Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 53 минути, M.Николов написа:

Кеворк отново безмилостно точен.:)

И във какво е "точен" че е изписал една педя абсолютни простотии ??? Какво ново научи от Кеворк за речта ? стандартното беззъбо плюене, което се  спряга по дефолт и тук.

току що, NIKISHARK написа:

то твоите са 100% изкривени,и често със съвсем други внушения

Да бе подкрепил с цитат ли нещо ? Изкривяване ли е да се интересува  човек от източниците, от оригиналите,  да се вслушва в опроверженията на тотални лъжи , често разпространявани от вас, лъжи, които и аз често опровергавам тук ?

Ако това е изкривяване , не знам ...

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 4 часа, miro20 написа:

Имаш лека грешка. Тези които са присъствали са аплодирали бурно президента ни.

Нашите медии са тези които се държат като ни вклин ни в ръкав "не чули" , чудейки се как да неглижират силното му изказване.

Така че примера ти е крайно неадекватен.

Неадекватен в случая е Чехльо. Ама кога ли е било да е адекватен:)

миро всеки път когато се опитваш да се аргументираш като гледам отсрещната реакция се сещам за вица:

" Може ли е да се играе шах с гълъб  ? -Не защото каквито и гениални ходове да измислиш накрая той ще разблъска фигурите ще се изсере на дъската и ще се оттегли с чувството на победител. "

Така че си губиш само времето човече.

Според мен има все пак полза. Преди какви лъжи , кви комунистически пропаганди , кви псувни , кво чудо беше.. сега видимо се озаптиха . :)

преди 12 минути, karadzha написа:

Неадекватен в случая е Чехльо. Ама кога ли е било да е адекватен:)

Просто уточних за кого се отнася статията и "кой не е чул" ....  не са тези в залата, които му аплодираха, а отзвука у нас.

преди 2 часа, miro20 написа:

Той ще постави в неловко положение и следващия президент пред новите ни чорбаджии – защото всеки друг ще изглежда далеч по-малко сервилен и изобщо прекалено нормален пред неговата войнстваща посредственост

Точно това ще е проблема на следващия държавен глава. Защото ще се наложи да чисти курешките на Плевнелиев.

преди 1 час, lsmurf написа:

" Може ли е да се играе шах с гълъб  ? -Не защото каквито и гениални ходове да измислиш накрая той ще разблъска фигурите ще се изсере на дъската и ще се оттегли с чувството на победител. "

Изключително вярно с разликата,че това се отнася до Плевнелиев. Същия се опита да играе шах с гросмайсторите но освен с курешките си по дъската с друго няма да бъде запомнен. И резонно се оттегля уж като победител понеже не му стиска да бъде изритан на следващия вот.

Него никой не го припозна и никой не го желае. Защо ли е така?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Просто уточних за кого се отнася статията и "кой не е чул" ....  не са тези в залата, които му аплодираха, а отзвука у нас.

Тези в залата мислиш ли,че публично ще му се изсмеят? Въпреки,че бас държа,че се чудят на акъла му. Впрочем речта му ми мяза на поредното сервилничене пред евро парламента и вдигане на имидж с надеждата за някой пост там.

От такива бивши комсомолци като него нищо различно не може да се очаква. Толкова по въпроса.

Айде драскайте си и пак търсете под вола теле....

Впрочем хибридната война каква хибридна война и за каква кибер сигурност ми говори тоя прецедент като виж какви ги творят експертите ни.

http://www.vbox7.com/play:a71a2cde1d

Същото е с хакерските атаки. От човешката глупост по-лошо нещо няма.

преди 7 часа, M.Николов написа:

А, Реджеп и Миро си го харесват.

Няма политик който да "харесвам" . Но съм доста учуден от беззъбото безаргументирано безпричинно плюене към президента.

Както при посещението при папата, където улисани в плюенето никой от вас не обърна ДОРИ внимание за какво е там, така и сега при една добра реч пред Европа, пак като Кеворкяй сипете по няколко кофи помия, без абсолютно нищо да казвате.

Нали затова цитирах Кеворк - той синтезира именно това /и ваше също/  абсолютно хейтърско безаргументирано плюене и помия.

преди 7 часа, nikssi написа:

Тези в залата мислиш ли,че публично ще му се изсмеят?

Аха.. значи не му са се изсмели, ама по принцип щели да му се изсмеят.. Значи дори някой да не прави нещо, пак е нещо , нищо че не го е правил, а щял да го направи ...

И след такава простотия, ми викаш че "търсим под вола теле" ?? Ми то точно вие правите това.

И то при условие че ситуацията е ТОЧНО обратното - всички там го приветстваха.

То бива ваши измишльотини ама се оливате тотално.

преди 7 часа, nikssi написа:

и за каква кибер сигурност ми говори тоя прецедент

Аха... значи щом има по света и СПИН и криптовируси, за това е виновен президента че не се е справил...

