Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри до 1400 лева

Featured Replies

Е ако е за 1-2 заглавия, които сигурно няма да се играят на дадената машина, едва ли е проблем :D А и мисля, че ще я подкара, поне до нормално играене.

• Отговори 80
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не става въпрос за едно-две заглавия, а за съвсем различно, които някои хора не могат да схванат. С тоя калпав процесор няма да имаш възможност за добър ъпгрейд на видеокарта след време когато решиш, че ти трябва 2 пъти по-бърза, за да подкараш някоя нова игра. А тоя момент ще настъпи много скоро. Тогава пак ще се изхвърляш за нова платформа или ще се примириш с калпавата комбинация между i3 и някоя бърза видеокарта. Ако е да играеш няколко месеца без проблем, ОК, хвърляй 1400 лева за уж балансирана конфигурация, която всъщност е разбалансирана с мощната видеокарта. Виж, от години си патя точно от тоя проблем - слаб процесор и опити да се мине тънко с нещо, което върши работа на момента. Ако не смяташ да ъпгрейдваш тая конфигурация, вземай i3. Само не прави грешката след време да се сдобиеш с карта за 400-500 лева, щото ще си биеш главата докато не смениш цялата платформа или докато не минеш на истински четириядрен процесор.

Автора сега взима комп за игри, а не след 2-3г. факт е, че с по-бързо видео игрите ще вървят по-добре.Твоя опит е с процесор, които е със стара архитектука не го сравнявай със следващите поколения процесори.Вземи някой i3 или Phenom x4 и виж как ще се представя видеото ти тогава.И аз съм бил с е6300 и се оказа, че спъва тогавашната ми 4770, за по-новите карти да не говорим. Погледни и табличката 30-40% прираст на следващото поколение карти спрямо сегашното, т.е. след 2-3г. няма да има значение дали си с i3 или i5 все ще спъват картите, такова е положението и в момента няма разлика дали си с Е6300, Е8400,Q6600 и т.н.

Не става въпрос за едно-две заглавия...............

Чудех се дали да пиша,

за вас май са важни тестовете в мрежата а не действителността.

Не знам за какво точно използвате компютрите си но игри се играят и на по скромни машини.

Скоро купувах бюджетен компютър за десетина годишно момиченце

Бюджетно дънце с G620 2.6GHZ/3MB/LGA1155/BOX + SAPPHIRE HD6750 1G G5 BULK + една плочка от 4gb рам инсталирах доста игри и всичките вървяха прилично.

Според http://www.systemreq...tslab.com/cyri/ покрива препоръчителните изисквания на над 90% от излезлите игри.

Моя кошник е на 3 години, (видео картата е на почти 5) и барабар с монитора ми излезе малко над 1000лв, все още играя всички излезли игри без проблеми.

ASRock 870 Extreme3 + AMD Phenom II X2 555 + 9600 GT 512 MB GDDR3 + 2х2gb рам

Под прилично разбирайте с над 25-30 кадъра използвайки препоръчителните настройки на игрите.

Автора сега взима комп за игри, а не след 2-3г. факт е, че с по-бързо видео игрите ще вървят по-добре.Твоя опит е с процесор, които е със стара архитектука не го сравнявай със следващите поколения процесори.Вземи някой i3 или Phenom x4 и виж как ще се представя видеото ти тогава.И аз съм бил с е6300 и се оказа, че спъва тогавашната ми 4770, за по-новите карти да не говорим.

Погледни и табличката 30-40% прираст на следващото поколение карти спрямо сегашното, т.е. след 2-3г. няма да има значение дали си с i3 или i5 все ще спъват картите, такова е положението и в момента няма разлика дали си с Е6300, Е8400,Q6600 и т.н.

