Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвате ли саунд траци от игри?

Featured Replies

Харесвате ли саунд траци от игри?Аз много.А вие?

И аз ги харесвам много! Най-много ме кефят саунд траци от игри като NFS Most Wanted!

Има много хубави песни и теми от някой игри,но те за съжаление много трудно се намират ( не говоря за игри като NFS,чийто соундтраци ги има почти навсякъде ).

• Автор
И аз ги харесвам много! Най-много ме кефят саунд траци от игри като NFS Most Wanted!

<{POST_SNAPBACK}>

О....даааа!Страшно много ми харесват и на Underground2 и на Most Wanted!

Интересена тема...

Има много игри с "надъхващи" soundtracks

NFS,Fifa 2003-2006,GTA,PainKiller

:angry:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Интересена тема...

Има много игри с "надъхващи" soundtracks

NFS,Fifa 2003-2006,GTA...

:angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Игрите на EA Sport винаги са имали много добри саънд траци.

Наистина супер тема!!Браво!!

И аз харесвам музиката към NFS.Много е яка!!

NFS Underground 1 и 2 и MostWanted са с жестоко soundtracks GTA3 също въпреки че песните вече са стари са си яки.

NFS и най вече на Underground 2!!!

Ееех, колко работни дни са минали с тези песни и вечер в къщи пак - по време на играта. :) Супер са!!!

NFS Underground 1 и 2 и MostWanted са с жестоко soundtracks GTA3 също въпреки че песните вече са стари са си яки.

<{POST_SNAPBACK}>

1.Добра тема :)

2.Подкрепям те LordTrans и аз съм на същото мнение cool.gif

Ами не знам, имам саундтраците на всички NFS-та с изключение на 1 и 2. Никак не са лоши, но не намирам на Underground 1, 2 и Most Wanted да са чак толкова яки. Има някои парчета, които ми харесват, другото ми е средна работа. Някои даже откровено ме дразнят. Може би, защото не съм фен на онзи метъл, които използват, и на рап музиката. В Hot Pursuit 2, например, се издразних, че имаше само 1 техно, всичко останало беше рок. Не беше лошо, ама само 1 техно, може ли такова нещо. Срамота! Дори музиката на Ъндърграунд 1 си я замених с мои парчета и се кефих на МАХ. Жалко, че не можеше да стане на U2.

Иначе ако си говорим за музика от игри, която не е КОМЕРС до спукване, демек нормални песни с откупени права за използване, а композирана музика харесвам на доста игри.

Всичко, което ще изброя, го имам в плейлистата. :P

- Splinter Cell игрите имат добре композирана музика. Имам саундтрака на само на Chaos Theory и в него има някои доста брутални парчета.

- Carmageddon 2 има 3 парчета, които много харесвам.

- Colin McRae Rally сериите имат сполучлива музичка.

- Gran Turismo 4 има едни много якички техно мелодийки.

- Heroes of Might & Magic 4 има НЕВЕРОЯТНА музика. Жалко, че играта иначе е боза.

- MDK2 има весели мелодийки.

- Motorhead (не групата, а играта) има доста добри парчета, но надали сте я чували тази игра. На времето дойде в комплект с воланa ми Logitech Wingman Formula Force.

- Дори музиката в менютата на F-16 Multirole Fighter и MiG-29 Fulcrum (на Novalogic) имат доста зарибителна музика.

- Prince of Persia: The Sands of Time и Warrior Within имат бруталическа музика. The Two Thrones не съм я играл, че да кажа. Предполагам, че и там е добра.

- Quake 2 размазва. Quake 3 - не.

- Re-Volt има учудващо hard музика като за такава игра. Кефи.

- Red Alert 2 има яки парчета.

- Кефят ме дори мелодийките на Return of the Incredible Machine: Contraptions

- Unreal Tournament, UT2003 и 2004 имаt някои МНОГО добри парчета. И като цяло са много добри, но някои отедлно къртят.

- Дори StuntGP има доста добри мелодийки.

- Има едно парче, което свири на нивото в дискотеката на Tomb Raider: The Angel of Darkness. То кърти. Беше зор докато го открия. :)

Имам и други парчета от игри, но тези се открояват. :P

EDIT: малко грешки и инфо.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Знаете ли въобще какво е sound track? Подсказка - свързано е с филмова (кино) лента.

<{POST_SNAPBACK}>

Не мисля, че е нужно да се заяждаме с изрази приети да изразяват нещо по-различно. По тази логика можем да се заяждаме, че Windows всъщност значи прозорци. Как може да има компютри с прозорци? С дограма ли са?

• 4 седмици по-късно...

прав си

а доколкото музиката Painkiller як хардрок

NFS U1 U2 MW

GTA VC за музиката от радията стара но хубава

:clap::clap: RED ALERT 2 YURI`S REVENGE :clap::speak:

И по точно началното меню - НИЩО ПОДОБНО ДО СЕГА НЕ БЯХ ЧУВАЛ

• Автор

Също и саундтрака на Nitro Famili е хубав,ама е само един по време на цялата игра. :)

Харесаха ми на Vice City и на San Andreas, но аз cъм си луд фен на GTA...

Aз пък си падам по музиката от Индиана Джоунс...Песничка,която е от филма,и в десетина вариации,направени от композитора на играта...Също и комплект от песничките към седмия Томб Райдър... :yanim:

Аз се кефя не песничката на Poets of the Fall - Late Goodbye! Ако някой е превъртал Max Payne 2 ще знае за какво става на въпрос :clap:

• 1 месец по-късно...
Аз се кефя не песничката на Poets of the Fall - Late Goodbye! Ако някой е превъртал Max Payne 2 ще знае за какво става на въпрос :beer:

MHOГO е готина

Много готина тема biggrin.gif .Да наистина има много игри които имат просто зривоопасни Саундтраци.Една от тези игри е познатата на всички NFS.Музиките създавани за тази игра са простро страхотни,Даже думата страхотни е прекалено бледа за сътворената музика по тази игра.Други готин музика са от игрите на FIFA,TOMB RAIDER,Painkiller,Resident Evil и още много други но няма да ми стигне времето да ги изброявам cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.