Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Наскоро нашият човек се изказа, че България за 2015 година  е в групата на петте най-добри икономики в света - тогава когато външният ни дълг надмина 40 милиарда Евро!   Виц ли бе това или опит за поредна неадекватна шега!?     Като другите му изцепки....     И точно коя бе най-смешна от всичките?    Май тази с грамаданското яйце за папата  https://www.24chasa.bg/Article/1404124

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 7 часа, attj написа:

Нашият смешник пак говори глупости без никакви доказателства за Русия, Украйна и Крим!   Весели Европа - а мен пак ме е срам заради нашия псевдопрезидент   https://news.bg/politics/kremal-e-protiv-nas-predupredi-plevneliev-pred-evroparlamenta.html

няма ли кой да му затвори устата на тоя

"Ако един смешник забавлява народа - това е комедия, но ако този смешник води народа - това е трагедия."

Важи и за Борисов.

преди 1 час, attj написа:

Всеки път мненията му са неаргументирани и абсурдни...   С какво например Русия заплашва ЕС?  

Не бе .. с нищо не заплашва ЕС :):)

Коментар не си заслужава.. няма смисъл.

Твърденията ти са сбъркани изоснова, а ти градиш върху тях въздушни кули , и ги представяш като твърдения.

Нонсенс пълен.

А президента мога само да го поздравя за цялото му изказване.

Относно лъжите му , въпреки опитите на някои тук , аз рака и не видях пример . Пожелания, тенденции и позитивни условия, да, но лъжи къде видяхте ?

преди 1 час, attj написа:

а нашенският попугайчик  явно не е наясно какво означава руско вето в ООН

Относно това... РФ уверено върви по пътя на Северна Корея.. и не знам още колко цивилизвоания свят ще се съобразява с такива.

преди 18 минути, ncl написа:

"Ако един смешник забавлява народа - това е комедия, но ако този смешник води народа - това е трагедия."

Важи и за Борисов.

води дръжки води - ний сме упорити и стоим пък на едно място

ееее от 89-та стоим

Русия да бъде игнорирана е велика грешка - това съвсем не е Северна Корея, Куба или Либия...   Миро например все хвали Майдана на бандеровците - нека не е сгрешил....   Обаче поради какви причини българската шматка-президент получава признания от Украйна и се пробва да бъде псевдоумиротворител в конфликт в Украйна, който изобщо не му е ясен ....   Скоро над милион руснаци пак ще са гости у дома си  на българското Черноморие и аз с нетърпение очаквам глупакът Плевню да каже пак за какви уж врагове и тях ще ги определи.... Та те са нормални хора и не са комунисти-комсомолоиди като нашия смешник...

преди 25 минути, miro20 написа:

Нонсенс пълен.А президента мога само да го поздравя за цялото му изказване. Относно лъжите му ...

Тоя плазмодий Плевньо с непремерените си изказвания само насажда омраза към руснаците и нарочно предизвиква изостряне на отношенията, от което ние българите нямаме никаква печалба, а търпим единствено загуби и негативи - туризъм, търговия, енергетика,  и т.н.

Кой е Плевньо, че да казва чий е Крим?!
 Крим е на кримчани, които само с над 90% от резултата от референдума казаха ДА на присъединяването към Руската федерация.

Плевньо е най-некадърният и смотан политик, който сме имали за президент. Тоя мистър Бийн дано само да не ни вкара в някой въоръжен конфликт с глупостите си и с непремерените си изказвания. По-голям тъпак от него едва ли има.

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)

Руските туристи са добре дошли. Политиката на един агресор е нещо съвсем друго.

Затова ти казах - основите , върху които градиш фейковите си теории, са ти тотално сбъркани .

преди 2 минути, gagodrago написа:

Кой е Плевньо, че да казва чий е Крим?!
 Крим е на кримчани, които само с над 90% от резултата от референдума казаха ДА на присъединяването към Руската федерация.

Крим е украински, според международнто право и целия цивилизован свят. Крим е руски според агресора РФ който си го присвои с военна операция, а не с референдум, и според Сев.Корея, Венецуела, Абхазия, и още няколко фашизоидни режима.

преди 10 часа, miro20 написа:

Руските туристи са добре дошли. Политиката на един агресор е нещо съвсем друго.

Затова ти казах - основите , върху които градиш фейковите си теории, са ти тотално сбъркани .

Те съвсем вече не са туристи - идват на почивка в свои имоти.... придобити законно през последните около 10 години....   Като туристи са примерно българите от Русе или Плевен -  защото трябва да плащат и за квартири с нощувки.  Миро, те просто всякак са Ви изпреварили - дори и в нашата България...  Ако си схванал мисълта ми - те от Вас са като повече у дома си  .... дори  спрямо Вас....   

Кои сме тия които наричаш " Вас"  ? аз съм българин , ти какъв си ?

преди 10 часа, miro20 написа:

Кои сме тия които наричаш " Вас"  ? аз съм българин , ти какъв си ?

И аз съм българин - ама ела в регион Бургас на почивка през лятото и виж за колко руснаци иде реч....Имаш избор от Обзор до Резово...

Много добре знам, но никога няма да нарека сънародници " вас" .

Казвал ли съм ти за националнокастрираните безродни индивиди ?

