Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Докато не се промени системата ще е така. Някои неща не зависят от мен, но в този случай зависи и точно за това ще гласувам за по-малкото зло за България. Вие гласувахте ли за Плевнелиев или не гласувахте въобще?

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Остава и пратеникът на Тангра Йоло Денев да ни сервират и шоуто ще е пълно :)

КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ

Чл. 3. (1) (Изм. - ДВ, бр. 44 от 1996 г., доп., бр. 63 от 2006 г.) Кандидати за президент и вицепрезидент могат да издигат политическите партии и коалициите на политически партии чрез лицата, които ги представляват, или не по-малко от 15 000 избиратели чрез инициативен комитет.

преди 2 минути, lsmurf написа:

КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ

Чл. 3. (1) (Изм. - ДВ, бр. 44 от 1996 г., доп., бр. 63 от 2006 г.) Кандидати за президент и вицепрезидент могат да издигат политическите партии и коалициите на политически партии чрез лицата, които ги представляват, или не по-малко от 15 000 избиратели чрез инициативен комитет.

Е, не е чак толкоз лошо. Няколко инициативни комитета например да издигнат известни българи, които е малко вероятно да са свързани с чужди тайни служби.

Можем да се преборим срещу мекеретата, така си мисля аз. А може и да не можем. Поне да се опитаме.

ако от форума бъде издигнат човек, ще е 100 пъти по- добре отколкото партийните кандидати. Нямам предвид обикновен потребител. Основателя става. Тъй или иначе един ден технократите трябва да дойдат

Проблемът се корени във финансирането защото за да проведеш успешна компания трябва пари за реклама дебати по медии и други освен 5000 лева депозит който се губи ако не събереш 1 процент подкрепа.

преди 5 минути, MicraNT написа:

ако от форума бъде издигнат човек, ще е 100 пъти по- добре отколкото партийните кандидати. Нямам предвид обикновен потребител. Основателя става. Тъй или иначе един ден технократите трябва да дойдат

Съгласен съм. По важно е, дали той е съгласен. Ако чете, и има смелост, да удари с юмрук по масата и да почваме. Може и някой друг де, ако е по популярен и може да му се има доверие.

преди 7 минути, lsmurf написа:

Проблемът се корени във финансирането защото за да проведеш успешна компания трябва пари за реклама дебати по медии и други освен 5000 лева депозит който се губи ако не събереш 1 процент подкрепа.

Не са чак толкоз много. Ако се съберем по сериозни хора. Пък ако се съберем много, може и със жълти стотинки на калпак да ги съберем.

Стига глупости. Ако ставаше така вече щеше да е направено.

Това не е ли избора на по-малкото зло от който толкова се възмущавате?

Редактирано от ncl (преглед на промените)

Аз не се възмущавам,. Винаги така е било и така ще бъде . Месия , пълководец , вожд, генералисимус няма как да има тук.

Едно защото не е редно да се вЕрва до такава степен, защото идеални хора няма и няма да има , и винаги трябва да си запазим критиката и самокритиката.

Второ - дори да има близки към този идеал, пропагандата е прекалено силна.

Дори най благородна постъпка пропагандата може да извърти тотално на 180 '

- Както в случая с посещението в Италия - вижте на предните страници колко хейт , лъжи, гаменщина и плюене се изсипа , преди дори да се знае КАКВА е целта и за КАКВО е визитата на президента там.

Подобна пропаганда и тактика , колкото и да е фейкова и безпочвена, ще срине който си искате "месия" , дори с хляб и две риби на нахрани 1 млн бежанци :)

Подобен случай, вече в момент на избори се сещам за измисления фейк скандал.за фалшифициране на М.Манолова и другаря капутБарек, впрегнали пеевската ТВ7 в деня за размисъл преди изборите.

Така че....не очаквайте да е като във филмите и  приказките..... А който ви говори за месии и колко е велик и най убав и ще ви оправи за 100 дни - бягайте надалеч от такива.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Вие сте тези с филмите и приказките. Аз нямам нито мечти, нито някакви очаквания. Реалността в момента е такава. Или не гласуваш, или гласуваш за по-малкото(голямото) зло.