Искаш ли да се хванем на бас, колко оплаквания ще има след 2-3 години? Ще ти го напомня, ако още пишем по тия въпроси. Рядко греша в преценките си и за компютри и за автомобили.

trial version, и аз играя с E6750 всички игри на MAX с максимална AA . Проблемът е, че картината зависи от видеокартата, но тя е спъвана от тоя процесор. Резултатът - насичания при може би 80 % от игрите. Тия, дето не насичат са рядкост и правят това само в определени моменти :)

Знаеш ли, вчера инсталирах TDU 2. Знам, че не върви никак добре под Win7, но все пак го направих. Проблемът на тая игра е, че не върви с повече от 25-40 fps, насича гадно и видеокартата се товари на 40-50 %. Няма значение детайлите, защото и при 1024х768 и при 1600х1200 разлика няма. Дори при максимална резолюция нещата са по-добре. Забелязах го това още при покупката на сегашната си GTX460 и не е изолирано явление за някоя игра. Моят проблем би се решил лесно, ако навремето бях дал 20 лева отгоре за четириядрен процесор.

Ама айде, пак ще говорим след време. Ще ви го напомня, както това направих преди 6 години с тогавашната си Фиеста. Убихте се да ме оплювате, но факт е, че това се оказа най-добрия и здрав автомобил в тоя клас :)

Всеки сам си решава какво да предприема. Аз само предупреждавам, че тоя i3 съвсем скоро няма да става за идващите видеокарти и игри.

В моят пост съм сложил i5+6850 и до утре не можеш да ме убедиш, че с дадената от мен конфигурация няма да се играят повечето от игрите и след 2-3 години. ;) Все пак и производителите на игри не са чак толкова прости, че да правят игри със супер големи изисквания...

В моят пост съм сложил i5+6850 и до утре не можеш да ме убедиш, че с дадената от мен конфигурация няма да се играят повечето от игрите и след 2-3 години. ;) Все пак и производителите на игри не са чак толкова прости, че да правят игри със супер големи изисквания...

Е, аз споря за i3, а не за 6850 :) Разбира се, това е по-добрият вариант, защото лесно след време ще се купу поне 2 пъти по-бърза видеокарта от HD6850 и няма да има никакви проблеми с i5. Всъщност, HD6850 е на нивото на сегашната ми видеокарта. Уверявам те, че със слаб процесор нещата никак не са добре. Знам от колеги, че техните GTX460 хвърчат дори с E8200, клокнати на 4 GHz и тук говоря не за 2-3 кадъра, а за може би 50 % повече кадри! Ако при мен GRID се мъчи с 50-80 fps, при E8300 имаме вече средно над 100 fps. И аз не можах да повярвам като ми казаха това, но това е положението с изгодните процесори за времето си. В тая тема се говори за 1500 лева, вие му давате конфигурация за 1350 с монитор и му казвате да си трае за i5! Ей това не мога да приема и няма да приема никога! Ако няма парички, да, но в тая тема май не става въпрос за това, освен ако автора не е решил да променя изискванията си в движения или Sliderum да му вкара още някоя муха в главата.

Ти май не знаеш, че софтуера определя продажбите на хардуера, а не е обратното.HD 6850 е бърза колкото новото поколение 'нисък' клас карти (HD7770).

Игрите ще се играят но как, аз например съм доста запален геймър, но монирора ми е FullHD и харасвеам по-добрата графика, която с HD6850 няма да е възможна тогава.

Ти ако цъкаш само CS не всички геймъри са като теб.

ASROCK H77 PRO4/MVP /H77/1155

I5-3550 /3.3G/6MB/BOX/LGA1155

KIT 2X2GB DDR3 1333 A-DATA

500GB HITACHI SATA 6GB/S /32MB

CM ELITE 370 BLACK NO/PSU

PSU SEASONIC SS-520GB BRONZE

21.5 LG E2251S-BN /HD/LED

GB R687OC-1GD 1GB GD5

Обща стойност: 1 512.15 лв. с ДДС

Със монитор :) а след това може да продадеш твоя 17 инчов монитор :)

Проблемът е, че картината зависи от видеокартата, но тя е спъвана от тоя процесор.

.... Моят проблем би се решил лесно, ако навремето бях дал 20 лева отгоре за четириядрен процесор.

