Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра се изключва сам

Featured Replies

За него самоизключващият се лаптоп ,може да е рестарт.Едни му казват така,други така :) За това му написах за синия екран,ако няма такъв,се усетих за температурите ,и му написах "Ако пък играете игри в дълъг период от време и точно тогава се рестартира.Правите следното.След рестарта помпате копчето за влизане в "Биос" и веднага поглеждате температурите и ги запишете в следващия си пост.

"

Ще си покаже с AIDA64 :P

..................със самоизключващият се лаптоп...............

и по-принцип си падам псевдо геймърче...

Лаптопа не е предвиден за игри, прегрява затова изключва.

...........Получавате ли "син екран" преди рестарт ?............

Браво постарали сте се да отговорите но - Къде в поста на питащия да се споменава за рестарт? Написал е самоизключване.

Имах същия проблем със почти същата конфигурация. Ниски температури, редовно почистван от две години клокнат. След пълен формат на харда, инсталация на нова ос, пак изгасваше.

На края се сетих, че захранването никога не съм го отварял за почистване. В него също има вентилатор и части за охлаждане. Изненадах се от мизерията вътре. След почистване, вече 9 месеца не е гаснал сам.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Имах същия проблем със почти същата конфигурация. Ниски температури, редовно почистван от две години клокнат. След пълен формат на харда, инсталация на нова ос, пак изгасваше.

На края се сетих, че захранването никога не съм го отварял за почистване. В него също има вентилатор и части за охлаждане. Изненадах се от мизерията вътре. След почистване, вече 9 месеца не е гаснал сам.

Колеги четете малко по-внимателно преди да пишете. Това е ЛАПТОП и съвета за почистване на захранването е леко странен, най малкото защото в зарядното за лаптоп практически няма как да попадне прах поради факта, че няма отвори най-малкото.

Колеги четете малко по-внимателно преди да пишете. Това е ЛАПТОП и съвета за почистване на захранването е леко странен, най малкото защото в зарядното за лаптоп практически няма как да попадне прах поради факта, че няма отвори най-малкото.

Внимателно съм чел. Темата е за пс. Този лаптоп на друг човек се появил, но е за друга тема с друг проблем. Тъпо е да чистиш захранване на лаптоп или Gsm.

Внимателно съм чел. Темата е за пс. Този лаптоп на друг човек се появил, но е за друга тема с друг проблем. Тъпо е да чистиш захранване на лаптоп или Gsm.

Ооооо извинявай явно аз съм се объркал, че отговаряш на вчерашното питане, а ти си отговарял на въпрос от ланския септември.

Оле, аз пък не съм видял, че е от септември 2012г. За това не е хубаво да се мешат различни проблеми в една тема.

• 1 година по-късно...

При такива стойности : 

Температури:       Процесор 48 °C (118 °F)       1. CPU / 1. ядро 50 °C (122 °F)       1. CPU / 2. ядро 50 °C (122 °F)       MCP 59 °C (138 °F)       Диод на графичния процесор 56 °C (133 °F)  Стойности на напрежението:       Ядро на процесора 1.33 V       +3.3 V 3.38 V       +5 V 5.16 V       +12 V [ TRIAL VERSION ]       +5 V помощ 5.05 V       VBAT батерия 3.22 V       Чипсет 1.23 V       HyperTransport 1.22 V       DIMM 1.87 V       Debug Info F 00EB FFFF FFFF 0000 0000       Debug Info T 48 127 127       Debug Info V 53 4D D3 C0 BF 75 4C (57) 

нормално ли е да се изключва ?

виж дали от захранването духа топъл въздух или лъха горещо... ако лъха значи перката му е спряла и обикновено тогава мирише и на изгоряла пластмаса...температурите са добре. премпоръчвам ти да ги гледаш с безплатната версия на hwmonitor - там ще ти покаже всичко за разлика то платения everest/aida64...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

И в двата случая залагам на видеокартата!Смяна на паста или термолепенка,ако пак има същите проблеми да се носи в сервиз

И в двата случая залагам на видеокартата!Смяна на паста или термолепенка,ако пак има същите проблеми да се носи в сервиз

ако беше от видеокартата щеше:

1 да има проблеми в картината (разноцветини фигури, ленти, квадрати, черен екран)

2 да замръзва компа

3 да не пали

така че ако заложиш ще загубиш...

На майка ми настолния с карта АТИ имаше подобен проблем,прегряваше и гаснеше.След смяна на паста на чипа този проблем изчезна.И при нея така с дни работи нормално и после започва да прави мизерии :)

• 8 месеца по-късно...

Здравейте!
Компютърът ми от известно време се рестартирва и изключва сам.Понякога дори преди да е заредил Windows.Вчера го отворих,за да го почистя колкото мога.Мисля,че се справих добре,но въпреки това пак се рестартива.Има нещо интересно поне за мен...когато се изключи,не се включва,ако не извадя кабела от захранването и не го поставя пак.Също копченцето на захранването го спирам и пускам пак.
Записах си пограмката AIDA и това са градусите на компонентите : http://www.prikachi.com/images.php?images/986/7977986W.jpg
Процесорът не е клокван,видео картата не е вградена.
Това са характеристиките : http://www.prikachi.com/images.php?images/991/7977991d.jpg

• 2 месеца по-късно...

И моят компютър изключва като играем игри или гледаме филм  слушаме музика през Youtube или там които и да е сайтове прегрява ии изключва преинсталирахме го сменихме перка чистихме вътре дъното но незнам защо изключва

И моят компютър изключва като играем игри или гледаме филм  слушаме музика през Youtube или там които и да е сайтове прегрява ии изключва преинсталирахме го сменихме перка чистихме вътре дъното но незнам защо изключва

Направи си собствена тема , като опишете машината и дадете температури под товар с програма като аида

Термо паста дали е сменявана ?

• 2 години по-късно...

Привет на всички,от известно време компютъра ми започна да се изключва сам!Помогнете ми,моля??На 7-8 години е.

Intel Dual Core 2.8 GHz

4(3,9)GB RAM

Nvidia GeForce 9800

Играя само 2 игри на него,работеше без проблем допреди 3 седмици:emoji_smiley-17::emoji_smiley-20::emoji_smiley-21:

преди 9 минути, Nikobu02Gamer написа:

Привет на всички,от известно време компютъра ми започна да се изключва сам!Помогнете ми,моля??На 7-8 години е.

Intel Dual Core 2.8 GHz

4(3,9)GB RAM

Nvidia GeForce 9800

Играя само 2 игри на него,работеше без проблем допреди 3 седмици:emoji_smiley-17::emoji_smiley-20::emoji_smiley-21:

Пуснете отделна тема, за да не става объркване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.