Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имаше ли земетресение днес? - факти, начини за лична защита и др.

Featured Replies

Някой да е усетил леко земетресение в района на София към 16 часа днес ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 690
  • Прегледи 96,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз си бях в нас в центъра и нищо не усетих, но приятелят ми е бил в ТУ и ми се обади да ме пита и аз гледах като колорадски бръмбар в чипс. Публикувано изображениеНищичко...Публикувано изображение

Абе и аз усетих нещо такова, ама тука помислихме че е нещо друго

• Автор

Разправят, че било 3,7 по Рихтер, но според мен журналистите 5 пари не струват...

Aми и аз и колегите го усетихме и мога да кажа, че не беше много силно... ;-)

Журналистите не са ти виновни..това са данни от Геофизичния институт.

Усетих го!Помислих че е нещо друго ама... :clap:

• Автор

http://dnes.bg/article.php?id=22144

Обаче много се забавиха с новината, до сега да съм им наложил цензура, ако съм от управлението...

Редактирано от zeus1 (преглед на промените)

Ам...Аз не съм усетила земетресение, но ме боли глава адски много и ми падна кръвното. Винаги когато има магнитни бури или нещо такова така се чуствам...

И аз нищо не съм усетила,но важното е че не е било силно :clap:

:clap: Земетресение ли Публикувано изображение

Нищо не съм усетила :clap:

Не съм преставала да работя на компа,а котките ми си нанкаха сладичко :clap:

При мен на цариградско шосе си се усети. Блока се разтърси за 10 сек. и една от стените вътре леко се напука!

Поразлюля леко, но единствено аз от компанията го усетих, пък те ми се подиграваха. Другите повярваха, едва след като чуха новините....

• 3 години по-късно...

Някой усети ли земетресението блока яко ми се тресеше аз съм от надежда Публикувано изображениеПубликувано изображение Имаше няколко труса и мисля че продължава

Да, усетихме - много неприятно...

А, ясно... аз съм леко далекичко соу нищо не съм усетила.. хъх... последния път като имаше земетресение тук бях на 10... (за който не знае на колко съм - преди 3 години...)

По кое време това? Стори ми се, че стана земетресение, но не съм сигурен.

Преди около 10 мин.

В 19:18 минути.

Около 19.20 ч. сравнително силен земен трус бе усетен в София, Кюстендил и Благоевград. Репортери на Дарик съобщиха, че е усетено слабо и в Пловдив, но само по-високите етажи на сградите. Земетресението бе кратко, продължи не повече от 5 секунди. Пет минути по-късно имаше второ по-слабо земетресение, което също бе усетено в София. По-рано три земетресения с епицентър на територията на Македония бяха регистрирани в интервала между 17,13 и 17,34 ч. българско време. Най-силното от трите е било в 17,29 ч., то бе с магнитуд 4,4 по склалата на Рихтер и епицентър - на северния бряг на Дойранското езеро. То бе усетено в района на Петрич. Останалите две са съответно с магнитуд 3,3 и 4,2 по Рихтер с епицентър на дълбочина 2 километра в земната кора, съобщава Европейският сеизмологичен център. Няма данни за нанесени материални щети. От Министерството на извънредните ситуации съобщават, че данните за земните трусове се обработват.

Абе, струва ми се, че и в Търново се усети слабо. Ама аз съм на високо, та може доста малко хора да са го усетили.

Аз бая си го усетих.Изведнъж почна да ми се вие свят и усетих вибрации и като отидох оттатък лампите се люлееха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.