Именно, и аз съм на същото мнение, ползвам C2D Е6300 @ 1.89 и видео nVidia GT220, резултата - на GTA4 проца се товари на 98% а видеото на 25%, въпреки, че мога да увелича визуалните ефекти, проца не издържа. Разбира се, когато взимах процесора вече бях извън бюджета, но не съжалявам, до днес магарето дърпа здраво. Какво обаче мога да кажа за nVidia GTS8800, умря на втората година. Докато GT220 не умира. Извод: Така и така игрите започват да зависят най вече от процесора, купувай най хубавия и вземи евтино видео, защото процесор се купува веднъж. За това съм един от малкото тук които му предложиха най доброто на пазара (което няма проблем със прегряване) - i5-2500k (хората сами могат да видят резултата на графиката която си качил по-горе)

Иначе относно TDU2, още на бета теста като участвах имаше бъгове, обещаха да ги оправят, като я получих pre-order играта все още

не беше напълно функционална, хората сърдити, абе с две думи проблема е в Атари, не в проца.

Е, аз споря за i3, а не за 6850 :) Разбира се, това е по-добрият вариант, защото лесно след време ще се купу поне 2 пъти по-бърза видеокарта от HD6850 и няма да има никакви проблеми с i5.

Не знам въобще за какво спорим, i3 + 7850 ще се представят по-добре в игрите отколкото някой по-скъп процесор и печката GTX 560.Било по лесно да се смени видео-GTX680 и HD7970 лесен ъпгрей ли ти се струват.

Ти май не знаеш, че софтуера определя продажбите на хардуера, а не е обратното.HD 6850 е бърза колкото новото поколение 'нисък' клас карти (HD7770).

Игрите ще се играят но как, аз например съм доста запален геймър, но монирора ми е FullHD и харасвеам по-добрата графика, която с HD6850 няма да е възможна тогава.

Ти ако цъкаш само CS не всички геймъри са като теб.

С добър процесор и повечко РАМ се играе ;) Знаеш ли, навремето играх Crysis 1 с GF6100TC и E6750. Надявам се си запознат с тая бюджетна видеокарта, не разполагаща със собствена памет(Струваше 30 лева като нова и бе най-евтиното предложение в МОСТ ). Играта се играеше на 800х600 и LOW детайли без грам насичане, което ме изненада тогава. Същото не можеше да се каже за конфигурацията ми с едноядрен Celeron Northwood [email protected] GHz и много по-добрата ( на хартия) 7600GT, каквато имах тогава. Просто играта насичаше ли насичаше, въпреки супер мощната спрямо GF6100TC видеокарта! Така, че никой не може да ме убеди, че мощният процесор не е за предпочитане. Дори да не се ъпгрейдва с нова видеокарта, той е едно предимство и гаранция за близкото бъдеще, че няма да се появи изневиделица някоя процесорнозависима игра като BF BC2, при която двуядреният увисна :)

Не знам въобще за какво спорим, i3 + 7850 ще се представят по-добре в игрите отколкото някой по-скъп процесор и печката GTX 560.Било по лесно да се смени видео-GTX680 и HD7970 лесен ъпгрей ли ти се струват.

Погледни поколенията на видеокартите. След 2-3 години се появява нещо на същата цена, но поне 2 пъти по-бързо. Ей затова ти говоря, а не да правим въртележки като описаните от теб.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Погледни поколенията на видеокартите. След 2-3 години се появява нещо на същата цена, но поне 2 пъти по-бързо. Ей затова ти говоря, а не да правим въртележки като описаните от теб.

А при процесорите положението не е ли същото?Твоя Е67хх защо спъва гтх460?Говорим за настоящето казах си мнението за конфигурация с HD7850, че ще се представя по-добре в игрите отколкото i5 и печката 560 пък вече автора да му мисли, ще играе ли сега или ще мисли за бъдещ ъпгрейд.

