Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Волен Сидеров с нов среднощен скандал в София

Препоръчан отговор

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров за пореден път стана главно действащо лице в скандал, информира Нова ТВ.

Действието се развива в центъра на София. Според Сидеров в малко магазинче – едно от така наречените клекшопове, се продавали наркотици и затова той предизвикал среднощна полицейска проверка.

Свидетели на случката разказват, че политикът е проявил агресия към собствениците на магазина.

На любителско видео се вижда как депутатът от „Атака” Десислав Чуколов стои насред насъбрала се тълпа. Той снима и те снимат. Всичко останало са версии.

„Видях как доста пияният Десислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказва пред телевизията свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров ѝ дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се. „Телефонът ми падна на 3 – 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията.

Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол. Как лидерът на „Атака” е получил този сигнал, не е ясно. Как е решил да предизвика проверка точно сега, също е отворен въпрос. И това е едва началото.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 ч., а след това за случката напомняше единствено последната останала да дежури патрулка.

Източник - vesti.bg

В каква държава живеем тези сигнали не са ли работата на полицаите ,  кой е той да удря обикновенни граждани , които гласуват за него ?

Редактирано от adersa (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го сутринта. Беше пиян и/или надрусан. И не му е за сефте да прави подобни изпълнения. Партийката му има тук-там попадения, телевизията (като се абстрахираш от политагитацията за "най-големият патриот", "единствените патриоти в България и други подобни) му излъчва информация, която останалите телевизии не излъчват, но... аз поне не съм забравил нито магистралата, нито самолета, нито "извинисебе", нито златния пръст.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия сигнали трябва да са от всеки. но към кого не знам, че много пъти съм виждал на Димитър Петков и на женския пазар да се предлагат "евтини" цигари под погледа на полицаите в патрулките. Ако нямаше нещо, нямаше да снимат витрината, а друг е въпроса че за проверката на щанда на полицията и трябват няколко часа. И щом депутат не може да задвижи нещата да се размърдат полицаите, ако аз или ти подадем сигнал изобщо няма да се отчете.

Не е ли странно сутринта в 4 собственичката да стои дежурна пред магазина си...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Подобен тип сигнали се пращат на полицията и вече ако има нещо нередно и незаконно се вика ДАНС според мене някой си е направил майтап с тоя да му гледа сеира за пореден път кога ще му махнат имунитета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, собственичката е била извикана. Това е обичайна практика при всякакъв вид извънредни инциденти - полицията или охранителите са длъжни да уведомят собственика. По-странно ми е този какво търси посред нощ там, при положение, че има жена с малко дете; интересен е и въпросът кой и кога е извикал полицията - той, за да направи проверка, или версията за продажбата на цигари без бандерол (което е обичайна практика в такива магазинчета и не става без знанието на полицията) - никъде не се казва. И посред нощ ли е нормалният час за предизвикване на проверка.

Ей го, тук се вижда как фъфли: http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/potarpevsha-ot-skandala-s-volen-siderov-toj-udari-sapruga-mi-video.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз отначало си помислих , че са лафките нали са на Пеевски а Болен много не го обича . Но като видях снимките от магазина леко размазани това е една обикновенна бакалия . И да ви кажа , че тези бакалии печелят повече от лафките . В всеки квартал има по една две и цените им са евтини я едно кроасанче е 80 ст а на супера е по 1 и нещо . И едвали подобен тип магазини ще продават цигани без бандерол нали на всеки месец правят проверки какво продават .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поредната изцепка на едно психически нестабилно същество без мозъчен капацитет. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все тая. Те руснаците наклепаха, та един Сидеров няма :) Чудя се, как така им се  връзвате. А  уж сте привърженици на Русия  ( поне някои от вас, писали в  тая  тема) и уж знаете за манипулациите... 

Що се отнася до наркотиците...ако някой от вас  гледа Алфа, то ще знае за едно тяхно предаване или по-скоро анализ всяка седмица на тема  лекарства, наркотици и така нататък. Просто  го гледайте, после почвайте да твърдите кой надрусан.   Не   че на мен ми харесва езика на Алфа и по-точно постоиянните твърдения, че та са телевизията на истината,  какво били направили, какво ще направят...но това  го има във в сяка телевизия и радиостанция, но изказано по-поразличен начин и вероятно струващо се за по-нормално за повечето от вас, включително и за мен. Чисто  и  просто сме свикнали с даден тип манипулации от управляващите и не само от  тях,  както разбира  се  и от агентурата на САЩ и Турция  в България.  Затова  и ни правят впечатление различните мнения  от  общоприетото. Но иначе сме против  ФАШ   нали? И аз се чудя на това състояние на човешкия  дух. уж недоволства от нещо, ама си иска сигурното и  паничката всеки ден. 

