Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 26 минути, lsmurf написа:

Кеворк разправя вицове с поуки които не спазва. Като е до шия в л...ната поне да си трае. Забавно е и как удобно забравя номер 1 некадърен президент Гоце , ама нали са колеги с агент Димитър. Въпреки че едва ли държи на колегиални чувства като чета това https://bivol.bg/доносите-на-кеворк-кеворкян.html

Ще го подбере и него...когато му дойде времето...:D

п.п Досиетата на тези, които една групичка харесвате също не са чисти.

За военното досие на Плевнелиев...

Досието на Плевнелиев

Редактирано от Мойра
допълване (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 1 час, Мойра написа:

Ще го подбере и него...когато му дойде времето...:D

Досието на Плевнелиев

Не съм казал че не казва куп верни неща . Казвам че точно той няма право да ги говори. И не съм казал че Плевнелиев е цвете за мирисане - напротив. Това не означава че Първанов не е в пъти по лош от него . Но за разлика от други съфорумници аз не избирам по- малкото зло. Злото си е зло и толкова.

току що, lsmurf написа:

Не съм казал че не казва куп верни неща . Казвам че точно той няма право да ги говори. И не съм казал че Плевнелиев е цвете за мирисане - напротив. Това не означава че Първанов не е в пъти по лош от него . Но за разлика от други съфорумници аз не избирам по- малкото зло. Злото си е зло и толкова.

И аз. :)

А Кеворкян е блестящ журналист, независимо от всичко.

И аз. :)

А Кеворкян е блестящ журналист, независимо от всичко.

И аз съм на това мнение. И затова ми е смешно как само говори за памет и в същото време разчита да сме забравили кой е в същност и ползва стария похват че най - добрата лъжа става с половината истина . Затова изтъкнах Първанов като "забравен" защото истината е цяла и неделима. Какво да се прави никога не е късно човек да стане за смях .

Гледам тука се за оформила някаква дискусия ... та вадя пуканките :min07:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ами ние вече го питахме публично. Знаем, че четеш темата внимателно, тъй че нищо не печелиш, като се правиш на неразбрал и ни изкривяваш думите.

Кой питахте и какво да не се връщам няколко страници назад? Съжалявам ама темите напоследък ги чета под диагонал.

преди 28 минути, lsmurf написа:

Но за разлика от други съфорумници аз не избирам по- малкото зло. Злото си е зло и толкова.

Дай да видим тогава за какво добро си гласувал през годините.

преди 1 час, ncl написа:

Дай да видим тогава за какво добро си гласувал през годините.

Гласувах за СДС някога - Налапаха се здраво и продължиха да съсипват България . Гласувах за Симеон - Оказа че е дошъл да си вземе имотите и отново нищо. Оттогава спрях и като гледам резултатите на тези партии доста българи са постъпили като мен. Не казвам че няма да успеят да ме излъжат отново но много ще внимавам занапред . Затова ти се чудя че ще гласуваш за по - малкото зло.

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 2 минути, lsmurf написа:

Гласувах за СДС някога - Налапаха се здраво и продължиха да съсипват България . Гласувах за Симеон - Оказа че е дошъл да си вземе имотите и отново нищо. Оттогава спрях и като гледам резултатите на тези партии доста българи са постъпили като мен. Не казвам че няма да успеят да ме излъжат отново но много ще внимавам занапред . Затова ти се чудя че ще гласуваш за по - малкото зло.

Приличаме си , но за царя никога не съм гласувал. Може би тогава ми дойде имунитета от празнословието на политиците, не че и при Костов не го е имало.

Тогава бяхме с много по зелено мислене за политиците.

Затова и всичко което последва след царя, никога няма да ме върже на цирка

За "по малкото зло" не си прав. Във всеки политик има нещо което би сметнал за "зло". Идеален политик няма, затова и по назад изказах тези неща за "месии , царе, вождове, освободители от радливи политици  и т.н" , които думи другаря Реджеб за съжаление, не разбра.

Така че не се хващай толкова рязко за израза, ВИНАГИ ще се гласува за по малкото зло.

В световната политика също е така..

разликата е че те го осъзнават това, и си ги сменят след един два мандата.

Тука се въртят една и съща мафия,  и ви лъжат за "месии и вождове" и че няма по малко зло... има има.. и още как...

Та...ЛУСТРАЦИЯ е думата, след която можем да мислим трезво и логично.

Другият вариант е да не гласувам и да се съглася с избора на останалите, защото ме е страх да не сбъркам. В политиката няма добро. Там избора винаги е по-малкото зло доколкото човек може да прецени за себе си.

Традиционно българина е склонен да си представя, че политиците падат от небето като полубогове или звезди, но във всеки случай от сфера до която той няма достъп. После идват компенсациите от тази базова установка - отчаяние, мислене през теории за конспирации, отричане и псуване на воля. 
Е и, откъде трябва да дойде политикът, който желаем, какво представлява Бозон "Х" в политиката, който придава маса и тежест на един индивид и гражданин?

