Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имаше ли земетресение днес? - факти, начини за лична защита и др.

Featured Replies

Някой да е усетил леко земетресение в района на София към 16 часа днес ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 690
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз си бях в нас в центъра и нищо не усетих, но приятелят ми е бил в ТУ и ми се обади да ме пита и аз гледах като колорадски бръмбар в чипс. Публикувано изображениеНищичко...Публикувано изображение

Абе и аз усетих нещо такова, ама тука помислихме че е нещо друго

• Автор

Разправят, че било 3,7 по Рихтер, но според мен журналистите 5 пари не струват...

Aми и аз и колегите го усетихме и мога да кажа, че не беше много силно... ;-)

Журналистите не са ти виновни..това са данни от Геофизичния институт.

• Автор

http://dnes.bg/article.php?id=22144

Обаче много се забавиха с новината, до сега да съм им наложил цензура, ако съм от управлението...

Редактирано от zeus1 (преглед на промените)

Ам...Аз не съм усетила земетресение, но ме боли глава адски много и ми падна кръвното. Винаги когато има магнитни бури или нещо такова така се чуствам...

:clap: Земетресение ли Публикувано изображение

Нищо не съм усетила :clap:

Не съм преставала да работя на компа,а котките ми си нанкаха сладичко :clap:

При мен на цариградско шосе си се усети. Блока се разтърси за 10 сек. и една от стените вътре леко се напука!

Поразлюля леко, но единствено аз от компанията го усетих, пък те ми се подиграваха. Другите повярваха, едва след като чуха новините....

• 3 години по-късно...

Някой усети ли земетресението блока яко ми се тресеше аз съм от надежда Публикувано изображениеПубликувано изображение Имаше няколко труса и мисля че продължава

А, ясно... аз съм леко далекичко соу нищо не съм усетила.. хъх... последния път като имаше земетресение тук бях на 10... (за който не знае на колко съм - преди 3 години...)

Около 19.20 ч. сравнително силен земен трус бе усетен в София, Кюстендил и Благоевград. Репортери на Дарик съобщиха, че е усетено слабо и в Пловдив, но само по-високите етажи на сградите. Земетресението бе кратко, продължи не повече от 5 секунди. Пет минути по-късно имаше второ по-слабо земетресение, което също бе усетено в София. По-рано три земетресения с епицентър на територията на Македония бяха регистрирани в интервала между 17,13 и 17,34 ч. българско време. Най-силното от трите е било в 17,29 ч., то бе с магнитуд 4,4 по склалата на Рихтер и епицентър - на северния бряг на Дойранското езеро. То бе усетено в района на Петрич. Останалите две са съответно с магнитуд 3,3 и 4,2 по Рихтер с епицентър на дълбочина 2 километра в земната кора, съобщава Европейският сеизмологичен център. Няма данни за нанесени материални щети. От Министерството на извънредните ситуации съобщават, че данните за земните трусове се обработват.

Аз бая си го усетих.Изведнъж почна да ми се вие свят и усетих вибрации и като отидох оттатък лампите се люлееха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.