Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Чесно казано с catalyst 8.12 от време на време ми изчезват текстури или по-скоро по-бавно ги зарежда ако мина от една област в друга по права линия на висока скорост с кола - това го нямаше в 8.12 rc3 ама не ми се сменят драйвери през пет минути така че с тия ще карам.

Иначе немисля че проблема е в видео паметта (е вярно че с 512МБ няма да си пуснете High текстури но за останалото нчма да имате проблем), или рам-паметта - и с 2GB си върви нормално. Иска си як процесор (ако ви се намира 3-4 ядрен процесор ще е най-добре).

@? Някой по-нагоре беше писал че има проблем - след 20-30мин му забива и няма как да минава дългите мисии. Ами и аз съм така, проблема е в играта, аз си гледам клипчетата за дадената мисия и после ако играта забие преди да съм минал мисията, чакам на десктопа да спре да зарежда (да изчисти паметта тъйкато играта я задръства за тези 20-30мин) и пак пускам, този път обаче пропускам филмчетата и гледам да съм малко по експедитивен. Също така си изключвам и радиото в колата - не че неискам да слушам музика, ама забива по-бързо особенно ако се съберат няколко различни звука едновременно. Аз лично съм стигнал до извода че драйверите на Creative са доволно скапани - поне 50% от случаите когато една игра забие, проблема е заради аудиото - по-нови драйвери малко позамазват положението ама пак е трагедия.

Не знам дали от това, но като си дадох резолюцията на най- малката и сеча стана по- поносим.сега ще пробвам да махна радиото макарче ще ми е тъпо без него, ама ще го преживея :).И имам друг въпрос имали тренер за играта?

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Тиии пък ще кажеш! Работи перфектно на XP x64 SP2.

Ууу, не ме бий, моля те! :rolleyes: Доколкото знам играта иска SP3, ама както кажеш, ти си XP user, най-добре си знеш...

@DeluxBG - програмата е за овърклок и внимавай какви ги вършиш да не свършиш с пушек в кутията. Аз я ползвам от една година и съм доволе от програмата, добре че xactoR даде линк към тоя hotfix, ся ше го видя прави ли нещо или е поредния бълвоч... Хвърли едно око на тази тема за да разбереш за какво става въпрос :)

П.П. Защо като задам някакви настройки на Rive Tuner-a за честота и памет, отмятам да ми сейфа настройките и при следващото пускане на Уиндоус, и като пусна пак програмата са пак на старите опции. Вентилатора се сейфа но другото не. Ползвам същите настройки като преди, но този път не се сейфат.

Програмата оправя текстурите чушки. Може би, ако изчезваха, но при мене пак са замъглени и се оправят като се доближа. Не ме боли, ама не намирам абсолютно икаква разлика, с или без нея :clap:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

RESC10 Out of video memory - Please re-boot your system - Хора това какво ще рече? :rolleyes:

Само едно не ми харесва в играта.Хубавите песни ги пускат рядко по радиото като например Mavado- Real Mccoy е супер здрава песен и е пускат супер рядко

Програмата оправя текстурите чушки. Може би, ако изчезваха, но при мене пак са замъглени и се оправят като се доближа. Не ме боли, ама не намирам абсолютно икаква разлика, с или без нея ;)

Както описваш нещата пробвай да сложиш Rendering Quality на Highest.

Не знам дали riva tuner е направила нещо обаче преди малко играх и текстурите си ги имаше biggrin.gif За първи път ми се случва да виждам всички сгради. Преди ми стоеше синьо и чаках да се заредят за да мога да изляза през вратата, защото не я виждах.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

Никой досега ненаписа кои коли са му любими.

Не съм стигнал до кой знае къде в историята но определено съм си запазил този Huntly Sport, цвета на боята е оригиналнич но е пребоядисана

BTW какъв е смисъла на автомивката ... невиждам колата дори да се цапа ...

П.П. Не че е от кой знае каква полза но с "P" мовете да включвате и изключвате Blur ефекта (по подразбиране си е изключен). А днес също така мове да излезе един инструмент който позволчва да се настройва GTA от към графика, хем по-лесно ххем ще добави още няколко опции (включително Blur, Shadows и т.н.)

post-5072-1229127177_thumb.jpg

post-5072-1229127193_thumb.jpg

post-5072-1229127201_thumb.jpg

post-5072-1229127210_thumb.jpg

Редактирано от pcforce (преглед на промените)

Хора стига сте ме пренебрегвали...

