Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 28 минути, ined написа:

Следващото магаре на ГЕРБ женско ли ще е?

Агент 0027

• Отговори 4k
  • Прегледи 241,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Когото и да изкарат, нямат никакъв шанс милиционерите. Само с фалшифициран вот (както си знаят), ама този път ще трябва да е тотално фалшифициран.

Редактирано от веселия Роджър (преглед на промените)

Никакъв шанс нямат милиционерите :D

Как сте, стадо, слуша ли ви главата, или ви е малко стригането?

Стадо, овце, стригане... гениално, но някак втръснало. Някакви нови гениалности, не са ли ви спуснали от Америка за България или работата сецна, поради прилив на ботове?

преди 16 минути, Blago72 написа:

Никакъв шанс нямат милиционерите :D

Как сте, стадо, слуша ли ви главата, или ви е малко стригането?

И какъв шанс имат ?

Искат ли изобщо да имат шанс ?

Защо не са предложили още кандидатури за обсъждане, за да се разбере, кой е по избираем и има повече шансове ?

И какъв шанс имат ?

Искат ли изобщо да имат шанс ?

Защо не са предложили още кандидатури за обсъждане, за да се разбере, кой е по избираем и има повече шансове ?

Идеята ми е друга - България, като независима държава, към момента не показва никакви тенденции да се развива в посока освобождаване от наложения клептократичен модел.

Не мисля, че може обективно да предложите сериозни кандидатури, дори и изобщо - кандидатури. Не с идея да ви спирам, дано успеете.

преди 2 минути, Blago72 написа:

Идеята ми е друга - България, като независима държава...

Тук някъде ме загуби...

преди 42 минути, веселия Роджър написа:

Когото и да изкарат, нямат никакъв шанс милиционерите. Само с фалшифициран вот (както си знаят), ама този път ще трябва да е тотално фалшифициран.

Както е казал Сталин "Важно не как голосуют, а кто считает голоса."

току що, Blago72 написа:

Идеята ми е друга - България, като независима държава, към момента не показва никакви тенденции да се развива в посока освобождаване от наложения клептократичен модел.

Не мисля, че може обективно да предложите сериозни кандидатури, дори и изобщо - кандидатури. Не с идея да ви спирам, дано успеете.

Защо се дистанцираш ?

Искаш да кажеш, че българите сме по малоумни от тебе ли.

Колко хода си мислиш, че ще издържиш, ако седнем да играем шах ?

Или на едно състезанийце по информатика ако си навит ?

Защо се дистанцираш ?

Искаш да кажеш, че българите сме по малоумни от тебе ли.

Колко хода си мислиш, че ще издържиш, ако седнем да играем шах ?

Или на едно състезанийце по информатика ако си навит ?

На шах ли? Може и доста да ти издържа :)

На информатика - не, не ми е сила.

Не, не искам да сравнявам българите с мен, най-малкото, самият аз съм българин. Но, за разлика от повечето ми сънародници, не смятам, че бидейки българин имам някакви привилегии свише. Общо-взето, поради редица процеси, българите като нация сме по-изостанали в някаква степен от всички европейски народи, които съм виждал.

Резултатите ни го показват, въпреки реалните и измислените вътрешни и външни причини.

току що, Blago72 написа:

На шах ли? Може и доста да ти издържа :)

На информатика - не, не ми е сила.

Не, не искам да сравнявам българите с мен, най-малкото, самият аз съм българин. Но, за разлика от повечето ми сънародници, не смятам, че бидейки българин имам някакви привилегии свише. Общо-взето, поради редица процеси, българите като нация сме по-изостанали в някаква степен от всички европейски народи, които съм виждал.

Резултатите ни го показват, въпреки реалните и измислените вътрешни и външни причини.

Не ти разбирам логиката. В исторически план сме показвали резултати, че и отгоре.

Не е ли редно да насочим вниманието си към това, кое ни спира в момента ?

Не ти разбирам логиката. В исторически план сме показвали резултати, че и отгоре.

Не е ли редно да насочим вниманието си към това, кое ни спира в момента ?

Като народ, последните ни резултатите са...доста отдавна. След последното минаване на северните варвари, вече май няма връщане назад.