Публикувано изображение

Открии разликите тук меджу процесор за 600 и такъв за 200лв. и си представи, че ако картата е по-слаба кадрите ще са по-малко.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

А при процесорите положението не е ли същото?Твоя Е67хх защо спъва гтх460?Говорим за настоящето казах си мнението за конфигурация с HD7850, че ще се представя по-добре в игрите отколкото i5 и печката 560 пък вече автора да му мисли, ще играе ли сега или ще мисли за бъдещ ъпгрейд.

Публикувано изображение

Открии разликите тук меджу процесор за 600 и такъв за 200лв. и си представи, че ако картата е по-слаба кадрите ще са по-малко.

Какво искаш да докажеш? Че ще дадеш сега 1500 лева и след 6 месеца ще се чудиш какво да правиш с Crysis 3 или Far Cry 3? Един процесор не е само игри. Той се ползва и за други неща. Представи си, че си си пуснал торент програма и още нещичко на фонов режим, искаш да играеш, но не ти се ще да спираш торентите. Какво правиш? Гледаш тестове, но те се правят при чисто инсталирани ОС и без паразитни програми на заден план. В реалността нещата са различни и всяко допълнително товарене на процесора оказва и някакво влияние при игра. A когато една карта е по-топла, това обикновено е за сметка на ниския шум или обратно. Лесно се оправя, ако толкова ти пречат 70 градуса. Лично аз изкарах 3 години с 8800GT при 100 % включен вентилатор при игри. И тая карта бе печка, само дето при мен рядко минаваше 70 градуса и то при клок! Е и? Какъв е проблема? Ами проблема е в това, че след това не можах да си взема 1.7 пъти по-бърза видеокарта заради глупави съвети като твоя, които ми се даваха навремето! Дори ме караха да вземам 400 ватово захранване и доста по-слаб процесор, щото видиш ли и 400 вата стигали. Може и да стигат, но какво правим, като клокнем на макс и включим още една видеокарта, както направих за известно време? да не говорим, че съм накачил и 4-5 харда, още толкова вентилатора. Сега поне като клокна тоя процесор, получавам поне 15 % повече кадри и при някои игри се получава ( Метро2033, GRID, Crysis...)

ПП: Забравих да напиша какъв процесор ми препоръчваха. Това бе E2160, който чрез клок стига до 3.2 GHz и се изравнява с E6750. Само дето процесорът разполагаше с доста по-малко L2 кеш и изобщо не може да се сравнява с E6750. И тогава ставаше да поддържа съвременните игри, но след това какво се случи с тия псевдопроцесорчета? Същата бе логиката да взема и Q6600, но нали сме умници и търсим баланс...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз с i3+6670 играя всички игри на прилични настройки, някой дори и на Full HD.Не знам как i5+6850 ще им е трудно да се справят. :) Стига сте гледали някакви ревюта и да си мислите, че много разбирате, за да предлагате някакви извънземни конфигурации на хората и да казвате, че няма да им върви добре. И за твое сведение, не цъкам само CS,а тествам почти всички нови излезли игри. ;)

Новите карти са по-хладни заради технологичния 28nm процес и вместо да спорите за глупости докажете, че i3 + HD 7850 се предсавят по зле отколкото i5 + GTX560 в игрите.За бъдещето въпроса го разгледахме.

Неотдавна в една от темите обсъждахме комбинирането между процесор и видео карта при игрите и там беше направен изводът, че при процесорите много съществена роля играе броят на логическите ядра. От тази гледна точка i3 е доста близък до i5 като производителност, тъй като i3 е с 4-ри логически ядра (колкото и i5). Единствено i5-2500К показва по-високи резултати, явно защото самото ядро е направено с по-добри възможности за по-висока производителност заради отключения множител.

PS: Ето и дискусията с bildera_ по този въпрос - цък.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Новите карти са по-хладни заради технологичния 28nm процес и вместо да спорите за глупости докажете, че i3 + HD 7850 се предсавят по зле отколкото i5 + GTX560 в игрите.За бъдещето въпроса го разгледахме.

