Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Пробва ли да промениш compatibility mode и на Live-a?

Да. Пак не става.

• Отговори 2k
  • Прегледи 286k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Как се минава SEARCH AND DELETE.Моля помощ ;)

Дай малко инфо за мисията че съм я забравил така като ми говориш само мога да гадая :P

Дай малко инфо за мисията че съм я забравил така като ми говориш само мога да гадая :P

Трябва да откраднеш полицейска кола и чрез компютъра в нея да направиш нещо.При Брус е. :P

Ами като влезеш в полицейската кола (ако не намериш такава звънни на 911 от телефона си просто даваш два пъти стрелкичката нагоре и пишеш номера . После взимаш една полицейска кола първо си изгуби звездите да не те гонят и паркирай някъде). Като спреш натисни Е и ще влезеш в полицейския компютър. Ако има нещо пиши :rolleyes:

Всъщност избираш едно от менютата във компютъра забравих вече кое и то ти издирва престъпника и ти дава адреса :)

Редактирано от Qsnovidec (преглед на промените)

Хора, абе как да си сложа мой си песни и да ги слушам на радиото и на коя станция са.

P.S.

В търсачката намерих как, ама само за ХР, а аз съм с виста на новия комп.

Хора, абе как да си сложа мой си песни и да ги слушам на радиото и на коя станция са.

P.S.

В търсачката намерих как, ама само за ХР, а аз съм с виста на новия комп.

C:\Users\USER (или както се казва акаунта ти)\Documends\Rockstar Games\GTAIV\User Music Правиш Shortcuts на песните, които искаш в тази папка. След това станцията в играта е Independece FM. В менюто на играта намираш Audio опциите и даваш Search, за да ти намери песните. Имаше и копчета, с които да сменяш песните в играта. Но от менюто трябваше да се настрои нещо, но не съм сигорен какво беше.

P.S. Трябва в Audio опциите, mode-а на радиото да е Sequential. Това е, което трябва да се промени. А копчетата са "N" и "B"

Редактирано от nookieloser (преглед на промените)

C:\Users\USER (или както се казва акаунта ти)\Documends\Rockstar Games\GTAIV\User Music Правиш Shortcuts на песните, които искаш в тази папка. След това станцията в играта е Independece FM. В менюто на играта намираш Audio опциите и даваш Search, за да ти намери песните. Имаше и копчета, с които да сменяш песните в играта. Но от менюто трябваше да се настрои нещо, но не съм сигорен какво беше.

P.S. Трябва в Audio опциите, mode-а на радиото да е Sequential. Това е, което трябва да се промени. А копчетата са "N" и "B"

Мерси, вече го направих. :P

Здравейте имам Windows XP SP2 и Vista като започна да инсталирам играта под виста ми дава следния проблем.Който немога да си обясня.

post-131055-1232575496_thumb.jpg

Нося добри новини. През Февруари ще излезе нов пач. Той ще добави AA и PunkBuster. Също така ще оптимизира играта. Според R* - 20-30 Fps повече.

Има само един проблем. Енджина не поддържа AA, така че сигурно ще бъде някакво фалшиво замазване на ръбовете.

Ко стаа пичове, тази тема още ли е жива? biggrin.gif

@Водомера - Vista кой SP си?

@Skoinks - Наистина звучат добре, но някак си не ми звучи правдоподобно... 20-30 FPS?? LOLIES!!! Punk Buster sucks, но щом има хакове - да слагат! АА-то като го гледам колко замазваше в Saints Row 2, ако и тука ще замазва толкова, напраов няма смисъл. То ще има много малка разлика на цената на около 5 FPS. Като цяла играта изглежда достатъчно добре и без АА, но все пак пичовете с GTX 295 могат да пробват да го вдигнат и него, па да видим как ще изглежда тогава...

Ами това е че незнам къде мога да погледна да видя с кой съм?

System или клавишна комбинация Win+Pause Break.

@Vodomera - ако не си си спрял автомаичния ъпдейт, спокойно. Service Pack 1 се тегли автоматично :speak:

Значи дава ми, че за SP1 изтеглянето е неуспешно.Windows Vista Service Pack 1 (KB936330)

Дата на инсталиране: ‎2.‎9.‎2008 ‎г. 13:13 ч.

Състояние на инсталирането: Неуспешно

Подробни данни за грешката: Код 80010108

Тип актуализация: Важно

Windows Vista Service Pack 1 (SP1) is an update to Windows Vista that addresses key feedback from our customers. Windows Vista SP1 addresses specific reliability and performance issues, supports new types of hardware and adds support for several emerging standards. After you install this item, you will have to restart your computer.

Още информация:

http://support.microsoft.com/kb/936330

Помощ и поддръжка:

http://technet.microsoft.com/en-us/windows...a/bb738089.aspx

Изтегли си Vista със SP1 и всички ъпдейти тогава... Казват, че имало някакъв такъв в замунда.

А мога ли да изтегля само SP1?И ако може линк (малко съм бос в тези неща)

Сега ще ви покажа 1 трик как да подкарате 10-15FPS на GTA IV.

1.Правите нов текстов документ с името commandline.

2.В него пишете следния текст:

-widht=640

-height=480

-renderquality 1

-shadowdensity 0

-texturequality 1

-viewdistance 13

-detailquality 16

-novblank

-norestrictions

-nomemrestrick

-noshadows.

3.Сейвате го и го слагате в папката където сте инсталирали играта.

Успех!

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз съм с тоя пач от близо 5-6 часа преди поста и ми върви както преди играта ... не заблязвам огромни разлики когато играя multy ...

Инсталирам играта слагам крака и после този пач?

Да.

Не знам за вас, но при мене наистина се забелязва по-гладка игра... FPS скочиха с около 10 и има още много опции при graphics...

Единственото гадно е, че ти ресетва всички настройки при Display и Controls. Но определено си вървъ по-добре играта, доволен съм ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.