Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Забелязали ли сте, че абсолютно всички песни по Tuff Gong са на Боб Марли? :)

Ами Tuff Gong си е лейбъла на Марли. biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Абе хора на тая мисията, където трябва да сложа бомба на една кола, полсе да я следвам, там като я следвам ми пише да се доближа и кво после ?

Извинявам се ако някой е питал вече, но все пак до тук са 105 стр.!

А въпроса ми е, когато влезнеш в опциите за графиката, там пише usage XXXX MB/ XXXX MB. Това за RAM ли се отнася или за видео RAM ? Зaщото на мен ми дава макс малко под 500, което като цифра е доста по-близко до 512 МБ видео рам, които имам отколкото до системаната ми памет, която е 4 ГБ. Възможно ли е понеже съм с XP да става някакъв бъг, защото то XP-тo по принцип вижда само 3,5 ГБ. Да не би играта да вижда само останалите?

П.п. Deluxe, то пише да НЕ се доближаваш. Като си я следваш тя спира на едно място. Казва ти да се скриеш в едни храсти и оттам гърмиш бомбата. Елиминираш останалите живи. Lose wanted level. Тва е.

Редактирано от loloto (преглед на промените)

Хора, вижте, тия са бати тъпите казаха ми да ги последвам и стоят така, нещо се бъгна !

Убихме полицайте !

И при мен се получи нещо подобно... само че при мен само единия зацикли там... но се върнах при него и той тръгна по мен след минутка-две.. а между другото имаш смс... ...видях от скрийншота... cool.gif

Абе хора на тая мисията, където трябва да сложа бомба на една кола, полсе да я следвам, там като я следвам ми пише да се доближа и кво после ?

После набираш един номер през жи си емчето баце... и гърми колата кат пиратки на нова година

Кой номер ?

На тоя дето ти дава мисията .. той преди това ти праща SMS с обяснения, ако не се лъжа ...

Офф, колко съм зле!Аз не знаех, че трябва да стигнем до определено място, аз мислех, че докато ги следвам!

Извинявам се ако някой е питал вече, но все пак до тук са 105 стр.!

А въпроса ми е, когато влезнеш в опциите за графиката, там пише usage XXXX MB/ XXXX MB. Това за RAM ли се отнася или за видео RAM ? Зaщото на мен ми дава макс малко под 500, което като цифра е доста по-близко до 512 МБ видео рам, които имам отколкото до системаната ми памет, която е 4 ГБ. Възможно ли е понеже съм с XP да става някакъв бъг, защото то XP-тo по принцип вижда само 3,5 ГБ. Да не би играта да вижда само останалите?

П.п. Deluxe, то пише да НЕ се доближаваш. Като си я следваш тя спира на едно място. Казва ти да се скриеш в едни храсти и оттам гърмиш бомбата. Елиминираш останалите живи. Lose wanted level. Тва е.

Видео Рам е.

В играта разбрах че от някъде можело да се взима 3 горили за охрана.Аз е врътнах и такова нещо няма

Хмм... Всичките музики, които бяха използвани в трeйлърте на играта ги пускат по Radio Broker :)

Хорца, някой може ли да ми припомни ZiT номера, че го забравих, пък не мгоа да си го намеря в инбокса нещо?

@X-Zibit - Какво имаш предвид под горили? Животни горили или Guerilla Warfare?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хмм... Всичките музики, които бяха използвани в трeйлърте на играта ги пускат по Radio Broker :P

@X-Zibit - Какво имаш предвид под горили? Животни горили или Guerilla Warfare?

Vladivostok FM рулира. И мисля, че Seryoga-King Ring също беше използвана в трейлърите. Много ми харесва песента на Ленинград-Никаво ни жалко.

X-Zibit-да не би да говориш за колата фрашкана с бандыоги, които ти помагат ако ги извикаш. Това става, когато станеш приятел с Дуеин(ако естествено си кръцнал сънната артерия на Плейбой Х) и качиш доверието си към него 75 процента. Тогава може да му звънкаш за Backup ;)

рулира по VladivostokFM. :)

Не знам бъг ли е или късмет, но колкото пъти съм минал покрай BeatFM все една и съща натрапчива, тъпа песен чувам! Иначе има много яки песни по радиото, но сменя ли го и пак го върна пак ще я чуя тая сволач! :) Classics пък е дори още по-голяма сволач (като PlaybackFM в Сан Андреас). В Radio Broker има много добри песни, но са нараядко, така че съм се ориентирал към ElectroChoc засега.

