Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

та да я дърпам ли или по-добре да не си прецаквам коефициента в замунда? huh.gif

Negative. Ако си мислиш, че ще я подкараш с всичко на макс, много се лъжеш... Сигурно единствено ония издивели тайванци от Асус могат да я подкарат с всички детайли, текстури на макс, резолюция на макс и view distance на 100 ;)

Аз си направих гаврата да вдигна всичко на макс и видях, че изисква към 1700 Video Memory за да се играе максната biggrin.gif Като оставим детайли и distance, можеш да я играеш на макс с 512МБ карта, обаче ще трябва да се простиш с много детайли и висока резолюция.

Тва, че е DDR2 мисля, че няа голямо значение, аз с DDR3 я играя на Low, за да не ми се прецакват текстурите :)

Играта си струва да се превърти дори и на Low, но ако толкова искаш да я играе на макс, по-добре изчакай още 5 години.

P.S. Аз па си падам ухоман!!! :white flag:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Negative. Ако си мислиш, че ще я подкараш с всичко на макс, много се лъжеш... Сигурно единствено ония издивели тайванци от Асус могат да я подкарат с всички детайли, текстури на макс, резолюция на макс и view distance на 100 ;)

Аз си направих гаврата да вдигна всичко на макс и видях, че изисква към 1700 Video Memory за да се играе максната biggrin.gif Като оставим детайли и distance, можеш да я играеш на макс с 512МБ карта, обаче ще трябва да се простиш с много детайли и висока резолюция.

Тва, че е DDR2 мисля, че няам голямо значение, аз с DDR3 я играя на Low, за да не ми се прецакват текстурите :)

Играта си струва да се превърти дори и на Low, но ако толкова искаш д ая играе на макс, по-добре изчакай още 5 години.

P.S. Аз па си падам ухоман!!! :white flag:

мерси за инфото, много изчерпателно. е, явно ще я прежаля и ще наблегна на GRID, че и без това ми се опъва, а уж на най-малка трудност...

Здравейте,

Чудя се дали да я свалям играта, защото не е малка.РС-то ми е :

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3

BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.3GHz

Memory: 2046MB RAM

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Card name: ATI Radeon X1950 GT

Manufacturer: ATI Technologies Inc.

Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7288)

DAC type: Internal DAC(400MHz)

Display Memory: 256.0 MB

Здравейте,

Чудя се дали да я свалям играта, защото не е малка.РС-то ми е :

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3

BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.3GHz

Memory: 2046MB RAM

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Card name: ATI Radeon X1950 GT

Manufacturer: ATI Technologies Inc.

Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7288)

DAC type: Internal DAC(400MHz)

Display Memory: 256.0 MB

top.srtest.0.0.jpg

ОК проверих там, минималното изискване е атлон 2.4 Ghz a моя е 2.31 Ghz :)

Дали ще тръгне на медиум?

Ще тръгне друг е въпроса как ще върви и на кави детайли ще може да се играе.

хора я кажете къде да намеря колата Infernus(pigani zonda) или ми кажете код за тази кола то в една мисия се появи тази кола и после изчезна и сега не я виждам никъде

хора я кажете къде да намеря колата Infernus(pigani zonda) или ми кажете код за тази кола то в една мисия се появи тази кола и после изчезна и сега не я виждам никъде

Колата не е специална, така че си карай в Манхатън и може да я намериш пак. Рядка е. Аз лично си пазя тази кола още откакто ми я подари там оня... който беше biggrin.gif Но съм я виждал и по улиците.

Има една мисия дето някакъв трябва да му следваш "знаците" . Да гледаш на къде ти сочи с ръка и така да го закараш там . Ето ви снимка на мястото :

gta4missionsweekendatfl.th.png

Мисията се казва "Weekend At Florian's" . Прeвъртях тая игра . Направете го и вие , няма да съжалявате .

Още нещо . Към края на играта , на едно място трябва да избереш дали да послушаш приятелката си или братовчед си . Ако послушаш братовчед си - приятелката ти умира И обратното . Така че ... няма значение общо взето .

Ето ви и кодове за играта , въпреки че не ви препоръчвам да ги ползвате .. няма да ви е интересно (http://www.gta4.net) :

- http://www.gta4.net/cheats/

Редактирано от LITE (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Предупредение към всички учасници в темата .... не забравяйте

Правилата на форума - http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules и специално:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

затова бяха изтрити последните коментари !

rado84 това са правилата .... и не забравяй

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

chonkov помагаме ние ... не ни мисли !

Еми като помагате вие, айде тогава измислете начин да подкарам въпросната игра под SP2.

Мерси, ще пробвам.

