Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 56 минути, ncl написа:

Сидеров е на руска хранилка

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Всеки нормален човек си има свое мнение и субективизъм, в което няма нищо лошо. Аз споменах някои обективни критерии , които подпомагат мнението ми кой какъв е.

За Сидерович е вече малко по друга тема :) все пак

Е, като не се кандидатира Плевнелиев, коя партия ще издигне президент, който е срещу Руската заплаха ? Точно никоя.

Независими имат ли право да се кандидатират и ще допуснат ли мекеретата да се кандидатира избираем такъв ?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, като не се кандидатира Плевнелиев, коя партия ще издигне президент, който е срещу Руската заплаха ?

ДСБ. Но за съжаление те са един файтон хора...

преди 10 минути, ncl написа:

ДСБ. Но за съжаление те са един файтон хора...

ДСБ нали много викаха, Ние сме срещу Русия, ние сме срещу Русия, а сега да ги видим, колко са срещу Русия.

Те може и да са един файтон хора, но могат да издигнат избираема популярна личност. И ако не го направят, значи е ясно, колко са срещу Русия !!!

За съжаление имам големи съмнения в антируската им ориентация, като си спомням, как нищо не направиха, за да имаме силна кандидатура срещу мекерето Гоце

И да издигнат такава личност тя трябва да е подкрепена от ГЕРБ, за да има поне някакъв шанс. А нещата между тях не са никак розови... Опасявам се, че този път ще имате рашистки президент...

ББ за Плевнелиев :

Цитат

„Драмата е за другите, защото се опитаха да го унизят и от негово име да се опитват да говорят, да дърдорят дори и откровени лъжи”, коментира Борисов, цитиран от "Фокус". 

Да обяснявам, че ГЕРБ е водила преговори с Ирина Бокова и Елена Поптодорова - това просто вече минава всички норми на лъжата и манипулация в тяхна полза за чужда сметка, категоричен е Борисов.

Той посочи, че не е бил изненадан от решението на Плевнелиев да не се кандидатира за втори мандат, защото е разговарял с него по темата.

Прозират интересни неща, за които общо взето няма спор - умишлената атака и помия срещу президента е факт. Дори и тук някои се скъсаха да копират познатите статии от познати медии с техните познати лъжи и спекулации.

Второто ясно нещо е ... че за всички е било в по малка или по голяма степен изненада.

Извода бих го казал с един виц от клубZ :

Обяд с приятели от Македония днес. Завърза се спор между българин от България и българин от Македония.

Българинът от България:

- Е, сега няма да правите избори, защото САЩ още не са казали кой да ви бъде президент!

Българинът от Македония:

- А при вас пък Русия вече каза кой да не ви бъде президент!

Току що, ncl написа:

И да издигнат такава личност тя трябва да е подкрепена от ГЕРБ, за да има поне някакъв шанс. А нещата между тях не са никак розови... Опасявам се, че този път ще имате рашистки президент...

Заблуждаваш ми се струва. Ако е наистина силна кандидатура, нямат нужда от никой. Това е ясно. И няма как после да се оправдават.

Ако не го направят, изобщо ще изчезнат от политическата сцена.

Рашистите, макар и да са мнозинство във всички партии, ще издигнат мекере за кандидат, защото явно матушката на други не вярва. Също както издигнаха мекере за патриарх.

В този контекст, която и да е партия, която се пише антируска, може да издигне достатъчно силен кандидат, който да има сериозни шансове срещу втръсналите на хората мекерета

Току що, ncl написа:

Поживьом, увидим.

Днес изобщо не ви дразня, което ме притеснява. Откакто излезе новината за президента се успокоихте и вече нито ви дразним, нито се опитвате да ни провокирате или изгоните от форума.

Май няма да доживея отмяната на 3 ти март. Жалко. Освен ако нещо пропускам.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Днес изобщо не ви дразня, което ме притеснява. Откакто излезе новината за президента се успокоихте и вече нито ви дразним, нито се опитвате да ни провокирате или изгоните от форума.