П.П. Не съм очаквал Рокстар да добавят и опера на The Journey! :P

Искам да попитам защо понякога по време на игра цветовете избледняват почти напълно? Това някакъв бъг ли е, защото е пиратска или просто е мъгливо времето?

Ето за това говоря:

clipboard01dm1.jpg

Да не е зашото графиката ти е 800 x 640 !

Моля?! Намалил съм размера на снимката, за да не деформира страницата, иначе си е 1280х1024. И това няма нищо общо с резолюцията, увеличил съм Saturation почти докрай, но понякога съвсем случайно става някак си сива графиката и се оправя след мъничко...

Моля?! Намалил съм размера на снимката, за да не деформира страницата, иначе си е 1280х1024. И това няма нищо общо с резолюцията, увеличил съм Saturation почти докрай, но понякога съвсем случайно става някак си сива графиката и се оправя след мъничко...
Нз но и при мен няколко пъти се е поевявало,някъв бъг ще да е.
Нз но и при мен няколко пъти се е поевявало,някъв бъг ще да е.

Не е бъг бе хора... просто това е от климата в играта...

Еми уж знам география, обаче никога не съм чувал за такъв природен феномен, от който да избледняват цветовете biggrin.gif Да не говорим, че става и през нощта, което изключва да става така заради облаците...

Еми уж знам география, обаче никога не съм чувал за такъв природен феномен, от който да избледняват цветовете biggrin.gif Да не говорим, че става и през нощта, което изключва да става така заради облаците...

Имам странното чувство, че ти от толкова цъкане си забравил да разграничаваш реалност и виртуалност... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Vladivostok FM рулира. И мисля, че Seryoga-King Ring също беше използвана в трейлърите. Много ми харесва песента на Ленинград-Никаво ни жалко.

X-Zibit-да не би да говориш за колата фрашкана с бандыоги, които ти помагат ако ги извикаш. Това става, когато станеш приятел с Дуеин(ако естествено си кръцнал сънната артерия на Плейбой Х) и качиш доверието си към него 75 процента. Тогава може да му звънкаш за Backup :blow out candles:

И как да стане това като съм е врътнал и Дуеин не отговаря на телефона.Убих Playboy X Дуеин го оставих жив.Имам само едни мисии на един уличен телефон.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Xzibit-X-не съм стигнал кой знае къде, за да мога да ти отговоря адекватно. До колкото разбрах просто си влизаш в менюто на телефона, Phonebook-Dwayne-Backup и това е... Не съм го пробвал.

Мен пък ми се иска да изпразня цял пълните патрони в главата на Алекс. Значи си говорим с нея и казва, че й е хубаво, че се е напила и прочие, а като я докарах до къщата й(където незнайно защо непрекъснато има звук от клаксон?) казва- I prefer to go out with Americans. Викам си, ще й звънна после ще се разберем. Влизам в www.blogsnobs.org, намирам й ника и пише, че първо не ми знае името, второ съм бил просяк и трето съм нямал стил. Направо побеснях, отидох до къщата й и обстрелвах всичко що видя, толкова бях ядосан... Днес се зачудих, че тъй като не й получих номера, няма как да се срещнем (да й ... майката) и следователно няма как да видя така бленуваните сто процента за complete game. Нямам сейф преди това. В статистиката ми показва, че съм на 53 процента доверие спрямо нея, но й нямам телефона и дотук. Някой да знае решение?(Принципно я изведох с Infernus, но нали е к*рва и явно пак не го одобрява...)

Хаха, ти си като Tony Montana! biggrin.gif

Абе просто хвърляш граната в колата, скачаш и я гледаш как се пържи :)

Абе хора тия мисиите на Assassin не мърдат процент (ние това го обсъждахме)!

Аз стигнах 54,42 и сега какво да правя!

Преди не мога да смогна от мисии сега няма никоя !?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.