преди 17 минути, miro20 написа:

Аз не се възмущавам,. Винаги така е било и така ще бъде . Месия , пълководец , вожд, генералисимус няма как да има тук.

Така че....не очаквайте да е като във филмите и  приказките..... А който ви говори за месии и колко е велик и най убав и ще ви оправи за 100 дни - бягайте надалеч от такива.

А, много ясно, че няма да се възмущаваш.

На Реджеп Ага, няма дори и да се опитваш да му говориш отвисоко. Ясно ли ти е. Кой ни е говорил за месии а ??? Не виждаш ли, че го молим да си каже мнението, ако не да търсим друг. Ти какво, мислиш си, че ще оставим България на шпионите ли ?

Той ако откаже, на други ще предложим. Тъй че треперете !!!

Кой да "трепери " бре... вие съвсем се вкарахте във разни фими и фантамсагории :):)

Както казах, и на теб ще повторя - видиш ли такъв дето да тропа по масата с юмруци и да реве да треперят .. не знам си кой... бегай далеч от такива.

Винаги такива екзалтирани за "революции" едв али не.. после най лошо падат отвисоко, разочаровани в поредния кариерист-мижитурка

Росен Петров, кпаутБарек ? Царя ? Сидерович ?

Малко ли ви бяха  кресливците  ?

току що, miro20 написа:

Кой да "трепери " бре... вие съвсем се вкарахте във разни фими и фантамсагории :):)

Както казах, и на теб ще повторя - видиш ли такъв дето да тропа по масата с юмруци и да реве да треперят .. не знам си кой... бегай далеч от такива.

И кой тропа по масата. Що подскачаш. Дай да го изчакаме кротко човека да си каже мнението. От две години си лапнал микрофона и не го пускаш. Като е срещу Русия, добре. Ама да ни пречиш да се организираме, няма да стане твоята.

Ехооо  :) съвсем се оплете драги :)  Точно обратното - НЕ аз , а ти подскачаш  екзалтирано ,   аз  опонирам на това наивно подскачане.

И пак ще те попитам - малко ли ви бяха кресльовците-кандидати , които говореха с всякакви абсолютизми и крайности как ще оправят всички и вся... как те и само те ще променят статуквото на крадливите политици, и накрая сеоказаха най големите примери на такива крадливи мижитурки.

Затова разумна кандидатура няма да намериш в крайностите и абсолютизмите пропагандирани от таквиа които се мислят за месии , царе и вождове .

това отделно от факта /пак да те приземя леко/ ... - че от президента много малко неща зависят.

пп

за "преченето" пък отде го измисли :) Никой не ти пречи на абсолютно нищо .

Давай - венсеремос !

преди 1 минута, miro20 написа:

Ехооо  :) съвсем се оплете драги :)  Точно обратното - НЕ аз , а ти подскачаш  екзалтирано ,   аз  опонирам на това наивно подскачане.

И пак ще те попитам - малко ли ви бяха кресльовците-кандидати , които говореха с всякакви абсолютизми и крайности как ще оправят всички и вся... как те и само те ще променят статуквото на крадливите политици, и накрая сеоказаха най големите примери на такива крадливи мижитурки.

Затова разумна кандидатура няма да намериш в крайностите и абсолютизмите пропагандирани от таквиа които се мислят за месии , царе и вождове .

това отделно от факта /пак да те приземя леко/ ... - че от президента много малко неща зависят.

пп

за "преченето" пък отде го измисли :) Никой не ти пречи на абсолютно нищо .

Давай - венсеремос !

Виж сега, само на батко си Реджеп, тези номерца няма да продаваш. Спри да флудиш и да се опитваш да преиначаваш думите ни и се скрий.

Помолихме един конкретен човек да си каже мнението и вие двамцата уж най върли врагове подскочихте в синхрон. Ти да не си мислиш, че само Реджеп Ага има акъл в главата си. Много сме.

Всеки човек има акъл в главата си.

