Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Какво стана с драйверите за АТИ ? Да не би да са отложили датата...

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

10-ти е тук ... Не знам къде им е разположен центъра на АТИ, но предполагам някъде в Америка, а там още не е 10-ти (или е много рано сутринта). Най-късно утре ще ги има.

10-ти е тук ... Не знам къде им е разположен центъра на АТИ, но предполагам някъде в Америка, а там още не е 10-ти (или е много рано сутринта). Най-късно утре ще ги има.

Аti -Канада cool.gif

М*мка му :clap:

Аз сън не спах да ставам сутринта да тегля драйвери, пък като не се появиха до към 9 - 10 часа, се усетих за тая история с часовата разлика :P

Дано до довечера примерно ги пуснат. Четох някъде обаче, че това, дето АТИ ще го пускат май щяло да е beta-версия на драйверите. Някой да има идея??

Бах що ме е багава графиката на AMD Athlon 64 X2 DUAL Core Processor 3800+ 2.01 GHz 1,00 GB RAM Physical Address Extension пише че сам използвал само 104 МБ от файловете по графиката от 250 мб хелпнете плс

Бах що ме е багава графиката на AMD Athlon 64 X2 DUAL Core Processor 3800+ 2.01 GHz 1,00 GB RAM Physical Address Extension пише че сам използвал само 104 МБ от файловете по графиката от 250 мб хелпнете плс

Изчети последните 10 страници и ще разбереш къде е проблема.

@Pazzobg .. Те бетата я пуснаха. На следващият ден излезе играта. Затова и забавиха драйверите. Май първоначално бяха насрочени за 6-7 декември.

Аз си смятам с часовата зона на Rockstar Toronto (7 часа назад от нас :question: ) все пак драйверите са оптимизирани за играта и трябва заедно да излязат.

BTW забелязахте ли че ако насочите оръжие към някой водач той сам си спира и слиза да бяга така се сдобивате с желаната кола без да се набивате на очи пред полицията.

Пробвах клок на системата но резултата е минимален: HD3850 512MB @ 750/2186 | Athlon64 X2 4800+ @ 2.5GHz синхронно с 2x1GB @ 2.5-3-3-6 CR1

Реших че при това полужение няма смисъл да каявам напреженията и да гоня по-високи честоти ...

Реших преди малко да потърся малко информация за това от къде мога да си намеря хеликоптер и попаднах на това:

http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

biggrin.gif

Усеща се леко подобрение. :wors:

Но все още след някое филмче почва да ми засича здраво... biggrin.gif

Някой направи ли му впечатление че в release notes въобще не се споменава за GTA IV

...Аз поначало нямах проблем с текстурите (Sapphire HD4830), просто се надявах на някакво подобрение като цяло. Със старите драйвери я карах на average 28fps, новите не съм ги изпробвал още, но дано да вдигнат малко положението.

Изчети последните 10 страници и ще разбереш къде е проблема.

@Pazzobg .. Те бетата я пуснаха. На следващият ден излезе играта. Затова и забавиха драйверите. Май първоначално бяха насрочени за 6-7 декември.

Ми разгладах но не намерих отговор ще може ли да се оправи или трябва нова машина ?

Хм... При мене като е малко по-висока детайлността, някой текстури се виждат замъглено и като се приближа се оправят. Не знам от играта ли е, от видеото ли е? Както като на Vice City колите бяха в далечината се виждаха мъгляво и като се приближат с еоправяха. Същото е тука, само че със сградите. Някакви идеи? Не е болка за умиране но поне искам да знам кой да псувам, като ме убият.

Здрасти на всички, искам да попитам (ако някой има близка конфигурация до моята) дали ще успея да подкарам играта на медиум с резолюция 1280x960

със следната конфигурация:

4200+

2гб рам 800мхз

Nvidia 9600ГТ DDR3 видео ?

Благодаря предварително.

Здрасти на всички, искам да попитам (ако някой има близка конфигурация до моята) дали ще успея да подкарам играта на медиум с резолюция 1280x960

със следната конфигурация:

4200+

2гб рам 800мхз

Nvidia 9600ГТ DDR3 видео ?

Благодаря предварително.

Ще я подкараш,ама ще насича сигурно.Виж на Low и по-ниски настройки със сигурност ще я подкараш добре.

добре начи инсталирам играта...след т'ва нали свалих крака...копирах го в папката OfflineActivation... след т'ва стартирах OfflineActivation.exe ...там където пише сериал пиша xxxx-xxxx-xxxx-xxxx почва да зарежда и изведнъж тва дето зарежда изчезва и повече не се появява нищо...и тва е....някой да знае закво става така

BTW четох последните 15-20 страници ама нищо не намерих

Аз най-накрая я подкарах, единственото което не мога да си обясня е че и на максимални, и на минимални графични настройки прави по 5-6 кадъра в секунда. На ауто конфигурация ми прави детайлите медиум на 1200х800 и пак 5 фпс. Някой ако е по-навътре в тези въпроси моля да помогне. Съмнява ме процесора - Интел дуал кор Т2370, рама и видеото са добре.

Хора, някой да помогне каксе работи с тоя Video Editor. Заснех клип, влизам в едитора, натискам на Editor => Clips. Пише "drag clips into the storyboard", обаче на мене не ми показва нищо в страничната лента. Гледам в Documents го има клипа, обаче не ми го показва в едитора. Как да се оправя?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хм... При мене като е малко по-висока детайлността, някой текстури се виждат замъглено и като се приближа се оправят. Не знам от играта ли е, от видеото ли е? Както като на Vice City колите бяха в далечината се виждаха мъгляво и като се приближат с еоправяха. Същото е тука, само че със сградите. Някакви идеи? Не е болка за умиране но поне искам да знам кой да псувам, като ме убият.

Псувай Rockstar. Не че са виновни, не може да се направи лека игра с тоя графичен енджин. Просто трябва да имаш видео карта с много видео памет ... и да е бърза (HD4800/9800GTX/GTX2xx) за да играеш на максумум. Друт е въпроса с оптимизацията. Това със замъгляването (бъг в текстурите) се получава заради лошото оптимизиране. Аз пробвах новите драйвери на АТИ, но обратно на очакванията ми няма резултат. Явно проблема не е там. Чакаме пач-а от Rockstar и евентуално крак, ако се наложи.

Да, аз не знам ако правят игра за GeForce 200, кой ще я купи :) Поне проблема не е в мене (Айлелуя!), щото те добре писаха, че трябва 512MB VRAM карта, а аз тръгнах да я играя с 320MB. Познай колко много мога да вдигам Detail Distance-a biggrin.gif Кога ще излиза този пач?

За video editora нещо?

Video Editor-а не съм го пробвал, не мога да ти помогна. А за пача ... казаха преди 4-5 дни "тия дни", като се чакало одобрение от M$ (защото играта се играела в Live). Лошото е, че най-вероятно няма да можем да играем, ако го сложим ... а ме съмнява Razor1911 да си играят още една седмица с тая игра.

Да и аз искам да питам за видео едитора. Нещо не ми се получава и на мене.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.