Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Бих казал обратното - аз поне мога да рецитирам поне няколко стихотворения на руски класици, чел съм и повечето от литературата, имал съм и по добри оценки по руска литратура и език от руснаци.... и на този фон да гледам как някои пишещи се "русофили" ми цитират реплики на руски с копи пейст , без грам граматическа и смислова правилност , и които четат  своята путинистка пропаганда с гугъл транслейт... и пропагандират с пяна на уста соц пропаганда /мислейки я за русофилска/  и няколко кофи помия за опонента в запас /за по добра аргументираност/   е не.. мерси ..

Такова извращение на "русофил"  е просто върха на сладоледа :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 242k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

И дявола може да цитира евангелието. Още малко ще изкараш, че и Плевнелиев е русофил. Може да пишеш каквото си искаш, но за мен си русофоб и то отявлен.

Значи имаш фундаментален проблем с понятието "русофоб".

Ще добавя към горното още едно сравнение , белким схванеш- да харесваш и познаваш немската култура и изкуство , не те прави нацист .

И още един намек спрямо термините - ***фил не означава робска психика и робско поведение и коленопреклонност към това на което си ...***фил.

на 05 Май 2016 г. at 10:45, attj написа:

Президентът наскоро се разграничи от партия ГЕРБ, респективно от премиера Борисов, изразил опасенията си за план, целящ дестабилизация на Балканите. Този знак на нелоялност предизвика Борисовото недоумение: „Защо, след като издигнем кандидат за президент, за което плащаме с нашите субсидии, и нашите структури работят за него, на другия ден той е длъжен вече да не е до нас? Защо тогава издигаме ние президент?“

ми прав си е Тиквата - не стига че го направиха президент ми и на сериозно взе че се взе тоз клоун

на 07 Май 2016 г. at 21:44, nikssi написа:

Темата за идиотизмите е на друго място.

я по-леко па ти а става ли

:hit:

преди 43 минути, haidukpikaso написа:

ми прав си е Тиквата - не стига че го направиха президент ми и на сериозно взе че се взе тоз клоун

я по-леко па ти а става ли

:hit:

Благодаря , подстриган съм. Намери си друг да го плескаш по-врата. Що се отнася до темата в линка ... ми не идиотизми ами простотии безграници.

И нямам конкретно тебе в предвид - просто случайно попадение в темата.

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

не тука уе - горе при тролчетата платени у палитиката

:07:

чудя са колко ли пачки изкарват

Глей да те не изплющя аз зад врата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, nikssi написа:

Благодаря , подстриган съм. Намери си друг да го плескаш по-врата. Що се отнася до темата в линка ... ми не идиотизми ами простотии безграници.

И нямам конкретно тебе в предвид - просто случайно попадение в темата.

Глей да те не изплющя аз зад врата.

аре бачкай кинти изкарвай и долу ръцете от нас

то вие тука едни умнотии кат сте написали хахаха

Току що, haidukpikaso написа:

аре бачкай кинти изкарвай и долу ръцете от нас

Не към мене тия. Аз работя денем за кинти - нощем се гавря. :D Нъл се сещаш,че в оная тема мога също да чета?

Това го предвидих,че ще се вземе на сериозно като се замисли какво ще стане с него! Какво стана с Първанов?

Дали пак ще е министър или г-н Никой?

Защото ако го харесват хората и да го отлюспят от ГЕРБ може да спечели. Ма с бездействие няма как да стане.

преди 24 минути, nikssi написа:

Не към мене тия. Аз работя денем за кинти - нощем се гавря. :D Нъл се сещаш,че в оная тема мога също да чета?

ми що се припознаваш тогава - гузен негонен бяга

някой за тебе да е писал конкретно не нали

преди 9 минути, ncl написа:

Първанов се готви и той за президент. И не е като да няма шансове.

тоз що не са гръмни и той

преди 14 минути, ncl написа:

Да се гръмне, но не е изключено избора да е между него и Плевнелиев/Дончев.

Дончев ли тоз пък кой е нова звезда някаква

преди 10 часа, nikssi написа:

Що се отнася до темата в линка ... ми не идиотизми ами простотии безграници.

Темата, която имаш предвид е точно за това, което споменаваш, но кой знае защо, простотиите и идиотизмите наистина нямат граници, та са плъзнали по всички теми.

преди 13 часа, A.com написа:

Всички фенове на президента могат да го гледат по БНТ в предаването Панорама, което започва в 21 ч.

Предизборната кампания на Плевнелиев започна.