И да, разбира  се, че някой трябва да тресне по масата. Тръгнали сте да защитавате наркотиците.   Браво на Сидеров, че се е осмелил! Аз навремето, когато бях студент, попаднах в една ситуация.   Ще  ще  ви разкажа набързо. Пред общежитията имаше един  възрастен пенсионер, вероятно наближаващ 80 години, който продаваше семки на тротоара. Прибирам се и виждам две циганки да се гаврят с дядката, да го закачат, да му блъскат семките. Наоколо нали се сещате, че все млади  хора и не само млади, но това са няколко общежития. Всеки минава и никой не обръща внимание. На мен ми беше кипнало от една друга работа, щото на лозето ни бяха отрязали черешата  и бяха взели един дървен стълб. Тогава ми кипна, хванах циганките, изблъсках ги на улицата, а ония първо се опитаха да ме заплашат, че мъжа им гледал. Ами като гледа защо не дойде? разкарах ги от дядката, но много се ядосах, че  в 16 часа следобяд   при толкова много хора наоколо, стават такива неща. Та и вие сега. Някой си се осмелил да се възпротиви против дрогата, която трови обществото, а вие се нахвърляте срещу него заради "цвета" му. Още един път БРАВО на СИДЕРОВ и като цяло на АТАКА, че се изправят срещу дрогата! Те май са единствените в България, които го правят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

бебето му реве и откачил човека кво, то да не е лесно на дърти години да дундуркаш бебе по нощите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би още празнува появата на наследника си, човекът.:D

Но определено, алкохолът не му понася и не трябва да го помирисва повече, камо ли да го пие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все тая. Те руснаците наклепаха, та един Сидеров няма :) Чудя се, как така им се  връзвате. А  уж сте привърженици на Русия  ( поне някои от вас, писали в  тая  тема) и уж знаете за манипулациите... 

Що се отнася до наркотиците...ако някой от вас  гледа Алфа, то ще знае за едно тяхно предаване или по-скоро анализ всяка седмица на тема  лекарства, наркотици и така нататък. Просто  го гледайте, после почвайте да твърдите кой надрусан.   Не   че на мен ми харесва езика на Алфа и по-точно постоиянните твърдения, че та са телевизията на истината,  какво били направили, какво ще направят...но това  го има във в сяка телевизия и радиостанция, но изказано по-поразличен начин и вероятно струващо се за по-нормално за повечето от вас, включително и за мен. Чисто  и  просто сме свикнали с даден тип манипулации от управляващите и не само от  тях,  както разбира  се  и от агентурата на САЩ и Турция  в България.  Затова  и ни правят впечатление различните мнения  от  общоприетото. Но иначе сме против  ФАШ   нали? И аз се чудя на това състояние на човешкия  дух. уж недоволства от нещо, ама си иска сигурното и  паничката всеки ден. 

И да, разбира  се, че някой трябва да тресне по масата. Тръгнали сте да защитавате наркотиците.   Браво на Сидеров, че се е осмелил! Аз навремето, когато бях студент, попаднах в една ситуация.   Ще  ще  ви разкажа набързо. Пред общежитията имаше един  възрастен пенсионер, вероятно наближаващ 80 години, който продаваше семки на тротоара. Прибирам се и виждам две циганки да се гаврят с дядката, да го закачат, да му блъскат семките. Наоколо нали се сещате, че все млади  хора и не само млади, но това са няколко общежития. Всеки минава и никой не обръща внимание. На мен ми беше кипнало от една друга работа, щото на лозето ни бяха отрязали черешата  и бяха взели един дървен стълб. Тогава ми кипна, хванах циганките, изблъсках ги на улицата, а ония първо се опитаха да ме заплашат, че мъжа им гледал. Ами като гледа защо не дойде? разкарах ги от дядката, но много се ядосах, че  в 16 часа следобяд   при толкова много хора наоколо, стават такива неща. Та и вие сега. Някой си се осмелил да се възпротиви против дрогата, която трови обществото, а вие се нахвърляте срещу него заради "цвета" му. Още един път БРАВО на СИДЕРОВ и като цяло на АТАКА, че се изправят срещу дрогата! Те май са единствените в България, които го правят. 

