Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 2 минути, Мойра написа:

А за Маргарита Попова какво бихте казали?

Тя е точен човек и е доста различна от сегашния комсомолоид  http://bultimes.com/ofshoren-plazmodij-kopek-ne-moga-da-povyarvam-che-vaobshte-e-vazmozhen-takav-izpechen-lazhets/

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Според Запалката има три възможни сценария пред ГЕРБ

- Единият сценарий е г-н Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. 

- Другият е г-н Борисов да иска да стане президент и да се опита да обясни това на широката публика на гърба на Румен Петков, на АБВ.

-Третият е ГЕРБ да разбира наистина, че няма друг сериозен кандидат, освен Борисов

хехе.. забавно е как пропутински пропагандатори коментират Марешки :)  и ценовата война с монополиста Лукойл.

За кандидатурите е хубаво все пак да се погледнат рейтингите.

Плевню , по популярен сред тукашната аудитория като Чехълчо и др, е с малко над 30 %

Калфин /като министър/  е с 40 % , харесван и от леви и десни , Т.Дончев ... с около 37 %.

Калфин едва ли е загубил рейтинг сега, напротив, приятелския развод с ББ и добрите думи от всички за дейността му, дори може да е повишило рейтинга му.

Всъщност, това оттегляне като министър, май е първата крачка към президентска кампания.

Първанов ще е само фигурант наоколо .. хем ще помага, хем ще концентрира гласове около неговия Калфин.

Марга Попова... тя привлече погледите едва след като почна да спори с Чехълчо , и когато не изключи  да се кандидатира за президент.

Ще привлече путинисткия БСП електорат, освен ако Калфин не я засенчи.

Калфин ми е малко въртиопашка и лисица, не бих гласувал за него.

Марга е жена с характер, напомня ми на една друга Марга.

Определено мисля,че някои  имат проблеми...И проблемите им са ,не в това,че виждат в Русия световен враг,а в това че припознават всички българи,като русофили ...и  всяко мнение, различно от.. турболетността на мисловният им процес е путиниско....Да си изберем Хилари ,или по-добре Обама...та белким мирясат....и ние да "цъфнем и вържем"...

преди 2 часа, Мойра написа:

А за Маргарита Попова какво бихте казали?

ами да я пробваме - белким става, дайте най-после да сложим жена на тоз бостан опоскан та дано вкара малко ред, за нея бих гласувала

само че то нас кога ли са ни питали, пак ще ни изберат някой от цирка, то мечките и без туй ги прибраха у Белица

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

ами да я пробваме - белким става, дайте най-после да сложим жена на тоз бостан опоскан та дано вкара малко ред, за нея бих гласувала

само че то нас кога ли са ни питали, пак ще ни изберат някой от цирка, то мечките и без туй ги прибраха у Белица

Според мен Маргарита Попова е най-подходяща за Президент на Република България.

• Автор

"Ако ветото на президента успее и поправките в Избирателния кодекс паднат, може да падне и правителството. Най-вероятно това е била и целта на Плевнелиев. Тогава той ще назначи служебен кабинет, може би с премиер Митов, който да работи само за преизбирането му. За тази перспектива имах удоволствието да Ви уведомя във ФБ още на 16 януари т.г.

Тъй като е изключено управляващите да подкрепят преизбирането на сегашния президент, най-вероятно срещу него ще трябва да се изправи Борисов. Изходът от битката между двамата може отсега да се предопредели с точност 99 %, ако реферът е безпристрастен. Ако, но надали. Американски политически служби видимо са зад Плевнелиев. Те разполагат със средства да накарат Борисов да отстъпи. Но пък премиерът не може да не си дава сметка, че това би означавало край на политическата му кариера и началото на куп неприятности. Обкръжението му също е наясно с тази перспектива и очевидно ще се бори да я избегне.

Така една, по същество незначителна процедура, може да подскаже как ще се промени политическата върхушка и дали можем да очакваме промени в политиката. Все пак, ако ветото се провали, това ще означава бламиране на Плевнелиев и край на мераците му за втори мандат. То ще означава, и че Борисов се е опънал на инструкциите, удържал е на натиска и може да започне да търси по-национални решения на нашите проблеми."

Васил Василев, фейсбук

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

преди 3 минути, Мойра написа:

и Ренета Инджова и тя, за тях двете ще гласувам

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Определено мисля,че някои  имат проблеми...И проблемите им са ,не в това,че виждат в Русия световен враг,а в това че припознават всички българи,като русофили ...и  всяко мнение, различно от.. турболетността на мисловният им процес е путиниско....Да си изберем Хилари ,или по-добре Обама...та белким мирясат....и ние да "цъфнем и вържем"...

Е че за това им плащат, на такива индивиди. Винаги и навсякъде, да 'виждат' путинисти. Дали аптекаря е доволен, от своя служител? :ph34r:

А кой ще е президент, не зависи от нас. Големият шеф, ще каже. Ние сме фронтова държава, както се изразяват та нищо няма да стане, без одобрение.

преди 8 минути, Мойра написа:

Има резон, навит съм български филолог и доказал се професионалист в сферата си на работа да ни е президент.

Йорданка Фандъкова е такава, и се оказа добро попадение като кмет на София, въпреки последните си ходове, които са спорни.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 4 минути, Aliya написа:

"Ако ветото на президента успее и поправките в Избирателния кодекс паднат, може да падне и правителството. Най-вероятно това е била и целта на Плевнелиев. Тогава той ще назначи служебен кабинет, може би с премиер Митов, който да работи само за преизбирането му.