Дори и само кандидатирането за президент на хора с подобен профил -създатели на нещо публично и устойчиво и най- вече издигнати спонтанно (кратка дефиниция за "успял човек") на политическата арена би могло да предизвика положителни промени в обществото - може да повдигне съществени въпроси и да накара повече хора да усетят връзката с политиката.  Форумът си е естествен ресурс и връзка. Не може лесно да бъде омаскарен подобен кандидат. 
Трябва само и човека да е узрял. 

преди 42 минути, lsmurf написа:

И затова ми е смешно как само говори за памет и в същото време разчита да сме забравили кой е в същност и ползва стария похват че най - добрата лъжа става с половината истина

Кеворк няма нищо общо със стария Кеворк.

т.е. мисленето му е същото , аз се радвам че е опозиция на всеки. За него няма идоли, и това е мн хубаво ./всъщност, защо ли за Гоце не говори нищо ? /

Точно така трябва да мисли всеки човек - критично

Обаче, има едно голямо обаче... стила му се е превърнал в  стил на леко намирисващ изкуфял от възрастта интелектуалец... прекалява с епитетите и квалификациите и то напълно излишно.

Същата мисъл може да тежи много повече без тези епитети .

Просто прочетете фейсбук профила му или статиите.

Досието на Плевнелиев

Редактирано преди 1 час от Мойра

чакай малко .. старшина школник  с боза на мустаците при военните .. и веднага извод .. - РУМНО ???

Що за идиотизъм :):)

а това че някой си мафиот Гайдамак .. е строил Бизнес Парка с Плевнелиев.. е доказателство за връзките на Плевенлиев със оръжейни далавери ....

:)

Стига бе... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Обаче, има едно голямо обаче..

По-скоро е това, че не пише против "правилните" хора. Ако беше така със сигурност щеше да го наредиш до Иво Минджев, Едвин Сугарев, Иван Бедров, ...

преди 1 минута, ncl написа:

По-скоро е това, че не пише против "правилните" хора. Ако беше така със сигурност щеше да го наредиш до Иво Минджев, Едвин Сугарев, Иван Бедров, ...

Очевидно е за мен че пише и критикува /по правилната дума е ПЛЮЕ/  определени хора, от кръга на ГЕРБ, ДСБ и т.н.

И не казва абсолютно нищо  за техни опоненти, въпреки че са много по зле.

Допускам това да е защото те /кръга ГЕРБ/  са управляващи в момента, така че .. дори го  оправдавам че не шише за Гоце и др. - приоритет са урпавляващите, така е.Те трябва да бъдат критикувани.

Дали същото писане бе при Кеворк  когато обаче червените  бяха на власт ?

преди 8 минути, MicraNT написа:

Традиционно българина е склонен да си представя, че политиците падат от небето като полубогове или звезди, но във всеки случай от сфера до която той няма достъп. После идват компенсациите от тази базова установка - отчаяние, мислене през теории за конспирации, отричане и псуване на воля. 
Е и, откъде трябва да дойде политикът, който желаем, какво представлява Бозон "Х" в политиката, който придава маса и тежест на един индивид и гражданин?

Дори и само кандидатирането за президент на хора с подобен профил -създатели на нещо публично и устойчиво и най- вече издигнати спонтанно (кратка дефиниция за "успял човек") на политическата арена би могло да предизвика положителни промени в обществото - може да повдигне съществени въпроси и да накара повече хора да усетят връзката с политиката.  Форумът си е естествен ресурс и връзка. Не може лесно да бъде омаскарен подобен кандидат. 
Трябва само и човека да е узрял. 

Да, издигане на кандидат през форума си е попадение. Сериозните хора да се разберем, кандидата да е стабилен.

Цитат

Да, издигане на кандидат през форума си е попадение. Сериозните хора да се разберем, кандидата да е стабилен.

ти познаваш ли го ?

преди 5 минути, miro20 написа:

ти познаваш ли го ?

Ама чакай сега. Той още не е казал дали е съгласен, а ти вече агитираш срещу него. И не е задължително да е точно той. Достатъчно известни и избираеми потребители пишат тук.

А и не е задължително да пишат тук. Ако се разберем за някой, ще го питаме, дали е съгласен да се кандидатира.

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама чакай сега. Той още не е казал дали е съгласен, а ти вече агитираш срещу него. И не е задължително да е точно той. Достатъчно известни и избираеми потребители пишат тук.

А и не е задължително да пишат тук. Ако се разберем за някой, ще го питаме, дали е съгласен да се кандидатира.

Здравей Радане :):):)

И той като тебе.. пардон.. и ти като него ... по издигане на кандидатури :):):)

Цитат

...а ти вече агитираш срещу него. ..........

Айде бе ? така ли съм бил правил ??? хехе :)

преди 22 минути, miro20 написа:

ти познаваш ли го ?