Не те ли интересува от коя година нататък рязко взеха да ни се влошават резултатите ?

Не те ли интересува, защо американците изпратиха специални шпиони след втората световна война, за да изследват развитието точно на България и Австрия, и през 1965 година ги изтеглиха, като счетоха българската икономика и социален живот за тотално смазани от рашистите ?

преди 1 минута, Blago72 написа:

Като народ, последните ни резултатите са...доста отдавна. След последното минаване на северните варвари, вече май няма връщане назад.

Искаш да кажеш, че не можем да се освободим от руското влияние ли ?

преди 10 минути, nikssi написа:

Лудите пак ги пуснаха в отпуск.

Кого визираш ?

Не те ли интересува от коя година нататък рязко взеха да ни се влошават резултатите ?

Не те ли интересува, защо американците изпратиха специални шпиони след втората световна война, за да изследват развитието точно на България и Австрия, и през 1965 година ги изтеглиха, като счетоха българската икономика и социален живот за тотално смазани от рашистите ?

Кого визираш ?

Не, не ме интересува. За пореден път ще се увериш в нещо, което добре знаеш. И?

Животът си върви, предпочитам да инвестирам в моето развитие, вместо в идеализъм. Без да преча на околните.

току що, Blago72 написа:

Не, не ме интересува. За пореден път ще се увериш в нещо, което добре знаеш. И?

Животът си върви, предпочитам да инвестирам в моето развитие, вместо в идеализъм. Без да преча на околните.

Ами инвестирай си, ама не предлагай пораженчество и да клякаме на мръсните северни варвари.

Останали сме още българи в България, които мразим рашизма и не ни е приятна подобна пораженческа реторика

И откъде накъде такова пораженчество. Ами нали президента Плевнелиев за да се реши да ги предприеме тези стъпки на дистанциране от миришещите на водка и сланина варвари, би следвало да има някаква сила, която да го подкрепя. Точно сега, когато на най високо равнище, от президентската институция се говори за достойнство и патриотизъм и отделяне от руската орбита, най няма място за униние и пораженчество.

Ами инвестирай си, ама не предлагай пораженчество и да клякаме на мръсните северни варвари.

Останали сме още българи в България, които мразим рашизма и не ни е приятна подобна пораженческа реторика

Къде видя пораженческа риторика :)

Действайте си. След изборите ще пишем отново - бъди убеден, че ще намерят пак "компромисен" кандидат, от който нищо не става всъщност.

току що, Blago72 написа:

Къде видя пораженческа риторика :)

Действайте си. След изборите ще пишем отново - бъди убеден, че ще намерят пак "компромисен" кандидат, от който нищо не става всъщност.

Абе на мене от сърцето ми кръв капе, а ти сякаш гледаш отстрани и се подхилваш.

Разни хора, разни идеали

Как да ти помогна? Единственото, което ми хрумва е - спасявай се поединично. Не знам дали съм прав, това е моето заключение и намерение.

току що, Blago72 написа:

Как да ти помогна? Единственото, което ми хрумва е - спасявай се поединично. Не знам дали съм прав, това е моето заключение и намерение.

Ние затова сме на това дередже, защото се спасяваме поединично. Ще се оправим, когато започнем да се спасяваме заедно...

току що, веселия Роджър написа:

Ние затова сме на това дередже, защото се спасяваме поединично. Ще се оправим, когато започнем да се спасяваме заедно...

Много си прав. Евреите със своята обединеност цяла Палестина завзеха.

Ще се оправим, като дойде някой да ни оправи. С това започнах, с това завършвам.

Само времето може да покаже кой е бил по-мъдър.

току що, Blago72 написа:

Ще се оправим, като дойде някой да ни оправи. С това започнах, с това завършвам.

Че те не са спирали да ни оправят...

преди 3 минути, Blago72 написа:

Абе не ми е тежко дереджето. Макар, че ако питаш Рокфелер съм просяк. Всичко е относително. Обаче Русия е империя на злото.

преди 3 минути, Blago72 написа:

Ами ние се развалихме, когато дойде някой и ни развали. Това е точно сигурно. И годишнина си празнуваха мръсниците. Кървава годишнина. 9. 9. 1944

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.