::: Ето ви малко Български сървъри за мултиплеър игра GTA 4 :::

Hamachi network name : GTA 4 BULGARIA

Password : gta4bg

Status : Free - местата бързо се запълват (last check ~ 06:00am 08May2009)

Hamachi network name : gta4_online

Password : gta4

Status : Full (last check ~ 06:00am 08May2009)

Hamachi network name : gta4players

Password : gta4

Hamachi network name : GTA4_HWBG1

Password : HWBG

Hamachi network name : GTA4_HWBG2

Hamachi network name : GTA4_HWBG3

Hamachi network name : GTA4_HWBG4

Hamachi network name : gta4.bg

Password : sheva

Hamachi network name : GTA_BG

Password : 123

;) Мерси, а можеш ли да обясниш как точно се влиза в мултиплейър на GTA4? Щото аз естествено съм с пиратска версия и въобще не ми отваря social club, а направо влиза в игра. Windows Live и него го skip-ва.

Тъй като ...

Правилата на форума - http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules и специално:

ЦИТАТ

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

ми забраняват да ти дам директен линк към информацията , която ти трябва ...

Затова няма да ти дам линк към директната тема , а към една страничка с няколко линка , които може и да са ти полезни в случая .. ти сам си прецени вече cool.gif .

http://my-help.hit.bg/index.html - Ето виж този линк .. сам си прецени дали ще ти е в полза cool.gif .

Следващото GTA ще излезе към края на 2010-та според Rockstar (кой знаe кога ще излезе за PC).

Има слухове, че действието ще се развива в Токио, но нищо не е сигурно за сега. Важното е, че ще имаме ново GTA след малко повече от година :P

@LITE - пич, напиши ми как се прави на ЛС :)

Дам .. и аз бях чел някъде че действието ще се развива във "виртуално Токио" . Което ще е доста яко ...

@Crimsader - След 20-30 минути ще го обновя и ще е по-подробно . Виж линка дето ти дадох cool.gif

Не ми се вярва да изкарат нова игра догодина. Те могат да го направят, но ... няма да е GTA V. Ще стане като с GTA III (по-точно с продълженията Vice City и San Andreas). Така новата игра ще използва всичките енджини на IV и ще се казва GTA Tokyo например ... без да има кой знае какви подобрения. А и след супер успешната история на IV-ката (досега толкова успешен сюжет няма в историята на поредица) не знам дали биха съумяли да напрят нова интересна игра. Освен това японец в Япония е скучно. Пак ще трябва да прибегнат я до Балканите, я до Африка за някой читав персонаж ... и ще се получи еднообразие. Според мен 2010 е ранна дата за нова игра от поредицата.

Не ми се вярва да изкарат нова игра догодина. Те могат да го направят, но ... няма да е GTA V. Ще стане като с GTA III (по-точно с продълженията Vice City и San Andreas). Така новата игра ще използва всичките енджини на IV и ще се казва GTA Tokyo например ... без да има кой знае какви подобрения. А и след супер успешната история на IV-ката (досега толкова успешен сюжет няма в историята на поредица) не знам дали биха съумяли да напрят нова интересна игра. Освен това японец в Япония е скучно. Пак ще трябва да прибегнат я до Балканите, я до Африка за някой читав персонаж ... и ще се получи еднообразие. Според мен 2010 е ранна дата за нова игра от поредицата.

2010 е твърде ранна дата за нова GTA! Но може и наистина да направят както след III. Но ако ги гледаме по хронологически ред, игрите са SA>VC>III, така, че може да върнат времето назад м/у III и IV и да направят хит! И все пак няма да е 2010г.

2010 е твърде ранна дата за нова GTA! Но може и наистина да направят както след III.

Exactly! Интервюиращия беше добавил към края, че точно както след GTA III веднага (е почти веднага) излезе Vice City, така и тук. Някой май беше споменал, че веднага след излизането на GTA 4 за PC, Rockstar са започнали 2-та Lost & Damned епизода + новото GTA.

От друга страна ако излезе 2010, още няма да имам 18 години и нито ще имам нов комп, с който да я играя поне на Medium, нито ще мога да я купя оригинална... Е сигурно пак ще закъснеят но хубавото е, че ще има какво да се играе докато чакаме :)

@Sovere1qn - японче вече има в GTA Chinetown Wars... Сега остана само ескимос/индианец да сложат за да използват всички раси в игрите си biggrin.gif

Може, защото Vice City е един вид експажън. Същите гафичен и физичен енджийн, същите пропове, само друга локация.

Имам проблем.След инсталация на играта трябва някъде да се регистрирам иначе не ми тръгва.Ако някои нае какво се прави пишете.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.