Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Така е, окупираха ни продажници и идиоти!

Прав си . Вече 72 години не са ни пускали.

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Няма какво да се лъжем. И без това сме роби в бълхария, само че робуваме сега на други бълхари. И без турци или лоши комунисти сме си достатъчни. Ама така и така ще се робува някъде по-добре да е в Развита страна или Мегаполис. Ако не друго поне тия пари за които робувате в Бътлагария цяла година тук за 1-2 месеца се вадят. И ме е яд че не са направили билетчето в София не 1л и 67 стотини ами трябваше направо да е 16лв. Щом няма кондуктори в автобуса и никой не дупче без това и глобяват само бедните столичани които са по-светли, нека да е направо 16 лв билета.

Сори за негативния коментар, но толкова тъпа страна сме че много искам ако така продължават нещата един ден да сменя българският паспорт с Английски и само от време на време да се прибирам към "БГ". Успех на всички форумни писачи, като си пооправя малко линукса мисля да ви изоставя за известно време пак.

Нашият смешник пак говори глупости без никакви доказателства за Русия, Украйна и Крим!   Весели Европа - а мен пак ме е срам заради нашия псевдопрезидент   https://news.bg/politics/kremal-e-protiv-nas-predupredi-plevneliev-pred-evroparlamenta.html

Мен тоя път НЕ ме е срам от президента и го подкрепям.

Опасявам се , че про- руските сили у нас набраха твърде голяма скорост (засенчиха "експертите на прехода") и като нищо да доведат в дневния ред на обществото въпроса (ако вече не са го и довели) за преосмисляне на "цивилизационния избор"  на българите. Back to Russia - no, thanks!

---------

and the New Cold War time we are facing today. 

The Russian president often talks about a new balance in the world with spheres of interest of Great Powers, that need to be respected. Are we heading towards a new Yalta Conference? If the West allows this, it will be a historic shame.

We do not want to go back to the time when the Great Powers allocated their spheres of influence. We cannot once again allow `political interests` to divide and occupy the territory of sovereign states. 

Address by President Rosen Plevneliev to the European Parliament

Украйна не е член на ЕС и НАТО.   Няма и скоро да бъде.   Кремъл не е против ЕС - диктуват го взаимните им икономически интереси.   Крим е република в състава на Руската Федерация.  Русия също е в Европа. България няма интерес да влошава отношенията си с Русия заради събитията в Украйна.  Нека подкрепящите президента му разяснят тези истини - за да спре да ни излага и да вреди на националните ни интереси...   

току що, NEY написа:

Нека подкрепящите президента му разяснят тези истини - за да спре да ни излага и да вреди на националните ни интереси...   

Има един малък проблем.... че в момента изреди доста лъжи :):)

преди 6 минути, miro20 написа:

Има един малък проблем.... че в момента изреди доста лъжи :):)

Кое е лъжа?     Плевнелиев се преповтаря , като глашатай на русофобите в Европа.   Определенията му за Русия, като враг на България и ЕС с неподхождащ за президент език и мярка, доведоха до това, че той получи "жълт картон" от ген.Борисов за втори Президентски мандат. Той самият превърна жълтият картон в червен! Сега продължава с русофобията си на най-високи нива в ЕС с надеждата, да получи висок, чиновнически пост в Брюксел. Едва ли ще му се получи - нетактичните слагачи не се харесват никому.

От темите за Украйна знаеш кое е лъжа, не мисля че тук е мястото да ги повтаряме. Само казвам че са лъжи, и то доказани твои лъжи.

Spoiler

Извинявай, ти само с копи-пейст ли работиш ? В колко форума и под колко новинарски сайта копи-пействаш това ?

Личи си по форматирането .

Е.. пак добре че не се излагаш като някои кутевчета дето пропускат и копират и  инструкциите към постовете си :)

Това отделно от няколкото ника с които пишеш , и с които често се оплиташ :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

За съжаление нашият президент е смешник и лъжец,който е вреден за националните ни интереси.... Добре, че на този човек почти никой не му обръща по-сериозно внимание. Реалистите отдавна са му оценили "багажа"... Затова и рейтинга му в България е уникално "висок"!      Той не представлява мнението на народа ни, дори и на тези от ГЕРБ, които ни го натресоха за президент.  Действията му са като на труднопредвидим комсомолоид.   Навремето се гордееше, че е станал комунист още в младежките си години. Аз никога не съм бил член на никоя партия. Не е лошо все да си безпартиен....  Дано тази всеобща изненада с Плевнелиев свършва по-бързо.

преди 9 минути, attj написа:

нашият президент е смешник и лъжец

A :)  И втория ти ник се появи . Рейтинга е около 20-30 % одобрение, ако не се лъжа от последните данни на екзакта... Освен това , би ли уточнил какво е излъгал президента ?

преди 1 час, miro20 написа:

A :)  И втория ти ник се появи . Рейтинга е около 20-30 % одобрение, ако не се лъжа от последните данни на екзакта... Освен това , би ли уточнил какво е излъгал президента ?

Ами този път аз ще ти обясня. Всичко друго, да но да изръси че българите се прибират на вълни от Великобритания защото видиш ли тук им били създали условие за развитие - ще му се смеят и децата от детската градина. След една такава силна реч дето направи да го изтропа това си е направо да се из...е на метеното.