Защо са тези опити да се разгради някаква конструктивна мисъл още в зародиш? Не е нужно да всеки да познава лично всеки. Това е характерно за селските общности и отношения.

Да вметна и друго - номинацията на форумен администратор  не е същото като да се издигне Бареков или да се предложи администратора ( то там друга тема) на замунда или някой шоумен, че популярен. 

Всъщност основния  въпрос е за номинацията и легитимацията. Градивно би било да се направи една ретроспекция на номинациите и старта на някои политици. 

преди 35 минути, MicraNT написа:

Защо са тези опити да се разгради някаква конструктивна мисъл още в зародиш?

Точно обратното - опитвам се позитивно да ОПОЗНАЯ кандидата който ни предлага другаря Реджеб.Трябва да се знае какво предлага ... не ?

Цитат

Не е нужно да всеки да познава лично всеки. Това е характерно за селските общности и отношения.

Аха.. издигаме анонимен кандидат за президент. Е те това не бях виждал още :):)

Пак ще стигнем до любимия на някои хора соц принцип - абе да спуснат там някого .. не ме интересува къв е що е.. щом пратията го спуска, значи е "правилен" . :)

преди 33 минути, MicraNT написа:

Да вметна и друго - номинацията на форумен администратор  не е същото като да се издигне Бареков или да се предложи администратора ( то там друга тема) на замунда или някой шоумен, че популярен. 

Става въпрос за издигането на кандидатура за президент - администратор или потребител тук от форума?

Това сериозно ли е? Как си мислите да стане това? Не го приемайте като критика , но това малко ми прилича на приказки от 1001 нощ.

Кой е кандидата? Нещо конкретно има ли, или само дъвчите темата.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Кой има право да издига кандидати за президент ?

Как е според закона ?

преди 7 часа, lsmurf написа:

КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ

Чл. 3. (1) (Изм. - ДВ, бр. 44 от 1996 г., доп., бр. 63 от 2006 г.) Кандидати за президент и вицепрезидент могат да издигат политическите партии и коалициите на политически партии чрез лицата, които ги представляват, или не по-малко от 15 000 избиратели чрез инициативен комитет.

преди 7 часа, MicraNT написа:

ако от форума бъде издигнат човек, ще е 100 пъти по- добре отколкото партийните кандидати. Нямам предвид обикновен потребител. Основателя става. Тъй или иначе един ден технократите трябва да дойдат

това беше 

преди 14 минути, miro20 написа:

Аха.. издигаме анонимен кандидат за президент. Е те това не бях виждал още :):)

това вече е непоправимо - да се усуква смисъла. Да си принципен, ама според както ти отърва.

Колко основателя има калдата? Анонимен ли е? Защо не? 

и с това приключвам за таз вечер:

вместо да се мисли за по- малкото зло, да се мисли за малкото добро, което колкото и да е малко е качествено различно от злото. Така ми хрумна мисълта, това е прехода

преди 23 минути, nikssi написа:

това малко ми прилича на приказки от 1001 нощ.

Кой е кандидата? Нещо конкретно има ли, или само дъвчите темата.

Естествено че е дъвка :)

преди 12 минути, miro20 написа:

Естествено че е дъвка :)

Не, съвсем сериозни сме. Според нас собственика на форума е много по подходяща кандидатура, от недоразуменията и руските шпиони, които вие предлагате.

А и много от потребителите във форума са по достойни, от шпионите, които ни управляват. И не само. Има и много други достойни българи. Вас тука завсегдатаите в политическите теми не ви питаме. Опитваме се да разговаряме с останалите.

Не щем да се примирим. Който носи юнашко сърце и българско име да дава предложения. А когото предложат, да не се бави, а да казва съгласен ли е или ако не е да предлагаме други.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

от недоразуменията и руските шпиони, които вие предлагате.

Кой шпионин съм предлагал ?? :)

Другарю Реджеб, не разбирам защо и откъде взе да си измисляш толкова глупости , никога неказвани от никого ?

Не стига че съм почти единствения който повтаря - лустрация лустрация и пак лустрация, ти нападаш мен че съм предлагал "шпиони" ??

накрая пак ти от ДПС-то и другите пропутински пропагандатори  кутевчета от БСП-то ще си притикате или Първанов или Калфин.

Това е реалността.

преди 3 минути, miro20 написа:

Кой шпионин съм предлагал ?? :)

Другарю Реджеб, не разбирам защо и откъде взе да си измисляш толкова глупости , никога неказвани от никого ?

Не стига че съм почти единствения който повтаря - лустрация лустрация и пак лустрация, ти нападаш мен че съм предлагал "шпиони" ??

накрая пак ти от ДПС-то и другите пропутински пропагандатори  кутевчета от БСП-то ще си притикате или Първанов или Калфин.

Това е реалността.

Нещо много злоба май залъха от думите ти. А взе нещо да се прегръщаш и с непримирими уж форумни врагове, като видяхте зора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.