Никой не ти пречи да зидигаш когото си искаш. Но и нямаш право на никого да ограничаваш мнението. За моето мнение се аргументирах с достатъчно примери че от екзалтирани патосни революционни лозунги , файда йок както казвате там... .

т.е. предизборната ти офанзива почва отсега с фалстарт.... :)

току що, miro20 написа:

Всеки човек има акъл в главата си.

Никой не ти пречи да зидигаш когото си искаш. Но и нямаш право на никого да ограничаваш мнението. За моето мнение се аргументирах с достатъчно примери че от екзалтирани патосни революционни лозунги , файда йок както казвате там... .

т.е. предизборната ти офанзива почва отсега с фалстарт.... :)

Абе то и ти нямаш право да флудиш. Млъкни малко, да видим можеш ли. Спри да извърташ думите ни и остави да чуем човека дали ще се съгласи да се кандидатира.

пп

Ето на - едни други почнаха с революционната реторика :

Цитат

"Вземаме инициативата в свои ръце и пристъпваме към действия. Повече държава в икономиката не може да бъде само лозунг. То става реалност. Трябва да сте наясно и да сте готови за огромната съпротива, която ще срещнат тези наши действия. Всички големи частни монополи, олигарси, както и едри арендатори на земеделски земи ще ни скочат. Всякакви платени говорители ще обясняват по телевизиите, че това е социализъм в действие. Ако някой се съмнява в правотата ни и ще се огъва пред този натиск, да си го каже отсега. Цялата група тръгваме ударно, никакви компромиси. Хората чакат".

Познай кой го е казал това ?

току що, Реджеп Иведик написа:

Спри да извърташ думите ни и остави да чуем човека дали ще се съгласи да се кандидатира.

Кого да издигаш ? тукашния адмунистратор  ?

Що да не издигнем теб  ?

преди 5 минути, miro20 написа:

пп

Ето на - едни други почнаха с революционната реторика :

Познай кой го е казал това ?

Кого да издигаш ? тукашния адмунистратор  ?

Що да не издигнем теб  ?

Виж сега, на всички ни е ясно кой си и защо не изтърваш микрофона.

Отправихме питане към собственика на форума.

Нещо против ???

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Отправихме питане към собственика на форума.

Нещо против ???

Не разбира се :) Какви вятърни мелници си измисляш не разбирам.  1001 пъти ти казвам че никой не ти пречи за абсолютно нищо.

По добре се замисли аз за какво говоря, и какви аргументи и за какво ги давам. Ако имаш ретенции че си от тези с акъла в главата , както сам каза.

За собственика на форума - ти ли ще му пишеш или аз да го питам за твое улеснение ?

преди 7 минути, Мойра написа:

От Кеворк Кеворкян

Интересно четиво!

Да, интересно е наистина. Но по ми интересно как не вижда многото по фрапиращи примери за това с което плюе президента ?

Само Плевнелиев ли , Р.Кънев и ДСБ ли са лошите в тези примери ?

Бих го попитал - притчата за врабчето във фекалии и кой е враг кой приятел, и дали не е по добре да си трае във фекалиите... не важи ли за един друг - Първанов ?

По нагъл и безочлив политик в стил "мрън мрън " от  Първанов няма.

Но му забравихте простотиите , нали ?

преди 1 минута, miro20 написа:

За собственика на форума - ти ли ще му пишеш или аз да го питам за твое улеснение ?

Ами ние вече го питахме публично. Знаем, че четеш темата внимателно, тъй че нищо не печелиш, като се правиш на неразбрал и ни изкривяваш думите.

преди 1 час, Мойра написа:

Как им висят плъховете от устите

От Кеворк Кеворкян

Интересно четиво!

Кеворк разправя вицове с поуки които не спазва. Като е до шия в л...ната поне да си трае. Забавно е и как удобно забравя номер 1 некадърен президент Гоце , ама нали са колеги с агент Димитър. Въпреки че едва ли държи на колегиални чувства като чета това https://bivol.bg/доносите-на-кеворк-кеворкян.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.