Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Абе  драги, :)  колко пъти да те питам - какви шпиони съм предлагал, с кого съм се прегръщал , какви 5 лв бре :) 

Къде видя злоба в думите ми ?Кой освен мен повтаря лустрация лустрация и пак лустрация ?

С кого съм се "прегърнал" с какви "врагове" ?? ???

А иначе то ясно се вижда от кого лъха злоба.

• Отговори 4k
  • Прегледи 241,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

току що, miro20 написа:

Абе  драги, :)  колко пъти да те питам - какви шпиони съм предлагал, с кого съм се прегръщал , какви 5 лв бре :) 

Къде видя злоба в думите ми ?Кой освен мен повтаря лустрация лустрация и пак лустрация ?

С кого съм се "прегърнал" с какви "врагове" ?? ???

А иначе то ясно се вижда от кого лъха злоба.

Успокой се. Поеми си въздух. Няма смисъл да се нервираш. Почнахме с предложенията, и ако с приятеля си Никси, с който досега се правехте на врагове, не успеете да ни издействате банове, ще продължим.

Това е положението.

Успех драги, Успех !

:)

/както виждаш подкрепям те, и никой не ти пречи, сега остава да отговориш на останалите въпроси , и да аноснираш  и пропагандираш кандидата си ... а да.. и все пак да го уведомиш по някое време че е кандидат.. че стана като Плевню и Радан.... /

А накрая... както казах по горе...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, miro20 написа:

Успех драги, Успех !

:)

/както виждаш подкрепям те, и никой не ти пречи, сега остава да отговориш на останалите въпроси , и да аноснираш  и пропагандираш кандидата си ... а да.. и все пак да го уведомиш по някое време че е кандидат.. че стана като Плевню и Радан.... /

А накрая... както казах по горе...

Президента Плевнелиев, откога стана Плевню. Нали уж си срещу Русия. Като се поизнерви и май забрави, за кого агитираш.

мдаа, взривоопасно е да се появяват спонтанни идеи в тая сфера, току виж се объркат сметките. Не очаквам днес или утре администратора да напише коментар тук - "да, добре съгласен съм" или обратното. Тук е лекото ми разминаване с Реджеп, който съм сигурен, че носи друго име (съдя по смисъла в написаното). Настана тишина някаква. Ами ако хората повярват, че нещо зависи от тях - малиий голям страх.

Трябва да се обмислят нещата. Битка за президентска институция е все пак, ще има гнусни номера

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Президента Плевнелиев, откога стана Плевню. Нали уж си срещу Русия. Като се поизнерви и май забрави, за кого агитираш.

То си личи кой се нерви. Да, наричал съм Плевню, Чехълчо и т.н.. от мнооооооого отдавна, по примера на тукашните хейтъри.

Продължавам също да мисля че ако се абстрахираме от червенотурската пропаганда срещу него, доста ефективна при това, няма спор, той имаше шанс , и то не малък.

Давах и рейтинг от социологическа агенция , показваща 20-30% одобрение.

Е и ?  :)

Каква  е следващата ти измислица за мен ?? :)

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

май забрави, за кого агитираш.

Това е хубав въпрос - я да видим за кого агитирам ? че и аз нещо не знам ? :)

КАкво ще измислиш ?

преди 9 минути, MicraNT написа:

мдаа, взривоопасно е да се появяват спонтанни идеи в тая сфера, току виж се объркат сметките. Не очаквам днес или утре администратора да напише коментар тук - "да, добре съгласен съм" или обратното. Тук е лекото ми разминаване с Реджеп, който съм сигурен, че носи друго име (съдя по смисъла в написаното). Настана тишина някаква. Ами ако хората повярват, че нещо зависи от тях - малиий голям страх.

Трябва да се обмислят нещата. Битка за президентска институция е все пак, ще има гнусни номера

Ами ако наистина отговори ?

Важното е, че ги бъзна и плеснаха с ръце па се прегърнаха. За което не, че не се досещах.

преди 1 час, miro20 написа:

Естествено че е дъвка :)

Няма нищо лошо да се коментира това. И не разбирам защо пък ми лайкна поста?

преди 55 минути, Реджеп Иведик написа:

Нещо много злоба май залъха от думите ти. А взе нещо да се прегръщаш и с непримирими уж форумни врагове, като видяхте зора.

Ако става въпрос за мене - аз врагове тука нямам. Не може да ти е враг този,който ти е безразличен.