Жал ми е да коментирам заблудени русофоби...Скоро ще изгубите своя политически идиот и смешник - сегашният ни уж президент Роско Плевнелиев....  Аз си останах безпартиен, а моят набор Роско от 1964 година беше все  баш комунист и комсомолоид... После Масларова подло го е излъгала да става червен милионер за сметка на излъгани помаци от родниуя му край...Трябваше досега публично да е обяснил защо е изоставил комунизма и комсомола - поне заради личното си благосъстояние. А направил ли го е?     

Аз имам предложение - да изпратим Плевнелиев посланик в Украйна.

преди 1 час, A.com написа:

Аз имам предложение - да изпратим Плевнелиев посланик в Украйна.

По-добре да го пратим посланик в Русия:D

преди 1 час, karadzha написа:

Не думай. Сам няма да иска да отиде там. :)

Виж в Украйна е друга работа. Награждаван и обичан е там. Едва ли другаде ще се чувства по-добре приет. Пък и човекът си има мисия. Да ходи на място да си я изпълнява.

преди 31 минути, A.com написа:

Не думай. Сам няма да иска да отиде там. :)

Виж в Украйна е друга работа. Награждаван и обичан е там. Едва ли другаде ще се чувства по-добре приет. Пък и човекът си има мисия. Да ходи на място да си я изпълнява.

Що трябва да иска да ходи. Където го пратим. Като не иска в Русия (там много ще му се радват), да стои в България (щото и ние му се кефим).

преди 7 часа, NEY написа:

Жал ми е да коментирам заблудени русофоби

ако визираш мен, аз съм русофил, и казах - добре са дошли.

Не че има полза.. но пак ще ти кажа че фейковата промита антибългарска пропаганда на която стъпваш, няма нищо общо с реалността.

Не ми отговори защо на българите викаш "Вас" ?

Специално за теб косвено за синдрома "безобразници" , въпреки че не мисля че това е точната дума :

Spoiler

В съседния блок има една женица, майка на мой стар приятел. Онзи ден спрях любезно да я попитам как е, що е. Оставих я да ми се оплаче, но накрая по навик изтърсих нещо за руснаците и тяхната роля за ситуацията в България, включително за ужасния хал на пенсионерите.

И като се разфуча тази жена – още малко и за лошото лятно време на мен щял да ми бъде виновен Путин, к`ъв съм бил аз, че да говоря такива неща за Русия, нашата освободителка, не виждам ли, че

Турция е основната заплаха за България, 

заедно с гадните американци и европейците, които не умеят нищо друго, а само да им танцуват по свирката…..Пък отвътре ни тормози демокрацията, същата тая, дето ни изяде душичките за 25 години…..

Нали знаете всички тези приказки от най-лошия вид. Е, представете си ги събрани на едно място и внезапно изригнали от някакво дребно, широко колкото и високо, иначе добричко, но изведнъж - адски злобно човече. Нещо като женски вариант на Ам-гъл, раздвоен между скромния образ на майката и черния демон, овладял безпросветната му душа.

Сбърках се от тази реакция, честно ви казвам. Наистина, аз изобщо не познавам жената, за мен тя е доста абстрактна фигура - просто самотната майка на моя приятел, който преди 26 години замина за Канада и не ще да се върне, колкото и тя да му плаче за това. И бедната майка на човека, който всеки месец и праща по няколко стотин долара, за да може тя да живее поне относително нормално.

Но вижте какво се получава. Когато „дойде демокрацията”, синът на тази жена не отиде да живее и работи в Русия.

преди 5 часа, karadzha написа:

Това е мн добра идея, колкото и да ви е смешна.

Точно такъв човек трябва да е посланник. Не удобен за чуждата държава, а защитаващ своята в нея.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, karadzha написа:

Що трябва да иска да ходи. Където го пратим. Като не иска в Русия (там много ще му се радват), да стои в България (щото и ние му се кефим).

Не бързайте да го отписвате като вариант защото като зная как Бойко си мени мнението за часове не е решил не го е направил отново президент .

Не е само до Бойко. Този път трябва и Плевнелиев да се отметне от думите си. А аз пък ще съм доволен той да е кандидата, защото със сигурност шансовете му за победа са малки.

току що, ncl написа:

Не е само до Бойко. Този път трябва и Плевнелиев да се отметне от думите си. А аз пък ще съм доволен той да е кандидата, защото със сигурност шансовете му за победа са малки.

Изобщо даже не са малки. Забравяш, че ДПС загуби голяма част от влиянието си и няма да могат да ви подкрепят рашистката кандидатура така мощно, както при първото кандидатстване на рашисткото мекере Гоце - Първанов.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Изобщо даже не са малки. Забравяш, че ДПС загуби голяма част от влиянието си и няма да могат да ви подкрепят рашистката кандидатура така мощно, както при първото кандидатстване на рашисткото (1) мекере (2) Гоце - Първанов.

Кое е общото ?

И в България , и в Русия никой не ругае Реджеп . И в България , и в Русия всеки може да ругае Путин.... :)

Мен за много , ама за много по-малко , ако сравним Реджеп с Путин , оня дето се прави на Господ ме прати 7 дена на почивка . А пък другия Господ не пропусна да изрази задоволство...безпристрастно !

Демокрация е ....!:)

• Автор

преди 3 часа, miro20 написа:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
  Покажи скритото съдържание

Това е мн добра идея, колкото и да ви е смешна.

Точно такъв човек трябва да е посланник. Не удобен за чуждата държава, а защитаващ своята в нея.

Да де. Роско и защита. Тоя мухльо нищо не защитава, там е работата. Само лае като добре обучено псе по руснаците и маха радостно с опашка като види американец или натовец. Чак се насира от радост при преждеспоменатото.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.