Моля ви отговорете ми на въпроса!

1.Как се пуска тази програма ?

2.Защо докато играя, играта ми крашва и ми изписва ERROR: RESC10 -това означавало :Out of video memory - Please re-boot your system!

Какво трябва да направя, да намаля резолюцията ?

Хора стига сте ме пренебрегвали...

Моля ви отговорете ми на въпроса!

1.Как се пуска тази програма ?

2.Защо докато играя, играта ми крашва и ми изписва ERROR: RESC10 -това означавало :Out of video memory - Please re-boot your system!

Какво трябва да направя, да намаля резолюцията ?

А на мен кога някой ще ми отговори?

Нико може ли да се напива сам/без да има среща с някой/ и как?И защо направо пиян те дава?Това е доста нереалистично както и мигновеното изтрезняване след края на срещата.Къде се практикува дарца?Магазина за татуировки кога ще ми го отвори и за подстрижка?Два града са ми отворени.Благодаря!

@DeluxBG ... Ако някой можеше да помогне, щеше да помогне. Откъде да знаем какъв е този ерор. Като толкова много ти пречи влезни в гуугъл и си търси сам!

@blackman90 ... Не можеш да се напиваш сам. Защо те дава направо пиян и защо изтрезняваш след мисията ... защото така е направена играта, няма смисъл да се повтаряш по 100 пъти! Дарц се играе в един от баровете в първата част на града. Намира се като тръгнеш нагоре (спрямо картата) ... минаваш покрай средният мост (те са три), и не завиваш на пресечката за последния (този, който се разделя на две и съдържа 90-градусов завой в началото) и завиваш наляво на следващата пресечка. Караш до първата пресечка, спираш и ти се пада на отпед вляво. Цъкни си картата и ще видиш иконката. Това е обяснението за идиоти. Иначе като по-просто може да се каже, че като отвориш картата и сложиш мишката върху дадено заведение или каквото и било ти изписва какво е. На съответното място пише Darts, а иконката представлява кръг, в който се редуват черни и бели кръгчета!

Относно татуировките и подстрижката. Аз се чудя дали изобщо има такива магазини, като тук те изобщо не фигурират:

http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

само искам да питам може ли пак да се сменя радиото или квот ти се падне тва слушаш

Riva Tuner 2.20 при мен работеше с драйвери 180.84 и стана работата.Свалете си и AMD FUSION с него може да се увеличи малко производителността за АМД процесорите.

само искам да питам може ли пак да се сменя радиото или квот ти се падне тва слушаш

Върти скрола на мишката. Така се сменя радиото.

@DeluxBG - потърси назад в тази тема или в google за commandline.txt или gta iv command lines и лесно ще откриеш списък с команди които можеш да използваш за настройка на играта (и смяна на резолюцията).

Има ли някакви модове направени за GTA 3, Vice City или SA да излеждат като 4-рката :rolleyes:

Някой пробва ли новия пач?

До тук изглевда обещаващо:

- настройките за графиката се сейват

- 25% подобрение в резултата от бенчмарка (от 20 на 25FPS) при това на Vista x64, High текстури и Highest за rendering quality, а в самата игра върви по-гладко и зарежда по-малко (но нямах време да тествам дали memory leaks са оправени)

- май има някакво подобрение и относно сенките, например сега като са на 0 са все солидни и големи сенки и нчма такива които треперят или прозират

Че той излязъл ли е? ohmy.gif

Явно е излязъл тази нощ, за целта трябва като пуснете играта да поискате да се логнете online с Windows LIVE и тогава той ще ви предложи да го качите. Друг начин невидях, нито го има качен в сайта на Rockstar.

Явно е излязъл тази нощ, за целта трябва като пуснете играта да поискате да се логнете online с Windows LIVE и тогава той ще ви предложи да го качите. Друг начин невидях, нито го има качен в сайта на Rockstar.

Ето го баце

http://######/torrent/4573857/GT...azor1911_crack)

Някой пробва ли го вече?

Да аз.Може да разваля(звука)ама нищо не управя.

Леле, леле ... с каква ОС си?

Какво ми се лелиш.Във форума на Hardwarebg.com доста хора имат същия проблем.Ако не вярваш чети.Да не си измислям случайно?

Еми като пуснах Social Club-a се ъпдейтна нещо, ама не знам дали тва е пача... Не ми се вярва много ама, все тая. Той и толкова ще оправя :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.