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Успокой се. Поеми си въздух. Няма смисъл да се нервираш. Почнахме с предложенията, и ако с приятеля си Никси, с който досега се правехте на врагове, не успеете да ни издействате банове, ще продължим.

Пий една бира и се успокой. И прочети горе какво ти отговорих.

преди 24 минути, MicraNT написа:

Кофти работа. По принцип съм ЗА подобна полемика.

Не познавам собственика на сайта,но от контактите си на форумно ниво с него имам добри впечатления но не разбирам как ще стане това предложение? Как ще бъде облечено законово? Възможно ли е изобщо това? Питах и никакъв отговор и само някакви кухи и безпочвени обвинения.

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

Важното е, че ги бъзна и плеснаха с ръце па се прегърнаха.

па плеснаха с ръце и се прегърнаха :biggrin:

Темата е за пуканки определено. :min07:

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Ами ако наистина отговори ?

Важното е, че ги бъзна и плеснаха с ръце па се прегърнаха. За което не, че не се досещах.

Не каза... та пак да попитам - какво и за кого съм агитирал ? :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Не каза... та пак да попитам - какво и за кого съм агитирал ? :)

Бе ти хубаво агитираше. Лошото е, че като се заговори за алтернатива и даде на заден. Кой ти говори за креслюфци а ? Или искаш да се подлъжем, че не четеш внимателно темата и не си разбрал за какво става дума ?

Но, както правилно отбелязваше до вчера, форумът не е за да те обсъждаме тебе. Сега изведнъж защо взе сам да се натискаш да те обсъждаме ?

Да се гласува или да не се гласува за едно от няколкото зли, които ще ни предложат е все едно и също. Виж, ако успеем да се преборим, между мекеретата и креслюфците, да има някоя и друга читава кандидатура, няма да е лошо.

Всеки може да погледне по назад , и да прецени кой какво е говорил, и аз пак не разбирам твоите нападки .

Казах си мнението за "по макото зло" , казах защо не трябва да се вЕрва на обещания и екзалтирани лозунги, и т.н... да не се повтарям.

Останалото са твои лъжи и спекулации за мен. Ти  излезе от темата и започна да обвиняваш и говориш за мен. затова се стигна до момента да питам няколко пъти какво още "ще измислиш за мен" ? и разбира се, ти няма нищо какво да отговориш защото са си твои  измишльотини .

преди 10 минути, miro20 написа:

казах защо не трябва да се вЕрва на обещания и екзалтирани лозунги

Ами и ние за това говорехме, преди да се изцепиш ни в клин, ни в ръкав и да се опитваш да правиш внушения.

Малко преди това, обяснявахме за идиотската политика на десните, срещу втория мандат на мекере Гоце да издигнат неизбираем кандидат. Дотолкова неизбираем, че креслюфците, го отнесоха, като куцо пиле домат.

Направихме също и аналогия за нищоправенето на сегашните партии в посока на широко обсъждане на достойни личности, като евентуални кандидати.

Много ясно, че ако ги оставим, ще ни натресат в последния момент да избираме между най голямото зло и още по голямото зло.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами и ние за това говорехме, преди да се изцепиш ни в клин, ни в ръкав и да се опитваш да правиш внушения.

Изказах ЛИЧНО мнение за избора на "по малко зло" . Подкрепих със скорошни  примери как пропагандата може всичко да обърне , както обърна едно позитивно действие /президента в Италия/  в тотално оплюване, Дадох конкретни примери с имена защо и на КОГО не трябва да се вЕрва, примери  на кресльовци , месии и обещаващи манна небесна от небето

Което ако искаш, но не знам  защо би искал,  можеш да ообориш - заповядай.

Думите " изцепил се ни в клин ни  в ръкав, внушения" и т.н. са твои личностни глупости и заяжданици.

Аз някога изказвал ли съм се с подобни изрази и нападки  спрямо твои изказвания ПО ТЕМАТА ?

Личните отношения си ги изяснявайте на ЛС!
Тук никой не е длъжен да ви чете глупостите.

Приемете двамата това като предупреждение и се спрете!!!

За бъдещата кандидатура на обединената десница искам да си говорим. Не да се обсъждаме.

Или за бъдеща кандидатура издигната от нас. Или да подкрепим други, които като нас не искат втори дубъл на Първанов срещу шут

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Има един вид хора, които винаги се отнасят уважително с тези, които в момента са на власт, но паднат ли...

Мекерета :P

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

За бъдещата кандидатура на обединената десница искам да си говорим

Това е единственото разумно нещо което си казал до сега.