Приятелю, поста ти (написаното в него) е резонен, в случай, че във въпросното магазинче се докаже, че  има (е имало) незаконна стока. Засега има направена проверка - колко е обстойна не се наемам да гадая, но все пак явно има направена такава проверка и има съответния документ, в който е написано, че не е открито нищо извън закона. В такъв случай к'во пра'им с "бравото" по отношение на Сидеров? Завираме го някъде или к'во?

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю, поста ти (написаното в него) е резонен, в случай, че във въпросното магазинче се докаже, че  има (е имало) незаконна стока. Засега има направена проверка - колко е обстойна не се наемам да гадая, но все пак явно има направена такава проверка и има съответния документ, в който е написано, че не е открито нищо извън закона. В такъв случай к'во пра'им с "бравото" по отношение на Сидеров? Завираме го някъде или к'во?

Щом казва че  има, значи има.  В това съм сигурен.   

Антируската пропаганда продължава и това е част от нея. Вижда се, как тролската работа носи успехи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом казва че  има, значи има.  В това съм сигурен.   

Антируската пропаганда продължава и това е част от нея. Вижда се, как тролската работа носи успехи. 

Ахам, ясно, значи има... Ама има в момента или е имало преди това- щото е добре да сме наясно със ситуацията. Може пък да тръгна да си купя нещо- та ако няма да не бия път.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ахам, ясно, значи има... Ама има в момента или е имало преди това- щото е добре да сме наясно със ситуацията. Може пък да тръгна да си купя нещо- та ако няма да не бия път.

Със сигурност никой не е влязал в  магазина и не е попитал  " Имате ли дрога?". Що се  отнся обаче до тия въпроси аз съм сигурен, че Сидеров има основания. Причината да мисля така е  последното предаване, свързано с дрогата, където се намекнаха някои работи. Само че тоя, дето е вземал дрога  не е Сидеров. Да,  всеки може да е вземал нещичко в даден период от време, но  важно какво мисли към днешна дата  по въпроса. Има много дрогаджии, в разни църкви, на разни постове и къде ли не. Това, че веднъж са били такива означава ли, че трябва цял живот да им е лепнат  етикета? Аз говоря от името на човек, който никога дори не е помирисвал и най-леката дрога от рода на марихуана.  Обаче много хора в даден момент от развитието си са пробвали, а след това зарязвали дрогата.   Та точно поради тия причини аз смятам, че Сидеров е имал достоверна информация. Освен ако човека не го е  подвел. Но така като гледам тоя човек, няма да го е  подвел. Доста навътре е в нещата. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами тия дето са проверявали магазина к'во са гледали на майките си онези работи, та не са видели дрогата? Или и те са в играта? Не бих се учудил- в тоа бизнис има многу манги(зи). Явно съ поткупили теа собствинитци целиу уптафляфъшт илит- бес Сидеров разбиа се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1.thumb.png.0233df4553f5154f7900792cb5a0

Сутринта имах в предвид този момент от записа по телевизията, какво има на витрината? Защо телевизията не снима там?

Напомня ми катастрофата оня ден в тунела, хората наоколо молят екипите да снимат разлятото гориво или масло на километър по пътя, а журналистите снимат само тия дето обясняват че не спазвали дистанция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта имах в предвид този момент от записа по телевизията, какво има на витрината? Защо телевизията не снима там?

Алкохол и цигари и разни пакетирани нещица. Не знаеш ли какво продава един "Non stop"?

А от телевизията и да бяха снимали, трябваше да го дадат размазано, за да няма скрита реклама. Така, че не търси под вола-тела.

А Волен... просто нямам думи за тази издънка на нашата политика. Тръгнал да прави проверки... абсурдни твърдения за кой ли път. И никой нищо не може да му направи заради имунитета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публична тайна е, че в някои от клекшоповете се продават наркотици и е редно да се проверяват по сигнал на граждани, въпреки че все ще се намери някой "вътрешен" човек, който да предупреди собствениците и при проверката няма да бъдат открити улики.

Съществуването на "вътрешни" хора проваля много добри начинания в България, но до този момент никой не е предприел адекватни мерки те да бъдат отстранени от работа.