преди 13 часа, nikssi написа:

:no-no: Тоя ще ни вкара във война като едното нищо.

.

Кой ще ни вкара във война, президентът или Валери Найденов?

И аз се чудя кой е този Дончев дето спрягате - Огнян Дончев, че него до оня ден го влачиха по съдилищата за какво ли не...
Какво и да казват нашите изявени в измамата агенции за настройване на обществено мнение, дори едната наша такава агенция уж клон на една друга световно известна, се оказа че просто им ползва името без разрешение, за което има заведени дела, които още протичат.

Като видим кандидатурите ще преценим дали ще има за кого да се пусне глас, едно знам със сигурност ЩЕ ГЛАСУВАМ, оттам нататък ще видя за кого!

преди 2 часа, Мойра написа:

Темата, която имаш предвид е точно за това, което споменаваш, но кой знае защо, простотиите и идиотизмите наистина нямат граници, та са плъзнали по всички теми.

Точно това имах в предвид и беше насочено към Реджеб в смисъл да пише по-разбираемо не с разните му там окончания...Обаче някои се почустваха засегнати и взеха да раздухват клюките. Благодарен съм и,че мислят за "доброто" ми ама нямаше нужда от това.  :D

преди 2 часа, Мойра написа:

Кой ще ни вкара във война, президентът или Валери Найденов?

Удебелено е и подчетано с червено за кого става въпрос! И не само нас ще вкара във война ами целия свят.

Цитат

..... , че имал амбиции за шефския пост в НАТО

преди 12 часа, haidukpikaso написа:

ми що се припознаваш тогава - гузен негонен бяга

някой за тебе да е писал конкретно не нали

То и за тебе не беше нищо писано ама ти подскочи понеже връзката водеше към твой пост. както и да е. Благодаря ти за милите думи. :D

преди 17 минути, nikssi написа:

То и за тебе не беше нищо писано ама ти подскочи понеже връзката водеше към твой пост. както и да е. Благодаря ти за милите думи. :D

я си виж пак поста а, с линка - води към темата ни, а моя пост го добави после

не давам да се закачат другарчетата ми ставам лоша

всичко най-най :cool:

преди 2 часа, ncl написа:

Извинявам се, мислех че е ясно. Става въпрос за Томислав Дончев.

то не че го знам кой е де, един от всичките лами

аха информирах се, много лошо гледа тоз човек

180544_10150092304550843_292404975842_69

преди 33 минути, haidukpikaso написа:

Линка от поста ми отваря темата с твой пост,което не беше умишлено. Що се отнася до второто да беше видяла идиотизмите в поста на Реджеб към когото беше насочен моя пост и после да ми правиш на мене забележка. За третото,че ставаш лоша...ми на мене какво ми дреме?

Всеки сам избира какъв да му е денят. Като го почнеш със заяжданици така и продължава , като го почнеш с усмивка е усмихнат.

Приятна почивка и всичко най-рошаво.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

то не че го знам кой е де, един от всичките лами

аха информирах се, много лошо гледа тоз човек

180544_10150092304550843_292404975842_69

Томислав Дончев е един от малкото кадърни хора в Герб, ама е важно да правим вятър.

преди 4 минути, momolord написа:

Томислав Дончев е един от малкото кадърни хора в Герб, ама е важно да правим вятър.

супер, добре е да си имаме най-после кадърен президент :)

Плевню за пет години натвори безброй гафове - дори ми е трудно да определя кой му от тях беше най-смешен или най-куриозен...  Бих гласувал за Марешки   http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/mareshki-ako-stana-prezident-shte-spra-bezobraziiata-6052585

Марешки е нелош избор, въпреки проруските и БеСеПе връзки.

Това от друга страна би помогнало в изглаждане на отношенията ни с Русия, ако не е късно вече.

преди 27 минути, momolord написа:

Марешки е нелош избор, въпреки проруските и БеСеПе връзки.

Това от друга страна би помогнало в изглаждане на отношенията ни с Русия, ако не е късно вече.

Вече в нищо не съм предубеден.    Марешки атакува също и руския Лукойл и в резултат в последно време.... най-евтини са горивата на бензиностанциите на Лукойл във Варна и в Айтос. С около 18-20 стотинки на литър спрямо другите вериги.    Отмъщават му  ...заради всичко това с цените.Марешки успешно ги провокира.    Подобен човек няма като Плевню да ходи в централата на EVN в Австрия и оттам да говори странни неща и да декларира позиции против интересите на всички българи...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.