аха... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 17 часа, miro20 написа:

Ей такава. Първо вкараха войски, парираха и изгониха украинските военни, превзеха и блокираха кримския парламент и всички местни структури чрез перфектна военна акция, описана в любимия ви путински филм, който странно защо все го забравяте :)  и чаааак след това, под дулата на автоматите проведоха референдум, непризнат от нито една цивилизована страна, проведен  с послушни наблюдатели  , като от нашите бе Ташева от путинския платен проект Атака :)

След този незаконен референдум , натикаха /по думите на сепаратиста терорист Гиркин / в кримския парламент местните депутати , и гласуваха  декалрация за присъединяване към РФ.

:)

Няма не искам .

Точно така, имаше си официални договори и будапещски меморандум, погазени тотално от фюрера Пу.

някои са по зле и от децата в това отношение.

Я не се излагай бе човек. Хората се радваха че се махнаха от Украйна. При положение че ще са по-добре когато са в Русия едва ли са гласували "под дулото на автоматите".Пак се вкарваш в някакви филми. Има си украинци и много от тях са в Киев и западна Украйна които са про немски настроени и про западно ориентирани, но това не подобрява кой знае колко икономическото им положение което на места си е мизерия. На изток има много рускоговорящи които не искат да сменят езика и ги тъпчат яко украинските власти. А този лош чичко Путин от когото толкова се страхувате си защитава населението, където и да е то, нищо повече.

преди 5 минути, サムライオートバイ написа:

А този лош чичко Путин от когото толкова се страхувате си защитава населението

Пука му на Путлер за населението. Търси оправдание да всява раздор. Ми Меркел ако земе да си защитава така населението, нали ще изчезнат Швейцария, Австрия, източна Франция и западна Полша.

Всъщност той един предшественик на Меркел, също много добър чичко, точно това и направи.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Пука му на Путлер за населението. Търси оправдание да всява раздор. Ми Меркел ако земе да си защитава така населението, нали ще изчезнат Швейцария, Австрия, източна Франция и западна Полша.

Всъщност той един предшественик на Меркел, също много добър чичко, точно това и направи.

Ти я остави баба Меркел. Така яко си защити населението и страната, че в Германия скоро няма да има германци а Англия най-много да излезе от съюза.

преди 31 минути, サムライオートバイ написа:

Я не се излагай бе човек. Хората се радваха че се махнаха от Украйна. При положение че ще са по-добре когато са в Русия едва ли са гласували "под дулото на автоматите".Пак се вкарваш в някакви филми. Има си украинци и много от тях са в Киев и западна Украйна които са про немски настроени и про западно ориентирани, но това не подобрява кой знае колко икономическото им положение което на места си е мизерия. На изток има много рускоговорящи които не искат да сменят езика и ги тъпчат яко украинските власти. А този лош чичко Путин от когото толкова се страхувате си защитава населението, където и да е то, нищо повече.

седя и се чудя....по какво се различаваш /-те/ от нацистката идеология на другаря ви националсоциалист Хитлер ? Особенно в аспекта какви ги говореше за Судетите  ?

Цитирал съм неговите речи в суответната тема, цитирал съм и на бога Пу речите... не само смислово, а и буквално едно в едно са тези речи..

Така започна ВСВ - със предлог "защита на исконните немски земи и исконните права на немците, угнетени от чехословаците и др...

После последва съдружието със съветсктие войски / идеологиите са почти едни и същи/ последва договора за ненападение и заедно разцепиха като баничка Полша.

Сега какво ще последва ? коя баница ще цепите другари националсоциалисти и комунисти ?

• Автор

Всяко хлапе, което върви с батко си, се изкушава да се оплези на някой по-голям и по-силен от него. Батко ще го напердаши, ако стане напечено. Освободен от оковите на партийната дисциплина и предизборните стратегии, Росен Плевнелиев реши да поработи малко и за себе си. С поредната доза анти-руска реторика президентът заяви на аудиторията в Европейския парламент – аз съм един от вас и искам да остана някъде тук.

- http://onovini.com/2016/06/еженето-в-брюксел-мизерията-у-нас/

преди 3 минути, miro20 написа:

седя и се чудя....по какво се различаваш /-те/ от нацистката идеология на другаря ви националсоциалист Хитлер ? Особенно в аспекта какви ги говореше за Судетите  ?

Цитирал съм неговите речи в суответната тема, цитирал съм и на бога Пу речите... не само смислово, а и буквално едно в едно са тези речи..

То това мина отдавна. Преди колко години беше тази втора световна че да я палят пак. Не върви това вече. Това че има болни мозъци и от двете страни не оправдава никой, най-малко пък теб с тези изказвания всеки ден срещу "пу". Аз пък за да те парирам ще се изказвам срещу баба Меркел и Обрама. Те какво хубаво са дали на света или държавите си в последно време?

