Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пеенето на живо.

Featured Replies

Който е слушал CradleOfFilth усеща за какво говоря :)

Така като ми гледаш аватара слушам ли ги, слушал ли съм ги ?

Ставаше на въпрос за Български изпълнители, и вместо да пишеш хахахахха ти предлагам да си намериш нещо от гореспоменатите и да чуеш ! Извинявай ако съм те разбрал грешно, но май говорим за 2 различни неща. А да и си пусни нещо на Arch Enemy да чуеш тази женица какво "гласче" вади :nono:cool.gif

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

• Отговори 52
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Еййй веднага се възпламени! Не, не познах кой е този на аватара ти и му нямам цялата дискография барабар с демотата. И като казвам "певица" моля да се разбира "Певица с голяма цица или по скоро поп-фолк певица"

Тука има два момента. Единият е да идеш да слушаш любимата си банда/изпълнител/ка на живо и да им се нарадваш, а другият момент е да стоиш с отворена уста и да се чудиш кой грачи там на сцената :rolleyes:

Аз съм За изпълненията на живо заради атмосферата,която се създава и и заради общуването между публика и изпълнител.Тези неща могат да се случат само на това място,в този момент и да се запечатат завинаги като спомен за невероятно изпълнение,което обаче е комбинация от много различни фактори-талант,гласови и физически данни,поведение пред публиката,визия,декор,ефекти,техническо оборудване и умение на певеца да борави с него и т.н.При това положение човек възприема несъзнателно комплекс от влияния,които са с благородната цел да му се харесат и да му доставят удоволствие,а ако не донесат това удоволствие-дори всичко да е перфектно,то е било напразно!Тогава разликата между песен на запис и перфектно изпълнение на живо се явява в настройката на публиката,в това дали слуша,за да оценява техническото умение или се оставя ,за да бъде омагьосана.Изключвам такива "магьосници",които си пеят фалшиво...Така че не обичам изпълнения на живо ,излъчени по телевизията-някакси(не всички,но повечето)звучат и изглеждат тъпо,все едно да хванеш филм от средата-незнаеш какво става и се чудиш дали да му дадеш шанс и да го догледаш или да си останеш с впечатлението,че този/тази само разваля хубавата песен.

:rolleyes::eek::whist:

Абсолютно съм "за" пеенето на живо...Тогава си проличава кой може да пее и кой е сбъркал попрището.... :P А и тръпката да слушаш на живо е съвсем друга... :wors:

Аз съм твърдо за пеенето на живо защото така певеца демонстрира таланта си и певческите си възможности ОБАЧЕ НА ЖИВО.Мен ме кефи супер много как пее Честър от Линкин Парк просто невероятно.Пълно е със супер вукали по целия свят....

B00004Z459.03.LZZZZZZZ.jpg

Linkin Park-in The End, One Step Closer,NUmb,Faint,From the Inside.. ;):down:

...ако следите само "самодивите" от Пайнер - съжалявам ви. Много ми е интересно - след като българските изпълнители не могат да пеят на живо...

:) Това не е вярно! Има много кадърни сред тях! Ако си посетил поне един САМОСТОЯТЕЛЕН концерт на някоя изпълнителка, би забелязъл тяхното умение да пеят на живо! Тук НЕ включвам Малина, която винаги преглася на своя playback! :)

• 2 седмици по-късно...

Незнам коя как пее какви са таланти!!!Абе захапали са темата за любовта и няма пускане отъпяват страшно много на всички.Аз съм сигурен че полвината от хората които слушат чалга са ограничени от всякъде хаха в смисал музикална култура.

413520832435ec795e5e817jw.jpg

Замисли се!!!

абе Ивана не че слушам чалга нали ама Ивана пее секи пат на живо тя е 1 от малкото която го праи от Принцесите на Паинер докато има некои които без плеибека не могат

абе Ивана не че слушам чалга нали ама Ивана пее секи пат на живо тя е 1 от малкото която го праи от Принцесите на Паинер докато има некои които без плеибека не могат

Ивана е номер 1 ли?

Осен пък тя да е номер 1!

Да, тя пее на живо! Това не го отричам, но между пеенето на живо и това да си номер 1 има голя разлика!