Spoiler

И пак напомням , не аз съм те обсъждал , и няма и да го правя никога, а заяжданиците и нападките ги почна ти .

преди 10 часа, nikssi написа:

Става въпрос за издигането на кандидатура за президент - администратор или потребител тук от форума?

Това сериозно ли е? Как си мислите да стане това? Не го приемайте като критика , но това малко ми прилича на приказки от 1001 нощ.

Кой е кандидата? Нещо конкретно има ли, или само дъвчите темата.

Просто тихо и кротко си спамят, хората, защо им се връзваш?

преди 8 минути, Мойра написа:

Има един вид хора, които винаги се отнасят уважително с тези, които в момента са на власт, но паднат ли...

Мекерета :P

Това е твой прочит.

Не те ли интересува, кого ще предложат ? Съгласна ли си на вариант Калфин срещу шутове, който да се редуцира неизбежно до Калфин срещу шут. Или пък не дай боже Първанов срещу шут ако успеят за пореден път да прегазят конституцията ?

преди 10 минути, Мойра написа:

И аз това се питам

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е твой прочит.

Не те ли интересува, кого ще предложат ? Съгласна ли си на вариант Калфин срещу шутове, който да се редуцира неизбежно до Калфин срещу шут. Или пък не дай боже Първанов срещу шут ако успеят за пореден път да прегазят конституцията ?

И аз това се питам

Моят прочит е правилният прочит. :D:P

Интересува ме, разбира се, но не ми се коментира преди да са обявили кандидатурите.

Не бих гласувала нито за Калфин, нито за Първанов, нито за Кристалинка, която по всяка вероятност ще принудят да освободи поста, който заема, за да наместят Плевнелиев.

По-назад в темата можеш да прочетеш за какъв президент бих гласувала, а от познатите лица на моите изисквания отговаря единствено Маргарита Попова.

преди 8 минути, Мойра написа:

Моят прочит е правилният прочит. :D:P

Интересува ме, разбира се, но не ми се коментира преди да са обявили кандидатурите.

Не бих гласувала нито за Калфин, нито за Първанов, нито за Кристалинка, която по всяка вероятност ще принудят да освободи поста, който заема, за да наместят Плевнелиев.

По-назад в темата можеш да прочетеш за какъв президент бих гласувала, а от познатите лица на моите изисквания отговаря единствено Маргарита Попова.

Някак си примиренчески звучиш. Не я харесвам аз Попова, това си е твое предпочитание. Обаче не може така. Защо се оставяме, ръководствата на партиите да ни мотаят до последния възможен момент ?

Не трябваше ли вече ръководствата на партиите да са предложили на привържениците по няколко кандидата и да се водят вече обсъждания или гласувания за да се излъчат тези, които най внушават доверие ?

Или привържениците да са издигнали отдолу кандидати, които ръководствата да включат към обсъжданите кандидатури ?

току що, Реджеп Иведик написа:

Някак си примиренчески звучиш.

Не съм от тези, които се примиряват, просто съм търпелива.

току що, Мойра написа:

Не съм от тези, които се примиряват, просто съм търпелива.

Значи да търпим до Първанов и шута, и като дойде този светъл миг, да гласуваме за по малкото зло.

току що, Реджеп Иведик написа:

Значи да търпим до Първанов и шута, и като дойде този светъл миг, да гласуваме за по малкото зло.

Не се опитвай да четеш мисли, защото не можеш.

Нямам излишно време, за да го губя в празнословие.

Хубав ден и приятно спамене!

преди 11 часа, Мойра написа:

Ами връщам се от работа,сядам с кафето и чета,чета и не мога да разбера в чат стаята ли съм попаднал и за какво се спори и защо се обиждат след като не съм участвал. Да ти кажа чоглаво ми стана как тъй аз няма да съм дразнителя. :)

Питам за какво точно става въпрос да не чета спамерските постове и тука взеха да ме изкарват едва ли не гадже с Миро. :biggrin:

Та президента сега ще го хулиме ли , ще го хвалиме ли или ще обсъждаме някаква мистериозна кадидатура. Казвам мистериозна понеже никъде не видях ясно и конкретно написано КОЙ се има предвид. Ако става въпрос за създателя на форума ... аз знам поне още няколко от него време,които не са тук към днешна дата. Или става въпрос просто за обсъждане,каква трябва да ни е позицията и кое считаме за правилно и кое не.

Пълна мистерия да ти кажа.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.