Това, че Сидеров е сигнализирал за наличието на наркотици във въпросния клекшоп и хубаво, лошото е, че го е направил по възможно най-тъпия и излагащ го начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

E, ако Волен не се изложи веднъж в годината, просто няма да е той. Какво се продава в този клекшоп - няма и да разберем, но е факт, че лидерът на Атака отново обърка нещата. Дали е умишлено и си прави черен ПР, или заради нещо друго, не мога да кажа. Обаче самият Сидеров ми се видя пиян, когато гледах репортажите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"сигнализирането" в повод да си замаже излагацията.

Като парламентарист, че даже бе в комисии разни по вътрешна сигурност и т.н.. би трябвало да знае как най добре се действа ако има подозрения за такива продажби.

Този цирк който виждаме е точно на 180 ' как НЕ трябва да се действа. 

Човека очевидно е подсилен с "нещо" .. и аз не знам какво , но му личи. Алкохол не толкова, но толкова ококорен в 4 сутринта нямаше никой друг наоколо колкото него :) 

И което е по важно - не му е за пръв път.

Освен това наближават избори. Трябва да си подсили имиджа / и субсидиите/  че то Кобзон май няма да му пее на кампаниите вече...  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каквато и да е причината за поведението му, мястото на Сидеров не е в парламента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо ново ... :

http://www.capital.bg/blogove/pravo/2007/09/11/375212_kato_stana_ministur/?ref=miniurl

в края има приложени аудиофайлове на диалога с въпросния депутат.

http://www.vbox7.com/play:9933c329

И простотията със самолета 

http://offnews.bg/news/Общество_4/Сидеров-вдигнал-скандал-на-френски-дипломат-ударил-полицай_284922.html

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами тия дето са проверявали магазина к'во са гледали на майките си онези работи, та не са видели дрогата? Или и те са в играта? Не бих се учудил- в тоа бизнис има многу манги(зи). Явно съ поткупили теа собствинитци целиу уптафляфъшт илит- бес Сидеров разбиа се.

Проверявали ли? Ти гледа ли заснетото видео? Контрабандата за минута може да се разкара от магазина.  

Значи така, защитавате дрогата? Какво ли се учудвам :)  Това обаче не ви дава предимство. Като искаш си вземай опиатите, ама не го натяквай на другите. 

ПП: И това дето го пишеш, няма да си правя труда да дешифрирам. Ако искаш някой да те разбере, просто пиши разбираемо на български. 

Не че нещо ново ... :

http://www.capital.bg/blogove/pravo/2007/09/11/375212_kato_stana_ministur/?ref=miniurl

в края има приложени аудиофайлове на диалога с въпросния депутат.

http://www.vbox7.com/play:9933c329

И простотията със самолета 

http://offnews.bg/news/Общество_4/Сидеров-вдигнал-скандал-на-френски-дипломат-ударил-полицай_284922.html

:)

Айде бегай от тука!

Каквато и да е причината за поведението му, мястото на Сидеров не е в парламента.

А на кого мястото е в парламента? На селянина от Банкя?

1.thumb.png.0233df4553f5154f7900792cb5a0

Напомня ми катастрофата оня ден в тунела, хората наоколо молят екипите да снимат разлятото гориво или масло на километър по пътя, а журналистите снимат само тия дето обясняват че не спазвали дистанция.

Опитвай се да обясняваш тия неща на тролове и заслепени.  Кой нормален политик ще тръгне преди избори да прави подобни скандали? Поне не и умишлено. Понеже аз от време навреме гледам в неделя вечер повторението на  часът на Сидеров или там както се казваше, попадам на "химическите" анализи, които са доста интересни. За последно се разискваха болкоуспокояващите в САЩ, които вземат мнозинството американци и които причиняват повече смъртни случаи отколкото войната в Афганистан и войната по пътищата в Щатите. Това са теми, които засягат всички. Това болкоуспокояващо се продава и в нашите аптеки. Всъщност, това си е легализиран в Щатите наркотик, с подобно действие на хероина, водещо до пристрастяване. Чудно обаче защо и в България се продава, след хилядите смъртни случаи  в Щатите, предизвикани от тоя наркотик. 

Все някой в България трябва да се бори с наркотиците. Някой от вас последните месеци да е чувал по медиите информация за това, как полицията е арестувала някой за наркотици? Голям пропуск за телевизиите  или за полицията. Само че наркотиците са под път и над път. Никой не взема мерки, нацията загива още на 20, а сега тръгнали да недоволстват срещу Сидеров. Пускат Брендовци на свобода, дето трябва хиляди години да тънат в затвора, без да ги погребат!

Редактирано от Кико (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...