Нейните песни са хитови Кавъри angry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

' date='11.03.2006г. в 18:57' post='149909']По принцип съм за ,но все пак по-качесвтен звук се получава в звукозаписното студио... :)

И аз точно така мисля.

И нещо друго, като ще е на живо да е без микрофон и уредби и да съм на два метра най-много от певицата, иначе да си някъде назад в огромна тълпа ... абе не е за мене тая работа.

Аз съм сигурен че полвината от хората които слушат чалга са ограничени от всякъде хаха в смисал музикална култура.

Тва пък какво е...Война между жанровете? ;) Във всеки един има ХУБАВА музика.А хората нямат нищо общо.

Мисля, че точно при пеенето на живо си личи един певец има ли глас!

В студио е друго - от 50 опита се сглобява криво ляво песента, но не можеш излъга феновете на живо...

Абсолютно ЗА пеенето на живо!!!

мисля че на живо е много по добре (но ако могат да пеят де..)

Тва пък какво е...Война между жанровете? ;) Във всеки един има ХУБАВА музика.А хората нямат нищо общо.

Познавам хора който слушат само чалга и некви грозни циганий е затова музикално ограничение ти говоря пич.Хората супер много се различават ЕДИН МЕТАЛ С ЕДИН ЧАЛГАР.Винаги ще бъда в война с тъпата деградирала ЧАЛГА.

Познавам хора който слушат само чалга и некви грозни циганий е затова музикално ограничение ти говоря пич.Хората супер много се различават ЕДИН МЕТАЛ С ЕДИН ЧАЛГАР.Винаги ще бъда в война с тъпата деградирала ЧАЛГА.

;) Спрете! Не го обръщайте на война между жанровете! Всеки си има своите предпочитания към музика и не е справедливо те да бъдат съдени за това, че слушат чалга или нещо такова! :wors:

Добре е да пееш на живо!А пък и ти омръзва да ти гледаш по телевизията!Аз ходя на концерти и много ме кефи!А пък и ша земат парички! :)

За или против, който както може тъй да пее. Радват ме изпълнители, които могат да пеят добре на живо. Затова и се кефя от нашите на Веско Маринов. И, да на концерт очаквам да ми се пее наживо, но и да не е така...На концерт на Енрике Иглесиас ще отида да гледам него, а как ще ми пее... :rolleyes:

Ако ще се пее на живо аз съм за......само ако се пее разбира се а не на PLAYBACK като нашите невероятни изпълнители.....

За или против, който както може тъй да пее. Радват ме изпълнители, които могат да пеят добре на живо. Затова и се кефя от нашите на Веско Маринов. И, да на концерт очаквам да ми се пее наживо, но и да не е така...На концерт на Енрике Иглесиас ще отида да гледам него, а как ще ми пее... ;)

Да до някъде си права!

Но нека да не забваяме, че купувайки си билет, ние сме с нагласа не само да гледаме шоу, но и да се насладим на воканите възможности на изпълнителя! :baby:

Относително е това дали е хубаво да се пее наживо.

По принцип щеше да е много по-лесно, ако се знаеше, че всички, които се "певци", могат да пеят biggrin.gif В такъв случай за мен лично нямаше да бъде проблем, ако изпълнителят наблягаше не толкова на самото вокално изпълнение, колкото на сценичното поведение, на изпълнението на някаква хореография.

Но тъй като не всички певци са певци, то вече се губи самото желание. Не бих отишла на концерт, където плащам, за да гледам единствено смяна на тоалети и да слушам песни, произведени от компютърни програмки. В този ред на мисли не се и вманиачавам в звезди, които блестят единствено с усмивката си :)

Не бих отишла на концерт, където плащам, за да гледам единствено смяна на тоалети и да слушам песни, произведени от компютърни програмки. В този ред на мисли не се и вманиачавам в звезди, които блестят единствено с усмивката си :)

Така мися и аз, а може би и повечето съфорумци! laugh.gif

Редактирано от vankata_6 (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Абсолютно ЗА.Даже според мен е задължително.Тръпката при живото пеене е съвсем различна.Не признавам певци, които не пеят на живо.Щом си ПЕВЕЦ значи трябва да ПЕЕШ.За съжаление в България се набляга на визия, но какво да се прави, докато има хора, на които това им е достатъчно, ще го има и плейбека.

Редактирано от tonim89 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.