Да...вярно е и все пак се наближава гранично състояние, както и при централните процесори, когато елементите ще станат наистина още по-малки, но и по на гъсто разположени и ще става все по-трудно да се охлаждат...В момента при видеокартите сме в така да се каже златният момент преди проблемите да са почнали да стават налични,( макар че това не е точно така - проблеми си има и беше нужно цяла камара време за усъвършенстване на дизайн, настройване на технологични линии и какво ли не за да почне производство на графични процесори с достатъчно голямо КПД, че да стане относително рентабилен бизнеса с това поколение графика). Най-много и следващото(HD9xxx, или GTX 8XX), да ни зарадва с голям приръст и сравнително дълъг срок на експлоатация. Оттам нататък, поддържането на високите честоти, ще е за сметка на скъсяване срока на годност, или за запазването на същия срок като преди, ще се налага да се намалява работната честота, с цел да се отделя по-малко топлина. А, да и не чакайте евтини нови модели видео карти. Все повече ще се трупа върху цената, особено при високият и горната част на средният клас. Ако не стане технологична революция...

Неотдавна в една от темите обсъждахме комбинирането между процесор и видео карта при игрите и там беше направен изводът, че при процесорите много съществена роля играе броят на логическите ядра. От тази гледна точка i3 е доста близък до i5 като производителност, тъй като i3 е с 4-ри логически ядра (колкото и i5). Единствено i5-2500К показва по-високи резултати, явно защото самото ядро е направено с по-добри възможности за по-висока производителност заради отключения множител.

PS: Ето и дискусията с bildera_ по този въпрос - цък.

Благодаря за напомнянето :) Аз не следих тая тема изцяло, но сега се загледах в резултатите на Людмил и какво да видим...аз съм правият за тия процесорчета. И макар Людмил да се опитва в последващия си пост да омаловажи постигнатите от самия него резултати, ясно се вижда нещо. Процесор на 3 и на 4 GHz. Кадри при игрите F1_2010 и S.T.A.L.K.E.R. COP - минимални при 3 GHz - 30 и 32. При 4 GHz на процесора вече имаме 38 и 40 за двете игри съответно. При всички игри имаме повишение на минималните кадри. И това е така, защото процесорът е слаб за HD6850. Процесорът е важен компонент и неговото съчетание с дадена видеокарта води до различни последствия в бъдеще.Слабият процесор е безсмислен за ъпгрейд с мощна видеокарта, докато силният процесор, макар на тоя етап да показва същата производителност както по-слабия ( в случая i5 срещу i3) e за препочитане при бъдещ ъпгрейд по видеокарта. А HD7850 не е върха на производителността, макар на тоя етап процесор i3 да е минимумът за нея. От там нататък следва спъване, а след като тоя i3 не може да се клокне с повече от 200 MHz, изходът е един - примиряване или нова платформа ( или процесор) заедно с новата видеокарта.

Ехооо, никой не е казал, че i3 се представя по-зле при игри ( с малки изключения). Но аз ти обясних, че пуснеш ли торент и имаш ли още някоя програма във фонов режим, просто увяхваш. Освен това, човек има нужда да прави и други неща бързо, освен да играе :) Да не говорим, че може би ще поиска да играе още по-добре някоя нова игра след време и ще поиска ъпгрейд на нещо. Казвам нещо, защото ще се наложи да избира ако е с i3.

Благодаря за напомнянето :) Аз не следих тая тема изцяло, но сега се загледах в резултатите на Людмил и какво да видим...аз съм правият за тия процесорчета. И макар Людмил да се опитва в последващия си пост да омаловажи постигнатите от самия него резултати, ясно се вижда нещо. Процесор на 3 и на 4 GHz. Кадри при игрите F1_2010 и S.T.A.L.K.E.R. COP - минимални при 3 GHz - 30 и 32. При 4 GHz на процесора вече имаме 38 и 40 за двете игри съответно. При всички игри имаме повишение на минималните кадри. И това е така, защото процесорът е слаб за HD6850. Процесорът е важен компонент и неговото съчетание с дадена видеокарта води до различни последствия в бъдеще.Слабият процесор е безсмислен за ъпгрейд с мощна видеокарта, докато силният процесор, макар на тоя етап да показва същата производителност както по-слабия ( в случая i5 срещу i3) e за препочитане при бъдещ ъпгрейд по видеокарта. А HD7850 не е върха на производителността, макар на тоя етап процесор i3 да е минимумът за нея. От там нататък следва спъване, а след като тоя i3 не може да се клокне с повече от 200 MHz, изходът е един - примиряване или нова платформа ( или процесор) заедно с новата видеокарта.

