Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Дадох линка не за такива като теб - предварително ми беше ясно какво ще отговорят , а за хора които се интересуват от темата и искат да имат информация от извора а не от куп електронни медии които я интерпретират както си желаят без да посочат източника. И естествено за Русия не намерих и дума как е в класацията .:D

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

мдаааа... вече втора страница спам с простотии в стил "ама пък в хамерика бият негрите" :):)

преди 2 минути, lsmurf написа:

Дадох линка не за такива като теб - предварително ми беше ясно какво ще отговорят , а за хора които се интересуват от темата и искат да имат информация от извора а не от куп електронни медии които я интерпретират както си желаят без да посочат източника. И естествено за Русия не намерих и дума как е в класацията .:D

И според теб, това е самата истина? Ще се повторя, но самата теза "съвременно робство" е пропаганда.

Кажи сега за белите робини, та да повярвам, че съвременното робство... те вълнува поне малко.

преди 1 час, miro20 написа:

мдаааа... вече втора страница спам с простотии в стил "ама пък в хамерика бият негрите" :):)

Миро май е прав съвсем заспамихме и се отвлякохме от темата . Аз спирам.

След като е избран от народа на Русия и има над 80 % одобрение, аз бих го нарекъл избран.:wink12:

В онази територия, по неизвестни причини, периодично питат робите кой да им е господар.

Независимо от жестокостта господарска, винаги страхът надделява.

Азиатци.

преди 10 минути, miro20 написа:

Ква Америка бе? За бели робини в Европа ти говоря...

преди 15 часа, M.Николов написа:

Хубаво, посочи сега хората, които според теб ще направят това, което пишеш?

В тон с политиката на масата от българите, които чакат някой друг да предложи кандидат и те да се втурнат да го оплюват, да вадят компромати и т.н.
На всички им е по-лесно да критикуват и да намират трески за дялане в предложените от другите кандидати, отколкото да се понапънат и да изнамерят и предложат наистина кандидат, който отговаря на очакванията им.

Както се написа и по-горе, българина чака някой да дойде да го оправи, но той самия не е готов и не иска да работи в посока подобряване на житейската и работна среда в България, чрез издигане на собствен кандидат.
Затова и 25 години тъпчем на едно място (да не кажа 50).

Нямате ли хора от вашето обкръжение, които сте готови да издигнете като кандидатури и за които сте сигурни, че няма да отстъпят от обещанията, които ще пропагандират в предизборната си кампания?!?!

преди 2 минути, Blago72 написа:

В онази територия, по неизвестни причини, периодично питат робите кой да им е господар.

Независимо от жестокостта господарска, винаги страхът надделява.

Азиатци.

И от страх помляха нацистка Германия... страхливи руснаци майна, :)

Искам да обърна внимание на тези 3-4-5 (или колкото са) лица, събрали се на седянка и раздумка в темата в последните 3-4 часа, да прочетат отново заглавието на темата, в която пишат.
Иначе в раздела има достатъчно теми, в които да продължат дискусията си в насоката, в която вървят.

Благодаря на отзовалите се!

И от страх помляха нацистка Германия... страхливи руснаци майна, [emoji4]

От зор, майна. Че отпред безпощадната немска машина, отзад - политкомисарите и заградителните отряди.

Добре де, защо работиш ?

И защо харесваш Русия ?

За съжаление, най-вероятно причината е една и съща.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре де, защо работиш ?

И защо харесваш Русия ?

Как така- защо работиш? Аз  ли съм много проС или как? 130>0 от където и да го погледнеш. Там където съм това беше единствената работа, и пак е късмет, че я намерих :D  Като свърших училище заплатата ми беше по-голяма от сега. И условията бяха по-добри. Това беше през времето на Руското робство. За това харесвам Русия. Или както обича да се изразява Благо- вековната злоба на роба. Въпреки, че аз бих говорил за лична симпатия и антипатия, а не за злоба. Нямам нищо против демокрацията, християнството, мюсюлманството и комунизма в чистия им вид- като учения. Но човека е най-голямата грешка на природата и е способен от всяка добра идея да направи нещо противоположно на оригинала.

Благо не се изразява така, ами цитира един от добрите български поети, който е уцелил право в десятката.

преди 5 часа, веселия Роджър написа:

Ако руснаците искат цар и са си избрали такъв, кои сме ние, че да им даваме наклон? А Путин е демократично избран президент- значи в Русия е демокрация. А в НБУ ссе чудят как да припечелят някой цент и затова инициират подобни фалшиви дискусии. А българския народ, в голямата си част е русофилски настроен и трябва да си сляп, та да твърдиш нещо друго.

Такава демокрация че да е жив и здрав човека да им показва още дълги години пътя и ще изкара не 3-4 мандата по 5-6 години, а и много повече. Не са казали не са върнали старата конституция и да го изберат наистина за Цар колкото и да се бъзикате. Варете после се пробвайте "демократично" да му казвате нещо.

преди 2 часа, karadzha написа:

Те негрите в САЩ от Космоса са дошли, пардон, афро-американците (негър било обидна дума):) Пък що са хем афро, хем американци и Миро не знае:D

Сега вадете учебниците и на всякъде където видим думата негър я заменяме с африканец за да не ядем бой

А, боли го някой фара за г-н Путин. Нали има достатъчно мир и спокойствие за местните орки, та да копат въглеродни горива.

преди 1 час, Blago72 написа:

Благо не се изразява така, ами цитира един от добрите български поети, който е уцелил право в десятката.

"Септември" Гео Милев ама е само част от цитата. ;) 

Да добавим още една част:

изпокъсани

кални

гладни

навъсени

измършавели от труд

загрубели от жега и студ

уродливи

сакати

космати

черни

боси

изподрани

прости

диви

гневни

бесни

Това е гавра с произведението на поета. Какъвто и да е.

Да се ползват определени думи произволно извадени от произведението е гнусна манипулация.

Що? Къде е манипулацията?

Това метафори ли са?

Произведението комбинира наблюденията на поета, част от които копирани тук, с утопичен, наивен и детински поглед към някакво очаквано светло бъдеще.

За мен, доволно неадекватно за да бъде обект на цитати.

преди 2 часа, Blago72 написа:

Що? Къде е манипулацията?

Това метафори ли са?

Произведението комбинира наблюденията на поета, част от които копирани тук, с утопичен, наивен и детински поглед към някакво очаквано светло бъдеще.

За мен, доволно неадекватно за да бъде обект на цитати.

Миналото (соца) не беше кой знае колко светло, ама настоящето – пък никак.

Кво ще кажете за очаквания нов закон за антитероризма, при който от службите ще могат да ни спират нета? Щото в България ги знаем как се спазват законите. Няма начин да няма превишаване на правата.

преди 34 минути, karadzha написа:

Кво ще кажете за очаквания нов закон за антитероризма, при който от службите ще могат да ни спират нета? Щото в България ги знаем как се спазват законите. Няма начин да няма превишаване на правата.

Особено отчитайки факта, че за терористите България е никакъв интерес.

Цитатите ми не касаят пряко соц-а.

Да, настоящето не е светло, но в моята интепретация, причините са в поредната окупация на страната ни.

преди 29 минути, Blago72 написа:

Цитатите ми не касаят пряко соц-а.

Да, настоящето не е светло, но в моята интепретация, причините са в поредната окупация на страната ни.

Така е, окупираха ни продажници и идиоти!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.