Боже имай милост Боже :help:

преди 4 минути, AntiAlGor написа:

А кой ще е президент, не зависи от нас. Големият шеф, ще каже.

Искам този път да зависи от нас, иначе лошо...

преди 6 минути, AntiAlGor написа:

Е че за това им плащат, на такива индивиди. Винаги и навсякъде, да 'виждат' путинисти. Дали аптекаря е доволен, от своя служител? :ph34r:

А кой ще е президент, не зависи от нас. Големият шеф, ще каже. Ние сме фронтова държава, както се изразяват та нищо няма да стане, без одобрение.

Ти Сашо ли си, или анти Сашо, че отдавна не съм наясно какво се случва в тоя форум? :)

преди 3 минути, Мойра написа:

Искам този път да зависи от нас, иначе лошо...

и как ще стане това - да зависи от нас

:(

преди 10 минути, momolord написа:

Има резон, навит съм български филолог и доказал се професионалист в сферата си на работа да ни е президент.

Още за Маргарита Попова ТУК

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Може пък този път да зависи от НАС, защото на народа му е дошло до гуша от геополитически интереси, които го вкараха в кофите за боклук.

Аз го вярвам.

Баси, тоя форум ме побърква с тия изскачащи прозорци, мога ли да ги спра по някакъв начин?

Знам, че не е за тук питането ми, но поне отговорете, преди да го изтриете.

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

и как ще стане това - да зависи от нас

:(

Просто трябва да повярваме, че сме силни и да гласуваме.

Ще се намерят и хора, които на доброволни начала ще следят за нарушения по време на изборите.

преди 10 минути, Мойра написа:

Просто трябва да повярваме, че сме силни и да гласуваме.

Ще се намерят и хора, които на доброволни начала ще следят за нарушения по време на изборите.

ми ще гласуваме - ама като не ни слагат нищо качествено на сергията...

преди 16 минути, momolord написа:

Ти Сашо ли си, или анти Сашо, че отдавна не съм наясно какво се случва в тоя форум? :)

Тоя е ярко изразен трол ,чието участие тук се свежда до най вече беззъбо плюене срещу мен и спамене във темите, обикновенно без влагане на грам мисъл , или дори опит да е полезен за дискусията.  :)  С предишно име нещо като "ghost1234567899" и фашистка геориевска лентичка за аватар. :)

преди 16 минути, Мойра написа:

Още за Маргарита Попова ТУК

Предизборната кампания започна ли вече ? :)

Пак ще спомена малко неща от статистиката - и преди на кантара беше тяхната двойка със тази на Калфин.

В момента Марга няма абсолютно никакви други позиции в нейна полза и печелене на гласове, освен бившата подкрепа от ГЕРБ /която сега ще я няма, впредвид че обърна палачинката /  и плюсове заради   критиката към Чехльо и изразената с половин уста пропутинска подкрепа. Която поне за сега е изцяло популистка и само на думи.

Това никак не е маловажно.

Така че  в деня Х , много се съмнявам че точно тя ще привлече пропутинските /и ваши също /  гласове, или ще ги привлече Калфин.

Не забравяй че тя е вице, благодарение на подкрепата и лансирането от ГЕРБ , като вице на Чехльо. А Калфин е с подкрепа и на десни и на леви .

За мен ако възникне такъв казус - тя или Калфин ,  резултатът ще е плачевен за нея.

преди 18 минути, miro20 написа:

Тоя е ярко изразен трол ,чието участие тук се свежда до най вече беззъбо плюене срещу мен и спамене във темите, обикновенно без влагане на грам мисъл , или дори опит да е полезен за дискусията.  :)  С предишно име нещо като "ghost1234567899" и фашистка геориевска лентичка за аватар. :)

Че защо го търпят модераторите? Какво по дяволите е станало с тоя форум...

Калфин няма шанс, според мен. До голяма степен избора зависи от кандидата на Герб. Ако е Томислав Дончев, аз не виждам нищо лошо.

Марга наистина няма шанс, за съжаление. А и жена управляваща потъващ кораб, не е добра поличба (в рамките на шегата, разбира се).

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Орден Святого Георгия

Трола си ти пишещ само в теми за политика и повтарящ едно към едно всички опорни точки от украинските сайтове.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Калфин е рашист бре, и той като Марга !!!

Естествео че е такъв :) нали е от котилото на Гоце :)

Говорех за казуса в лявото пространство. АКО възникне такъв казус.

Щото Марга е  издигната с десен мандат, а сега трябва да се пребоядиса като критикьорка към левите.... сега това е модерно :)

Току що, nikssi написа:

Орден Святого Георгия

Трола си ти пишещ само в теми за политика и повтарящ едно към едно всички опорни точки от украинските сайтове.

Алоо балоните.. я виж какво цитираш бре :)

От ":википедията" картинката в дясно виждаш ли или си далтонист ?

преди 10 минути, momolord написа:

Калфин няма шанс, според мен

абе гледайки рейтинга му , той си е напълно реален фаворит.

Оттеглянето му оня ден от правителството на ББ поне за мен е ясна заявка за президентска кампания.

Не вярвам много на нагласени рейтинги.

За сега едно е сигурно. Бойко няма да се кандидатира.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.