Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Може ли да попитам защо ГТА4 ми върви на 15-19 FPS а покривам всички изисквания

Процесор:Intel C2Duo E7500 (2.93Ghz) 3mb cache 1066mhz

РАМ:4ГБ ддр2 1066 мхз (използвам само3ГБ защото съм със Уиндоус ХП сървис пак 3 )

Видеокарта:Nvidia 9600gt 1gb ddr3 256bit

Сложил съм последните пачове на играта и я бутам на 16 FPS

Ако може да ми кажете в какво може да е причината ще съм благодарен.

Играта върви по един и същи начин на високи и на ниски детайли на графиката

Мерси предварително!

Редактирано от NikoBellic (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 286,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Драйвърите са последните излезли за него... просто немога да разбера каква е причината товва нещо да върви на 16 кадъра особенно като се накачулят повече работи около мене и понякога става ужас

А дали ако мина на Виста няма да върви по добре.... ?

Здравейте някой знае ли как да оправа проблема с колата или по точно завиването и спирането?

Здравейте някой знае ли как да оправа проблема с колата или по точно завиването и спирането?

От контролите може би?

Как да ги настроя по добре че сега е ад

Мисля че е ор Options>Controler Setup или нещо подобно. Отдавна не съм я играл и не помня много добре. За това най-добре няко друг дето по-помни да ти обястни. Успех и приятна игра - заслужава си!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Мерси сега съм на мисията където трябва да следя един дилър :magnifier:

Аз пак със въпрос за оная мисия с нежния. Гледах един Walkthrough в Тубата и тоя бяга някак си бавно. Просто както си разгряваме по физическо, а аз мога само спринт. Някой знае ли как става това?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Aбе харо много ми насича

Windows Vista - Service Pack 1

Процесор: AMd Athlon64 x2 Dual COre Processor 5200+ 2,7GHz

Памет: 4 GB RAM

Видео карта: 1GB NVIDIA

Иматели някакви идеи благадаря предварително

Редактирано от zuzi_picha (преглед на промените)

Aбе харо много ми насича

Windows Vista - Service Pack 1

Процесор: AMd Athlon™64 x2 Dual COre Processor 5200+ 2,7GHz

Памет: 4 GB RAM

Видео карта: 1GB NVIDIA

Иматели някакви идеи благадаря предварително

Ами компа ти е малко по-слаб от моя, а на моя насича също. Сложи си пач 1.0.2.0 и ще ти насича ДОСТА по-малко.

Хора аз ще мога ли да я подкарам

Windows Vista

Amd Athlon 64 3500+2.21ghz-Голяма издънка :wub:

3х1 гб рам Pqi 667mhz

Ati Radeon 3850 256bit 512mb GDDR3

ще ти тръгне но ще ти насича моя комп е по силен и ми насича.ако ще я играеш и ти насича Сложи си пач 1.0.2.0 и ще ти насича ДОСТА по-малко

Хора четох някъде че сейфовете на играта не тръгват ако ги сложиш от ВИСТА на ХР дали важи същото и ако ги сложиш от ХР на Виста защото аз ги слагам гъдето трябва но когато пусна играта и дам СТАРТ ми зарежда нова игра ..... някъкви идеи.... ohmy.gif

BTW излезе и нов пач за играта --- http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

Редактирано от NikoBellic (преглед на промените)

Виждам, че пускат и пачове, затова бих искал да попитам дали оправиха страшно неудобната камера? Или положението с камерата е такова, каквото беше в самото начало.

Хора четох някъде че сейфовете на играта не тръгват ако ги сложиш от ВИСТА на ХР дали важи същото и ако ги сложиш от ХР на Виста защото аз ги слагам гъдето трябва но когато пусна играта и дам СТАРТ ми зарежда нова игра ..... някъкви идеи.... ohmy.gif

BTW излезе и нов пач за играта --- http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

УУУХАААА нов пач! Слагам веднага, а колкото до проблема ти - дръпни си сейв до последната мисия която си играл! Успех!

Р.S.

ще ти тръгне но ще ти насича моя комп е по силен и ми насича.ако ще я играеш и ти насича Сложи си пач 1.0.2.0 и ще ти насича ДОСТА по-малко

Хахх, готин, аз какво съм казал по-горе бе?! laugh.giflaugh.gif

Обаче за нович пач още няма крака ръце и пръсти .. и брадЪ аз като сложих обикновенния крак след като бях инсталирал пача ми изкара някъф ерор

П.П. на сейфовете нищо им нямаше просто не бях заместил правилно една папка ...

Обаче за нович пач още няма крака ръце и пръсти .. и брадЪ аз като сложих обикновенния крак след като бях инсталирал пача ми изкара някъф ерор

П.П. на сейфовете нищо им нямаше просто не бях заместил правилно една папка ...

Да и аз това забелязах. С пача играта не тръгва... ама ХИЧ!

Зацепнах...нямам мисии последната беше да ида до @ имах 11 писма в пощата отговорих на всички и сега не знам къде да хода идеи ? Мисията се казва Final Interview

Редактирано от sotkata (преглед на промените)

Зацепнах...нямам мисии последната беше да ида до @ имах 11 писма в пощата отговорих на всички и сега не знам къде да хода идеи ? Мисията се казва Final Interview

Изчакай да ти се появи икона на картата и да отидеш на едно интервю където ще цепнеш челото на един чичка и после ще ти стане ясно какво да правиш. Good Luck!

Изчакай да ти се появи икона на картата и да отидеш на едно интервю където ще цепнеш челото на един чичка и после ще ти стане ясно какво да правиш. Good Luck!

Мерси вече го минах :)

Да питам.ЗАЩООООО като инсталирам играта,сложа пач 1.0.3.0 ,дори и сложа крака на Razor за него и след това,пускам играта изкарва черното прозорче за малко и изчезва и след това нищо не става.Пробвах и от Social Club да я пусна цъкам play и после същото става.Къде е проблема“Пак преинсталация,пробвах с репеар не стана.

Да питам.ЗАЩООООО като инсталирам играта,сложа пач 1.0.3.0 ,дори и сложа крака на Razor за него и след това,пускам играта изкарва черното прозорче за малко и изчезва и след това нищо не става.Пробвах и от Social Club да я пусна цъкам play и после същото става.Къде е проблема"Пак преинсталация,пробвах с репеар не стана.

Пача е бъгав. Като го сложиш, колкото и пъти да ре-инсталваш играта пак няма да ти тръгне. Чакаме фикс.

Пача е бъгав. Като го сложиш, колкото и пъти да ре-инсталваш играта пак няма да ти тръгне. Чакаме фикс.

Мога ли да го изтрия без да изтривам цялата игра?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.