Май няма да доживея отмяната на 3 ти март. Жалко. Освен ако нещо пропускам.

Пропускаш. Спряха да ви четат мненията. :biggrin: Колко трябва да е човек изкукал,че да нарича тези,които не споделят възгледите му мекерета?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Рашистите, макар и да са мнозинство във всички партии, ще издигнат мекере за кандидат, защото явно матушката на други не вярва. Също както издигнаха мекере за патриарх.

В този контекст, която и да е партия, която се пише антируска, може да издигне достатъчно силен кандидат, който да има сериозни шансове срещу втръсналите на хората мекерета

Мекерета...хм на това тук явно му викат цивилизовано обсъждане.

преди 9 часа, Мойра написа:

п.п. Радвам се, че Плевнелиев се отказа от надпреварата за втори мандат!

и аз съм много щастлива :clap:боклука къш

п.с. па то пиарите ще са най-тъжни де хахаха

преди 3 часа, ncl написа:

Поживьом, увидим.

Напълно споделям.

Кой знае какви изненади ни очакват...

преди 2 минути, Мойра написа:

Кой знае какви изненади ни очакват...

от трън та на глог мда - ще си направим нова тема и за другия дето ще ни го натресат

преди 3 часа, nikssi написа:

Пропускаш. Спряха да ви четат мненията. :biggrin: Колко трябва да е човек изкукал,че да нарича тези,които не споделят възгледите му мекерета?

Мекерета...хм на това тук явно му викат цивилизовано обсъждане.

Всъщност, ако не забелязваш това което сам цитираш, той не нарича хората несподелящи възгледи "мекерета" , а кандидатурите и издиганите такива . Има огромна разлика

На фона на "цивилизованото общуване" с епитети-помия с които анти-президентската клика денонощно обсипвахте президента /което някъде дори е подсъдимо/ е... цветенца.

За филтрирането на мнения е доста детинско и наивно "щраусово" поведение  :)

Убедително си искате да виждате форум на "вестникатака" или на БСП и активистите от в.Дума :) или в най лош случай...  нещо от "а-спекто"  с волгинския принцип - никога допускане на право на отговор или опровержение /за което бе справедливо наритан от БНР/

За какво ви е нуждата от филтриране на разобличение на дадена пропагандна лъжа , или просто да не чуете друго мнение, ума ми не го побира.

преди 29 минути, Idea of Evil написа:

Издигайте агент Гоце и закривайте държавата. Русия да ни анексира и ще сме си най-добре. Айде, ура.

Мекере Гоце, мекере Сава и мекере Валери, такива ни управляват. И мекеренцето Валери, видя ли как не се усеща ? Вика на децата соросоидчета по телевизора.

И мекерето Каракачанов се обидило, защо видите ли президента не му обръщал внимание ?

– Ами защото си мекере, господин агент, а президента, въпреки оплювките, явно има топки, и не ще да козирува на продажни руски мекерета

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 4 часа, Idea of Evil написа:

Издигайте агент Гоце и закривайте държавата. Русия да ни анексира и ще сме си най-добре. Айде, ура.

хах. най кратко и синтезирано казано :)

Всъщност, аз залагам че ще издигнат вместо Гоце - Калфин.

Това наистина ще затрудни и  десния електорат.

• Автор

Нека да не бързаме да отписваме прецедента. Той е на реална власт до 20 януари 2017 год. и ако продължи с досегашното си темпо: да раздава българска земя, българска вода, български полезни изкопаеми, български паспорти на безценица на чужди инвеститори; и дори още по-страшно - като главнокомандващ на Българската армия да даде американските ПРО установки да се разположат у нас, както и в Румъния, то Българският народ ще е подложен на огромната опасност от реално унищожение. Защото американските Иджис ПРО установки, каквито са и в Румъния, могат да изстрелват и ядрени ракети, а САЩ пред очите ни разпалва дълго планирана война между Източна Европа и Русия, така, че братя да унищожат братя. И прецедентът ни е част от този пъклен план за унищожение на Българите!