Ама точно в тази тема достигнахме до извода, че i3-2100 е добър вариант за комбинация с видео карта от средния клас. ;)

Ама точно в тази тема достигнахме до извода, че i3-2100 е добър вариант за комбинация с видео карта от средния клас. ;)

Добър избор е сега, но не и в бъдеще. Не съм сигурен обаче, че само две реални ядра са достатъчни и за игри и за фонови задачи. Все пак много от съвременните игри изискват вече 4 ядра, а за в бъдеще това ще е стандарт, за да се играе добре, особено със сравнително добра видеокарта като HD7850, за каквато става дъма тук. Иначе, тия тестове на Людмил с нищо не отхвърлиха моите тези, които пиша в тая тема, писах в предната и съм писал може би десетки пъти на други места. Слабият процесор си е слаб и ако сега става за някаква мижава комбинация с видеокарта от среден клас, за в бъдеще няма да е така. Може да спорим така месеци наред, но едва ли има смисъл. Достатъчно е да се обърнем назад, да погледнем статистиката при развитието на хардуера и да достигнем отново до моите заключения. Само че защо е нужно това? Аз вече съм минал много пъти по тоя път и сега някой се опитва да ме убеди, че това, което е било, не е това, което ще бъде :) Е, не е така.

Все пак много от съвременните игри изискват вече 4 ядра, а за в бъдеще това ще е стандарт, за да се играе добре, особено със сравнително добра видеокарта като HD7850, за каквато става дъма тук. Иначе, тия тестове на Людмил с нищо не отхвърлиха моите тези, които пиша в тая тема, писах в предната и съм писал може би десетки пъти на други места.

Пак ще повторя, че в темата достигнахме до извода, че при игрите е важен броят на логическите ядра, а i3 има четири логически ядра, колкото и i5, та дори да има някаква разлика, тя ще е минимална.

А HD 7850 е една много добра геймърска карта - повечето хора играят с по-слаби видео карти. ;)

Пак ще повторя, че в темата достигнахме до извода, че при игрите е важен броят на логическите ядра, а i3 има четири логически ядра, колкото и i5, та дори да има някаква разлика, тя ще е минимална.

А HD 7850 е една много добра геймърска карта - повечето хора играят с по-слаби видео карти. ;)

Само едно обясни тогава. Как стоят нещата при пусната задача на заден план, примерно торент програма, браузер или някоя програма, която в момента иска нещо. Друго не ме интересува. Ако ми кажеш, че е без значение дали имаме 4 истински ядра или не, ще се замисля над думите ти. Попадал съм на достатъчно много тестове, които показват слабите места на i3 и това, че при тестове той се представя добре не означава ( поне според мен), че в реална ситуация нещата ще са отново така.

Само едно обясни тогава. Как стоят нещата при пусната задача на заден план, примерно торент програма, браузер или някоя програма, която в момента иска нещо.

Ами като пускаш тежка игра е нормално да нямаш пуснати неща на заден план. А торент клиентът не би трябвало да оказва чак такова влияние - в краен случай му слагаш лимит или го спираш. ;)

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

Публикувано изображение

С две ядра

Публикувано изображение

Публикувано изображение

С 4 ядра.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Разлика 5 кадъра.

С една по хубава видео карта кадрите ще са двойно повече и няма да има значение с колко ядра е процесора.

честотата на скриншотовете е по ниска заради Cool'n'Quiet

64 битова 7 с всички шарении и над 60 стартирани приложения включително и торент клиент.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.