преди 3 минути, サムライオートバイ написа:

То това мина отдавна. Преди колко години беше тази втора световна че да я палят пак. Не върви това вече. Това че има болни мозъци и от двете страни не оправдава никой, най-малко пък теб с тези изказвания всеки ден срещу "пу". Аз пък за да те парирам ще се изказвам срещу баба Меркел и Обрама. Те какво хубаво са дали на света или държавите си в последно време?

Ама ти избяга чак в Лондон от Путлер нали ?

При лошата кралица

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама ти избяга чак в Лондон от Путлер нали ?

При лошата кралица

Не ме свърта на едно място. От Русия бих си взел само една съученичка и няколко декара земя, в България каквото си имам е мое, даже да върна паспорта. Ако кралицата стане много лоша ще се уредя да замина за Канада и вече да не ходя в друга страна.

преди 2 часа, サムライオートバイ написа:

А този лош чичко Путин от когото толкова се страхувате си защитава населението, където и да е то, нищо повече.

И защо не отидеш при него да ти защитава интересите , или предпочиташ да ти ги защитава в UK =))

Гледам си моите интереси. Знаеш ли колко ми пука сега за него. Просто ме хваща яд когато сулю и пулю се изказват срещу него денонощно и разправят колко е лош. Имам си къща в България голяма и смятам един ден да правя парно там и не искам много много да е на дърва, но като няма друго на дърва ще е парното и ще мятам ако трябва и гуми в котела. Имам вече доста.

преди 2 минути, lsmurf написа:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

И защо не отидеш при него да ти защитава интересите , или предпочиташ да ти ги защитава в UK =))

преди 21 минути, サムライオートバイ написа:

Не ме свърта на едно място. От Русия бих си взел само една съученичка и няколко декара земя, в България каквото си имам е мое, даже да върна паспорта. Ако кралицата стане много лоша ще се уредя да замина за Канада и вече да не ходя в друга страна.

Канада не е ли близо до Обрама и далече от Путлер ?

Че аз понеже не съм излизал от България и я бъркам географията.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Канада не е ли близо до Обрама и далече от Путлер ?

Че аз понеже не съм излизал от България и я бъркам географията.

За разлика от теб мога да живея и в Москва когато си поискам, но винаги е по-интересно човек да разгледа света.

току що, サムライオートバイ написа:

За разлика от теб мога да живея и в Москва когато си поискам, но винаги е по-интересно човек да разгледа света.

Чисто логически, щом когато си поискаш можеш да живееш в Москва, а сега не живееш там, значи не живееш там, защото не искаш да живееш там. Иначе щеше да живееш там, тъй като по твойте думи, ако искаш можеш да живееш там.

Та, пита се в задачата. Защо сега не искаш да живееш там. Мислиш си, че Путлер е лош и няма да ти е хубаво да живееш там ли ? Ама от друга страна пък го защитаваш. Обърках се.

Кой ме караше да се уча да мисля логически.

преди 1 час, サムライオートバイ написа:

Говори си каквото искаш, стига да не са лъжи и изкривени факти .няма никакъв проблем.Но и не се сърди ако някой опровергае говорените от теб неща ако са лъжи и дезинформация.

Обясних ти . и ти дадох /за пореден път/ хронологията на събитията, и защо това което говориш за Крим и руснаците не е вярно , а говорим за  чиста перфектна военна операция, облечена проформа в демократични стъпки , като въпросния незаконен , нелогичен референдум , непризнат от никоя нормална държава.

Както и нещата за военните операции на Пу в Донбас.

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Та, пита се в задачата. Защо сега не искаш да живееш там. Мислиш си, че Путлер е лош и няма да ти е хубаво да живееш там ли ? Ама от друга страна пък го защитаваш. Обърках се.

тяхната логика е като на циганката - "щом ма бий, значи мъ убичъ" :)

Същия феномен както и за престъпника Сталин

Всички знаят колко милиона е избил , и то собствени съграждани, но и до ден днешен му носят портретите... малоумна работа... но факт.

И то носят портрети на Сталин не противници на руснаци, а тези които са пострадали най много от него !

Робска психика.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Какво само оспамваш темата с твоята омраза към бога ти Пу. http://nova.bg/news/view/2016/06/11/150211/пламен-орешарски-ексклузивно-пред-нова-вървим-по-пътя-на-гърция/

За какво изобщо на нас ни е президент след като няма никаква власт? Ей това е въпроса. Поредния политик само че с "представителна функция".

преди 13 минути, サムライオートバイ написа:

Какво само оспамваш темата с твоята омраза към бога ти Пу. http://nova.bg/news/view/2016/06/11/150211/пламен-орешарски-ексклузивно-пред-нова-вървим-по-пътя-на-гърция/

За какво изобщо на нас ни е президент след като няма никаква власт? Ей това е въпроса. Поредния политик само че с "представителна функция".

Кой беше този Пламен Орешарски. Дето предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС ли ? И разгневените тълпи го изгониха с камъни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.