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 24 минути, lsmurf написа:

Ами този път аз ще ти обясня. Всичко друго, да но да изръси че българите се прибират на вълни от Великобритания защото видиш ли тук им били създали условие за развитие - ще му се смеят и децата от детската градина. След една такава силна реч дето направи да го изтропа това си е направо да се из...е на метеното.

Мога ли да си позволя да поискам линк към казаното, за да прочета и аз?
Не за друго, но не я знам тази "новина".

Благодаря предварително!

преди 1 час, algor написа:

Благодаря предварително!

преди 1 час, algor написа:

Благодаря предварително!

ами чух я днес по националното радио . Надявам се там поне не си измислят.

а ето че намерих и линк

http://m.dnes.bg/politika/2016/06/08/plevneliev-bylgarite-zapochvat-da-se-vryshtat.305054

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

Плевньо-тъпата марионетка...

Наш Плевньо щял да връща Крим на Украина:D Тоя тъпак що се бърка където не му е работа. Нашия прецедент пак почна да дрънка глупости на ангро.

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)

преди 10 часа, miro20 написа:

Всеки път мненията му са неаргументирани и абсурдни...   С какво например Русия заплашва ЕС?  И нима Русия не е също в Европа!?Крим никога вече не ще бъде в Украйна - а нашенският попугайчик  явно не е наясно какво означава руско вето в ООН. Срам за България е този бивш и май вечен натегач- комунист и комсомолец.

Ястребовото слово на президента вече вреди не само на нас, но и на ЕС

Spoiler
Цитат

Никога не съм си мислела, че точно аз ще тръгна да браня Росен Плевнелиев. Но се случи. Толкова се погнусих от скъсването на фотографията му в шоуменската компания. Хич, ама хич не приемам този вещерски ритуал с късане на която и да е снимка, камо ли президентската, че себе си изумих колко се възмутих.

И аха, Плевнелиев да се превърне в любимец, онеправдан и жертва на Слави. И аха да му изпишат вежди и да събуди симпатиите на състрадателния наш народ. Но президентът остана верен на себе си и напомни за цялото вредителство, което ще остави на полето на външната политика след края на мандата си.

Само ден след като Путин призна на висок глас, че не е зачеркнал "Южен поток", Плевнелиев пак се разкряка срещу Кремъл, за Крим и руската пропаганда. Случайно, а? И то насред Страсбург, в сърцето на ЕС, на арената на Европарламента, откъдето газовият проект бе спрян и откъдето, все още, очевидно, чака нишан.

То не беше нова Ялта, привидяна в речта му, то не бяха хули по "студения мир", то не бяха мантри колко са важни трансатлантическите отношения и споразумения. Така, досущ като верен атлантически комисар, Плевнелиев дръпна тронно слово в името на ТПТИ, макар само с внушения, първо опипвайки почвата с лобиране за търговското споразумение между ЕС и Канада, което обаче е стъпка към онова със САЩ.

Чий интерес защитава Плевнелиев? Не е българският, със сигурност. Чия кауза брани? Не е на Европа. Меча услуга прави Плевнелиев и на самия ЕС, нищо, че Шулц му ръкопляска. Но най-вече - не е каузата на европейските граждани.

След като именно от Стария континент долетя полъх за размразяване на леда с Путин. И именно там, на европейския тепих в Страсбург, да прозвучи люта, 30-минутна клетва срещу Москва, остава впечатлението, че Плевнелиев има мисия - да събуди у всички размекнали се евросърца ястребови чувства. Сакън, да не смъкнат санкциите.

Чудя се - когато знаеш, че си тотално неизбираем, че след броени дни си заминаваш и никога повече няма да се върнеш да представляваш народа си от най-високото място, защото масово той не припознава твоите ястребови фиксации, имаш ли право да говориш от  негово име?

Имаш ли право да размахваш пръст и от името на Европа? Заради едната си международна кариера да звучиш невнятно, като чужд лобист?

Трябва много да си си повярвал, за да назидаваш Британската Корона, че е лошо, ако излезе от ЕС - ти, който довчера си бил предприемач, гешефтар, строител, но никога не си бил политик и дипломат?!  И няма и да бъдеш, на какъвто и пост да те назначат за добро поведение. Но си позволяваш да даваш акъл на вековна демокрация? Що за комплексарско самочувствие!

Така че, Плевнелиев да яхва летящата чиния над Царево, да отлита и да не се връща. Ако ще и да вярва, че се носи в свръхмодерен руски разузнавателен дрон, който го отвлича в името на пропагандната война.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 23 минути, lsmurf написа:

ами чух я днес по националното радио . Надявам се там поне не си измислят.

а ето че намерих и линк

http://m.dnes.bg/politika/2016/06/08/plevneliev-bylgarite-zapochvat-da-se-vryshtat.305054

Аз такова твърдение не виждам, дори в този сайт.

Цитат

„Горд съм, че като член на ЕС моята нация никога не е била по-свободна. Българите са свободни и могат да пътуват по света, да живеят, да работят и да учат“, каза Плевнелиев, добавяйки, че работи за връщането на емигрантите.

Малко по-различна е картинката, мисля, а коментара на въпросния сайт от линка кой какво е омаловажил, аз лично няма да коментирам.

Цитат

Според него в последните години има тенденция на връщане на българите в родината заради откриването на високоплатени работни места от големи чужди компании, модернизацията на страната и растежа на икономиката.

Това също е малко по-различно от контекста на "прибиращи се вълни от Великобритания".

Спирам до тук.
Няма смисъл да си доказваме колко и дали е бяло бялото платно.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.