А ако си мислите, че този план е малко вероятен, то тогава ще Ви припомня за пролятите реки от кръв и в Украйна, и в Северна Африка, и в Блаизкия изток. А наскоро дори Израелско чудовище тактическа атомна бомба за дълбоко подземно поражение, известна още и като Противобункерна бомба е хвърлена в Йемен в силно населен град!
Зад бомбения удар стоят Саудитска Арабия и Израел!
Ядрената война вече е на прага ни.... твърде много са идиотите на власт!

-

преди 15 часа, Aliya написа:

Нека да не бързаме да отписваме прецедента. Той е на реална власт до 20 януари 2017 год.

така е.

Не разбирам обаче останалите глупости които написа какво общо имат с президента :)

ъъъ.. разбрах.. Плевню разпалва ядрена война... 

аха...

преди 1 час, miro20 написа:

така е.

Не разбирам обаче останалите глупости които написа какво общо имат с президента :)

ъъъ.. разбрах.. Плевню разпалва ядрена война... 

аха...

ПлвнЮ е идиот. Виж, командира ни трябва, за да озаптява разни ненормалници. Обаче Плевнелиев е голямата грешка на ГЕРБ. Абсолютен тъпанар. То България кога ли е имала добър президент? Всички до един бяха не на мястото си. Единствено Първанов бе на мястото си като че ли, но не защото правеше нещо, а защото го задължаваше лидерството на БСП. ГЕРБ се изхлузиха по долни гащи, издигайки никому неизвестния Плевнелиев за президент. Видя се колко поразии може да направи човек, чието място не само че не е в президенстството, а и изобщо в политиката. Гаф след гаф. Тая тема ги описва за поколенията. Срам и позор!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Един смешен комсомолоид вечно си знае своето и дори не се интересува от мненията на околните....   Той е като присаден в България, ЕС, НАТО и т.н.

Случайният мандат на случайния Плевнелиев

Цитат

Добрата новина е, че на Нова година ще чуем за последно Росен Плевнелиев в качеството му на президент, което не е гаранция, че след него българите няма да изберат още по-голям смешник.

Цитираното от мен съдържа знак за повишено внимание на предстоящите президентски избори.

А статията съдържа информация, която не всички знаем.

преди 7 часа, Мойра написа:

Случайният мандат на случайния Плевнелиев

Цитираното от мен съдържа знак за повишено внимание на предстоящите президентски избори.

А статията съдържа информация, която не всички знаем.

Той (Борисов)  пак го привиквал на червеното килимче. :)

Цитат

Бях готов да подкрепя Плевнелиев
С Росен Плевнелиев - ние сме и ще останем за в бъдеще приятели в живота, поканих го и го попитах деня преди да даде пресконференцията. Питах го: "Кажи, ще се кандидатираш ли или няма, за да знаем какво да правим". Естествено, бях готов да го подкрепя.
Питах го: "Как мислиш, какво мислиш, какво желаеш от мен, от ГЕРБ, да направим". Той даде лични причини - иска да си изкара мандата спокойно.
Ако някога в следващ мандат рече, ще говорим. Сега не желая от негово име да му разказвам за личните проблеми, не ме е оторизирал, но са достатъчно сериозни и той беше достатъчно убедителен. И след президентския мандат той ще има добра кариера. Освен, че е достоен човек, той има много качества. Усещал е винаги подкрепата ми.

Естествено,че ще го намърдат някъде на престижна позиция без никаква власт. Иначе ще им пречи.

Ама и Борисов е една хитра лисица. Усещал подкрепата му ... айде бе! То сляп да си ще видиш истината. А, тя е че като главнокомандващ сложиха едно чучело като въпросното недоразумение Плевенелиев. Баси и фамилията как само срами един хубав град с хубави жени. :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.