и трябва да се съобразяваме какво пишем.

Не се хаби..

Няма да те чуе...

А и да го направи, няма да се извини...

Важното е да се хейтва всичко различно..

Що нищо не казват за жените с еднополова ориентация, ми е странно..

Секса с две жени присъства в сексуалните фантазии на 85% от мъжете...но иначе всички са големи пуритани и мразят хомота-та..

Темата се лута между "за и против гейовете" и "върнете се към Бог, той ще ви спаси" призиви..

Усещам, че скоро ще бъде изчерпана и затворена..

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

основната функция на секса е създаването на потомство , ДЕЦА , удоволствието е само част от нея .

В интерес на истината, при хората това не е точно така, тъй като човешката сексуалност се различава значително от тази при останалите видове - има доста изписано по въпроса. :cool:

Признавам си честно че мисълта за секс между жени ми е толкова неприятна колкото и между мъже,но не обиждам никого,даже като по млад при сцена от филм,даже не секс,а само интимна близост между мъже ми стана лошо, не се шегувам:)

При фантазийте на мъжете с две жени , винаги има мъжко участие , за педалите не знам , може да си мислят друго . И какви извинения да пиша - двама мъже си го слагат , а аз съм го описвал вулагарно , ми то си е такова . "не ме гледай какво правя , слушай какво ти говоря " . Истината е че такъв тип секс е гнусен , трябва да си извратен , за да го приемеш за нормален . Каква култура , какви 5 лева , да оставяме нашите деца да гледат такива гнусотий , и да им се казва че е нормално ?!

......

Истината е че такъв тип секс е гнусен , трябва да си извратен , за да го приемеш за нормален .

......

Никой не те кара да го приемаш, още по-малко да го описваш, с всичките му перипетии и мизерии на страниците на форума, тъй като, ако не описваш това, няма и да е нужно да се използуват съответните...хм... термини.

И къде съм написал нецензурна дума или подобна , критиката -- Ласков , Madonna , хайде по конкректно с факти . Да се извинявам на някой , защото е педал , и аз съм му го казал , много ще се смея . Че е гадно да пишеш как се е@ът педалите - така е ,но е факт . А още по-криво е , да обясняваш на хората , че това е "нормално" .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Драги колеги,такъв ли е форумът на Калдата? Такова отношение ли трябва да имаме към своите съфорумници? Не посещаваме ли този форум за да взимаме и даваме пример.Какъв пример може да даде един човек,който обижда хората с който води диалог. Шегата си е шега,но да се обижда наред...

thejoro

Господине ако погледнем фактите.Модераторите са ви премахнали поста,то значи вие сте нарушили правилата,който вие сте приели да спазване при регистрацията си в Калдата.

Никой не те кара да го приемаш, още по-малко да го описваш, с всичките му перипетии и мизерии на страниците на форума, тъй като, ако не описваш това, няма и да е нужно да се използуват съответните...хм... термини.

Какви перипетий и мизерий , когато се опитват да ни убедят , че секса между мъже е нормално ?

Не съм човек , който би приел такова нещо .

Драги колеги,такъв ли е форумът на Калдата? Такова отношение ли трябва да имаме към своите съфорумници? Не посещаваме ли този форум за да взимаме и даваме пример.Какъв пример може да даде един човек,който обижда хората с който води диалог. Шегата си е шега,но да се обижда наред...

thejoro

Господине ако погледнем фактите.Модераторите са ви премахнали поста,то значи вие сте нарушили правилата,който вие сте приели да спазване при регистрацията си в Калдата.

Хайде , ползвай чичко google.com , пишеш "гей форум" и ще намериш толкова сродни души , за какво ти е тук да си пробутваш пед@лските идеи ?

p.s.

Може да са изтрили нещо , надушвам stalik

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.